Také na French Open tenistům zvedli prémie

20. 4. 2011, 20:49
Aktuality 3
Letošní ročník antukového grandslamu French Open bude k tenistům znovu štědřejší. Pořadatelé Roland Garros oznámili, že celková dotace se zvýší o čtyři procenta.
French Open

Pro vítěze mužské i ženské dvouhry na tenisovém French Open je letos připravena suma 1,2 milionu eur (29 milionů korun). Oproti loňskému roku si tak noví antukoví šampioni polepší o 80 tisíc eur. Pořadatelé Roland Garros dnes oznámili, že se celková dotace druhého grandslamového turnaje roku zvýší o více než čtyři procenta na 17,52 milionu eur (424 milionů korun). 

Již v úterý přispěchali s dobrou zprávou pro tenisty také pořadatelé Wimbledonu, kteří navýšili prémii pro vítěze o deset procent.

French Open se na antukových kurtech v Paříži uskuteční od 22. května do 5. června. Tituly obhajují Španěl Rafael Nadal a Italka Francesca Schiavoneová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
lofas
Všude zvedají premie k*rva fix ale umě v robotě na mě serou , já chci taky !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tam asi Azarenka a spol. nebudou jen tak skrečovat co? ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist