Štěpánek je v Sydney ve čtvrtfinále, Rosol má skalp bratrů Bryanových

8. 1. 2014, 05:45
Aktuality 47
ATP SYDNEY - Radek Štěpánek v Sydney potvrdil roli favorita proti Španělu Ramosovi a bude usilovat o první semifinále po téměř dvou letech. Jeho dalším soupeřem však bude Juan Martín Del Potro. V generálce na Australian Open naopak ve druhém kole skončil Lukáš Rosol, nicméně ve čtyřhře po boku Portugalce Sousy získal skalp světových jedniček Boba a Mikea Bryanových.
Radek Štěpánek (© Sydney Int.)

Po Hopman Cupu se Radek Štěpánek představuje na prvním ostrém turnaji v Sydney, kde uspěšně vstupuje do nové sezony. Po těžké bitvě s Grothem dnes porazil 6-2 7-6 Španěla Alberta Ramose-Viňolase, který se do hlavní soutěže dostal jako lucky loser, a postoupil do čtvrtfinále.

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru v prvním setu prohrál pouze jednu ze šestnácti výměn po svém podání a po necelé půl hodině hry vedl 1-0. Druhá sada už nabídla vyrovnanější tenis, byť na drama vůbec nemuselo dojít. Štěpánek navzdory prvnímu ztraceného servisu na turnaji vedl 5-2, jenže o podání přišel ještě jednou a dějství musel rozhodnout tie-break. V něm pětatřicetiletý rodák z Karviné prohrával 3-5, zápas ale ukončil ziskem čtyř míčků v řadě.

Český tenista tak Ramose porazil i ve druhém duelu na tvrdém povrchu a v celkové bilanci vede 2-1.

O semifinále, které si zahrál naposledy v Mephisu v únoru roku 2012, se semifinalista turnaje v Sydney z let 2005 a 2008 Štěpánek utká s Juanem Martínem Del Potrem. Nejvýše nasazený Argentinec se dnes na výhru v prvním zápase sezony nadřel, když Francouze Nicoláse Mahuta zdolal 1-6 6-3 6-4.

"Na to, že to byl můj první zápas po dvou měsících, to myslím bylo v pořádku. Kurty a míčky jsou tady opravdu rychlé a je těžké hrát dlouhé výměny," řekl Del Potro. "A Mahut velmi dobře podává. Hrál hodně slajsů a volejů. Na konci jsem jeho podání jednou porolomil a stačilo to na těsnou výhru," dodal.

Štěpánek má s Del Potrem bilanci 3 výher a 2 porážek, na šesté střetnutí se těší.

"Každý zápas s hráčem z desítky je nejlepší test, jak na tom člověk je, Delpo je největší adept, aby pronikl mezi nejlepší čtyři. Má obrovské páky, dělový servis i forhend a na svoji výšku se neskutečně pohybuje, ale já se pokusím bojovat o postup," řekl Štěpánek.

"už jsme spolu několikrát hráli a vždy to byl těsný zápas. Já potřebuju od základu zlepšit svou hru a hlavně nesmím zaspat začátek," řekl Del Potro. "Jsem spokojený, že jsem tu postoupil do čtvrtfinále, vždy se sem rád vracím."

Rosol se Sousou vyřadili světové jedničky
Ve druhém kole dnes turnaj skončil pro Lukáše Rosola. Český tenista, který před sezonou podstoupil plastickou operaci víček pro zlepšení vidění, podlehl 6-3 3-6 3-6 Rusovi Dmitriji Tursunovovi.

Rosol si však náladu spravil po boku Portugalce Joao Sousy, se kterým si připsali skalp deblových světových jedniček Boba a Mike Bryanových. V Sydney česko-portugalský pár zvítězil nad trojnásobnými šampiony (2009, 2012, 2013) 3-6 6-3 14-12 a postoupil do semifinále.

- ATP 250 SYDNEY -
(Austrálie, tv. povrch, 511.825 dolarů)
středeční výsledky (08. 01. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Štěpánek (ČR) - Ramos (Šp.) 6-2 7-6(5)
Tursunov (Rus.) - Rosol (ČR) 3-6 6-3 6-3
Del Potro (1-Arg.) - Mahut (Fr.) 1-6 6-3 6-4
Dolgopolov (Ukr.) - Janowicz (2-Pol.) 6-2 6-2
Matosevic (Austr.) - Seppi (3-It.) 6-3 6-4
Stachovskij (Ukr.) - Benneteau (6-Fr.) 6-3 6-2
Istomin (Uzb.) - Čilič (7-Chorv.) 6-3 6-4  
Tomic (Austr.) - Kavčič (Slovin.) 6-3 4-6 6-4
.
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Rosol/Sousa (ČR/Port.) - Bryan/Bryan (1-USA) 3-6 6-3 14-12
Benneteau/Roger-Vasselin (Fr.) - Paes/Štěpánek (2-Indie/ČR) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

47
Přidat komentář
Fandina
Adam Pavlásek by měl dneska hrát zápas na ITF v Plationu USA viz odkaz níže. Tak držím palce!
http://www.livesport.cz/zapas/Y5ICHYHB/#prehled-zapasu
Reagovat
Nola
http://www.peugeot.fr/media/deliacms/media/96/9608-1647e6.jpg
sekne mu to?
Reagovat
Sonja
Že se ptáš:-)))
A co tady?
https://pbs.twimg.com/media/BdPByurCYAA0U68.jpg
:-DD
Reagovat
Nola
reklama na aerolinky? ktoré? DDD Qantas?
Peugeot uvidíme na AO na ľavom rukáve...
Reagovat
gigin
jsem neukázněný. Se divím, že se se mnou ještě bavíte.
Reagovat
Sonja
Taky se Nole divím...
Reagovat
Fandina
OT ... na Nova Sport právě opakují Brisbane finále Roger Hewitt.
Reagovat
Fandina
a na Eurosportu právě teď opakují dnešní exibici Rogera s Tsongou v Melbourne.
Reagovat
J.M.
Zajímavá exhibice, hlavně proto, že to byl spíš normální zápas než exhibice. Chvilka v úvodu, kdy si Roger pinknul s Rodem Laverem (který z forhendu pořád celkem umí) byla hodně vzácná (asi poprvé, co si spolu zahráli). Kdyby byl Rod o 40 let mladší, moc bych chtěl vidět zápas. A ta šichta po zápase, půl hodiny se natahovat na všechny tribuny, podepisovat se snad celému stadionu zblblých egoistů vřískajících na něj "Roger! Roger!", děkovat jim a tvářit se při tom příjemně, to je možná víc vyčerpávající než samotný tenis nebo tréninky. Příšerné, kam tenhle komerční fetišismus v tenise došel, a ještě se to považuje za samozřejmost či snad povinnost.

Jinak Rogerův výkon byl snad mírně povzbudivý. Zase ze začátku nebyl schopen nic trefit, ale postupně se trochu rozehrál. Ale už to není co to bývalo. Aspoň si mohl naostro osahat letošní centrkurt Australian Open, který je hodně odlišný oproti Brisbane. Mnohem pomalejší a s nižším odskokem (i komentátoři s Hewittem ze mikrofonem se shodli, že to je pomalejší, s drsnějším povrchem, oproti Brisbane, kde ten leskle hladký povrch prý byl rychlý jako někde na US Open 2001). To, že zvěsti o tom, že kurt v Melbourne bude letos "extrémně rychlý" nebo aspoň "rychlý", se ukážou jako vždy jen jako kecy, bylo celkem jasné, ale čekal jsem, že tedy bude aspoň o něco rychlejší než loni. Není. Spíš pomalejší. Ještě se uvidí, jestli to ve dne nebude jiné. Ale docela nízký odskok je zajímavý - teď to vypadá hodně podobně jako v O2 aréně v Londýně. Středně pomalé s nižším odskokem, to by mohlo mírně pomoct Wawrinkovi, Federerovi, možná Ferrerovi, a klasickým hráčům ze starší školy, možná mírně znevýhodnit Nadala. Ale forma bude stejně důležitější.
Reagovat
smazaný uživatel
Exibíciu som pozeral tiež, bral som to ako výbornú prípravu pre Rogera, ktorý si mohol v polo-súťažnom tempe vyskúšať kurt na 3 sety, čo je predsalen viac ako tréning. Čo sa týka rýchlosti povrchu, tiež mi príde oproti vlaňajšku nezmenený, odskok mi však príde nezmenený tiež, takže hádam máš pravdu.
Tak mi zablesklo hlavou, že je to 10 rokov odkedy Roger prvýkrát triumfoval na Australian Open - vtedy cestou za titulom porazil ťažkých protivníkov v podobe Hewitta a Nalbandiana a kto by si bol pomyslel, že o 10 rokov bude mať tento chlapec 17 GS titulov, bude hrať exhibície s jeho iniciálami po celej Rod Laver Aréne. Myslím, že niekedy ho musí aj trochu zamraziť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom šíleného, že někdo vříská a chce podpis od rogera? Pokud vím tak ty lístky byly velmi drahé a diváci si minimálně za ty peníze můžou zavřískat nakolik chtějí. Kdyby tenis neměl tyto diváky, kteří ho živí, tak dneska tu nejsme, tenis by byl sport, který by byl okrajový třeba jak lukostřelba a úrovni by se nemělo cenu bavit. Navíc co by tak člověk mohl od takové exhibice očekávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by byl Roger raději, kdyby sklidil vlažný potlesk a místo natahujících se rukou po jeho podpisu by viděl jen zadky odcházejících diváků... tak ti nevím...
Reagovat
Fandina
Roger má rád fanoušky. Nepochybuji o tom. Záleží na pořadatelích, jak je to připraveno, ale podpisuje rád, jako každý tenista, když je čas. A proč by to nedělal. Není důvod.
Reagovat
J.M.
Nejde o to, že někdo vříská, ale kdy a jak. Pokud někdo vříská při zápase (v tenisovém tedy mimo výměnu, ve fotbalovém klidně pořád), pak jde o atmosféru. Pokud někdo vříská po zápase na hráče, aby šel k němu, aby si právě jeho všimnul, aby neodcházel a podepsal se mu, pak je to kretén, ať už permanentní nebo dočasný.

Tenis by se bez toho rozhodně obešel. Tak jako se od toho (v tak šílené míře) velice dobře obešel dřív, v dekádách, kdy byl tenis daleko populárnější než je dnes. A tak jako se bez toho i dnes obejdou sporty, které jsou populárnější než tenis. Lidé si nekupují lístky na to, aby po zápase na hráče vřískali a dožadovali se podpisu. Vstupenky se prodávají na zápas. I na té exhibici se jistě lístky neprodávaly s nápisem "zaplacení vstupného vás opravňuje vřískat na aktéry a loudit po nich autogram". To jen v této zvrácené době si lidé myslí, že to je normální, že když JÁ si za svoje tvrdě vydělané peníze zaplatím, tak to MNĚ dává právo chovat se jako vůl a obtěžovat někoho jiného. Nic jiného než své JÁ nevnímají. Strašně se v posledních letech změnilo ego lidí. Ti mladší už to nevnímají, připadá jim to normální, jinou dobu nezažili.
Reagovat
J.M.
Lunej: Potlesk při zápase a po zápase přece nemá nijak nesouvisí s vřískajícími pitomci, dožadujícími se autogramu. Člověk, který Rogerovi zatleská za výkon, mu zatleská za výkon. Přišel na zápas za tenisem a ocenil ho. Člověk, který po zápase dotírá a loví podpis, přišel na zápas ulovit podpis. Získá-li ho, ocení jen sám sebe a svůj fetiš.

Fandina: Tím "podpisuje rád" bych si nebyl moc jistý. Roger je velký diplomat, který ví, co a kdy a jak má dělat, a při té dnešní velké podpisové akci, která opravdu nebyla normální, ale snad půlhodinová, a docela fyzicky namáhavá, se celou dobu tvářil hodně diplomaticky. Nějaké upřímné nadšení jsem tam z jeho strany neviděl, spíš jen zdvořilost, kterou maskoval únavu a lehkou nervozitu z toho, že už je načase to ukončit.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že s tím podpisováním píšeme oba o jednom. Podpisoval, protože to tak bylo dohodlé. Kdyby nechtěl, nepodpisuje. A že podpisuje rád, to je jasné. Napsal si to samé co já.
Reagovat
smazaný uživatel
A co je na tom tak hrozného, že získám podpis hráče, kterému fandím? Já ho mám taky a nepřipadám si jako fetišistka, i když jsem u toho nevřískala nebo o tom nevím. Navíc hráči jsou na to zvyklí, patří to prostě k tomu, neberou malé peníze, takže jistě můžou přetrpět davy "egoistů a pitomců". Naopak je fajn, když hráč dokáže věnovat chvíli někomu, kdo má o něj zájem, i když hlasitost pokřiku není nikde přesně stanovena a ještě se dokáže u toho tvářit příjemně. A netýká se to jenom sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dřívější doby si nepamatuju, ale ještěže nejsi tenista ty. Takovou zpupnost nemám rád. Tím, že se podepíše mnoha lidem sice ztratí půl hodiny svého života, ale zas udělá zážitek na celý život mnoha lidem. A to by mělo být přece náplní každého člověka, dělat v rámci svých možností radost druhým, tenisté těch šancí mají mnoho, přitom stačí tak málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já, kdybych byl na exhibici Rogera, řval bych tak nahlas, že bych překřičel Azarenkovou, Šarapovou a Selešovou :-) a dal bych cokoliv zato, abych získal jeho podpis. Takže ano, jsem fetišista, podle té logiky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
* dohromady bych je všechny 3 překřičel
Reagovat
smazaný uživatel
nepřekřičel
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo :-D
Reagovat
J.M.
Podřizování se idiocii není zpupnost.

Pokud je výslovně dáno, že součástí akce je půlhodinová podpisová session, pak proti tomu nelze nic namítat (snad jen to, že považuji pro obě strany za smysluplně strávený čas jiné aktivity). Pokud je ale akce definována jinak, a lidé ze "za své peníze" dožadují něčeho jiného než bylo dohodnuto, a ještě to považují za samozřejmost (a odmítání za "zpupnost"), pak se chovají jako bezohlední sebestřední kreténi (což je víceméně definice moderního člověka posledních 10 let). To, že "půlhodinka nikoho nezabije" (pětiminutovka, půlminutovka...) je často obemílaná výmluva při těchto debatách, ale ve skutečnosti nikdo z těch, kteří tím to chování obhajují, o tom nemají ponětí. Nemají ponětí, jak je protagonista po výkonu vyčerpaný. Jak výkon pro něj probíhal a jak se po něm cítí. Nemají ponětí, kdy a kam musí po výkonu odejít, co a jak dlouho tam musí dělat, jak dlouho a jak usilovně se musí připravovat na výkon další. Nemají ponětí, jak se na výkon musí připravovat, jakou koncentraci takový výkon stojí. Nemají ponětí, jak dotyčnému takovéto podpisovací tahanice jsou nebo nejsou po vůli, jestli ho vyčerpávají nebo ne (pokud mu po vůli jsou a obě strany jsou s tím jasně seznámeny, opět nelze mít zásadních námitek, pak ať si to klidně užijí). Jediné, co egoistického fetišistu zajímá, je ON sám, ego fetišisty. Bez ohledu na cokoli a kohokoli.

Rovněž velkým, často opakovaným mýtem, je to, že tihle lidi je živí, tak jim to jsou povinni dopřát. Ale tihle lovci autogramů jsou jen malou skupinkou. Většina těch, kteří tenisty živí, je sledují pasivně, bez dožadování osobního kontaktu. Kdyby tenistům klesly zisky o výtěžek z fetišistů, nějak zásadně by nezchudli, a sport samotný by taky nijak významně neutrpěl.
Reagovat
J.M.
(Oprava: Odmítání podřizování se idiocii není zpupnost.)
Reagovat
a.magerova
A to je přesně to oč tu běží....
Roger, Rafa, Nole, Andy, David a jiní tenisté, dělají jiným lidem radost tím, že 20 let a více dřeli na trénincích, aby pak předvedli svou krásnou či bojovnou hru miliónům lidí, samozřejmě dělají to pro peníze, protože je to jejich zaměstnání, ale radost svým fanouškům rozdávají taky. No a když zápas skončí, tak je na nich, jestli ještě mají chuť se podepisovat pár desítkám jednotlivců (nevěřím, že někdo, kdo je na výsluní 10 let a tudíž 10 let se podepisuje, že to dělá vždy s radostným pocitem!). Takže ve výsledku udělali radost několika miliónům lidí svou hrou a zklamali několik desítek jedinců, že se jim nepodepsali, co je víc?! :-P
Ale samozřejmě se najde nějaký zhrzený fanoušek, kterému se dotyčný nepodepsal a začne roztrubovat, jak je ten či onen tenista arogantní, taky bych chtěla, aby na mě Roger mrkl a podepsal se, ale pokud tak neučiní, tak nebudu o něm hlásat, že je to arogantní pako, které se nechce podepsat, což se stalo i tady na TP :-/
Zajímalo by mě, kolik nakonec těch ulovených podpisů skončí v koši, kolik na eBay a kolik skutečně u těch, kteří je budou opatrovat.
Prostě tím chci říct, že pak se zážitek z celého zápasu zcvrkne na to, jestli mám nebo nemám podpis a podle toho to hodnotím.

Stejně tak si myslím, že i tady se nicku J.M. stalo, že se jeho, pro mne velmi zajímavý, rozbor Rogerovy hry a povrchu AO zcvrkl na to jestli má nebo nemá pravdu o sběračích podpisů. Já osobně bych nebyla až tak přísná, ale vcelku s ním souhlasím ;-)
Reagovat
a.magerova
Aha tak než jsem to celé sesumírovala a pořádně promyslela, aby to mělo hlavu i patu, tak tu mezitím J.M. napsal vlastně totéž, no neva, já jen abych nebyla napadána z plagiátu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to není pravda, já ze svého prvního live tenisu podpis nezískala a přesto na to vzpomínám dosud.. a co fanoušek, který si třeba musel půjčit na lístek, aby se tam vůbec dostal nebo udělal cokoliv, aby svého milovaného hráče viděl a ulovil podpis, protože se mu to už v životě nemusí poštěstit, ten si nezaslouží pochopení a je nazýván idi*tem, fetišistou a egoistou? Mince má vždy dvě strany ne? J.M. je dost jednostranný, o nic jiného tu nejde.
Reagovat
a.magerova
Lunej: ale já přece nepsala o Tobě, psala jsem o zhrzených fanoušcích, kterým se idol nepodepsal, když jím nejsi tak paráda, přece nemůžeš si myslet, že cokoli se tady napíše se Tebe bezprostředně týká.

A co se toho nedostatku peněz týče, na světě jsou milióny lidí, dětí, kteří si musí půjčit nejen na vstupenku, ale třeba i na jídlo, na tuto situaci jsou i tenisté krátcí :-/

"Já osobně bych nebyla až tak přísná, ale vcelku s ním souhlasím ;-)" - a tato má věta říká, že bych volila mírnější slova než J.M. a že s ním vcelku souhlasím nikoli plně souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já samozřejmě vím, že všechno, co se píše, se netýká mě, reagovala jsem jen na tvoji větu, že spousta podpisů končí v koši a že někteří hodnotí zážitek podle toho, zda mají nebo nemají podpis. Tím bych to ukončila, myslím, že obě víme, o co jde :)
Reagovat
a.magerova
spousta podpisů končí v koši.....

Ale takovou větu já přece nenapsala!!! Nepřekrucuj pravdu, prosím!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, kolik nakonec těch ulovených podpisů skončí v koši, kolik na eBay a kolik skutečně u těch, kteří je budou opatrovat.

- to je přesné znění, promiň, na tohle jsem reagovala. Nic nepřekrucuju, přece z toho nebudeme dělat žádné drama, vždyť o nic nejde probůh :)))
Reagovat
a.magerova
Lunej: Neber jméno Boží nadarmo :-P

Nechci slovíčkařit, přesto jaksi cítím rozdíl ve významu těch dvou vět.
Já to pojala jako otázku, že by mě zajímalo kolik podpisů skončí v koši?
Tys to prezentovala, že konstatuji, že spousta podpisů končí v koši.

Pokud Tys uvedla, že něco co jsem napsala (a to byl můj obecný pohled na situaci) není pravda, tak přece i já na toto mám právo. To je celé, víc k tomu nemám co dodat.
Reagovat
J.M.
Ten eBay, to je bohužel taky docela hřebíček na hlavičce. Netýká se to jen tenisu, ale lovců autogramů vůbec, v jakémkoli oboru. "Hvězda" se půl hodiny trpělivě podepisuje fanouškům, kteří jí podstrkávají jeden předmět za druhým (někteří se se mu při svém egoismu nezdráhají podstrčit celé stohy - a pěkně všechny do jednoho podepsat, a běda jak ne!), a pak ty předměty dotyčný idol poznává jako zboží na eBay.

I dnes při tom Rogerově podepisování byli jako obvykle vidět duchem nepřítomní jedinci, kteří prostě Rogerovi něco strčili podepsat, ten vyhověl, tak si to od něj rutinně převzali, ani se na něj nepodívali, ani brvou nehnuli, a šli hned pryč, jako kdyby je Roger ani jeho podpis vůbec nezajímal. Tak jaký to má potom smysl... Dělat radost... Hm.

Jinak vesměs je vidět, že to jsou mladí lidé a děti. Lidé duševně nevyzrálí. Těm budiž přáno, že ještě dospějí. Pokud se to občas týká i starších sportovních fanoušků, tak řekněme, že sportovní fanoušci bývají občas... jednoduššího zaměření. Každopádně pokud někoho tohle baví, ať se tím baví, ale pokud mu jeho idol (ať už sportovní, umělecký či jiný) nevyhoví (a jsou tací, kteří tohle zásadně neprovozují, a ne bezdůvodně), tak ať aspoň nedržkuje a nepomlouvá, nemá na to nárok. To, co psala a.magerova o "arogantním paku, které se odmítlo podepsat", je mnohaletý evergreen nejen diskusí o tenistech, a zpravidla je to tak, že to "arogantní pako" je duševně mnohonásobně výš než ten, kdo ho tak tituluje, a k té "aroganci" má dobrý důvod.
Reagovat
rod_laver
jo, jo, Roger se určitě podepisuje velmi rád :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak jsem zapl Eurosport a tam exhibice mezi Rogerem a Tsongou, tak jsem si řekl, proč se nepodívat. Na úvod si pár výměn střihli dva možná nejlepší hráči historie, Rod Laver vs Roger, šlo vidět, že Rod už má nějaký ten letokruh života za sebou, div, že udržel raketu v roce, ale bylo to milé.
Na samotné exhibici mě nejvíce překvapilo, jak ji vzal vážně Tsonga, mám ho za šoumena, ale odlehčeněji hrál překvapivě Roger. Dva a půl setu šlo o zápas jako ve skutečnosti s tím rozdílem, že Roger podával úsměvy na jednu a druhou stranu. Konec zápasu už patřil exhibici. Nejvtipnější okamžik vystřihl Rogerovi poté, co asi schválně vyhodil return až za hřiště a po "poradě" s diváky si vzal jestřábí oko. :D To místo míčku ukázalo otazník a diváci včetně mě a komentátora se královsky bavili. Další pro mě dost vtipný moment byl, když někdo z publika zařval před Rogerovým servisem "Vamos Rafa" a Roger ukázal nemalé herecké schopnosti, když se na místa odkud křičel divák, naštvaně ohlédl: :D Jak jsem říkal, druhá polovina třetího setu už byla exhibiční, Tsonga podával pomaleji a trochu se uvolnil, Rogerovi to pustil. Bohužel musím říct, že toto utkání by na vážno vyhrál Tsonga a to je pro Rogera a nás jeho fanoušky nepříjemné zjištění. Těžké Australian Open nás čeká, snad se vůbec do případného zápasu s Tsongou RF dostane.
Reagovat
Fandina
s Tursunovem měl ten první set dobře vyhraný a potom se zase nedařilo. Lukáši co to bylo?
Debla jsem neviděla, ale musel to být výborný zápas. Samozřejmě moc gratuluji k takovému skalpu Bryanů a doufám, že to dovedou kluci k titulu, když je porazili. Moc držím palce. Luky pojď!
Reagovat
Fandina
moc gratuluji k výhře v singlu a samozřejmě mě moc mrzí prohra v deblu, ale snad to na AO napraví a zase se jim bude dařit až k GS titulům. Ze singlu mám radost a moc držím palce i do deblu. Štěpec pojď!
Reagovat
tommr
Radek potěšil v singlu, ale nečekaně zklamal v deblu. Pokud v něm ovšem hrál podobně špatně jako nedávno na HC v mixu s Petrou tak není žádnej div, že s Paesem vypadli ... :(
U Lukáše je to přesně naopak. V singlu sice vypad, ale zato příjemně překvapil v deblu. Zajímavý je, že v něm hraje se Sousou, kterýho porazil v prvním kole singlu ... :)
Reagovat
petrulinka
Opět skvělé expres zprávy:Zatímco ve dvouhře se mu na turnaji v Aucklandu daří, ve čtyřhře vypadl Radek Štěpánek hned v úvodním kole. No to jsem netušila, že se Radek přestěhoval ze Sydney do Aucklandu, aby si tam zahrál =D
Reagovat
Stan_Borowitz
Zlepšení vidění v tom smyslu, aby se na něj Míše (ještě) líp koukalo? Pak tomu rozumim. Úplně vidím před sebou tu domácí scénku, když se Lukáš vrátil z kliniky dr. Měšťáka.

MO: "Zřím tě, Lukáši"
LR: "Zřím tě, Míšo"

Následující minuty pak nejsou vhodné pro děti a mladistvé...

Jinak je samozřejmě potřeba dodat, že i když s ním Rafa nedávno srovnal H2H, stále je Lukáš Rosol legenda.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda já zírala, když jsem si to přečetla, že je porazili :) Tak snad bude Lukáš dobrá náhrada do debla s Tomem, až Radek skončí, a já jako divák nebudu fandit přes 7 hodin :D:D S Rafou i letos nehrál špatně, byl docela trpělivý, ale bohužel, legendou můžeš být asi jen jednou :)
Reagovat
babolat.cz
myslím, že varianta berdych-hájek, narozdíl od Ochotského, nás už přesvědčila více.
Reagovat
Fandina
Píšeš, jako kdyby byl Lukáš na tom kurtě sám ve čtyřhře a záleželo jen na něm, že tenkrát ve Švýcarsku hráli rekordní zápas. Vždyť je to dobře, že ho hráli a nakonec vyhráli, jsou držitelé rekordu a to se počítá. Důležitá je výhra. A co se týká Lukáše legendy, tak tou se stane člověk jednou a už mu to navždy zůstane ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vžďyť jsme se o tom už spolu bavily, tak na to nemusíš reagovat :) Navíc tam mám smajly ne? :)
Reagovat
Fandina
Já si nepamatuji s kým se o čem bavím ... úsměv. Reaguji na psané a odpovídám ... úsměv. Kdybych viděla každému do hlavy, co myslí, když dává smail, tak bych se měla ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jak to, že mi nevidíš do hlavy, tos mě teda naštvala :) Když si to i já pamatuju, to je co říct :)
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že by se mi hodně líbilo, vidět druhým do hlavy. Ale vlastně je to dobře, že to neumíme, až na výjimky, kdy toho člověka opravdu dobře známe nebo je nám myšlením hodně, jako jedinci podobný, abychom předpokládali, na co asi myslí, o co mu jde. Jinak buď ráda, že si pamatuješ, co píšeš, máš v hlavě. Ale nepočítej s tím, že ten druhý to ví také ... úsměv. TP nepovažuji za tak důležitý, abych si všechno pamatovala. Přece jenom je to zábava ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist