Tři Češky jsou v Bronxu ve čtvrtfinále. Vypadla jen Šafářová

27. 8. 2010, 08:39
Aktuality 3
ITF BRONX - Tři české tenistky postoupily do čtvrtfinále turnaje kategorie ITF v Bronxu. Zápasy druhého kola zvládly v generálce na US Open nasazená dvojka Klára Zakopalová, trojka Barbora Záhlavová-Strýcová i Lucie Hradecká. Vypadla pouze turnajová i česká jednička Lucie Šafářová.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Klára Zakopalová si poradila s Chang Kai-Chen z Tchajwanu a v boji o postup do semifinále se střetne s Lucií Hradeckou, která ve dvou tie-breacích vyřadila Sybille Bammerovou z Rakouska. Barbora Záhlavová-Strýcová přešla snadno přes Číňanku Šeng-Nan Sun a v dalším utkání se střetne se Sofií Arvidssonovou ze Švédska.

Paradoxně nejvýše nasazená Lucie Šafářová měla nejtěžší soupeřku, neboť narazila na bývalou světovou pětku Annu Čakvetadzeovou, jež se během léta dostala do slušné formy. Třiadvacetiletá Šafářová prohrála s ruskou sokyní po třísetovém boji 7-6 a dvakrát 4-6.

- ITF BRONX (USA, tv. povrch, 100.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (26. 08. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Zakopalová (2-ČR) - Chang Kai-Chen (Tchaj-wan) 6-2 7-6(5)
Hradecká (ČR) - Bammerová (Rak.) 7-6(4) 7-6(11)
Záhlavová-Strýcová (3-ČR) - Šeng:Nan Sun (Čína) 6-3 6-2
Čakvetadzeová (Rus.) - Šafářová (1-ČR) 6-7(5) 6-4 6-4
Sevastovová (6-Lot.) - Keothavongová (Brit.) 1-6 6-4 6-4
Arvidssonová (7-Švéd.) - Garbinová (It.) 6-4 3-6 6-4
Kerberová (4-Něm.) - Barrois (Něm.) 6-1 7-6(1)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Super holky, je to sice jen chalanger, ale i tak je to úspěch. Hlavně super, že se Chytla Lucka Hradecká. Je to sympatická holka tak doufám, že se chytla a budu zvědavý zda porazí Petru Kvitovou je škoda, že se dvě češky utkají spolu pak komu fandit.
Reagovat
majkl005
na jednu stranu je to škoda a nadruhou stranu máme aspoň jistotu že aspoň jedna z našich holek se dostane do druhýho kola ;-) :-D :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist