Tipsarevič ukázal fotku, pro Zimonjiče je Štěpánek jeden z nejhorších

7. 4. 2012, 19:18
Aktuality 55
Tenista Radek Štěpánek se bránil, že neurážel Srba Janka Tipsareviče po páteční dvouhře čtvrtfinále Davisova poháru v Praze. Osmý hráč světa Tipsarevič ale tvrdil opak a fakt, že mu český hráč po mečbolu podával ruku a ukazoval prostředníček, se snažil dokázat fotkou umístěnou na sociální síti.
Janko Tipsarevič

Tipsarevič dnes na svém účtu na Twitteru zveřejnil fotografii, která má sloužit jako důkaz jeho tvrzení, podívat se na ní můžete zde.

"Moc bych to nerozebíral, nepitval. Není pravda, že jsem řekl, co on prezentuje. Ruku jsem mu podal a víc bych to nerozebíral," prohlásil dnes Štěpánek, který v pátek nevyužil tři mečboly a prohrál s Tipsarevičem po více než pěti hodinách.

"Jediné, na co se teď soustředím, jsou tři body," řekl třiatřicetiletý Štěpánek po čtyřhře, v které společně s Tomášem Berdychem vyhráli a přiblížili domácí tenisty k semifinále. Prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka v rozhovoru pro Českou televizi nechtěl incident zveličovat. "Jsou to chlapi, Nic bych z toho nedělal," řekl.

Tipsarevič dal na svůj profil na Twitteru detail podání ruky se Štěpánkem. Český hráč má na fotce prostředníček skrčený směrem dovnitř dlaně. "Tenhle obrázek říká, co jsem měl na mysli," připojil Tipsarevič a dodal: "Je ostuda, že skvělou tenisovou zemi, jakou je Česká republika, reprezentuje někdo jako on.“

Podle Tipsareviče měl Štěpánek po utkání Srba navíc i hanlivě oslovit. "Mluvil o smradlavé p... Chápu, že někdo může být naštvaný, ale tohle! To je ubohé," stěžoval si Tipsarevič v pátek krátce před půlnocí.

"Já jsem mu neřekl, co on tvrdí. Měl by se podívat, jak maže na brejkboly stopy balonů a po dvojdopadu ukazuje zaťaté pěsti, ale nemá cenu se v tom pitvat," reagoval Štěpánek a šel odpočívat na neděli. Kontroverze neměla na sobotní čtyřhru vliv. Až po mečbolu nepodal Ilja Bozoljac Štěpánkovi ruku. "Chránil jsem se, aby mi nepodal prostředníček jako Jankovi," řekl Srb.

Šestý deblista světa Nenad Zimonjič na tiskové konferenci doplnil: "Mimo kurt bývá Štěpánek v pohodě, ale na kurtu je jeden z nejhorších, ne-li nejhorší."

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

55
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.daviscup.com/media/115319/115319.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
..já si myslim,že je to zbytečně nafouklá věc,byl to dlouhej zápas,oba mohli vyhrát,tak je normální při pro hře podat léžerně ruku,člověk je sklamanej,kdo by nebyl a bůh ví jak by se v obrácené situaci zacholal srb.neměl mu co vyčítat,měl to podle mého nechat na kurtu.snad je Béďa dneska dorazí,pak by mohl plkat dál manekýn.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je těžká komedie. Tipsarević předvede během zápasu dvě z věcí, který jsou v tenisu považovány za skutečný prasárny a pak se snaží odvést pozornost na něco podobnýho. Ona už jen ta jeho reakce po zápase byla nadmíru legrační.

Štěpánka nemiluju a pokud tam to gesto proběhlo, těžko říct, nic novýho to pro mě nepřináší. Nicméně Janek v tomhle směru pořád jednoznačně vede a pokud by měl někdo držet hubu, měl by to bejt on.
Reagovat
petrulinka
Konečně nějaký rozumný názor
Reagovat
smazaný uživatel
Bozinku, to je zase kupa priblble samohany, viz napr. mike74..... Copak nikdo nevidi, ze pravdu znaj jen oba protagoniste? A copak nikdo nevidi, ze pokud to tak je, tak muzeme usuzovat jen z celkoveho vsem zjevneho chovani na kurte a co se tyce sportovniho chovani, tak tam Tipsa prohrava na cele care? K.rva, to by vas nena.ralo, kdyby vas vas protihrac dvakrat zamerne podved? A na druhej den vam nekdo jinej zcela zamerne po prohranym zapase nepodal ruku a jeste se vam vysmival? Moraliste vsech zemi, jdete uz konecne do p.dele!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám tenis moc rád.Fandím českým tenistům. Ale to jak se dlouhodobě chovají Berdych i Štěpánek se mi nelíbí a rozhodně to nejsou žádní slušňáci, fairplay hoši. To že Berdych na turnajích nezdraví ostatní hráče už je podle všeho jasný jak facka, jeho arogantní jednání, rozhovory s rozhodčími na kurtu během turnajů snad vidí každý, kdo má oči. Štěpánkovo "nadšení a pobláznění" na kurtu je možná pozitivní, ale občas vede ke sprostému, buranskému chování...Fascinuje mě jako většina českých fanoušků si pamatuje jak ten a ten rozhodčí "nás" poškodil, jak to mělo fatální dopad na celý výsledek..ale už zapomněli kolikrát rozhodčí rozhodl ve prospěch Čechů v jiných momentech zápasu...to plati hodně často i pro hokejisty..Tihle čeští sportovci často bohužel nejsou v zahraničí moc populární, protože se chovají jak říká spousta Čechů hezky mile a pozitivně "chytře, mazaně, vyčůraně"...přitom v mezinárodním slovníku je to simulování, přehnané stěžování, zákeřnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Očividně nevíš o čem píšeš :D jedna blbost vedle druhé ;-)
Reagovat
VlS
Napsat tolik pitomostí do deseti řádků je fakt výkon:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomaše Berdycha nemusim,ale davis capu je vynikajici reprezentant a srdcař,společne s Radkem tahnou roky česky tym od uspechu k uspechu..Zato si rozhodne zaslouží uctu českeho naroda.Ne trapne sebemrskačstvi takovych jako si ty.
Reagovat
Lamps
Co je ta sonja za pipinu? Kde se tady vylíhla? Ta ho leští Srbům nebo co?
Reagovat
Roger_Federer
Pravdepodobně, některý zdejší starý prudič, který převlekl kabát do nového nicku, celý den sedí doma u internetu a baví ho jak se tady může dohadovata prudit české fanoušky...Skrytá identita je mocný nástroj:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu jak může někdo jako ty mít jméno spjato s federerem.
Souhlasím s mikem74, a ty mluvíš přesně jako ten zarytý fanda který by zabil každého kdo o Štěpánkovi jen promluví.
Mimichodem, já samozřejmě taky fandím česku, ale toto chování mě od toho dost adrazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím že tady píšeš takový sprosťárny jen dokazuješ svou ubohost.
Reagovat
Roger_Federer
Prosimte,na koho ted reaguješ? Kterou sprostarnu maš přesne na mysli?
Reagovat
Roger_Federer
Máš neuvěřitelnou výdrž, ocenuju, už 24 hodin tady obhajujěš "svoje" Srbsko..Otázkou je proč?Jsi o tom svém názoru tak přesvědčená,že tady sedíš celý den:) a všem odepisuješ?Nebo tě to prostě baví se tady tu blbost prezentovat??
Reagovat
Roger_Federer
http://sport.idnes.cz/srbove-dal-ostre-obvinuji-stepanka-nenadaval-jsem-brani-se-tenista-1de-/tenis.aspx?c=A120407_185255_tenis_ma

Tak Srbové stupnůjí komedii,Janko je poctiví kluk.:)
Reagovat
smazaný uživatel
nic spatneho nevidim. leda parohace, ale to nemusi byt vubec tak jak to vypada. smesna a nepodstatna aferka...
Reagovat
nando
Tohle že je fakáč ??? Proberte se vy moralisti, vždyť je to směšný. Srbové jsou navíc ty poslední,kdo by si mohl stěžovat na nefer chování. Doufám že tomu kašparovi zítra Berda zatne tipec !!! Z některých zdejších expertů se mi mírně řečeno dělá zle.
Reagovat
milos68
Prosím Vás ,nebuďte slepí a pochopte co udělal R.Š. To je fakt ubohé na člověka který už mám mít rozum v 33. Nedivím J.T., že mu jednu nefláknul.Jak by jste reagovali vy, kdyby Vám někdo do očí sprostě nadal...
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodně bych si šel stěžovat do televize, patriote:)
Reagovat
Jardus
Já to nějak nechápu... Tak když na někoho ukazuju prostředníček, tak přece ostatní prsty skrčím a prostředníček nechám nataženej. Štěpánek ho má skrčenej, tak jak ho na něj může ukazovat?
Reagovat
smazaný uživatel
já to chápu tak, že tím, že má jakoby všechny prsty natažené a prostředníček skrčený, tak ho jakoby svým způsobem ukazuje, jakoby ho ukazuje skrytě, aspoň tak to chápu já.... no co, já bych to už nechal být, stejně nic nevyřešíme...
Reagovat
Roger_Federer
Ignorace faktu že to všechno nesportovni a neprofesionalni chovani odstartovat Tipsarevič.V prvnim setu trapne nepřiznal dotek mičku zeme a potom ten smazanej aut,kterej musil zakonite Radka vytočit na tolik že mu pak ledabile podal ruku.Nebylo by ti lepe na Srbskych diskuzich?Ale tam by tvoje plkani zapadlo z davem.
Reagovat
Sonja
Řeknu ti to takhle, já narozdíl od tebe věřím svým vlastním očím, ne kecům zaujatého komentátora. V tom je mezi námi asi ten zásadní rozdíl, ty mi tu budeš papouškovat jeho postřehy a já ti budu říkat, co jsem já viděla a jakej jsem z toho já měla pocit. Viděla jsem "dvojitý dopad míčku" a musím říct, že jsem si nevšimla, že by spadnul před odehráním 2x, a viděla jsem i to zamáznutí stopy, což mi absolutně nepřišlo jako nějaké záměrné mazání důkazů. Toť z mí strany vše. Platí pro tebe to samé, co jsem psala níž Wheelbowovi (nejste náhodou jedna a tatáž osoba?? neuvěřitelná podoba)
Reagovat
Sonja
*mé
Reagovat
taffer
No to si snad, Sonjo, děláš legraci: "... zamáznutí stopy, což mi absolutně nepřišlo jako nějaké záměrné mazání důkazů." Pokud ten míček protestuju a soupeř stopu zamázne aby ho nemohl sudí zkontrolovat: to ti nepřijde jako záměr ??? Už tady tomu asi nerozumím ...
Reagovat
smazaný uživatel
upřímně, se mi zdálo, že Radek protestoval, až když ho Tipsarevič zamázl... nebylo to tak, že Radek začal prostestovat a Tipsarevič hned šel stopu zamáznout, aby stopa nešla vidět...
Reagovat
Sonja
Cituji: "soupeř stopu zamázne aby ho nemohl sudí zkontrolovat: to ti nepřijde jako záměr ???" vždyť blekotáš nesmysly, řekneš, že je to záměr a pak se ptáš, jestli mi to nepřijde jako záměr :-D achjo... ty si myslíš, že to "ABY" existuje, já myslím, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsme ta sama osoba,ja Federerovi nefandim,dokonce nikomu z uplne spicky.Fandim Tomasovi a pak je me sympaticky Isner.
Ale mnohem vice me zajima zensky tenis,na chlapy koukam jen kdyz jsou vetsi turnaje a to jeste az na urcite zapasy a hlavne kdyz hraje nejaky nas tenista.
To jentak mimochodem bylo neco o me:)A nemam zapotrebi tu mit nekolik nicku:P A nechtela si uz jit spat?
Reagovat
Tenvi
Sonjo.. tady přece vůbec nejde o dvojitý dopad míčku.. ten míček trefil před druhým dopadem rámem rakety a od rámu se to odrazilo do země a teprve pak šel míček přes síť.. nechápu, jak jsi to nemohla vidět.. pusť si to ještě jednou.. pak klidně obhajuj Tipsareviče, ale zachoval se jak nagelovanej simulantskej fotbalista.. ;)
Reagovat
Tenvi
A propó.. zdviženej prostředníček si teda představuju jinak.. ovšem když se hledá, vždycky se něco najde, i když to tam vůbec není.. :) Co mu řekl či neřekl, to nevím.. je to slovo proti slovu.. a já to soudit nemůžu, neslyšel jsem to, takže je to mezi nima a ostatní by měli šoupat nohama a nedělat chytrý.. ;)
Reagovat
taffer
Jen se divím, že tady dnes a včera nikomu z obránců Tipsareviče nevadí jak zamáznul sporný míč, který tedy nemohl sudí zkontrolovat, ale řešíte tu pořád laxní podání ruky. Po takovém zamáznutí důkazu bych to udělal rovněž, i na vesnické úrovni.
Reagovat
milos68
Štěpánek
Tak po včerejšku se zas stydím ,že jsem Čech. Nestačí jak se chová Berdych ale už i Štěpánek. Fakt se včera ukázal.Ostuda celé ČR !!! Já být J.T.tak mu jednu fláknu LIVE mezi oči! Doufám, že si spravím
chuť na FED CUPU v Ostravě.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už tu chybí jen lopata :DD Já osobně bych tady zavedl anketu "Největší tupec na Tenisportálu" :D a řekl bych že by jsi skončil mezi prvními :D ...po tvém příspěvku se teprve vážně stydím, že jsem ČECH :)
Reagovat
Padme
Nestačím se divit. Srbové mají nahnáno a snaží se vyhrát za každou cenu. Dost neférový přístup.
Reagovat
smazaný uživatel
Celý tohle divadlo ohledně podávání/nepodávání rukou a všeho kolem je už vážně trochu hloupý..:( Ilja je jen další z řádky, který mě zklamal..!! Jako malý kluk, který brání svého kamaráda aniž by věděl proč..!! Podivný Davis Cup, opravdu se těším a zároveň bojím, co čekat zítra..:D :) Aby se nám tam ještě kluci nepoprali a nedostal Janík do obličeje, protože to by byla škoda..:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to tak dávám dohromady s občasným zajímavým chováním Djokovice při vypjatých zápasech...čočka...noha atd ...Srbové se nezapřou...
Reagovat
tommr
Tipsarevic dělá hysterický scény kvůli údajnýmu nepodání ruky od Štěpánka, ale když totéž udělá zcela promyšleně a bezdůvodně Bozoljac tak je to v pořádku a ještě se tím chlubí?

Až po mečbolu nepodal Ilja Bozoljac Štěpánkovi ruku. "Chránil jsem se, aby mi nepodal prostředníček jako Jankovi," řekl Srb.
Reagovat
smazaný uživatel
protoze ono gesto bylo stejne nesportovni, pritom pripravene, demonstrativni... Ke vsemu mne osobne pripadal zrovna Ilja ze Srbu nejsympatictejsi a dnesni jeho vykon se mi libil. :-(
Reagovat
tommr
taky jsem to od něho nečekal - během zápasu se choval docela sympaticky - chvílema mi ho bylo až líto když mu Zimonjic furt radil jak má hrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
ocenila jsem jeho omluvy smerem k nasim klukum, za kazdy prasatko, hru na telo, pod nohy, dokonce i za "nahodnou kouli"... a takovy zdrave nadseny mi prisel.... no, nesmime se nechat moc unaset.
Reagovat
Sonja
Já se spíš divím, že mu ji podal Zimonjić, čekala bych, že mu nepodá ani jeden a vůbec by mi to po tom incidentu včera nepřišlo zvláštní. Rozhodně bych to nenazývala "podivnou dvojí morálkou", Štěpánek to celý odstartoval svým nesportovním a neprofesionálním chováním, toto byla pouze pochopitelná dohra. Vy byste podali ruku někomu, kdo urazí (a teď nemluvím o slovní urážce, o které nejsou žádné přímé důkazy) vašeho přítele?
Reagovat
smazaný uživatel
v televizi se vyznamenal, urazil v přestávce druhého zápasu všechny hrající Srby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si nedas pokoj holka jedna nestastna co?Videl jsem nekolik videi,ruka byla podana normalne,ta fotka z twitru Tipsarevice je zrejmy podvrh,to znamena ze jediny kdo sr zachoval hodne nefer je jen Tipso.A dneska to po ctyrhe korunovali...
Nikdy jsem nemel rad Djokovice a jeho podrztaku Tipsarevice,po dnesku se kluci srbsky jeste vice vybarvili.
Reagovat
Sonja
S tebou už nehodlám ztratit jediné slovo, VOLE:-)
Pokud si viděl, že ruka byla podaná normálně, tak se fakt už nemáme o čem bavit, máš jednoznačně nějakou zrakovou vadu.
Žij si dál v tom svém světě a na mě už, prosím, nereaguj, nemám chuť ty koniny číst, natož na ně reagovat. Dobrou noc a sbohem.
P.S: Nauč se česky, patriote.
Reagovat
Sonja
*jsi viděl
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jses slepa ty.Videl jsem ty zabery Xkrat v televizi na Nove nebo na CT4 a podani ruky bylo v poradku.Tudis me z toho vypliva ze ta fotka na netu je fake..
Omlouvam se ale pisu z mobilu a spatne se me kontrolujou preklepy.
Sice tvoje chovani a urazeni druhych nechapu,ale hold jsme kazdy nejaky no.
Dobrou noc
Reagovat
smazaný uživatel
A omlouvam se za reakci,ale mam rad posledni slovo :P
Reagovat
smazaný uživatel
tak jediný, kdo se zachoval normálně byl Zimonjic, Bozoljac to možná pojal jako recesi nebo je to fakt buran a provedl nesportovní chování... nechápu, proč by Zimonjic nebo Bozoljac neměli Radkovi podat ruku, jim nic neudělal, nevím, proč se to tu řeší.. přijde mi to podobný, jak se tu řešilo Berdychovo nepodání ruky Almagrovi, že mu pak žádnej Španěl nepodá už ruku, prostě blbost... týká se to jen dvou kohoutů, zbytku to může být ukradený a nemají důvod protihráči nepodat ruku, když jim nic neudělal...
Reagovat
smazaný uživatel
KDO JE SONJA ????????
Reagovat
smazaný uživatel
pokud vím tak prostředníček se ukazuje naopak ale to jenom tak mimochodem, myslím si že se z toho dělá zbytečná aféra. Spíš se mi zdá že mu podal ruku vlažně a možná z toho vyplynul ten pohyb prstů a nějaký záběr fotoaparátu. Ale jinak jim to dali ve čtyřhře parádně, vůbec nevěděli čí jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsa asi nelže, určitě to nebylo hezký, ale na to se historie neptá.
Reagovat
smazaný uživatel
http://pic.twitter.com/XtiqyySL

Štěpáne,štěpáne
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme lze nebo je to zkratka precitlivela primadonka, rada jinych fotek ukazuje, ze mu podal ruku celkem normalne. Je to primadona a kdyz si to sesumiruju, moralisti by meli kamenovat predevsim Tipsu za nefer hru a Zimonjice, protoze tomu Stepanek udelal akorat to, ze ho porazil a ne poprve. Ta fotka na Twitteru opravdu nedokazuje vubec ale vubec nic, zato zaznam, co mam na hardu, jasne ukazuje, jak Tipsa zamerne maze stoupu mice a predtim odpali dvakrat spadnutej mic a ani necekne. Takze jestli mu neco Radek rek, tak plnym pravem, protoze je nefer hrac a velkej lhar.
Reagovat
Firestone
Já bych se na to spíš díval jako podání ruky ala "leklá ryba". Holt někdy se stane, že chuť podat ruku jak se patří není a vznikají z toho ležerní přístupy k projevení úcty k soupeři. Přijde mně to tak, že to Tipsarevič patřičně nafoukl a že se tím veřejně prezentuje kde to jen jde (twitter, rozhovory, atp.) je pěkně trapné a neprofesionální. Jak se praví, co se stane na kurtu v zápalu boje tam má taky zůstat...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist