Šok na úvod Livesport Prague Open: Jednička Kvitová nestačila na kvalifikantku Šramkovou, Smitková postoupila

12. 7. 2021, 18:17
Aktuality 119
WTA PRAHA - Největší hvězda Livesport Prague Open a nasazená jednička Petra Kvitová skončila na tvrdém povrchu v pražské Stromovce hned v úvodním kole. Dvojnásobná wimbledonská šampionka prohrála bitvu s kvalifikantkou a až 226. hráčkou světa Rebeccou Šramkovou a připsala si svou nejhorší porážku od léta 2017. Do turnaje naopak úspěšně vstoupila Tereza Smitková, která porazila Maddison Inglisovou.
Profily hráčů
© TK SPARTA PRAHA - Pavel Lebeda/sport-pics.cz

Petra Kvitová před 14 dny prožila zklamání ve Wimbledonu. Dvojnásobná šampionka hned v prvním kole nestačila na Sloane Stephensovou a chuť si nespraví ani na domácím turnaji WTA v pražské Stromovce, který v roce 2018, kdy se ještě hrálo na antuce, vyhrála.

Největší hvězda letošního ročníku a nasazená jednička v prvním kole prohrála více než dvouapůlhodinovou bitvu se slovenskou kvalifikantkou Rebeccou Šramkovou. Momentálně až 226. hráčce světa, jež nikdy nebyla v elitní stovce žebříčku WTA, podlehla 6-7(5) 6-3 4-6. Světová dvanáctka si připsala svou nejhorší porážku od srpna 2017, kdy v Torontu prohrála s vracející se Stephensovou.

Kvitová do stavu 4-4 ztratila jediný fiftýn na podání, jenže nevyužila ani jeden ze čtyř brejkbolů. V deváté hře konečně dokázala Šramkové sebrat podání, dvakrát však úvodní dějství nedopodávala a ztratila jej v tie-breaku.

Ve druhé sadě začaly mít obě aktérky zdravotní potíže, Kvitová si několikrát nechala ošetřovat pravou nohu, Šramková, která odehrála životní zápas, začala dostávat křeče do pravého lýtka. Kvitová přesto soupeřce nenabídla jediný brejkbol a po 100 minutách hry stav utkání srovnala.

Ve druhé polovině rozhodujícího setu česká favoritka tahala za kratší konec. Dvakrát sice nedovolila Šramkové potvrdit brejk a jednou zápas dopodávat, ale za stavu 4-5 popáté v zápase přišla o servis, když nenašla recept na druhý mečbol Slovenky.

"Jsem v přípravě, tělo trochu bolí a pravá noha to nevydržela. Ale byl to dobrý zápas a jsem ráda, že lidi zůstali až do konce," řekla v rozhovoru na kurtu Kvitová, která doufá, že zranění neohrozí její účast na olympiádě v Tokiu.

Čtyřiadvacetiletá Šramková poprvé v kariéře porazila hráčku Top 20, na své druhé vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu čekala od července 2017 a o své první čtvrtfinále na nejvyšším okruhu si zahraje s krajankou Viktórií Kužmovou, nebo Monou Barthelovou. "Ještě si to moc neuvědomuji. Upřímně jsem z toho překvapená," řekla se slzami v očích. "Za stavu 3:3 ve druhém setu jsem začala dostávat křeče a zachránilo mě magnesium," dodala.

Tereza Smitková bez ztráty podání a za necelou hodinu přehrála dvakrát 6-2 Maddison Inglisovou z Austrálie a poprvé od února 2019 na nejvyšším okruhu postoupila do druhého kola.

Šestadvacetiletá Češka měla od začátku jasně navrch. K postupu si pomohla deseti esy, jediný brejkbol odvrátila a všechny čtyři šance soupeřku obrat o servis proměnila.

O své teprve druhé čtvrtfinále v kariéře na hlavní tour (Shenzhen 2015) si bývalá 57. a nyní až 478. hráčka světa zahraje s krajankou Kateřinou Siniakovou, nebo britskou kvalifikantkou Jodie Burrageovou.

Češkám se na domácí akci vůbec nedaří. V kvalifikaci bojovalo osm domácích nadějí a ani jedna kvalifikačním sítem neprošla. V hlavní soutěži se kromě turnajové pětky Siniakové představí ještě nasazená dvojka Barbora Krejčíková, čtyřka Marie Bouzková, osmička Tereza Martincová a na divokou kartu Lucie Havlíčková. Ve Stromovce měla startovat také Markéta Vondroušová, turnajová trojka se však kvůli zranění odhlásila.

Vondroušová se z turnaje odhlásila, protože potřebuje doléčit stehenní sval. "Je mi opravdu líto, že musím odstoupit z domácího turnaje, ale moje noha potřebuje před olympiádou a americkou sérií turnajů více času," sdělila hráčka při odhlášce pořadatelům.

• WTA 250 PRAHA •
Česko, tv. povrch, 235.238 dolarů
pondělní výsledky (12. 7. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šramková (SR) - Kvitová (1-ČR) 7-6(5) 3-6 6-4
Smitková (ČR) - Inglisová (Austr.) 6-2 6-2
Stojanovičová (7-Srb.) - Ďjačenková (Rus.) 6-7(5) 6-1 6-3
Minnenová (9-Belg.) - Gattová-Monticoneová (It.) 6-0 4-6 6-1
Minová (USA) - Stosurová (Austr.) 6-3 2-6 6-3
Muhammadová (USA) - Cabreraová (Austr.) 3-6 6-2 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Bouzková/Hradecká (3-ČR) - E. Liang/Minová (Tchaj-wan/USA) 6-2 6-2
Ďjačenková/Martincová (Rus./ČR) - Klimovičová/Palicová (ČR) 3-6 6-4 10-6
Bainsová/Murrayová Sharanová (Brit.) - Havlíčková/Kolodziejová (ČR) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

119
Přidat komentář
LukasH
Mně to letos u Petry nepřekvapuje. Nemá formu a není fit. To pak nejde nic. Nějaký dílčí rozebírání je na nic. S Vaňkem na spoustě věcí zapracovala. Bylo to vidět hlavně v roce 2019 než se zranila. Jak tenkrát třeba hrála na antuce. Vlastně i loni na FO. Měla dobrou koncepci hry. Letos je prostě dole celkově. Měly to tak všechny. Spíš se někde restartuje. Nebo taky ne. Uhrála dost.
Reagovat
vojta91
?Když se daří, tak se daří?
.
Karolína Plíšková
Reagovat
Jan
Petra má na sklonku kariéry nárok na takovéto zápasy. Šramková je dobrá hráčka. V roce 2017 ve Fedcupu hrály Slovenky proti Itálii na italské půdě a Šramková tam porazila Erraniovou i Schiavoneovou A Slovenky tenkrát překvapivě vyhrály.
Reagovat
hippos
Petra Chybová by se na to měla už vysratsmile
Reagovat
baba
a když už jsme u toho, mám pocit, že naše dvě nejlepší tenistky jsou divně propojené - když se mimořádně daří Petře, Plíšek má útlum či propad, teď jde zase Plech nahoru a propadá se Petra. Jediný turnaj, kdy OBĚ hráli fantasticky byl Madrid - kde si to nakonec spolu rozdali a tenkrát Petra to tam celé vyhrála
Reagovat
Blondie
Zrovna včera jsem si to říkala a taky mě jako jediné turnaje, kde válely obě, napadly Madrid a AO...
Reagovat
sojka1
me to taky napadlo... :-))) ale mam rada obe a navic si docela umim vychutnat kontrasty, takze nijak nestradam.... mame proste dve spicy, ale Peti je ruleta a Kaja pocitac... :-)
Reagovat
lvicek
Jo, Karolina je dlouho v trablich, pak treba zase dlouho nahore, Peta to umi zmenit i nekolikrat behem zapasu ;).
Reagovat
Blondie
Jo, jak se tady často zcela správně opakuje - co by za to mnoho jiných zemí dalo! smile

A teď ještě Krejčíková a mladé pušky... :-)
Reagovat
baba
jo, Petra selhala, ale ...nemusí nic vysvětlovat, prostě to se stane,není třeba ji hanit či zatracovat
jen se bojím, že už nenajde sílu bojovat dál, protože ... a to je fakt, starýho psa novým kouskům nenaučíš a holky na okruhu si už začínají zvykat na ni i její rány ...je to to samé, co Serena, té už se taky nikdo nebojí ...
Reagovat
pepin
Souhlasím s tím co napsal tady Tommr ohledně nejhorší porážky Petry vůbec. Jakékoliv omluvující zdůvodnění její porážky je zcela mimo, protože žádné neexistuje. Horší je však ještě to, a dokonce se tady o tom zmínila Fandina, a to,že je Petra nepoučitelná, Vaněk to nevidí a nebo ona neposlechne, a to je její bezmyšlenkovité mydlení do balonku za jakékoliv situace. Již jsme tady o tom psali, že prostě není schopná a nebo nechce změnit rytmus hry a je to v podstatě o95% ranaření i když to situace nevyžaduje. O servisu, kdy kromě zatáčky celá léta nic moc nevymysleli a jeho účinnost oproti jiným hráčkám není až tak velká je zbytečné a také se to zde již probíralo.
Reagovat
gigin
Dyť už jsme to tu vyřešili. Hraje srdcem, ne hlavou. A ano, jak říká Fandina - s tím nic nenaděláš. Ani Vaněk. Nikdo prostě.
Reagovat
Vlk-v-trave
Living on the edge...
Prijde, vymydli souperku nebo sebe... netrha ji zily, ze jdou micky do tribun, aut sem, aut tam... o co de. :)

Ale ted asi neni zdravotne v uplne te nej kondici...i ty auty nejsou, co normalka. Proste i ty auty nemaji svou kvalitu:D

Snad se da do kupy pred OH.
Klidne to tam muze vymydlit vsechno, - pokud tam nebude nejaka jina Monika Puig:)

Jak nekdo tezko snasi living on the edge, tak by mel tlacit Bouzkovou a ma klid :) A nebo se venovat pleteni, nevim...cinnosti a peknych je dost.
Reagovat
gigin
Jo no :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je keců tady, holomci nevděčný. Petra prohrála zápas s velkou soupeřkou a vy se můžete po srat. Přitom byste měli být rádi, že ještě hraje. Nebo snad chcete koukat na Hrdličkovou? Jo sorry, ona teď uhrála dobrej turnaj, tak vlastně nějaký naivní troubové mají pocit, že najednou vyhraje grandslam. Plíšková ale nikdy nic velkýho nevyhraje a grandslam už vůbec.
Reagovat
sojka1
docela by me zajimalo, jakou souvislost ma Kaja s prohrou Peti na turnaji, kde ani nehraje... bodre rozestvavat, utocit, nadavat, mstit se a hlavne kapat jed.... koho mi to jen pripomina? :-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Pozor kaluz.:)
Reagovat
sojka1
sakra a zrovna mam tak pekne botky... :-)))
Reagovat
gigin
Já už lozím všude bosky raději.
Reagovat
Vlk-v-trave
Neco jak Albert Einstein, ktery nepouzival ponozky, aby neztracel cas na prani...:)
Inu fanousek Genia musi byt take Genius:)
Reagovat
gigin
Ano je to tak :) A taky měl v šatníku stejné obleky, aby nemusel přemýšlet, který si má vzít. Inu žádný osel ten Albert.
Reagovat
Tiebraker
QUITOVÁ
Reagovat
tommr
já bych neřek, že to byla její nejhorší porážka od léta 2017 jak píšou v článku. Já bych řek, že to byla vůbec nejhorší porážka v celý její kariéře. Petra byla nasazená jednička na turnaji, hrála doma, v hledišti byli mj. i její rodiče, soupeřka byla kvalifikantka, která nevyhrála v MD několik let a top-20 hráčku ještě nikdy neporazila. Je možný takovej zápas vůbec prohrát? smile
Vůbec nejvíc mě ale mrzí, že Petra takovým způsobem promarnila šanci na 29.titul. Čas do konce její kariéry se rychle krátí a tak velkou šanci na titul už nejspíš nikdy mít nebude ... smile
Reagovat
EllNino
Já myslím, že teda prohra na domácím pouťáku, který navíc už vyhrála, není zase taková trága ... já mám teda x bolestivějších proher v jejím podání :))
Reagovat
tommr
bolestivejch proher zažila Petra hodně, ale žádnou v tak ideálních podmínkách. Dneska neexistoval jedinej rozumnej důvod proč by měla prohrát s výjímkou jejího naprostýho selhání ...
Reagovat
paprikovygulas1
Aké sú dôvody toho, že aj Petra nemôže písať o tvojich úspechoch či neúspechoch?
Reagovat
lars
duvody:
mozna teplo
dobre si nezatormmroval ;)
Reagovat
lars
* dobre si nezatommroval :)
Reagovat
tommr
ani ve snu by mě nenapadlo, že to bude dneska potřeba ... smile
Reagovat
lvicek
Tak aspon uz mame vinika. Priste vice snahy!
Reagovat
Fandina
Mě to také mrzí, že prohrála, kromě rodičů tam měla také kamarádku a trenéra a vůbec si nemyslím, že Petra hrála nějak hrozně, já viděla první set a tam se mi zdála dobrá, jen mě trochu vadilo, že hrála suchou ranařinu a protihráčka dtto.. Chápu, že je to tvrdý povrch, ale i tak se mi to zdálo bezmyšlenkovité a o ničem.
Reagovat
Mantra
žejo, prostě vyhověla sponzorům a bafuňářům.... nocono smilesmile
Reagovat
com
Smitkova je po vice nez dvou letech ve druhem kole, zahraje si o sve druhe ctvrtfinale v kariere smile Jo tak ta jeji tenisova kariera se fakt vyplatila.. Na to ze ji je 26.. Rodice z ni musi mit radost smile
Reagovat
majkl005
to teda z ní musí mít radost...za to za tebe, být tvým rodičem, bych se styděl a raději bych tě po narození utopil jak koťata smile
Reagovat
lvicek
No vidis a presto ma tusim 4. kolo Wimbledonu. Jaky kontrast proti Marusce, ktera prozatim na GS ma akorat velky spatny... Na druhou stranu zrovna Karolina byla roky na GS taky marna, takze snad to Maruska prolomi podobnym zpusobem ;).
Reagovat
misa
4. kolo Wimbledonu 2014, kde dostala výprask od Lucky Šafářové.
Reagovat
misa
Třeba něco pěkného uhraje Maruška letos na US Open. A pro začátek by mohla zítra vyhrát 1. kolo proti Sanders (asi to nebude lehký zápas).
Reagovat
paprikovygulas1
Nie každý to dotiahne do diskusie na tenisportal ako ty.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale naše hráčky jsou buď zraněné (min Petra a Markéta) nebo z formy nebo unavené po náročném programu a nadprůměrných výkonech. Otázka zní, co to znamená pro Olympijské hry a je složení tenisové výpravy definitivně uzavřené?
Reagovat
EllNino
samozřejmě, vždyť už vyfásli všichni olympijské akreditace, mundury, nafotili se :) to není jen tak
Reagovat
cabuna
Tak možná by ještě změna letenky a pod šla ,kdyby bylo nejhůře,ale oni odlétají už z pátku na sobotu co jsem pochopila.Karolína říkala ,že si měnila letenku na pondělí .Spíš by mě zajímala Markéta jak to má ,Muška by určitě letěla.Petra bude ok si myslím alespon bude mít čas se dát za týden do kupy a nebude to zhoršovat na hřišti.
Reagovat
blixa
Uzavřený už to asi bude, takže pokud některá nepojede, tak pecháček. Budeme mít o jednu méně.
Reagovat
EllNino
kdyby náhodou, tak bude hrát singla Katka
Reagovat
blixa
Já nevím. Mě to z těch pravidel takhle nevyplynulo, ale třeba jo.
Reagovat
EllNino
vždyť Lucka Hradecka taky nastoupila v Riu, i když tam byla jako deblistka ... ale možná že ne, Katka vlastně v našem žebříčku má ještě před sebou Mušku, Marušku ...
Reagovat
blixa
V Riu ale byly úplně jiný pravidla pro účast. Ty letošní si napsal ITF speciálně pro tyhle hry.
Reagovat
EllNino
aha aha, zajímavé, no tak se necháme překvapit, jak to bude ...

Petra pojede, to je jasné, Markéta podle mě i kvůli tomu vynechá tu Prahu ... včera trénovala se zatejpovaným stehnem, takže bych řekl, že nějaký sval
Reagovat
tommr
velmi dobrej výkon a zasloužená výhra ... smile
Pokud se nepletu tak je to vůbec první výhra český hráčky na tomto turnaji ...
Reagovat
EllNino
Je to tak :)
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
blixa
Terka jede. Třeba to tam vyhraje celé !
Reagovat
EllNino
s tímhle servisem, co měla dneska, může porazit klidně Katku a potrápit Báru (pokud se teda k těm zápasům dostanou) :)
Reagovat
EllNino
Už dlouho jsem ji neviděl hrát a pořád nějak nemůžu pochopit, že není se svým servisem a učebnicovými údery podle pravítka alespoň v první stovce :)
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
EllNino
Výborný výkon :) S touhle hrou tu může napáchat pořádnou paseku :)
Reagovat
hanz
Ono asi záleží, jak jí povrch sedne. Tady by to mohlo psát.
Reagovat
tommr
škoda, že je v jedný čtvrtince s Bárou Krejčíkovou a Katkou Siniakovou ...
Reagovat
Fransoas
Za normálních okolností by pravděpodobně k této těsné prohře nedošlo,pokud by nenastaly zdravotní potíže.Slovenka hrála na hranici svých možností i přesto,že měla problémy s nohou.Není dostatečně jasné jak závažné zranění se u Petry objevilo,protože OH se rychle blíží.
Reagovat
hanz
Pokud by nebyla zdravá, nemělo by cenu létat tak daleko. Spíš jestli to není jen alibi pro možný brzký návrat domů z Tokia.
Reagovat
EllNino
Petra porazila dneska Rebeku na míče 106:96 :)
Reagovat
hanz
Alespoň nějaké pozitivum.smile
Reagovat
Mony
Další pozitivum, že snad mohla odepsat ty bílé Wimblove šaty. Jinak by je asi musela vrátit.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vyhrávala ty nesprávnýsmile
Reagovat
EllNino
Petřina klasika :) Ale jo, snad to ještě někde bouchne, a ať pak klidně skončí, takhle ji vidět nechci
Reagovat
lvicek
Skoro bych rekla, ze takovych zapasu musela mit letos vicero! Ale rozdil o deset u prohraneho zapasu, to uz je docela dost teda...
Reagovat
EllNino
letos 8 prohraných tříseťáků, to snad v polovině sezóny ještě neměla :/

A bohužel všechny prohry dost podobné
Reagovat
Blondie
Ach jo. Když se nedaří, tak pořádně.
Ale třeba z krize taky vykřeše šok a vzestup jako Karolína :)
Reagovat
hanz
To už víc věřím Muchové, že uhraje nějaký pořádný výsledek.
Reagovat
Dobry-den
Štípněte mě. Vona prohrála s hráčkou, o které jsem nikdy neslyšel. smile Strašná hamba! Jestli byla zraněná, měla rači skrečovat. Bylo by to důstojnější. Tuhle ostudu jen tak něco nepřekoná. smile smile
Reagovat
hanz
Pravdu díš. Ba dokonce myslím, že o nějaké Šramkové hodně dlouho neuslyšíme.
Reagovat
vladka
Petra je už fakt trapná...smile
Reagovat
horska.kraslice
S ohledem na diváky neskrečovala. A taky její povaha, ona nemá ve zvyku skrečovat. No tak aspoň potrénovala. :-)
Reagovat
asgard33
Pěkná podívaná,obě tam vrávoraly jak boxeři ve 12. kole.Rebecca bojovný,soustředěný výkon lehce nad její současné možnosti,Petra dústojný výkon na 227.místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Inglis je hodne hot
Reagovat
paprikovygulas1
Škoda že o tvojej nadržanosti z nej sa dozvedia len akýsi tuční hoši na tenisportale.
Reagovat
petrulinka
Opravdu tady ty komentáře jsou plné naprostých ubožáků. Myslím, že nám Petra udělala dost radosti v minulosti, i letos se jí už povedl 1 titul a celkově na ni v počtu titulů momentálně žádná hráčka nemá. Bohužel je teď na tom špatně a myslím, že si ty hnusy, co tady píšete, určitě nezaslouží. Podívejte se na Karolínu. Donedávna na tom byla podobně, jako teď Petra a stačil jeden turnaj a Karolína šla opět nahoru. Věřím tomu, že se zase vzpamatuje a ještě nám radost udělá. Teď potřebuje spíše podporu a ne nadávky od lidí, které ani nezná.
Reagovat
com
ja se spokojim s malem, me udelala Petťulka radost i dneska smilesmile
Reagovat
hanz
No, come, copa tnenle turnaj, ale jestli nám takové představení předvedou ty naše tenistky na OH, tak se máme na co těšit.
Reagovat
petrulinka
Ty patříš k těm ubožákům tady a zřejmě bys už delší dobu potřeboval nějakou léčbu
Reagovat
hanz
Ubožák k ubožákovi. smile Vítej v klubu. smile
Reagovat
paprikovygulas1
Hoši sú sklamaní lebo po vypadnutí Petry budú mať o jednu zábavku menej. Holt tak to dopadne keď trávia celé dni pred telkou na gauči.
Reagovat
hanz
Nepruď, když neznáš!
Reagovat
tommr
uklidni se - nikdo tady Petře nenadává. Chválit jí ale dneska opravdu není za co ... smile
Reagovat
paprikovygulas1
No ešte aby si jej nadával, ty s tvojimi životnými úspechmi
Reagovat
PetaM
Jak víš, že šla Kája nahoru? Uhrála finále Wimbledonu, ale to neznamená, že na dalších turnajích bude zářit. Naopak si myslím, že si na ni teď budou chtít soupeřky smlsnout ještě více. Přece jenom už není mrtvolka, do které se těžko kope. Zase něco dokázala, tak do toho půjdou opět naplno. :D
Reagovat
hanz
Com si myslí, že když uhaluzila finále, že to půjde po másle. Šeredně se splete.
Reagovat
Blondie
Tak smilesmilesmile
Reagovat
Nola
Rebecca pekne, Petru nemusi tato prehra mrziet, malicky turnaj, aj ti najlepsi uz vyleteli s kvalifikantmi....moze sa pripravovat na OH, ani Kaja nic neuhrala pred W, tak klidek kritici
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, me tam zajima jen Barca Stefkovasmile
Reagovat
com
smile Okatě vypuštěný.. Nechce se crcat na pouťáku smilesmile
Reagovat
tommr
totální propadák. Nevím co se s ní zase děje, ale s touhle hrou nemá Petra šanci proti nikomu ... smile
Reagovat
hanz
Přesně, na hardu totálně neúčinný tenis bez obrany i útoku. Vždyť i ta Slověna měla větší páru než Kvítí.
Reagovat
Alien
Takovéto výsledky pamatuji z dob, kdy byla neskutečně zamilovaná! Do koho snad nemusím zmiňovat!
Reagovat
hanz
Tak lásku jí přeju, proč ne, ale pak by se teda měla rozhodnout, co z toho vyhraje, protože na tenis i lásku evidentně neměla ani nemá psychicky a možná i fyzicky.
Reagovat
paprikovygulas1
Ale hoši ako gaučové typy ako vy môžete komentovať niekoho športový výkon?
Reagovat
Alien
Ehm, tak hej!
Reagovat
paprikovygulas1
Čo mimozemštan?
Reagovat
com
mimozemstan a paprikovej gulas.. smilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
= com
Reagovat
tommr
a jak může někdo kdo má evidentně v hlavě guláš jako ty komentovat příspěvky jiných uživatelů? smile
Reagovat
paprikovygulas1
Lebo aj v porovnani s človekom čo má v hlave a v nicku guláš stále vychádzaš ako troska.
Reagovat
tommr
nějak ti ta dnešní výhra krajanky stoupla do hlavy čoboláku. Petru by dneska porazila každá hráčka z první tisícovky tak tady moc nemachruj ...
Reagovat
hanz
Nech ho bejt, vona ta Slověna vylítne co nevidět, o ní to vůbec nebylo, jen si myslí, že bylo.
Reagovat
paprikovygulas1
Opička uvedomuješ si, že ja tu obhajujem Petru? Ja sa nepotrebujem skrývať za úspechy športovca, ktorý má rovnaku národnosť ako ja. Nie som troska ako ty čo vo vlastnom živote nedosiahla nič a tak musí žiť úspechmi svojich krajanov, ktorým keď sa náhodou nezadari ešte má tu drzosť mudrovať.
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
gigin
Mohol by som ťa o niečo poprosiť? Ako sa dá spoznať z diskusie na TP, že je niekto tučný, gaučový povaľač a v živote nič nedosiahol?
Reagovat
hanz
Jen jeho choré představy a nadutost. :) Odpovím ti za něj, páč stejně nic kloudného nevymyslí.smile
Reagovat
paprikovygulas1
Hanz si moc nezaujímavý, prepáč ale budem reagovať iba na tie zaujímavejšie typy keďže tu nechcem stráviť cely deň odpisovanim.
Reagovat
hanz
Když jsem nezajímavý, tak se nezajímej a neodepisuj mi. smile
Reagovat
paprikovygulas1
Zovšeobecnenie samozrejme, zasiahne to iba ľudí ktorí sa nájdu v definícii. Tí ktorí sa nenájdu v komentári si ani nevšimnú čo som napísal, takisto keď o mne napíše nejaký cudzi človek nejakú vec čo nie je pravdivá ani ju nepostrehnem a neriešim. Ale vychádzal som z toho, že keď ideš, či už do hospody alebo do hľadiska na futbal tenis atd. v drvivej väčšine prípadov majú najviac čo povedať k výkonu športovca ľudia čo už na prvý pohľad majú prisernu životosprávu a šport ktory v svojom živote praktizujú je hádzanie piva do hrdla
Reagovat
hanz
Zevšeobecnil jsi nás všechny, tak z toho máš určitě radost, jak jsi nám to nandal. smile O pravdivosti to však nevypovídá ničehož nic.smile
Reagovat
gigin
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Niečo na tom bude.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Alien
Jestli byl tohle výkon 12 hráčky světa, nechtěl bych vidět proti té kvalifikantce hrát svět. 50, 100, 200, 300, 400, 500 ............!
Reagovat
EllNino
Potřebovala tady uspět a načerpat síly na Tokyo :/

Místo toho dalš těsná prohra, další zranění a další ztráta sebevědomí

Myslel jsem, že se to letos ještě otočí, ale pořád to nějak nejde
Reagovat
hanz
Myslím, že sezonu 2021 může zabalit. Z jejich cílů zbyly jen torza.
Reagovat
Blondie
Letos mizérie... snad je to prostě jen další vlna dole, která se zvedne v POOOŘÁÁÁÁÁDNOOOUUUUU CUNAMI nahoře! :D
Reagovat
PetaM
Já jsem naštěstí bez šoku. :D

Ani bych se nedivil konci kariéry. :D Pokud se nezačne trénovat, tak to takto bude furt. :D
Reagovat
vladka
jj, mě taky nepřekvapila..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist