Srbský souboj vyhrál Djokovič, postoupili i ostatní favorité

7. 10. 2009, 17:33
Aktuality 7
Jasným vítězstvím favorita skončil v Pekingu souboj dvou nejlepších srbských tenistů. Novak Djokovič smetl svého krajana Troického 6-3 6-0 a postoupil do čtvrtfinále. V něm je i čtvrtý nasazený Nikolaj Davyděnko, který Němci Kohlschreiberovi nechal jediný game.
Novak Djokovič

Victor Troicki vzdoroval čtvrtému hráč světa Novaku Djokovičovi jen v úvodu zápasu. Od osmého gamu už na kurtu vládl Djokovič, který vyhrál dalším osm her a nadělil tak svému krajanovi 'kanára'.

"Podal jsem dobrý výkon. Začátek jsem měl ospaný, necítil jsem tolik energie, ale to se změnilo při výměně míčů za stavu 4-3," byl po utkání spokojený Srb.

V dalším kole ho čeká těžší soupeř. Los mu poslal do cesty pátého nasazeného Fernanda Verdaska, který dnes čelil rovněž svému krajanovi - Juanu Carlosi Ferrerovi. Také Verdaskův soupeř dělal favoritovanému hráči problémy hlavně v úvodní sadě, kdy turnajové pětce dokázal sebrat podání. Ve druhém setu stačil Verdaskovi jediný brejk, aby za hodinu a půl zvítězil 7-5 6-4.

Jen necelou hodinu dnes strávil na kurtu ruský tenista Nikolaj Davyděnko. Hráč číslo čtyři v pavouku nedal šanci Němci Philippu Kohlschreiberovi, kterého smetl 6-1 6-0. Davyděnko nedal při svém podání soupeři šanci a sám Kohlschreiberovi sebral podání šestkrát. V příštím kole se vítěz z Kuala Lumpuru utká s Chorvatem Marinem Čiličem.

 

Výsledky - Peking - muži (tvrdý povrch, dotace 2,1 milionu dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:
Djokovič (2-Srb.) - Troicki (Srb.) 6:3, 6:0, Davyděnko (4-Rus.) - Kohlschreiber (Něm.) 6:1, 6:0, Verdasco (5-Šp.) - Ferrero (Šp.) 7:5, 6:4, Čilič (8-Chorv.) - Benneteau (Fr.) 6:2, 2:6, 6:0.

 

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
To snad nie je možné... zas Fernando a Djoker. A zas to neuvidím... ;-( Tak sledujte a napíšte mi!! A Murray sa zase odhlásil? Paráda!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to budu sledovat sestricka moje, jsem nemocny a nejdu do skoly, takze se budu divat
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na ten zápas, oba patří k mojim nejoblíbebějším, Novak je číslo jedna a Fernando je v takovém tom užším výběru 2-5, takže fandit budu novakovi, ale prohra by mě nenasrala tak, jako s někým jiným
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi a kde se na to da koukat? diky
Reagovat
smazaný uživatel
ja BiG fanda Verdasca a skoda ze nad nim naposled prohral nad tym Davydenkem
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli škole jsem bohužel stihnul jenom konec druhého setu se špatným obrazem, Fernanda už snad stihnu
Reagovat
smazaný uživatel
Super Verdasco dál!Sakra to hrál ten Davyděnko tak dobře?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist