Tsonga je až na dvě měsíce mimo hru, bolí ho koleno

3. 7. 2010, 14:49
Aktuality 0
Jo-Wilfried Tsonga má znovu problém s levým kolenem. Francouzský tenista uvedl, že se na kurty nepodívá zhruba dva měsíce. Nepomůže tak Francouzům ve čtvrtfinále Davis Cupu proti Španělům a reálně je ohrožen i start na US Open.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Pětadvacetiletý Jo-Wilfried Tsonga kvůli bolesti kyčle nedohrál zápas 4. kola na French Open. Sotva stihl start ve Wimbledonu, ozvaly se mu staší problémy s levým kolenem. V Londýně i přes bolesti došel až do čtvrtfinále, nyní však ohlásil pauzu.

Příští víkend francouzská jednička nepomůže své zemi ve čtvrtfinále Davis Cupu proti Španělsku a prý přijde i o celou sezonu na amerických betonech. Nejdříve by se Tsonga mohl vrátit koncem srpna na US Open.

V nominaci Francouzů chybí také kvůli bolavým zádům Richard Gasquet. Kapitán Guy Forget tak k Gaelu Monfilsovi, Llodrovi a Benneteauovi musí vybrat zřejmě někoho z kvarteta Simon, Chardy, Clement a Mathieu.

I soupeř francouzských tenistů Španělé nebudou kompletní, nebO´t rovněž kvůli léčbě kolen se omluvila světová jednička Rafael Nadal. Obhájictitulu do země gaského kohouta poletí ve složení Verdasco, Almagro, Ferrer a Feliciano Lopez.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist