Tsonga koleno vyléčit nestihl, v Montrealu bude chybět

31. 7. 2013, 22:00
Aktuality 0
Jo-Wilfried Tsonga vinou zranění kolena, kvůli kterému odstoupil z letošního Wimbledonu, nestihne ani příští týden turnaj Masters 1000 v Montrealu. Francouzský tenista doufá, že stihne alespoň poslední grandslam roku US Open.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga se stal jednou z 'obětí' letošního Wimbledonu, na kterém se řada hráčů vinou nevyzpytatelné kluzké trávy zranila. Osmadvacetiletý Francouz v Londýně nedohrál zápas 2. kola kvůli zranění levého kolena, které dodnes nestihl vyléčit. 

Tsonga se tak již odhlásil z turnaje Masters 1000 v Montrealu, kde měl příští týden začít s přípravou na US Open. Osmý hráč světa řekl, že potřebuje pokračovat v rehabilitaci a zároveň doufá, že nezmešká poslední grandslam sezony, jenž koncem srpna startuje v New Yorku.

Kvůli zranění z Wimbledonu zmešká Rogers Cup (ženy letos hrají v Torontu) i Maria Šarapovová. Rusku trápí problémy s levou kyčlí.

Start na Rogers Cupu naopak potvrdil Roger Federer, kterého minulý týden limitovala bolest zad, i Rafael Nadal, jenž po překvapivém vypadnutí v prvním kole Wimbledonu dal pár týdnů klid svým kolenům. Chybět by neměli ani nejlepš tenisté současnosti - obhájce titulu Novak Djokovič a čerstvý wimbledonský vítěz Brit Andy Murray. Přípravu na US Open v Kanadě odstartuje rovněž Tomáš Berdych.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist