Srebotniková se Zimonjičem vyhráli mix, další finále je čekají

3. 6. 2010, 19:25
Aktuality 0
Na pařížských kurtech v areálu Roland Garrose se dnes rozhodlo o prvních šampionech letošního French Open. Vítězi smíšené čtyřhry jsou Katarina Srebotniková ze Slovinska a Srb Nenad Zimonjič, kteří společně v Paříži kralovali už v roce 2006.
Katarina Srebotniková a Nenad Zimonjič (© FFT)

Srebotniková se Zimonjičem dnes proti kazachstánsko-rakouskému páru Jaroslava Švedovová/Julian Knowle prohráli první set 4-6, v dalším dějství ale měli více štěstí. Nejprve odvrátili porážku v tie-breaku druhého setu a rozhodnutí tak přinesla až další zkrácená hra do deseti bodů.

I v ní začali lépe Švedovová s Knowlem, kteří si vypracovali tříbodové vedení a za stavu 9-8 měli mečbol. Zimonjič ale esem z druhého podání nebezpečí zažehnal, poté si udržel i druhý servis a vítězové z roku 2006 následně proměnili svůj první mečbol.

Ani pro jednoho z nich však letošní mise na Roland Garros ještě neskončila. Zimonjič je s Danielem Nestorem ve stejné fázi mužského deblu a nastoupí proti obhájcům titulu, páru Dlouhý/Paes. Srebotnikovou čeká ještě těžší úkol - po boku Květy Peschkeové se ve finále ženské čtyřhry pokusí vyzrát na sestry Williamsovy.

Výsledky - Paříž - smíšená čtyřhra:
Finále:
Srebotniková, Zimonjič (6-Slovin./Srb.) - Švedovová, Knowle (Kaz./Rak.) 4:6, 7:5 (7:5), 11:9.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist