Štěpánek neproměnil mečboly a prohrál už počtvrté v řadě

12. 8. 2014, 19:39
Aktuality 95
ATP CINCINNATI - Radek Štěpánek v přípravě na US Open prohrál už čtvrté utkání v řadě. Na turnaji Masters 1000 v Cincinnati dnes podlehl Kanaďanu Vaskovi Pospisilovi, proti kterému za stavu 6-5 v třetím setu neproměnil celkem tři mečboly a neuspěl tak ani v druhém vzájemném střetnutí.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek si v půlce července na prvním turnaji po Wimbledonu v Bogotě zahrál ve čtvrtfinále, ale také tam začal mít problémy s kolenní šlachou a od té chvíle prohrál už čtyři zápas v řadě. V kolumbijské metropoly podlehl Karlovičovi, ve Washingtonu neudržel vedení 6-1, 4-2 a 40-0 proti Jazírímu, minulý týden v Torontu prohrál 3-6 5-7 s Monfilsem, když ve druhé sadě přišel o náskok 5-1, a dnes v Cincinnati neproměnil tři mečboly proti Vaskovi Pospisilovi.

Štěpánek hned v první hře sebral soupeři podání a po potvrzení brejku vedl 2-0. Náskok sice neudržel, v závěru dějství ale udeřil podruhé a ujal se vedení. Na úvod druhé sady ale neproměnil brejkbol, ztratil pět gamů v řadě a rozhodnout musel třetí set. V něm si oba tenisté hlídali své servisy, Štěpánek nevyužil čtyři brejkboly, toho tři mečboly za stavu 6-5 a nakonec prohrál 7-5 1-6 6-7.

"Vedl jsem 40-0, ale už jsem nzačal přemýšlet o tie-breaku a z toho pak vznikly ty mečboly. Měl jsem štěstí," uznal po zápase Pospisil, který minulý týden v Torontu odstoupil kvůli svalovému zranění ze čtyřhry. "Prožívám krásné léto a užívám si ho. Před týdnem jsem měl natažený sval, ale už je to v pohodě. Žádnou bolest teď necítím," dodal.

Pětatřicetiletý rodák Štěpánek s o 11 let mladším Kanaďanem prohrál i druhé vzájemné utkání, stejně jako před dvěma týdny česká jednička Tomáš Berdych.

Tenista s českými kořeny Pospisil, který si před dvěma týdny ve Washingtonu zahrál poprvé ve finále turnaje ATP, postoupil do 2. kola i ve čtyřhře. Společně s Jackem Sockem, s nímž před měsícem vyhráli Wimbledon, porazili 7-5 6-2 duo Bopanna/Qúreshí a vyhráli tak už 11. zápas v řadě.

O postup do čtvrtfinále se utkají v repríze letošního semifinále Wimbledonu s Leanderem Paesem a Radkem Štěpánkem, který se tak dočká odvety nejen za dnešní porážku, ale i za Wimbledon.

Druhý český zástupce Tomáš Berdych do turnaje vstoupí až ve středu duelem s Tchajwancem Yen-Hsun Luem.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 4.017.355 dolarů)
úterní výsledky (12. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Pospisil (Kan.) - Štěpánek (ČR) 5-7 6-1 7-6(4)
Gulbis (9-Lot.) - Dodig (Chorv.) 7-6(8) 7-6(4)
Južnyj (Rus.) - Tsonga (12-Fr.) 6-1 6-4
Bautista (13-Šp.) - Kližan (SR) 6-2 4-6 7-5
Čilič (14-Chorv.) - F. López (Šp.) 6-3 6-4
Ward (Brit.) - García-López (Šp.) 6-2 3-6 6-1
Ginepri (USA) - Thiem (Rak.) 6-3 5-7 7-5
Seppi (It.) - Giraldo (Kol.) 4-6 6-2 7-5
Johnson (USA) - Paire (Fr.) 6-4 6-1
Benneteau (Fr.) - Rola (Slovin.) 6-7(7) 6-3 7-6(7)
• Dvouhra - 2. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Simon (Fr.) 6-3 4-6 6-4
Wawrinka (3-Švýc.) - Becker (Něm.) 6-3 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

95
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
gigin
after squandering two set points gulbis yells out "I want to shoot myself in this fucking Cincinnati weather!"

haha did you hear Ernie at the end of the set to the umpire "it was the only way I was going to win the set"

after getting aced twice and thinking both serves were out Gulbis looks around and asks, "am I drunk?"

Tož tak včera.. Tenis fakt nic moc, vítr ovlivnil hru na obou stranách. Chyb jako buchet. Zaplaťpánbůh za upachtěné vítězství. COME ON!!
Reagovat
gigin
Dobrou noc, Lunej :)
Reagovat
smazaný uživatel
nesnáším tě :D:D:D
Reagovat
spaniel
Zda se me to, nebo je Cinci letos nejake pomale? Wawrinka dal sotva par winneru, Gulbis to same. Ted komentator rikal, ze je to tak pomale, ze to Gulbise frustruje a proto tlaci micky k lajnam.
Reagovat
gigin
A ještě fučelo jak cyp a byl bez jestřába. Nerv jeden :)))
Reagovat
spaniel
Nazdar. Tak jak? Byls na te trave?
Reagovat
J.M.
Už včera komentátor říkal, že podle hráčů je ten povrch letos neutrální. Podle mě je to plus mínus stejné jako loni, kdy to zpomalili. Cincinnati už prostě není rychlý turnaj. Je středně rychlý. Jenom je (a ještě asi řadu let bude) vydáván za rychlý, protože rychlý v minulosti býval a lidé prostě trpí setrvačností a myslí si, že věci trvají věčně. Ale pořád je to o znatelně rychlejší než Toronto, kde všichni nevím proč mluvili o tom, jak je to letos mimořádně rychlé (dokonce i Federer prý o Torontu říkal, že jsme na křižovatce, a zase se turnaje zrychlují), prý rychlejší než loňský Montreal (nesmysl, a to byl loni Montreal označován za rychlejší než Cincinnati), přitom to bylo skoro celý týden zoufale pomalé, až ke konci se to zrychlilo.

Ale zatím je v Cincinnati docela pošmourno, možná až se oteplí a kurt se ošoupe, bude to trochu rychlejší. Ale pomalé to podle mě není, to bychom zase přeháněli.
Reagovat
spaniel
Tak nemusi to byt jenom o povrchu. Nezměnili treba micky?
Reagovat
J.M.
No o míčcích říkali, že ty jsou výraznější než ten povrch. Že tam mají ty rychlejší míčky Penn (pokud si to dobře pamatuju), takže i když je povrch střední, nijak rychlý, tak aspoň vzduchem lítají rychle. Čili možná trochu podobná situace jako na AO v posledních dvou ročnících.
Reagovat
Denis92
Roger vravi, ze kurt je pomalsi ako v Toronte.
Reagovat
spaniel
Teď jsem zkoukl ten hlighlight nahoře Nole-Simon a zdá sa mně to ještě pomalejší než včera.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Simona nemůžeš posuzovat rychlost povrchu. Ten by i na parketách hrál líný tenis.
Reagovat
J.M.
No v zápase Djokovič-Simon to místy opravdu vypadalo pomalé. Ale je to i hráči. Taky asi i počasím, navíc se hrálo večer. Přišlo mi, že odskok byl nezvykle nízký.

A co píše Denis92 - tady je taky třeba odlišovat začátek a konec turnaje. Konec v Torontu, když byl kurt obehraný, byl výrazně rychlejší než na začátku, kde byl vyloženě pomalý (ostatně i Roger byl ve finále rozhozený z toho, jak to lítalo rychleji, což bylo i tím, že předtím hrál v noci). Začátek v Torontu byl pomalejší než Cincinnati.
Reagovat
J.M.
A teď když se dívám na začátek dnešních denních zápasů... Je to rychlejší než Toronto. Možná to není kurtem (když je na něj záběr zblízka, tak je vidět, jak je drsný, takže trochu drhnout bude), ale těmi rychlými míčky, a možná je rozdíl mezi Grandstandem a centrem, ale prostě to lítá rychleji než v Torontu.
Reagovat
Mayo
za chvíľu začne aj No.1e D1okovič
Reagovat
smazaný uživatel
Komentář nemůže být prázdný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komentuj, gigin už leží radši někde s flaškou, aby to přežil :D
Reagovat
smazaný uživatel
To dělá i normálně. Ale já si budu muset cvaknout. Vy ženské mi teda dáváte kapky.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Gulba má zase pocit, že se musí ukázat a zrovna na mém hráči sakra. Já piju škopek, jak koukám, asi vypiju všechny čtyři tu mám. A co sleduješ? Sloane nebo Mašenu?
Reagovat
smazaný uživatel
Na našem :)

Piju borovičku zlatou. Asi vypiju jenom jednu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na našem, promiň :)

vypiješ celou? :D ptala jsem se, na co koukáš, že zase naříkáš na ženské, jestli teda vůbec máš tenisový kanál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan brejk a z 5:2 je tu 5:4, dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je tak celkově. A do toho ještě nervák s Lucy.
Reagovat
smazaný uživatel
co celkově? Kdyby ženy nebyly, proč byste jinak chlastali? :D Lucka ti vyhrála, tak co máš? Radši místo splínů tlač Ivana sakra... to je taky spolupráce s tebou, fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
tlačím. jsem vedle tebe
Reagovat
smazaný uživatel
TB
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt schíza, brejk, pak ho brejkne Gulba a je TB, pak že je WTA na nervy :D:D No konečně, tak sebou pořád nevrť a koukej se. A nesrkej, borovička se pije na ex.. Ivan teď pěkná obrana a pěkné slajzy, 1:2
Reagovat
smazaný uživatel
Už chtěl Gulbík máznout raketou co? :D Ještě, že ho gigin ukočíroval :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Ivanovi nevyšel ten lob za stavu 4:4, tak je to 6:6..
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsi to musela citit, jak jsem tlačil :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D cítím z tebe borovičku, to je celý a jak ti padá hlava, taky je to vidět na tom výsledku TB :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do háje borovičkového, sakra, radši budu fandit sama... ach jo, Ivan je ťulík, skvěle bránil a teď projel TB ach jo..
Reagovat
smazaný uživatel
dopr. tak pěkně bojuje, trocha smůly a DF navrch :/
Reagovat
gigin
Reagovat
steve79
Vypadniuti tsongy je sok! Mel malo casu na odpocinek, ale i tak mel vice bojovat.
Reagovat
Mayo
Ginepri potešil, Tsonga nepotešil
Reagovat
J.M.
No tak to byla příšerná škoda. Ve druhé půlce zápasu už se Dominic trochu rozehrál, ale zase nezvládl závěr, pár zbytečných chyb, naopak Ginepri tam se štěstím trefil dva těsné returny...

Sice jsem od Dominica v Cincinnati nic nečekal, ale tohle byl hratelný zápas. Tak snad na US Open to bude lepší.
Reagovat
Roger_Federer
Ono..to neco malicko ukazuje, o proti te prvni pulce sezony mi to prijde strasne upracovane, upocene, unavene..
Reagovat
J.M.
on i Dominic to nedávno psal na Facebooku, že všechny ty kvalifikace v první části sezóny se na něm podepsaly, chybí mu energie.
Reagovat
Carter
videl som to naposledy keď prehrával 3:0 v druhom sete. Potom som odišiel a keď som sa vrátil, tak kukám, že prehral 7:5 v treťom. To dosť zamrzí ale verím, že ku koncu sezóny sa ešte Dominic chytí a už na US Open to bude lepšie :)
Reagovat
J.M.
A na centru je to zatím tak, jak jsem tušil, že by to mohlo probíhat. Po slavnosti bolebřich. Tenhle program, kdy jsou dvě Masters po sobě, je zabijácký, to by se možná mohlo trochu přehodnotit.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný, taky nechápu, proč je většina Masters hnedka za sebou, měl by tam být aspoň týden volno nebo menší turnaj, už udělali do budoucna změny v travnatý sezoně i před Turnajem mistrů, tak proč ne i tohle
Reagovat
a.magerova
No to je to cos psal (myslí ty výhody), kdyby vyhrál Toronto někdo do 8. místa, tak má volný den navíc, ale takto je ten "vítěz - opovážlivec" mimoosmičkovej trestán okamžitým nástupem na kurt :-/
Reagovat
J.M.
No koho zajímá nějaký Tsonga... Kasu plní Federer, Nadal, Djokovič. Proto se jim musí pomáhat, aby byli pořád všude a mohlo se psát o "zlaté éře tenisu".

Ale zrovna Južnému to přeju, to je krásný, klasický tenis, když mu to jde.
Reagovat
a.magerova
Taky mám Michala ráda, takže ani mně jeho případné vítězství nevadí.
http://www.youtube.com/watch?v=W4PVxd2QEVA
Reagovat
a.magerova
Jo a televizní komentátoři to mohutně přiživují větami, že Tsonga není jako Djokovič, Nadal, Federer či Murray, že se s vítězstvím nesrovnal jako zmínění tenisté, kterým se nestává, že by hned vypadli v prvním kole dalšího turnaje.... jako jo má pravdu, jsou mimořádní i odolní vůči úspěchům, ale pomáhá se jim umetat cestička.... je to kolotoč velkých peněz, takže je to logické, proto jsou organizátoři nepovinných turnajů ochotni nabídnout Federerovi i Nadalovi milión dolarů startové, prostě ví, že tato propagovaná jména táhnou.
Reagovat
J.M.
Tak ono to jde ruku v ruce. Mimořádní samozřejmě jsou. A tak je jim v tom hodně pomáháno, takže vypadají ještě mimořádnější než jsou.
Reagovat
J.M.
Hlavně se mi vždycky křiví obličej z těch pompézních žvástů jako "jsem tak poctěný, že můžu žít v takové jedinečné době takhle mimořádných hráčů"... Ten falešný patos amerického střihu. Jako kdyby ti velikání před nimi nebyli nic. Jako kdyby tenis předtím byl nějaký okrajový sport. Ignorace toho, že ti před nimi takhe ve všech možných směrech neměli vypolstrovanou cestičku, čili to, čeho dosáhli, není o nic míň úctyhodné.
Reagovat
Cico93
Pišeš akokeby ti najlepší vlastne neboli najlepší. ;)
Reagovat
J.M.
To tedy opravdu nepíšu. :-)
Reagovat
Cico93
Ja myslel, ešte to ako si pisal, že ako sa im pomáha, vymeta cestička a tak...
Reagovat
a.magerova
Cico, ale ono to tak opravdu je (jakože výhody těm nejlepším), a věř mi, té která fanaticky fandí Rogerovi ;-)
Reagovat
Cico93
Ok voľný los, deň voľná ak vyhrajú turnaj. Ale ako viac?
Reagovat
J.M.
Zvýšení počtu nasazených na turnajích (aby ti nejlepší měli bezpečné losy po několik kol a nevypadli překvapivě brzy), zrušení bonusů za porážku vysoko postaveného hráče (jedna z věcí, která pomáhala mladým, aby rychleji prorazili), homogenizace povrchů (jedna z nejznámějších věcí, která masivně pomohla dnešní špičce, aby dosahovala až absurdně neuvěřitelné konzistentnosti a vlády po celý rok), profesionalizace zázemí a příprav (týmy masérů, terapeutů, kondičních trenérů, vyplétačů a dalších lidí, kteří poskytují nejlepším permanentní perfektní servis a dávají jim konkurenční výhodu oproti těm, kteří si to nemůžou dovolit)...

To jsou věechno věci, které tenis ve 21. století změnily do dnešní podoby. Lidi, kteří mají prostorný nos (aby se jim na něj dalo navěšet hodně moc bulíků), to všechno přičítají výhradně bezprecedentní genialitě velké čtyřky.
Reagovat
Cico93
Tak to už zachádzaš až mc do detailov... V niečom pravdu maš, ale to, že sa ďalší tenisti nevedia presadiť, to nieje v tom, že sa tým NAJ pomáha,(možno sčasti ano ale) oni v prvom rade musia pozerať na seba, oni nevedia alebo niesu schopní vyrovnanosti výkonov..
Reagovat
J.M.
To zase píšeš o něčem trochu jiném, co s tím souvisí jen částečně.

Jinak tohle nejsou detaily - to jsou věci, které masivně pomohly tomu, aby se "zlatá éra" vyznačovala až nelidskou, do té doby nevídanou konzistentností výkonů a letité, až monopolní nadvlády těch nejlepších. ATP a turnaje tomu roky masivně, cíleně pomáhaly. protože ti nejlepší plní kasy. Ostatní jsou komparz.

Jenomže si neuvědomili, že tím, že ten stav záměrně na celé dlouhé roky zabetonují, aby mohli v každé propagační brožurce lhát o "zlaté éře", způsobí, že tady nevyroste náhrada. Až v posledním roce jim to konečně došlo a snaží se křečovitě (rovněž i pomocí falešné propagandy) propagovat mladé.

Druhá věc je samozřejmě i ta, že na tenis už se dává čím dál míň talentovaných dětí. I proto jsou ty mladé generace slabší (a nejen v tenise). To nic nemění na tom, že generace Lavera, Borga, Lendla, Edberga, Samprase, Agassiho nebyla o nic míň zlatá než tato. I přesto, že se tam cíleně nelámaly rekordy v počtu GS titulů na osobu (i proto, že tehdy se na to tak nehledělo, hráči měli často jiné priority).
Reagovat
J.M.
To, že je míň talentovaných dětí a mladých, mi připomnělo, že je to (kromě jiné doby, zpohodlnění dětí, éry počítačových her, mobilních zařízení a internetu) tím, že popularita tenisu v řadě tradičních tenisových velmocí prostě upadá. Navzdory marketingovým lžím o "zlaté éře tenisu".
Reagovat
Cico93
Tu plne súhlasím !
Reagovat
a.magerova
Osobně si myslím, že podobný osud stihl i F1, kde nechali do obřích rozměrů vyrůst Ferrari (a to jsem byla fanynkou Schumiho ve Ferrari, později v Mercedesu), sem tam se přimhouřilo oko nad týmovou režií či jiným průserem a pak to horko těžko začli regulovat finančními stropy atd.
Mezi námi laiky i padl zajímavý nápad, že by nebylo od věci, kdyby si před startem závodníci losovali auta :-)))
Reagovat
a.magerova
Takže by si i tenisté mohli losovat zázemí, by se asi nestačil divit nějaký držitel divoké karty, kdyby si vylosoval desetidenní trénink a vše okolo Noleho či Rogera, prostě taková výměna tenistů :-))
Reagovat
J.M.
Jak chudák ke štěstí přišel... Nebo do ještě větší nouze, podle losu.

Zajímavé by to bylo, možná i srandovní. :-) Ale já nevím, to už mi je bližší rovnostářství. :-)
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě je to sci-fi, ale třeba, kdyby si někdo vylosoval desetidenní život Nadala (záměrně nepíšu Rogera s jeho čtyřmi dětmi a manželkou), tak by ho to vyburcovalo k většímu úsilí a motivaci, jakože tohle chce taky (i když vím, že oni to vidí i z povzdálí, co mají ti nejlepší).... no a ta druhá možnost(větší nouze) by zas motivovala hráče k tomu, aby nepolevoval ve svém úsilí, jeden můj školou povinný příbuzný byl o prázdninách na brigádě, kde kopal hluboké díry pro elektrické sloupy, nadřel se jako kůň a po této skutečnosti řekl: "Toto je pro mě motivace k učení jako sviňa, takhle bych skončit nechtěl." :-))
Reagovat
J.M.
Myšlenka je to dobrá. Fungovala by ale jenom tehdy, pokud by to losování byla nějaká jednorázová nebo dočasná akce. Jinak by žádná motivace dostat se nahoru nebyla. :-)

Jinak tedy myslím, že dnešní mladí asi vykopali hodně děr... Takhle motivovanou generaci jsme asi nikdy neměli.
Reagovat
a.magerova
No nevím.... když holka po maturitě je schopná napsat: "običejný prášek do mičky", tak mám chuť zažalovat český vzdělávací systém :-/

Ale samozřejmě je to kus od kusu, ale je i pravda, že dnes by chtěl být každý manažér sedící někde v kanceláři a stolaře, kominíka a jiná řemesla, aby člověk pohledal :-/
Reagovat
J.M.
Ano, tak jsem to myslel. Hlavně mi přijde, že ty posledně zmíněné věci lidi berou jako něco podřadného. Přitom podle mě není žádná ostuda něco skutečně dělat. To je velmi užitečná a záslužná (a hlavně nezbytně potřebná) věc. Přinejmenším o nic míň záslužná než věci, které jsou ceněny (a jejich vykonavatelé pak považováni) jako "něco lepšího".
Reagovat
a.magerova
No dřív bylo terno být kadeřnicí, řezníkem, prodavačkou v zelenině, dnes ve velkém frčí zlatokopky, tuneláří, šmejdi a když už se najde nějaký řemeslník, tak vybere zálohu na materiál a práci a už se neobjeví.... ale tak samozřejmě jsou i poctiví a zruční řemeslníci, ale je třeba je hledat....
Reagovat
J.M.
No ona možná nouze je zase objeví. Až skutečně budou tak zoufale nedostatkoví, že se o ně budou lidi prát, pak možná zase bude terno se tomu věnovat. Podle mě tady je chyba v tom, že společnost tuhle "poctivou práci" společensky dostatečně neohodnocuje. Často ani finančně. Prostě se to bere jako něco podřadného, co si zaslouží jak minimální společenskou prestiž, tak podřadné finanční ohodnocení. To je chyba a omyl. A snad se na to časem zase přijde. Nejpozději až nebude jiného zbytí.
Reagovat
J.M.
A ještě úplně od věci - doufám, že už šel gigin spát (a tady dole to asi stejně nečte), protože jak jsme se tuhle bavili o tom Gulbisovi a jeho "pravdách", dneska jsem konečně četl článek, který mi umožil jeho náturu pochopit:

http://cestovani.lidovky.cz/nezdvorilost-a-nulova-ohleduplnost-takovi-jsou-lotysi-rika-cech-pyp-/aktuality.aspx?c=A140811_111312_aktuality_ape#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph

:-)
Reagovat
a.magerova
No koukla jsem do online a gigin tu je, takže nespí, ale třeba ho nenapadne sem dolů nakukovat ;-)
Reagovat
gigin
Reagovat
a.magerova
Ahoj gigine, lásko moje veliká ;-)
Reagovat
a.magerova
gigin: No tak dílčí úspěch je na světě, 2x TB, takže řeč o natržené prdeli zas nebude :-/
Reagovat
gigin
:DDDDD
Dnes nic moc. Chyb na obou stranách mrak, neúhledný tenis. Hodně foukalo. Ale tak hlavně, že win. Tak dobrou, sluníčko moje :)))
Reagovat
a.magerova
No takže nátura a tatínkovy peníze, on za TO vlastně vůbec nemůže ;-)

Ale co mě zaujalo nejvíc je to, že v Praze jsou podniky, kde se uvnitř kouří marihuana. Se o toto téma vůbec nezajímám, takže ani nevím co se u nás vlastně smí a co ne, teda vím, že se nesmí pěstovat ve větším než malém množství :-))
Reagovat
J.M.
Nebo že by všichni jezdili stejnými. To by bylo fajn, kdyby rozhodovalo jen jezdecké umění.

Ale to si nedovedu představit. Však i na tom soutěžení značek to z velké části stojí. Asi i finančně.

Třeba kdyby tenisti hráli se stejnými raketami, žádní reklamní panáci Wilsonu a spol. - taky by pak rozhodovalo to, kdo to líp umí (nebo komu ta "stanrardní raketa" líp sedne). I když i o tom se lidi seriózně baví - že dnešní rakety a výplety už zacházejí moc daleko, že je příliš snadné dát ránu, extrémní topspin, příliš snadné kontrolovat míč, bránit se, prohazovat. A že by se měly na rakety zavést limity, jako mají limity na vybavení v jiných sportech. Ale to by se pak bránilo přirozenému vývoji. Tak kdo ví.
Reagovat
J.M.
(standardní)
Reagovat
Cico93
To je dlhá a dlhá debata tak fakt na 6 piv ;), ale súhlasím, ATP to vyhovovalo a vyhovuje... Ono je jasné, že si tých najlepších držala, možno zvyhodňovala, ale myslím, že ti hráči su fakt dobri a nikoho medzi seba nepustili. možno sa im pomáha ako pišeš, ale hlavne oni svojiou tvrdou drinou a umením si to tak zabezpečili. Pisal by som si stebou aj do noci. Ale rano skoro vstávam . Dobrú noc;)
Reagovat
J.M.
Ale samozřejmě, že jsou dobří, přímo výborní. To já nikde nezpochybňuju.

No tak dobrou. Přijdeš ale o zápas velikána Djokoviče. :-)
Reagovat
a.magerova
Samozřejmě, jsou výborní a nejlepší na světě a ten "můj" i pro mě nejlepší v historii, ale prostě byli a jsou ve správnou chvíli na správném místě ;-)

Teda ten Wawroš mě teď hrou nekrkl, ale tričko má suprové....
Reagovat
Roger_Federer
Zahral jsem si dneska nad 24 gemu; ), cekal jsem ze to Tsonga neda, ale te to bude takova smrst...;)
Reagovat
Cico93
Tak poraziť na jednom turnaji top tenistov, povoliť Nolemu 4 gemy a potom uhrať s tragickým Južným 5 to už chce odvahu. Keď cítil únavu nemal tam ísť a ne to takto spinavo odchodiť.
Reagovat
a.magerova
Cico: Cincinnati je povinný turnaj, takže Tvůj návrh by neprošel.

Jo Roger by si to mohl dovolit, ten má odpracovány roky u ATP i "důchodový" věk, takže ten už nic nemusí, ten už jen chce :-))
Reagovat
Cico93
Tak ano povinný, ale keby tam nešiel tak čomu zrobia nič;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ještě nevystřízlivěl z oslav, to v Rusku dobře znají, tak si Míša řek, že mu ještě dá šanci :D
Reagovat
Mayo
Ginepri vyhraj to
Reagovat
Mayo
české derby pre toho sympatickejšieho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od zápasu s Djokerem ve Wimbledonu je Štěpec v krizi, nedotahuje "vyhrané" zápasy a sety. Už aby měl psychologa, v takovém stavu může na US Open klidně prohrát zápas z 2:0 na sety... A z mečbolu ještě...
Reagovat
Roger_Federer
To uz zacina byt vazne krizovka, krome te antuky ti to moc nejde..Ginepri sice ns hardu byval pan hrac, ale i tak tohle bys mel dat z prstem v nose..
Reagovat
EllNino
ještě bojuje Dom !
Reagovat
J.M.
Asi toho letos na antuce odehrál tolik, že ho přechod na jiný povrch úplně rozhodí.

Ale už se rozehrává. Konečně. Už to tam začíná trochu chodit. Jenom aby mu ve třetím setu zase nedošla šťáva jako posledně (i předposledně).
Reagovat
EllNino
no bohužel 5:7 ..
Reagovat
Roger_Federer
To uz zacina byt uz folklor:(, zaber trochu..
Reagovat
slacker
Zadny folklor ale faktor Kvitova :-)
Reagovat
Cico93
a zase z matchbolu resp. setbolu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist