Štěpánek Del Potra nezaskočil. Berdych se zmátořil a vyrovnal na 1-1

14. 9. 2012, 19:03
Aktuality 102
Finále Davisova poháru se českým tenistům mohlo hodně vzdálit, stav před sobotní čtyřhrou je však nakonec 1-1 na zápasy. Radek Štěpánek na antuce v Buenos Aires nejprve nestačil na Juana Martína del Potra, Tomáš Berdych pak i přes problémy udolal v pěti setech Juana Mónaka a vyrovnal.
Tomáš Berdych

I když Juan Martín Del Potro laboroval v týdnu se zraněným levým zápěstím, na jeho výkonu to dnes nebylo znát. A ani Radek Štěpánek se moc nesnažil hrát jen do soupeřova bekhendu. Body od začátku český tenista získával po své typicky pestré hře. Dlouho dokonce v utkání diktoval tempo výměn a dokázal svým výkonem umlčet zaplněné hlediště. V kotli pro 13 tisíc diváků tak byla občas více slyšet hrstka osmdesáti českých fandů.

Štěpánek ale v utkání doplatil na špatné proměňování brejkbolů, jen v úvodní sadě jich promarnil pět. Del Potro se tradičně spoléhal na skvělý forhend a hrál trpělivěji než čtyřicátý hráč světa Štěpánek, který ale mohl první i druhý set získat. V prvním měl za stavu 4-3 tři brejkboly, ale neuspěl a vzápětí ztratil dvě hry. Ve druhé sadě se český hráč dostal do vedení 3-1, jenže pak příliš chyboval a ztratil čtyři hry za sebou. Třetí set už Del Potro ovládl, Štěpánek uhrál od stavu 1-1 jedinou hru.

"První dva sety jsem se cítil výborně a myslím, že jsem byl lepší, ale nedokázal jsem využít své šance. Navíc jsem měl smůlu třeba při odskoku nebo když rozhodčí neodpískal dotek sítě při podání, po kterém jsem přišel o brejkbol," řekl Štěpánek na daviscupovém webu. "Ve třetím setu byl Delpo pánem na kurtu."

Štěpánek v utkání využil pouze jeden z osmi brejkbolů, zatímco soupeř pět ze sedmi. Del Potro se tradičně spoléhal na skvělý forhend a hrál trpělivěji než čtyřicátý hráč světa Štěpánek, který ale mohl první i druhý set získat.

"Popravdě, nebylo jednoduché hrát. Museli jste vidět, jak jsem se trápil, ale dal jsem do toho pro fanoušky všechno. A všem děkuji za podporu," řekl Del Potro, který během zápasu občas po vítězných míčích vyzýval fanoušky k větší aktivitě. Na bolest v zápěstí se snažil nemyslet. "Pořád hrajeme s nějakou bolestí," řekl.

V hledišti se z Del Potrovy výhry radovali mimo jiné zraněný David Nalbandian nebo bývalá třetí hráčka světa a vítězka US Open z roku 1990 Gabriela Sabatiniová. Avizovaný slavný fotbalista Diego Maradona prozatím mezi fanoušky nebyl.

O vyrovnání nepříznivého stavu se postaral Tomáš Berdych, který po 4 hodinách hry udolal argentinskou dvojku Juana Mónaka 6-1 4-6 1-6 6-4 6-4 a vyhrál tak i sedmé vzájemné utkání. 

V Davisově poháru Berdych vyhrál šestou pětisetovou dvouhru ze sedmi. Zároveň to byl jeho jubilejní dvacátý vyhraný zápas daviscupové dvouhry a vyrovnal se tak legendárnímu Jiřímu Javorskému. Více výher v singlu už mají z Čechů v DC jen Tomáš Šmíd (22), Jaroslav Drobný (24), Jan Kodeš (39) a Roderich Menzel (40).

Berdych vstoupil do zápasu jako z partesu a první set i přes jeden ztracený servis vyhrál hladce 6-1. Pak ale začal často chybovat, při hře od základní čáry se trápil a Mónaco vývoj utkání postupně otáčel. Když argentinský tenista získal druhou sadu,, třetí suverénně ovládl a ve čtvrté vedl již 4-2, s českou jedničkou to vypadalo zle.

Ovšem Berdych hnaný hrstkou 80 českých diváků zbraně nesložil, chytil se několika povedenými údery a zřejmě si i vzpomněl na tři roky starý duel, ve kterém v Ostravě Mónaka po velmi podobném průběhu porazil. Rodák z valašského Meziříčí totiž získal osm her v řadě a zcela umlčel argentinské publikum. V pátém dějství už vedl 4-0 a měl brejkbol na 5-0. Jenže i Argentinec bojoval až do konce, dva ztracené servisy si vzal zpět a za stavu 4-5 měl 'výhodu' servisu. O ten ale pojedenácté v zápase a navíc čistou hrou přišel a český hráč konečně mohl zvednout ruce nad hlavu. 

"Bylo to dobré rozhodnutí bojovat až do konce. Uprostřed zápasu jsem se necítil vůbec dobře, nemohl jsem s průběhem nic dělat," komentoval Berdych, který celkem desetkrát neudržel své podání. "Poměrně rychlý přelet z Ameriky a přechod na jiný povrch nebyl jednoduchý, ale pro všechny je to tu stejné," uvědomoval si český reprezentant, který se dopustil 66 nevynucených chyb.

"V podobné situaci jako dnes jsem byl už minulý týden. Ale poučil jsem se a dnes mi to hodně pomohlo," narážel český tenista na semifinále US Open, kde neudržel vedení 1-0 na sety nad pozdějším šampionem Andym Murraym.

V sobotu je od 17:30 SELČ na programu čtyřhra, do které by měli nastoupit Štěpánek s Berdychem. Domácí při losu nahlásili pár Carlos Berlocq/Eduardo Schwank, ale hodinu před začátkem zápasu můžou kapitáni nominaci změnit.

"Udělám vše pro to, abych byl na zítřejší čtyřhru fit. Stav 1-1 je po dnešku dobrý, takový jsme si přáli. Zítra se s Radkem pokusíme vybojovat druhý bod," řekl odhodlaný Berdych.

Výsledky - Davis Cup:

Argentina - ČR 1-1 po pátečních dvouhrách
Del Potro - Štěpánek 6-4 6-4 6-2
Esa: 7-4
Dvojchyby: 3-4
Úspěšnost prvního podání: 54 % - 70 %
Brejkboly: 5/7 - 1/8
Vítězné míče: 25-26
Nevynucené chyby: 22-40


Mónaco - Berdych 1-6 6-4 6-1 4-6 4-6
Esa: 3-5
Dvojchyby:
6-7
Úspěšnost prvního podání: 63 % - 58 %
Brejkboly: 10/16 - 11/15
Vítězné míče: 30-42
Nevynucené chyby: 48-66

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jiří Veselý prohrál na futuru v Gruzii se 357. hráčem světa Basilašvilim 6:4, 4:6, 3:6 a první třístovku pro něj zůstane ještě zavřená, nejspíše o pouhé dva body.
Reagovat
smazaný uživatel
chtěl bych vám doporučit jednu hru jmenuje se Tennis Duel http://s1.tenni sduel.com/r61626
Reagovat
smazaný uživatel
ale musíte si smazat tu mezírku..!:)
Reagovat
smazaný uživatel
máš recht kamo!ja sem neprestal verit.jo vypadalo to na fiasko,ale tomas ukazal top 11tce(a hlavne vsem pochybovacum),ze patri tam kam patri!měli bysme byt radgi ze mame takove tenistu.a to si rikate ČEŠI?
Reagovat
Roger_Federer
A kam patři prosimte??
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni, kdo si ještě stěžují, že Tomáš vyhrál "Jen" 3:2 jste fakt vylízaní. Není to možný, jakou mají češi náturu. Ostatní by ho oslavovali za hrdinu. Češi mu však vyčítají, že ve druhém a třetím setu to nebylo ono. Jestli to nevíte, tak Monako prožívá svoji nejlepší sezonu. Je 11. na světě, tedy jen o 5 míst horší jak Berdych, To že jste zaostalí a nevíte to, je možná smutný. Je to asi největší specialista na antuku v první 100. Má letos 3 triumfy na antuce a jedno finale. Hrálo se na hodně pomalé antuce, právě aby vyhovovala jemu. Hrálo se v Argentině, tudíž doma. Co víc by si mohl Monako přát. A přesto ho Tomáš porazil. A vybojoval strašně důležitý bod pro ČR. Kdyby tam hrál kdokoliv jinej, třeba Rosol. Tak prohraje 3:0 a nikdo se o tom nebude bavit. Ale češi si asi zvykli, že když Tomáš v davis cupu často vyhrával, že musí vyhrávat pořád. A když náhodou prohraje, je to ten největší magor, kterýho máme. Měli byste se stydět. A nadávat mu i po výhře? Jste ubohý. Je to nemožný. Takhle to je uplně ve všem. Kdyby ho kritizoval Lendl, tak nic neříkám (ten by ho nikdy nekritizoval neoprávněně jako vy). Ale když ho kritizujou dementi od gauče, kteří v životě nic, kromě vsázení nedokázali, tak je to fakt něco na mě. Větší trapáky, než na diskuzích na internetu fakt neznám. Tomášovi gratuluju. Kvůli němu jsme v semifinale davis cupu a kvůli němu budu zase dnes rád koukat na čtyřhru. A i kdyby ji prohrál, tak se z toho nepokakám. A až skončí Štěpánek, je to šance pro vás. Vstante z gauče, nebo vy, co hrajete přebory a můžete jít na jeho místo. Nikdo vám nebrání. Dostante se do Top 10 a všechny utkání proti papírově slabším hráčům vyhrajte 3:0. A pak někoho kritizujte.
Reagovat
Alois_Mlok
No jo no, proč myslíš, že je tady plno takových chudáků? Protože v reálným životě je nikdo neposlouchá, každý si s nima vytře, tak si to musí nějak kompenzovat.
Reagovat
Tomasito
..myslim,ze naprosto vystizne..100% souhlas!! :-)
Reagovat
darek.vrana
Tak tak... Naše specialita, kritika i po výhře. Vždyť je Monaco o 5 míst za Berdychem, tak to musí být jasné jako facka, ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
největšího specialistu na antuku v první stovce souhlas. Tedy pokud jsem nepřehlédl, že by Nadal ukončil kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
největší specialista na antuku neznamená nejlepší hráč na antuce
Reagovat
Stan_Borowitz
já vím... ale když je někdo na antuce prakticky neporazitelný a mimo ni porazitelný je, řekl bych, že je to dostatečný specialista na tento povrch.
Reagovat
tommr
Tomáš včera získal jubilejní dvacátý vítězství v DC ve dvouhře. Má ted bilanci 20 vítězství a 11 proher ...

Ve čtyřhře je na tom ještě mnohem líp. Zatím v ní má bilanci 14 vítězství a 1 prohra (z toho se Štěpánkem 10 vítězství a 1 prohra) ...

S Monacem má sice oficiální bilanci 6:0, ale ve skutečnosti ho porazil už sedmkrát - vítězství na challengeru v Braunschweigu z roku 2004 se totiž do oficiálních statistik nezapočítává ...

Tomáš si včera připsal i 65 bodů do žebříčku, který se mu budou náramně hodit v boji o letošní TM (za vítězství nad Monacem získal 70 bodů, ale zároven se mu odečte 5 bodů za lonský vítězství nad Crivoiem v baráži) ...
Reagovat
smazaný uživatel
dik! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja usnu!! A pri predstave diskuse na TP sebou nestastne hazim az do rana! Super, Berdo!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem se zpetne dodivala, poctive od bodu zlomu: meho usnuti a stavu 2:4 ve ctvrtem.. Stejne bych sebou hazela! :-)Drzim palce do debla a verim ve treti bod i v nedeli. Pojd(te)!
Jo - a neverim, ze by vcera Rosol vyhral a ani tomu, ze se Stepec nejak zasadne pro zbytek zapasu odboural. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Byly to nervy, ale o to větší radost na konci. Neuvěřitelná zápletka ae šťastným koncem. V průběhu už jsem Tomášovi moc nevěřil, ale nenadával jsem na něj a (snad) nikdy nebudu! Je skvělé, že takového hráče máme a že je ochotný vždycky reprezentovat a ještě po takovémhle zápase naprosto samozřejmě hrát i sobotního debla. Všichni to tu berou jako samozřejmost, ale co pamatuju předchozí generace, tak to tak ne vždycky bylo. S reprezentací byly vždycky problémy. Koneckonců i ten Štěpánek několik let odmítal hrát. Škoda, že na Berdycha se pořád plive a tolik lidí mu nepřeje. Když se mu nedaří, můžeme být smutní, ale nadávat mu, že něco v reprezentaci vypustil? Absurdní...
Reagovat
darek.vrana
Naštěstí Monaco není mentálně nejsilnější a proti Béďovi si asi moc nevěřil, což potom sehrálo klíčovou roli. Protože dnes to bylo jen o hlavě. Pořád jsem doufal, že se na konci sesype, což se naštěstí stalo jak ve4., tak v 5. setu. Podobné to bylo před třemi lety. Doufejme, že i tentokrát bude smutným hrdinou víkendu.
Reagovat
Jan
No Berďo, dneska jsi měl kliku. Už to vypadá na stejné propady ve hře jak u Petry Kvitové. Doufám, že se neukáže, že to Navrátil neprokoučoval - unavený Štěpánek na 4hru a v neděli, pokud 4hru vyhrajem, by asi hrál klíčový zápas a to už bude úplně vyplivnutý. Nevím, jestli Berdych porazí Del Potra, co pamatuji, většinou s ním prohrál. Podobně s námi prokoučovali DC utkání Argentinci posledně v Ostravě a taky Francouzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední 2 zápasy na antuce 1-1. Ale Delpo vyhrál ten grandslamový.
Reagovat
Alois_Mlok
10x servis a přesto vyhrát, to je v mužským tenise opravdová rarita...
Reagovat
smazaný uživatel
Rika ti neco antuka?
Reagovat
Alois_Mlok
Ne. Co to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi píčus a nerozumíš tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Antuka je povrch kde podani nehraje takovou roli, tim ovsem nechci rict ze Tom podaval nejak zavratne...Ovsem kritizovat z gauce umi kazdy.. Kolik podani si udrzis ty na antuce?
Reagovat
Alois_Mlok
Co to tady meleš, blbečku? Kdo koho kritizuje? A o moji výkonnost si nedělej starosti, já tenis pravidelně hraju, mimo jiné i na antuce. Radši si běž lehnout, ať ti před spaním zbytečně nestoupá tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
takove vyrazy prosim ne, jsou zbytecne.
Reagovat
PetaM
Gratulace k vítězství Tome! ;) Byly to nervy do posledního míčku! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tome!!
Byl to tezky prechod z tvrdeho povrchu na antuku. Tomas mel velmi malo casu se prizpusobit. Jedine stesti ze se hralo skoro ve stejne casove zone jako UO, byt to v treba v evrope nebo dokonce v asii tak nevim..Oba argentinci se pripravovali dlouho na tento mač..
Cim to dneska zapijem? Pivkem :)
P.S. Je tu nejake mrtvo cely den, ze by pulka portalu opet fandila proti Tomasovi? :P
Reagovat
smazaný uživatel
tu tedy je....
Reagovat
a.magerova
Všichni se ještě narychlo předzásobují na horší časy :-)))
Od zítřka všude už jen pivo a víno, dnes je ještě určitá benevolence...
Reagovat
tommr
je pátek večer a to je pro tenis dost nevhodná doba ... :)
Navíc si myslím, že spousta lidí prostě po prvním setu přešla na jinej program, protože se domnívali, že už to Tomáš bez problémů dotáhne do vítěznýho konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pac tady v Praglu se to rozletlo hodne rychle a uz neni skoro sance, mozna nejaky vietnamec(nerozumim cesky) proda :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ja osobne uz zacal skoro balit ve 4 setu kdyz Tom prohral podani..ale jak rikal po zapase. Poucil se s Andym, tam ostatne mel taky nabeh na obrat, ale nevysel TB..

P.S Nevim jestli jsem sam, ale Svacina me tim prekladem spise rusil a prislo me ze prelozil co se mu hodilo. Mel je nechat dokecat a pak rici lidem kteri neovladaji AJ to hlavni.
Reagovat
smazaný uživatel
no ja si mimo republiku ted muzu dovolit i neco tvrdsiho..., je to des, co se v me vlasti deje....
Reagovat
tommr
jj já o tom podobným průběhu se zápasem proti Murraymu už psal o něco níž. Tomáš na rozdíl od USO tentokrát ten čtvrtej set zvlád a dostal tak šanci na završení obratu v pátým setu. Škoda, že mu to podobně nevyšlo i na USO - věřím, že i proti Murraymu by v tom pátým setu měl velikou šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se maas, ja vycestuji az pristi patek a panaka na Toma bych si dal :)
Reagovat
a.magerova
Tak si dej na naše zdraví mimo území ČR, já alkohol nepiju a čokoládu mi zatím nezakázali, takže já jsem momentálně mimo... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
byli uzasny.. No muze jeste nekdo nadavat na nas jaci jsme byli v Praze se Srbskem? :) Nekdo to nema rad, ale ja tuhle atmosferu mam rad a jsem rad ze argenticky par co me v praze sliboval ze to bude u nich peklo nelhal :) Opravdu kotel a Maradona nezklamal :D
Uz se tesim na zitrek.
Reagovat
freeteepek
Další odešli do hospody za stavu 1:2 1:3 nebo kolik to bylo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nas provokujou"bratri" ze Slovenska :
uff bratia chystal som sa vás navštíviť, ale asi to ešte

odložím, na zdravie zo Slovneska :-)
Sry za Off topic, ale myslim ze tohle je vyjmecne.
Reagovat
tommr
chvílema to připomínalo přesýpací hodiny a až do posledního míčku nebylo jistý kdo se bude po utkání radovat ... :)

Nakonec to dopadlo dobře a naše naděje na postup zůstávají naživu. Zítra to ale chce bezpodmínečně vyhrát debla. V neděli obě dvouhry určitě nevyhrajeme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jak uz tady ale byla zminka mozne porazce, tak nevim, co by jsi ted psal. Mozna jsi ale k Tomasovi trochu tolerantnejsi nez k Petre...:)
Reagovat
tommr
no dovol! Samozřejmě, že jsem k Petře jako k dámě tolerantnější ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
..no ja se ne uplne presne vyjadril,myslel jsem spise jejiho kouce...:)
Reagovat
tommr
já mám na Kotyzu i na Tomášova trenéra zhruba stejnej názor. Kotyzu víc kritizuju, protože si myslím, že u Petry je mnohem větší prostor na změny k lepšímu a novej trenér by jí proto moh hodně prospět. U Tomáše už na nějaký zásadní změny nevěřím a na tom kdo ho trénuje už tak nesejde ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no to ja vim a dobre ze mas i nazor jiny, od toho ji preci diskusni forum,ne...?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
to mas pravdu, zmeny u Tomase by uz nic nevylepsily. Je to dobre jak to je i kdyz vime, ze mel na pocatku kariery na vic.....Budme stastny, ze ho mame:)
Reagovat
freeteepek
Škoda, že režisér nevěnoval pozornost oběma lavičkám, když tam hráči zrovna odpočívali a přijímali rady od nehrajících kapitánů.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt nechápu, proč tam furt cpou toho Štěpánka ... měl by už skončit si myslim
Reagovat
vendulkabendulka
My mame nejakou lepsi #2, fesaku? Anebo jsi se na tenis zacal divat vcera tudiz mas dneska nazor?
Reagovat
smazaný uživatel
k vitezstvi. Byly to nervy, neni asi jinak co dodat:)
Reagovat
Pe3k
Tomáš to po prvním setu zahrál pro diváky a natáhl to na pětiseťák :D Jinak gratulace. Kdyby to prohrál, nechtěl bych to tady číst...
Reagovat
smazaný uživatel
dobre si se vyjadril, to bych taky vubec rad necetl....
Reagovat
tommr
mě to dost připomnělo zápas s Murraym na USO. Po dobrým prvním setu Tomáš další dva úplně vypustil a vypadalo to na debakl. Ve čtvrtým si ale vzpomněl o co se hraje a začal konečně bojovat. Rozdíl oproti tomu zápasu na USO byl hlavně v tom, že tentokrát se mu povedlo ten čtvrtej set vybojovat. Docela by mě zajímalo jak by dopad pátej set s Murraym kdyby se mu povedlo ten dobře rozehranej TB dotáhnout ... :)
Reagovat
a.magerova
Ufff, už jsem za stavu 2:4 ve třetím ani nedoufala, tak paráda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
..no stejne by to asi prosvihl,mel v tom zapase soupere dva....
Reagovat
a.magerova
oprava: ...2:4 ve čtvrtém...
tenwin: nechápu přesně tvou připomínku.
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvam se to platilo tomrovi na mozny vitezny tb (vitr)
Reagovat
a.magerova
OK, už jsem myslela, že blbnu... tak zatím nééé :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
..no to blbnu ale obcas ja, jak uz vis...:)
Reagovat
a.magerova
Hele dnes se můžeš vymluvit na to, že máš mimo území ČR 4 promile a my Ti to blbnutí nejen promine, ale ještě Ti budeme i závidět.... :-)))
Reagovat
a.magerova
oprava: promineme...
Reagovat
smazaný uživatel
no dneska jsem to mel na webu poprve prevzaty z CT 4 i s ceskym komentarem, coz me velmi potesilo, cestinu si moc neuziju.
Reagovat
smazaný uživatel
promile mam porad na 0,0 , jdu si ale tedka koupit nekam k pumpe dobre vino, tvrdy nepiju uz pomalu 40 let a preji vsem tady hezky zbytek vecera..;)
Reagovat
a.magerova
No jakých jazyků si tam v dáli užíváš (pokud to není tajný)? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no ten tvuj druhej jazyk to bohuzel neni, to uz bych se ti ozval nejak osobne:), radeji se neptej, je to nemcina,to ale tady krome tebe nikoho nezajima. Potesilo me, se ptas:)
Reagovat
a.magerova
Kolik jsi toho vína vypil...:-)))
Abych se osobně neozvala já Tobě!!!
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, jen asi ctvrtku. Flaska mne ted vydrzi asi na tejden:). No kdyby mne od tebe prisly zase nejake ty otazniky jako kdysi a navic osobne, to by pak potesilo velice...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
a diky za prani dobreho dne:). ???? ?? ??
Reagovat
smazaný uživatel
typicky berdych, vyjde mu jeden zapas z patdesiatich...
Reagovat
smazaný uživatel
nech si ty pitomy zvasty....
Reagovat
darek.vrana
A co řekneš k Monacově hlavě??
Reagovat
Mark976
měl hrát Rosol..... Štěpánek už na dvouhru nemá....
Reagovat
Mark976
Navrátil pořád tvrdí, že je poslední šance v této éře hráčů získat DC.... tou svou neflexibilitou a sezením na židlia při zemi to může zabalit s nimi současně.štěpánek měl být taky trošku soudný...na antuce v Argentině.....
Reagovat
Pe3k
Navrátila a ten jeho trapný účes bych už taky vyměnil :D
Reagovat
horska.kraslice
Je to asi těžké, Štěpánek se asi nechce nechat odstavit, cítí, že s ohledem na věk už moc šancí mít nebude.
Reagovat
Jan
Asi ano, možná při jeho dobré dosavadní bilanci s Del Potrem a při jeho avizovaném zranění, si možná říkal, že ho dá. Nebo se chtěl rozehrát na debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsou svoji. :)

https://twitter.com/MisaKrajicek/status/246635123561345025/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Ivetě to mooc sluší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. :)
Reagovat
Jan
Moc a moc jí to sluší. Vypadá náramně.
Reagovat
vendulkabendulka
Tyjo, Iveta vypada NADHERNE!! Moc blahopreji.
Reagovat
Frick
tipuju, že spíše tam bude orientace na Éstrajch. :-( A Sluková má taky Rakušáka. Co zrovna viděj na těch "podporovatelech" Temelína :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa se ve 2.setu teda předvedl
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zas vítr...
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo jasný :) nestabilní výkony to je jeho ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://milujemetenis.blogspot.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to pravda, tak to Sereně moc přeju. Ona měla na chlapy vždycky smůlu, tak snad jí to teď vyjde. :) Jinak tvůj blog je fajn, i když některé články se mi líbí víc a některé míň... Líbí se mi třeba, že hodně a celkem hezky píšeš o Mashe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
O Mashe píšu ráda protože jí moc obdivuji a po Peťe je to má nejoblíbenější tenista. :) A děkuji za pochvalu cením si toho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. To jsem z těch článků poznal, že máš nejradši Petru a Mashu. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
"Mít na chlapy/ženský smůlu" je nesmysl. Každý je odpovědný za svůj výběr partnera, štěstí nebo smůla v tom můžou hrát roli jednou, maximálně dvakrát, pokud má někdo "smůlu" opakovaně, pak je chyba v něm/ní...
Reagovat
smazaný uživatel
ta "smula" kape mozna z neceho jineho. Clovek je pry cely zivot stejne notoricky pritahovan stale stejnym typem... :-)... nebo :-( ?
Reagovat
smazaný uživatel
já nevim, ale víc to přeju Argentině :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to rebreak jako ny se nic nestalo :D Ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
... a pokud Berdycha nezaskočí Monaco, tak bude vše O.K, podle plánu.
Reagovat
tommr
bohužel to už vypadá, že ho Monaco zaskočil ...
Reagovat
smazaný uživatel
ted bude obrat ve třetim na 7-5 ;))
Reagovat
smazaný uživatel
a zaskakuje ho víc a víc...
Reagovat
smazaný uživatel
a ani panáka si nedáme!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist