Štěpánek poslední kolo kvalifikace nezvládl

22. 8. 2010, 19:59
Aktuality 8
Radek Štěpánek v New Havenu z kvalifikace nepostoupil. V rozhodujícím kole prohrál s Rusem Gabašvilim, do hlavní soutěže poslední přípravy před US Open se však může dostat ještě jako lucky loser.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Jednatřicetiletý Štěpánek se vrátil k tenisu po dvou měsících začátkem srpna na turnaji ve Washingtonu, kde však stejně jako následně v Torontu a tento týden v Cincinnati prohrál hned svůj první zápas. 

Zřejmě kvůli tomu, že nebyl původně přihlášen, nastoupil v sobotu do kvalifikace v New Havenu, kde by měl jinak vzhledem ke svému 28. místu v žebříčku zaručenu účast v hlavní soutěži. Štěpánek zvládl první dvě kola bez problémů - soupeře z druhé stovky pořadí ATP Ivana Sergejeva z Ukrajiny a Američana Ryana Sweetinga porazil bez ztráty setu.

Dnes ale svěřenec Petra Kordy v závěrečném kole podlehl dvakrát 4-6 Tejmurazi Gabašvilimu z Ruska a z kvalifikace nepostoupil.

Nicméně start v hlavní soutěži definitivně ztracený není. Jednatřicetiletý rodák z Karviné byl nejvýše nasazeným hráčem, a pklud se některý tenista odhlásí, dostane šanci jako lucky loser.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
davam mu tak pul roku, pak konec kariery...
Reagovat
smazaný uživatel
tebe někdo klepnul kladívkem do paličky viď?
Reagovat
smazaný uživatel
tak Davis Cup bude muset odehrát Hájek, protože štěpánek je úplně mimo...
Reagovat
kohlik
To není možný!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Odhlásil se už Del Potro, to nestačí?
Reagovat
Gulbis
nemožný by bylo kdyby štěpec vyhrával po nemoci jak na běžícim pásu, cos čekal?
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja bych cekal kdyz v kvalde porazil dva hrace tak ze porazi i tretiho...
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro se odhlasil z US open,ne z New Haven
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist