Štěpánek dnes jako jediný Čech zabojuje o třetí kolo

26. 6. 2008, 00:15
Aktuality 3
Všichni tři čeští tenisté ve středu v boji o postup do 3. kola uspěli. Stoprocentní úspěšnost Čechů ve 2. kole se dnes pokusí dovršit Radek Štěpánek, kterého čeká souboj se Srbem Troickým.
Radek Štěpánek

Český tenista Radek Štěpánek bude ve čtvrtek usilovat o postup do třetího kola Wimbledonu. Šestnáctý nasazený hráč se utká se Srbem Viktorem Troickým na kurtu číslo 18.

V druhém kole se představí také druhý hráč světa a loňský finalista Španěl Rafael Nadal, bývalá wimbledonská vítězka a třetí nasazená Ruska Maria Šarapovová a turnajová dvojka Jelena Jankovičová ze Srbska.

WIMBLEDON - středeční program (začátky ve 14 hodin SELČ):

Centrální kurt: V. Williamsová (7-USA) - Keothavongová (Brit.), Malisse (Belg.) - Murray (12-Brit.), Roddick (6-USA) - Tipsarevič (Srb.).

Kurt č. 1: Gulbis (Lot.) - Nadal (2-Šp.), Kudrjavcevová (Rus.) - Šarapovová (3-Rus.), Eaton (Brit.) - Tursunov (25-Rus.).

Kurt č. 2 (13:00): Galvani (It.) - Južnyj (17-Rus.), Hsieh Su-wei (Tchaj.) - Safinová (9-Rus.), Suarezová-Navarrová (Šp.) - Jankovičová (2-Srb.), Gasquet (8-Fr.) - Grosjean (Fr.).

Kurt č. 18 (13:00): 2. zápas Štěpánek (16-ČR) - Troicki (Srb.).

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Štěpánek bez problému vyhraje, má formu naprosto výbornou a na zranění co bylo, je zbytečné se co ohlížet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak..
Reagovat
smazaný uživatel
No,nevim nevim.(-:
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist