Smíšená čtyřhra má italské šampiony. Erraniová slaví první trofej z mixu, Vavassori z grandslamu

6. 9., 08:55
Aktuality 4
US OPEN - Smíšenou čtyřhru na US Open vyhrála italská dvojice Andrea Vavassori a Sara Erraniová. Ve finále porazili domácí americkou dvojici Donald Young a Taylor Townsendová 7:6, 7:5, utkání na hlavním dvorci Arthura Ashe trvalo hodinu a 27 minut.
Sara Erraniová a Andrea Vavassori (© Profimedia)

Sedmatřicetiletá Erraniová a o osm let mladší Vavassori triumfovali v mixu poprvé. Deblová olympijská vítězka z Paříže Erraniová získala šestý grandslamový titul, zbývajících pět má z ženské čtyřhry. Vavassori slaví na grandslamu poprvé. Letos neuspěl ve finále mužského deblu na Australian Open a Roland Garros.

Třetí nasazený italský pár ztratil na turnaji jeden set. V prvním kole zdolali domácí dvojici Robert Galloway a Shelby Rogersová až v super tie-breaku 11:9. Od té doby už byli ve Flushing Meadows stoprocentní.

Deblová spoluhráčka české tenistky Kateřiny Siniakové Townsendová vyšla na domácím US Open naprázdno. S českou tenistkou prohrála o den dříve v semifinále ženské čtyřhry.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
Tuhle trofej měla získat bud Bára nebo Katka. To by si ale musely vybrat pořádný partnery a ne takový lemply jako byli ti Australani ...
Reagovat
com


Ale Errani se na stary kolena koukam nacpe vsude a zatim ji to kupodivu porad de
Reagovat
tommr
v singlu už moc nestíhá, ale v deblu a v mixu je pořád výborná ...
Reagovat
hanz
Jestli není nazobaná z polívčičky...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist