Tandil přivítal 'svého' hrdinu Del Potra

18. 9. 2009, 14:59
Aktuality 3
Argentinský tenista Juan Martin del Potro se ve čtvrtek triumfálně vrátil do rodného Tandilu. Stotisícové město přivítalo překvapivého vítěze US Open bouřlivými ovacemi za zvuků tradiční písně úspěšných sportovců "We are the Champions".
Profily hráčů
Juan Martin Del Potro

Na hlavním náměstí pozdravil Del Potro své příznivce ze střechy hasicího vozu a poté se rozhýbal ulicemi čtyřkilometrový had na karnevalový pochod. "Dlužím to Tandilu. Nebudu brečet, ale chci vám všem poděkovat. Těm, co v klidu čekali v ulicích, i těm, co běželi podél ulice, aby mě mohli pozdravit," hlásal ze svého improvizovaného pódia dvacetiletý tenista zahalený do argentinské vlajky.

Za svůj úspěch obdržel na radnici klíče od bran města, kde v šesti letech poprvé vstoupil na kurty s tenisovou raketou.

Tandil je zřejmě město tenisu zaslíbené, neboť odtud pocházejí i další účastníci okruhu ATP Mariano Zabaleta, Diego Junqueira, Maximo Gonzalez či Juan Monaco.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
to po kolky krat ho vitaju ??
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi nebudeš kráčející skála, ale spíš kráčející hromada slámy, ne???:-)) Nebo spíš hromada hnoje, no...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
neviem preco mi nadavas co take som napisal ? a davaj si velky pozor co hovoris
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist