Speciální akce k Wimbledonu: získejte zdarma 200 Kč na sázení!

30. 6. 2013, 18:00
Aktuality 2
PR ČLÁNEK. Již 127. ročník Wimbledonu, legendárního grandslamového turnaje hraného na kurtech anglického All England Clubu, je v plném proudu. Vsaďte si na třetí grandslam sezóny u Tipsportu a získejte speciální bonus 200 Kč!
Získejte 200 Kč zdarma

Dnes už víme, že se Roger Federer nebude letos radovat ze svého osmého wimbledonského titulu. Uvidíme tedy triumf Novaka Djokovice, nebo získá Andy Murray první trofej pro Británii po dlouhých 78 letech? A jak se na trávě dál povede českým hvězdám Tomáši Berdychovi a Petře Kvitové? Na to vše a mnoho dalšího si můžete vsadit online u Tipsportu, největší české sázkové kanceláře.

Speciální akce: Pokud se u Tipsportu zaregistrujete do neděle 7. července s akčním kódem WIMBLAS, získáte automaticky ihned po registraci kredit na sázení v hodnotě 200 Kč*. Navíc můžete hrát o vstupní bonus ve výši až 10.000 Kč. Registrovat se můžete zde.

* Kredit na sázení bude vyplacen formou tzv. Netů (tzn. musí být alespoň jednou vsazen)

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pri takych vysledkov ako su na Wimbledone 2013
by som prehral i gače
ani 200 koruny by mi nepomohli
Reagovat
kolapse
Nebeska pravda :-) ale jdu do toho.Ja si myslel ze to vysype Rafa :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist