Štěpánek nedohrál s Davyděnkem semifinále v Mnichově

30. 4. 2011, 16:50
Aktuality 0
ATP MNICHOV - Zdraví zradilo tenistu Radka Štěpánka ve snaze probojovat se do finále v Mnichově a po více než roce si znovu zahrát o titul. Ve druhém setu semifinálového duelu za stavu 3:6 a 0:4 dnes vzdal kvůli zranění stehenního svalu Nikolaji Davyděnkovi. Toho ve finále vyzve domácí Florian Mayer.
Radek Štěpánek

Dvaatřicetiletý Štěpánek se na mnichovské antuce rozehrál, poprvé od začátku ledna prošel na okruhu ATP přes druhé kolo a těšil se na víkendové vyvrcholení. V Mnichově měl šanci vylepšit semifinálovou účast z roku 2002, ale za stavu 0:30 v pátém gamu druhé sady hodil frustrovaně ručníkem a zápas skrečoval.

Přitom už letos o důležitý tenisový zážitek přišel, když kvůli chřipce nemohl bojovat s Kazachstánem v Davisově poháru. Bez něj český tým nečekaně neuspěl.

Davyděnko bude v neděli hrát o titul v Mnichově s domácím Němcem Florianem Mayerem, který porazil krajana Philippa Petzschnera.

- ATP 250 MNICHOV (Německo, antuka, 450.000 eur) -
sobotní výsledky (30. 04. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Davyděnko (7-Rus.) - Štěpánek (ČR) 6:3, 4:0 skreč
Mayer (5-Něm.) - Petzschner (Něm.) 6:3, 6:4.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist