Štěpánek v Madridu dohrál. Na úvod vzdal Querreymu

10. 5. 2009, 21:41
Aktuality 1
ATP MADRID - V Madridu dnes třemi zápasy odstartoval další podnik série Masters 1000. S generálkou na French Open se už rozloučil Radek Štěpánek, jenž nedohrál utkání s Američanem Querreym.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Radku Štěpánkovi generálka na French Open, které startuje 25. května, nevyšla. Na antuce v Madridu dnes vzdal kvůli zranění kolena utkání úvodního kola ve chvíli, kdy s Američanem Samem Querreym prohrával 6-7 a 2-5.

Třicetiletý rodák z Karviné, jenž letos získal dva tituly, vzdal naposledy letos v Sydney Chardymu, kde se kvůli nevolnosti chtěl šetřit na nadcházející Australian Open.

V minulém týdnu Štěpánek došel v Římě do třetího kola, kde podlehl bývalé světové jedničce Rogeru Federerovi ze Švýcarska.

Zítra se ve španělské metropoli představí ještě Tomáš Berdych proti Ančičovi. Český tenista se pokusí navázat na úspěch z Mnichova, kde dnes triumfoval.

V Madridu hrají také současně ženy a i jejich turnaj už poznamenaly nedohrané zápasy. Úvodní duel nedohrála Benešová a skreč soupeřek pomohla k postupům Šafářové a Kvitové.

- ATP MASTERS 1000 MADRID (Španělsko, antuka, 3.700.000 eur) -
nedělní výsledky (10. 05. 2009)

Dvouhra - 1. kolo:
Querrey (USA) - Štěpánek (15-ČR) 7-6 5-2 skreč Š.
Robredo (16-Šp.) - Kiefer (Něm.) 3-6 6-2 6-2
Ferrero (Šp.) - Kunicyn (Rus.) 6-3 4-6 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist