Start Bartoliové v Paříži je ohrožen

23. 5. 2008, 13:17
Aktuality 1
Francouzská ženská jednička Marion Bartoliová se obává, že osmifinále na French Open letos obhajovat nebude. Před dvěma dny si ve Štrasburku poranila pravé zápěstí, které ji zřejmě na zatím blíže neurčenou dobu vyřadí ze hry.
Profily hráčů
Marion Bartoliová

Marion Bartoliová tento týden hned ve svém úvodním vystoupení na turnaji ve Štrasburku vzdala za stavu 1-6 0-1 Číňance Šuai Pchengové. Příčinou skreče byla bolest pravého zápěstí.

"Je mi mizerně, nikdy jsem takovou bolest v zápěstí necítila," smutní třiadvacetiletá Francouzka. "Musíme najít příčinu bolesti. Předpokládáme, že je to natažený nerv, protože nemůžu ohýbat prsty," naznačila své problémy.

Světová devítka sice letos nemá dobrou formu - pouze dvakrát přešla přes druhé kolo - ale na domácím grandslamu měla obhajovat loňské osmifinále. Navíc už za necelý měsíc začíná Wimbledon, kde před rokem šokovala postupem do finále.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist