Tsitsipas přehrál Stachovského a v Marseille postoupil do semifinále

22. 2. 2019, 21:24
Aktuality 3
ATP MARSEILLE - Stefanos Tsitsipas v hale v Marseille porazil bez ztráty podání Ukrajince Sergeje Stachovského a postoupil do semifinále. V něm se nejvýše nasazený Řek utká s Belgičanem Davidem Goffinem.
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas na letošním Australian open vyřadil Rogera Federera a prohrál až v semifinále s Rafaelem Nadalem. Po přesunu do evropských hal se mu ale nedařilo; v Sofii, porazil Jana-Lennarda Struffa, ale pak prohrál s Gaëlem Monfilsem a v Rotterdamu nestačil na Damira Džumhura.

Tento týden ve francouzském Marseille už však roli favorita potvrzuje a po dvou dvousetových výhrách je v semifinále. Na skalp Poláka Hurkacze navázal dnes proti zkušenému Ukrajinci Sergeji Stachovskému, kterého porazil 6-4 6-3, aniž by čelil brejkbolu. 

"Odehrál jsem tu dva zápasy a myslím, že mé výkony rostou. To je důležité, pokud chci myslet na nejvyšší cíle. A ty já samozřejmě mám," řekl odhodlaný Tsitsipas.

O své čtvrté finále si dvacetiletý Řek, který svůj dosud jediný titul získal loni v hale ve Stockholmu, zahraje proti třetímu nasazenému Davidu Goffinovi. S belgickým tenistou má vyrovnanou bilanci 2-2.

• ATP 250 MARSEILLE •
Francie, tv. povrch, 744.010 dolarů
páteční výsledky (22. 02. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Tsitsipas (1-Řec.) - Stachovskij (Ukr.) 6-4 6-3
Goffin (3-Belg.) - Simon (6-Fr.) 6-2 6-4
Kukuškin (Kaz.) - Rubljov (Rus.) 6-4 6-1
Humbert (Fr.) - Bachinger (Něm.) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Pe3k
https://youtu.be/0lWv8tO3FaY
Reagovat
skott
asi životní šance pro Djereho s Bedenem na finále pětistovky;)
Reagovat
ipko
tak Djere má budúcnosť pred sebou a hlavne na antuke môže dosiahnuť veľké veci.. Bedene je priemerný tenista, nedokáže zahrať konzistentne, a preto vo svojej kariére nedosiahol výrazné úspechy.. už má svoj vek a preňho je to určite posledná šanca, ako vyhrať taký veľký turnaj.. pre mňa je ale favorit Srb..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist