Stosurová angažovala Murrayho bývalého trenéra

7. 11. 2013, 14:34
Aktuality 0
Pod vedením nového kouče Milese Maclagana se bude na novou sezonu připravovat australská tenistka Samantha Stosurová. Bývalý trenér Andyho Murrayho by měl někdejší vítězce US Open pomoci zastavit propad v žebříčku WTA. V něm bývalá světová čtyřka ukončila sezonu na 18. místě, což je její nejhorší výsledek od roku 2008.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Devětadvacetiletá Stosurová má za sebou nepříliš úspěšný rok, během něhož vypadla z Top 10. Vyhrála sice dva menší turnaje, ale na žádném z grandslamových podniků nedokázala přejít přes třetí kolo, což je na vítězku US Open z roku 2011 málo.

Krátce před Flushing Meadows se rozešla s dlouholetým trenérem Davidem Taylorem a po necelých třech měsících oznámila jméno nového kouče. Miles Maclagan má za sebou úspěšnou trenérskou minulost: v roce 2007 se ujal Andyho Murrayho, kterého dovedl do světové špičky. V roce 2010 spolupráci ukončili a letos Maclagan krátce trénoval britskou ženskou jedničku Lauru Robsonovou. Před nedávnem se však po čtyřech měsících rozešli.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist