Stosurová bude do US Open fit, říká její trenér

13. 8. 2010, 23:49
Aktuality 1
Lékaři u ní zjistili zranění pravé ruky, Australanka Samantha Stosurová ale blížící se US Open vynechat nechce. Oznámil to její trenér, podle kterého Stosurová už letos nebude hrát čtyřhru.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Pátá hráčka světa si na silnou bolest v ruce stěžovala po své čtvrtfinálové prohře v San Diegu, kde podlehla Italce Pennettaové. Stosurová se odhlásila z turnajů v Cincinnati a Montrealu, na US Open by ale znovu chtěla hrát.

Podle jejího trenéra Davida Taylora se finalistka letošního French Open uzdravuje rychle, a tak přijala divokou kartu na turnaj v New Havenu. Tam se chce příští týden připravit na newyorský grandslam.

"Letos odehrála víc zápasů dvouhry než kterákoliv jiná hráčka, takže asi už potřebovala pauzu," řekl Taylor. "Do konce roku už nebude hrát čtyřhru, tak to snad byla jen malá nepříjemnost."stos

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist