Soud poslal otce Strýcové do vězení

6. 11. 2012, 19:51
Aktuality 90
Dva a půl roku za mřížemi by si měl pobýt otec české tenistky Barbory Záhlavové-Strýcové. Jak dnes informoval server iDnes.cz, poslal ho tam senát Okresního soudu Plzeň-město za obchod s drogami. Rozsudek zatím není pravomocný.
Profily hráčů
Barbora Záhlavová-Strýcová

Jak informoval server iDnes.cz, Jindřich Strýc podle žalobce obchodoval s tvrdými drogami a pěstoval marihuanu. Za to mu hrozilo až deset let vězení; verdikt, proti kterému se otec Strýcové i státní zástupce ještě mohou odvolat, zní dva a půl roku nepodmíněně.

Odsouzený muž vysvětloval nákup velkého množství kokainu tím, že ho droga zbavovala bolestí po úrazu. Zároveň přiznal, že se o kokain dělil s kamarády.

Jak připomíná zpravodajský server, otci 92. tenistky světa, kterého letos v lednu zatkla zásahová jednotka, bylo zabaveno vybavení pro pěstování konopí a navíc bude muset zaplatit vysokou pokutu.

Komentáře

90
Přidat komentář
Bob
a Sandra Záhlavová-Strýcová jsou dvě odlišné osoby.
Reagovat
a.magerova
Nejsou obě Sandry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že to sem nepatrí. Nie preto, že by to nesúviselo s tenisom, ale preto, že to porušuje akúsi kvázi etiku a nie je to vo vzťahu k Báre dvakrát lojálne...Samozrejme dnešné média na etikú zvysoka ser*, takže všetky morálne princípy môžeme riešiť len my čitatelia..Ak by som bol šéfredaktor, tak tento článok zrejme vynechám, no šéf by ma za to určite nepochválil..
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal níže, je to zpráva, co se děje okolo Báry - nejsou to žádné spekulace.
Reagovat
Heather_Fedex
akusi kvazi etiku....pak se ale tadz nesmi psat clanky tykajici se soukromi hracu a hracek ale pouze zapasu. napr. to, jestli je sharapova tehotna, nebo to, jestli rafa/ novak se budou zenit atd
voci nim take neni lojalne, ze se tady o jejich soukromnem zivote spekuluje
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je celkom odvážne porovnávať správu o svadbe so správou o uväznení tvojho rodinného príslušníka, dokonca otca..Niečo podobné sme mohli badať u S. Grafovej, ktorej otec skončil taktiež vo väzení pre daňové úniky. Média to postupne tak rozmazali, že aj chúďa Steffi bola chvíľkami mimo a na jej hre sa to v tom čase negatívne prejavilo.
Reagovat
George_Renel
polemizuje, proč tu vůbec ten článek je. A pochopit se dají obě dvě strany. Já se tedy přikláním k tomu, že souvislosti s Bárou určitě jsou. Její volný pád žebříčkem je přece jen trošku rychlý. ( A popravdě je někdy její verbální projev na kurtu jako by byla pod vlivem) Ale to jen na okraj.
Já jsem spíš udiven tím, že je ke zprávě připojen profil Sandry Záhlavové....
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem si přečetl článek, tak osobně si myslím, že to bulvár není. Souhlasím s tím, že fotka by měla být určitě jiná....
Zpráva se odkazuje na rozhodnutí Okresního soudu v Plzni, proto to nejsou žádné spekulace. Bulvár je, alespoň u mě, většinou založený na spekulacích.....stačí fotka(y) a k tomu domyslet nějakou omáčku.
Jinak Báře jsem v začátcích docela fandil, ale přikláním se k názorům, že otec ji nejspíš ovlivnil. Už to, že její slovník je občas jako dlaždič....
Reagovat
Fandina
Bulvár také nespekuluje, to by si nedovolil, vybírá si témata a ta podává veřejnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, pro začátek doporučuji přečíst tento odkaz a pokud i potom ti nebude zřejmý význam slov, klidně se zeptej. Pěkné čtení : http://cs.wikipedia.org/wiki/Bulv%C3%A1rn%C3%AD_m%C3%A9dium
Reagovat
Fandina
climmacus v praxi to chodí tak, že si žádné bulvární médium nedovolí to co popisuješ ty, vyfotit a spekulovat. Vždycky musí být nějaký reálný základ, který je nezpochybnitelný. Pravdivý. To potom předkládá, ale nikdy si nedovolí všechno vymyslet. Bulvarizace seriozního média také spočívá v tom, že si vybírá negativní zprávy. Také je to bulvár. Nechci tu už rozebírat případ tohoto článku, ale je to přinejmenším netaktní vůči tenistce to uvádět. Rodina má velkou starost a ještě se znásobí uvedením v médiích. Předkládáním cizím lidem.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, meleš naprosté nesmysly. Takový Blesk je plný naprosto vymyšlených a nepravdivých zpráv vyloženě vycucaných z prstu. Podle něj je třeba kámoš nějakých 10 let po smrti, i když jsem s ním předevčírem mluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho co čtu od tebe Fandino, mám takový dojem, že člověk, který si k ranní kavě ještě servíruje bulvární tisk bude nepochybně svůj rituál obhajovat. Každý je máme. A je to v pořádku. Všiml jsem si ale, že zde vedeš debaty na více frontách, daleko hlubšího charakteru, proto tě již nebudu déle zdržovat....
Reagovat
Fandina
korek ... samozřejmě výjimky potvrzují pravidlo, jinak bulvár bere běžný život a vybírá si ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Bára i sestry Plíškovi by se měli od "tatínků" dištancovat, nedělá jim to dobré jméno. Ale........ no jsou to tátové, je to těžké..
Reagovat
Karl
Co provedl otec Plíškových, že by se o něj měly holky distancovat?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/otec-nadejnych-sester-pliskovych-ma-jit-na-pet-let-do-vezeni_245978.html
Reagovat
freeteepek
Pro neznalého věci ta zpráva mezi řádky říká, že by Bára mohla mít něco společnýho s drogama. To že její táta kupoval kokain a dělil se o něj s kamarády je horší, než kdyby třeba vykradl banku. Proto tady ta zpráva asi je:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hodně hustý. Uvědomuješ, že psát v tomto duchu je víc než "odvážné"! Kde bereš informace tohoto druhu? Být Bárou, tak bych to tak nenechal. Ty si opravdu nevidíš do huby. Ty jsi tady vznesl obvinění na Bářinu osobu! Kdo vlastně jsi?
Reagovat
freeteepek
Jsem tajný agent mimozemšťanů, který to tady všechno říděj:-)
Já nevznáším obvinění, já jen interpretuju tu informaci, která se tady objevila. To je snad logický vyvození souvislostí, který někoho může napadnout, ne? Obávám se, že kdyby Bára byla politik, tak by v tuto chvíli musela odstoupit ze všech svých funkcí. To naštěstí není:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím, tak Země je ve vlastnictví myší.
Reagovat
Chrenda
To se mýlíš, Země je ve vlastnictví MRAVENCŮ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
O kokainu s kterým spojuješ Barču píšeš tady jenom ty. A v tom je ten rozdíl. Tvoje čtení "mezi řádky" vnímám jako tvoji neoprávněnou spekulaci. Proto ti říkám, že za veškeré prohlášení by měl být každý z nás zodpovědný (pokud je svéprávný). Pokud nemáš pro svoje fantasmagórie nezvratné důkazy, tak si je nech pro sebe. Takto vznikají drby na nepodložených základech.
Reagovat
freeteepek
Já netvrdím, že to tak je. Já jen poukazuji na možnost, že si někdo to spojení může vytvořit. A už vůbec nemluvím o důkazech. Nehledě na to, že tohle je diskuse, kde si každý může plácat co chce. Nepíšu odborný článek. Podívej se na bulvár, jak ten si vymýšlí. A to jsou novináři, kteří by měli mít informace podložené. Přitom jsou to z 90% jen spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Necháme toho. Vidím, že s tebou je opravdu těžká komunikace. Možnost, že Bára může mít s drogovou aférou otce co to společného jsi už napsal ty. Tak tady nevypisuj, že by se tak mohlo stát. Už se právě tvojí osobou stalo! Jseš si toho vůbec vědom? Asi ne, soudě podle toho co tady píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsou vášně. O vášníš píšeš jenom Ty. To je jenom můj názor. Vím, s tou studnou jsi to myslela tak, že nepocházíš ze žádného "vidlákova"! To jsem taky pochopila i bez té studny, přece bulvár se prodává jen ve větších aglomeracích.
Reagovat
a.magerova
Bydlím v paneláku a u těch většinou studny nebývají, nic jiného v té mé poznámce nebylo skryto. Zásadně si bulvár nekupuji!!! Vše co "potřebuji" si přečtu na netu.
Reagovat
rubens
S trochou smutku podotýkám, že já teda ve Vidlákové žíju. (ČR)
Skrz růžové brýle Fandiny takovéhle zprávy taky nemusím,
skrz Tommrovky jsou někdy užitečnou informací. :)
Reagovat
relax1
O tom jestli je ČR "vidlákov" se dá tak trochu polemizovat (spíš bych ČR přirovnal k "banánovníkoým" státům), je to věc úhlu pohledu (názoru). Myslíš až tak? A k tomrovi by jsem se vůbec nevyjadřovala v tomto slova smyslu. Mám z něj pocit, že když rozdávali rozum, byl přinejmenším 2x.
Reagovat
smazaný uživatel
Holka, vidím, že s Tebou to nebude až tak veselé. Asi neumíš číst. Vlastně s Tebou to je až příliš veselé, ale to spadá už do jiné kategorie.
Reagovat
a.magerova
Njn tak jsi mě odhalila, neumím číst a tolik let se mi to tu dařilo maskovat a teď kvůli jednomu otci mám po TP kariéře... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Skrátka alespoň v něčem jsi byla dobrá! Ale netrap se tím. :-).
Reagovat
a.magerova
To nemůžeš myslet vážně :-/
Někdo neumí číst a někdo psát....
Reagovat
smazaný uživatel
S tím čtením to zase není až tak hrozné. Spíš s tím "zapalováním" ti to trochu nefgunguje. To se holt ale naučit nedá.-:)
Reagovat
smazaný uživatel
Skrátka někdo to tak má. Ale touž jsme odbočili. O tomto se tady nepíše. Nejseš ty nějaká zakomplexovaná učitelnica? -:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pohlavek, prosííííím!
Reagovat
a.magerova
No je pravdou, že smysl našeho rozhovoru mi uniká od začátku, ale tak sem tam se umím pobavit s každým. Učitelka nejsem. Komplexy by se u mne určitě nějaké našly to nepopírám...
Jde Ti u mne o něco konkrétního nebo jen máš dnes blbý den?
Reagovat
rubens
Na to už by měl reagovat spíše tommr. Asi ano, byl dvakrát...možná třikrát. Ještě pro slušnou dávku skepticismu. Potíž je, že mu to dali do mixéru. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne! Jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor na tento článek na tomto tenis portálu. To, že se to dostalo do této roviny (náš dialog) je tak trochu smutné. Nakonec posuď sama kdo měl na tom větší podíl a která z nás by asi tak mohla mít tzv. blbý den.
Reagovat
relax1
Mluvíš mi z duše. Tleskám.
Reagovat
a.magerova
No... já na tuto diskuzi reagovala velmi obecně a neadresně, navíc jsem dodala důkaz, že zde něco podobného již bylo publikováno v roce 2009.
Tys měla potřebu reagovat zcela konkrétně na mne a to dost útočným způsobem, takže tak..... a zbytek ať si přeberou ostatní jak chtěj... :-))
Reagovat
tommr
nechápu čím jsem si od tebe vysloužil takovou sžíravou kritiku? Jen jsem vyjádřil svůj názor a zastal jsem se Heather, kterou Fandina podle mě úplně zbytečně napadla ...
Reagovat
relax1
Čtu tě už nějaký ten pátek, vnímej to jako všeobecný postřeh, ne jenom co se této diskuze týká. Chytrolín jak se patří. Až bude chvilka a budu tě zrovna číst, tak se připomenu. I tento názor je tak scestný až k nevíře, jak říkám hodný hodně chudého bulváru.
Reagovat
tommr
hod se trochu do klidu. Na to jakej máš nick reaguješ až přehnaně podrážděně ...
Reagovat
Fandina
tommr ... nepleť si dojmy a pojmy, psala jsem, že psát tady články o otcích tenistek není namístě a nickové s tím nemají nic společného ... úsměv
Reagovat
relax1
Jsem redy a to pernamentně, proto ten nick.
Reagovat
Fandina
Aha, ale proč tady ta zpráva, souvisí to s tenisem? Myslím že ne.
Reagovat
Heather_Fedex
souvisi to s reprezentantkou ceskeho tenisu
usmev
Reagovat
Fandina
Heather_Fedex ale prosím tě, ty tomu tak rozumíš ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
nerozumim, ale s tenistkou to souvis ma, s tim nic nenadelas
Reagovat
Fandina
Heather_Fedex no právě, že nerozumíš. Chytrý když nerozumí tak mlčí ... úsměv
Reagovat
tommr
Heather má pravdu - je to zpráva, která má jasnou souvislost s Bárou a tím pádem to sem patří. Kdyby si se nad tím trochu zamyslela než začneš jiný odsuzovat tak by si jistě i ty musela pochopit jakej to asi musí mít na Báru a její hru dopad ...
Reagovat
Heather_Fedex
dekuju, tommr
Reagovat
Fandina
Je osobní zpráva o někom, kdo tenis nehraje. Že každý má nějaké osobné záležitosti, problémy, radosti je jasné. Není třeba o tom psát na portálech o tenisu.
Reagovat
Fandina
Oprava ... je to osobní zpráva o někom, kdo tenis nehraje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to sem patří. Sice v tom bezprostředně nefiguruje žádný tenista či tenistka, nicméně jedné, konkrétně tedy Báry, se to dotýká velice silně, tak silně, že to může být jeden z důvodů jejího letošního výkonnostního propadu, což už pochopitelně pro nás fandy zajímavé je. Tím spíš že Bára je česká reprezentantka ve Fed Cupu i na okruhu.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že každá radostná zpráva mě potěší. Negativní zprávy nikdy. Nerada je čtu, nerada je píšu. Neznamená to, že neexistují, ale nač se v nich hrabat. Můj názor ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Ovšem tím, že jsi tady svou poznámkou rozpoutala tuto zbytečnou diskusi, jejímž jsi nejčastějším přispěvatelem, svá slova poněkud popíráš...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám taky radši pozitivní zprávy. Bohužel svět je plný těch negativních a i ty je třeba zveřejnit, abychom měli možnost udělat si co nejkomplexnější obrázek. Není nutné to pitvat, ale ani není dobré to nezveřejnit ... úsměv.
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz napsala jsem, že to sem nepatří a to je vše. Já se o tom nerozepisovala.
Reagovat
Fandina
quesh ono je to tak, že svět je takový, jaký ho vidíme. Když nám někdo neřekne, že tam a tam se stalo toto negativního, tak se to nedozvíme a to je pro nás dobré, ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
Tím jsi právě rozpoutala tu diskusi, protože - jak je vidět - spousta lidí tento názor nesdílí. Kdybys to sem nepsala, nediskutovalo by se o tom a pod zprávou by nebyl možná ani jeden disksusní příspěvek. Ale jen ty tady máš už asi deset příspěvků, což rozhodně neodpovídá tvrzení "já jsem se o tom nerozeisovala". Naopak - rozepisuješ se o tom (jinými slovy "hrabeš se v tom") - ze všech nejvíc. A to vše jen proto, že neumíš uznat cizí názor, který se neztotožňuje s tvým vidění světa.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Když nám někdo neřekne, že tam a tam se stalo toto negativního, tak se to nedozvíme a to je pro nás dobré, ne?" To si děláš legraci, viď? Chceš snad říci, že když nám třeba komunisti kdysi neřekli, že v Černobylu bouchl reaktor, tak to pro nás bylo dobré?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale abych nepůsobil zaujatě, uznávám, že na nás média denně chrlí tisíce zbytečných zpráv o všelijakých lokálních neštěstích a problémech, které se nás vůbec netýkají a jako takové jsou zbytečné.

Ale tato zpráva se tenisu týká, jak správně píše Heather či tommr, a tudíž sem samozřejmě patří. Napadat kvůli tomu Heather bylo úplně zbytečné.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan už v podstatě řekl všechno za mě. Teda kromě toho, že nestačím valit bulvy, co ze sebe někdo je schopen vytlačit s růžovými brýlemi na nose.
Reagovat
Fandina
Podívej, napsala jsem, že zpráva o otci tenistky sem nepatří. Že si někdo myslí, že sem patří je jeho věc a já s tím nic neudělám, ani nikoho nebudu přesvědčovat. Já mám tento názor jiný má jiný názor a tak to ve světě chodí. Napsala jsem, co jsem napsala, za tím si stojím a tím to pro mě končí. Že ty to vidíš jinak, je normální ... úsměv
Reagovat
Fandina
korek ... růžové brýle jsou hezké ... úsměv
Reagovat
gigin
Ale tys napsala, že Heahter TOMU nerozumí. A v podstatě si jí řekla, že je blbá.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, naprosto s tebou souhlasím. Tenis portál, předpokládám není žádný bulvární plátek (a v těch si to jak Barča, tak její rodina "užije" až, až). Tak už jenom z tohoto důvodu to sem bezpochyby nepatří. Anebo i my jsme "tlupa tlachalů", kteří nemají nic jiného na práci, než se hrabat někomu v soukromí?!!!
Reagovat
a.magerova
Nevím proč by to tu nemohlo být, není to poprvé co se tu píše o otci tenistky:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/otec-dokicove-zahajil-hladovku-4750/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už tomu rozumím, proč má u našeho obyvatelstva úspěch bulvár. I z toho je patrné, jací jsme a co je pro nás tak "důležité"! Zřejmě se nemáme až tak špatně, když nás berou věci takové "důležitosti", jako je tato zpráva o Barčiném otci. Proto ještě jednou podotýkám, že zprávy této "důležitosti" v jaké koliv spojitosti s jakou koliv tenistkou (s jakým koliv tenistou) sem rozhodně nepatří. Anebo: "Když skočí soused do studny, skočíš taky" a.magerova?
Reagovat
a.magerova
Je fajn, že v Tobě zrovna já vzbuzuju takové vášně, a stála jsem Ti za jmenování.
Přemýšlím kde v mém okolí je nějaká studna....
Reagovat
gigin
Panebože!! Nikdo z nás tady obsah článku nerozebírá (nepočítám připomínku uživatele ivokolos) Prostě tu je, tečka. Nevím, proč z toho děláš takové drámo.
Reagovat
Fandina
gigin ... ty aby sis nepřisadil ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Víš já už si delší dobu říkám, jestli Ty náhodou nepíšeš Disertační práci na téma: "Pozorování chování lidí na neustálé cílené virtuální útočení" a dnes bych i řekla, že timea123 je Tvá spolužačka... :-))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ale ne, virtuální svět beru jen tak okrajově, když to vyjde, tak si tu ráda zafandím, něco přečtu a když se mi něco nelíbí, tak to napíši. Na tenis se ráda dívám, zahraji si, nebaví mě o tom psát ... úsměv
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ale koukám, že ty nějak těžce snášíš kritiku na tvou osobu ne?
Reagovat
a.magerova
Co máš konkrétně na mysli?
Reagovat
Fandina
a.magerova ... celkový projev ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Tak 7 hodin Ti trvalo než jsi mi tu otázku položila a pak TO takhle odflákneš?!
A to jsem dnes celou tu diskuzi absolvovala s vědomím, že budu určitě zahrnuta do nějakého celosvětového výzkumu "o ovládání se", proto jsem byla neútočná a odpovídala pravdivě s pokusem o vtip (neznalost čtení).... Ovšem ani teď se mi nepodařilo rozklíčovat vtipnou vsuvku timey123 :-/
Poslouchej nejsi Ty proti mně trochu zaujatá?! :-)))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tak to tak neber ... úsměv. Každý nick se nějak projevuje a o každém máme nějaký názor, ale to je život a je to normální a není potřeba tak zas moc chtít od druhých všechno vědět, navíc nikdo není ideální, ani já ani ty atd. ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No ale právě, že já to tak beru :-/
Ze všech nicků, kteří tady během těch roků prošli jsi Ty jediná koho chci, nejde to překonat, myslím na Tebe kudy chodím už i manželovi jsem naznačila, že mě nemá jistou.... Je na mě od té doby hodnější dělá vše co mi na očích vidí, ale pokud Ty řekneš ANO, pak ON nemá už žádnou šanci...
Reagovat
Fandina
a.magerova ... s tebou je legrace a tak to má být ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No ještě před půl rokem mě ani nenapadlo si tady na TP hledat muže a teď jsem si tu našla ženu, no prostě štěstí mě provází životem :-))
Reagovat
gigin
Můžem se pak na vás s titem koukat?
Reagovat
a.magerova
No jaks to tu minule psal?! Když vynaložíš nemalé finanční a jiné prostředky, tak za sebe říkám: "Klidně." Ale samozřejmě ještě musíte počkat na vyjádření Fandiny....
Reagovat
gigin
No tak ty prostředky měly být původně použity na "odstavení" uživatele Mayo. Ale tak, je svoboda, demokracie, ať si píše, co chce, že jo :))
Reagovat
a.magerova
Přesně, taky to vidím na tu svobodu projevu...
Navíc s Fandinou užijeme těch prostředků určitě elegantněji :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá smažit.
Reagovat
smazaný uživatel
palec nahoru
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist