Tsonga si rozsekl koleno o hydrant a přijde o turnaj v Cincinnati

10. 8. 2012, 22:25
Aktuality 20
Jo-Wilfried Tsonga nebude kvůli zranění kolena hrát příští týden na turnaji série Masters v Cincinnati. Šestý hráč světa si v Torontu rozsekl koleno a musel na šití. Informace světových agentur se však liší; jeden zdroj uvádí, že se Francouz zapletl do autonehody, to však popírá tenistův agent.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga o víkendu slavil stříbrnou medaili na olympijkých hrách ve čtyřhře, ve středu v Torontu ale překvapivě nezvládl hned své úvodní vystoupení, ve kterém podlehl krajanu Jerémymu Chardymu. Radost z toho určitě neměl, nešťastné chvilky v kanadském velkoměstě ho ale teprve čekaly.

Sedmadvacetiletý Francouz si totiž ve volném čase roztrhl koleno, které teď zdobí osm stehů. Podle agentury SID se tenista zapletl do autonehody, během které Tsongův vůz narazil do hydrantu. Agent světové šestky ale v prohlášení ve francouzských médích  autonehodu vyvrací. "Jo-Wilfried Tsonga se musí vzdát startu v Cincinnati. Ve čtvrtek měl nešťastnou nehodu v ulicích Toronta, ale nejednalo se o autonehodu. Narazil do hydrantu, proto si koleno rozsekl." 

"Jo musí kvůli stehům dodržet minimálně 10 dní klidu, US Open by tak měl stihnout," dodal agent bývalého finalisty Australian Open. Poslední grandslam sezony v New Yorku začíná 27. srpna.

V Ohiu nebudou hrát také Španělé Rafael Nadal (koleno) a David Ferrer, ohrožen je i start Andyho Murrayho (koleno). V soutěži žen budou chybět Victoria Azarenková (koleno) a podle čerstvých zpráv zřejmě i Maria Šarapovová (nemoc).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsarevič znova v semifinále...Ten chlap sa ocitne, vždy tam, kde netreba...obávam sa, že sa 8.miesto DelPo pred USO otriasa v základoch...Rozhodne Cincii, lepšiu východiskovú pozíciu má SRB.
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, to je preklad ...

V origináli je napísané, že Tsongov štart na US Open NIE JE V OHROZENÍ, konkrétne US Open "NOT in doubt" ... ;)
Reagovat
steve79
Djokovič měl s Haasem docela starosti. Ono není jednodochý hrát dva zápasy v jednom dni
Reagovat
smazaný uživatel
To hral aj Haas, a to má skoro o 10 rokov viac.
Reagovat
Nola
Nole mal problémy, nechcem ho ospravedlnovať, ale musel prekonať časový posun za pár dní, prispôsobiť sa na nový povrch, bojím sa trochu semi , Tipsa mal jednoduchší postup..
Reagovat
smazaný uživatel
Ospravedlňovať ho vonkoncom netreba, je to svetová dvojka, hráč top kalibru, na zmeny povrchu či časové posuny sa proste ťažko vyhovárať :) Taký Gasquet je na tom úplne rovnako, ale myslím, že Novak obháji titul, čo je vlastne jeho povinnosťou pri takomto obsadení.
Reagovat
gigin
Tak Haas hraje poslední dobou velmi dobře. Nečekal jsem jednoduchý zápas. Důležitá je výhra a postup. Nole se tomu velmi těšil, jak psala vedle Sponja !! :)) Tipsu smázne. A jak si tu budou mnozí myslet, Tipsa mu to "zase" nechá :)))
Reagovat
gigin
*Sonja :)))
Reagovat
Nola
nevidela som celý zápas, časť posledného setu, Haas hral výborne, je to veľký sympaťák, posledná hra pri podaní Noleho, hra na nervy...
Reagovat
Sonja
Souhlas, měl s ním starosti, Haas je i ve svejch letech pěknej drak (a sexy chlap;-D)...No nakonec jsme to zvládli a podle toho, jak byl na konci zápasu Nole v laufu, si to uvědomoval i on, že klidně mohl prohrát...
Nevím, jestli Tipsu smázne. Jestli jsem včera viděla dobře statistiky zápasu proti tomu Španělovi, tak Tipsa servíruje, jako by měl o 20cm víc (hodně es:-D)...Tak uvidíme. Mám obavy, ne že ne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
O kolik bodu prijde Roger za lonsky OF v Montrealu?
Reagovat
smazaný uživatel
180. Na udržanie si pozície jednotky pred US Open (a tým pádom aj byť 1.nasadený) mu stačí účasť vo finále.

Djokovič obhajuje až 600 bodov, takže ak chce nejaké body pridať, musí turnaj len vyhrať, čo by mu ale nepomohlo, ak by hral vo finále proti Federerovi, nehľadiac na výsledok.
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč, myslel som, že sa pýtaš na Cincinnati. Celý môj príspevok je už o turnaji v Cincy, som trošku popredu :) Tak nejako rátam s tým, že Djoko vyhrá v Toronte - samozrejme ak by to nedokázal, určite nebude No.1 na US Open.

Z Montrealu Roger obhajoval len 90 bodov.
Reagovat
smazaný uživatel
Roztrhol koleno?..To píšu len tak?..Jak presne si roztrhol koleno?..Lebo ja mam pod tymto termínom zafixovaný dost masaker..Skoré uzdravenie kazdopadne..
Reagovat
smazaný uživatel
Never všetkému čo uvidíš napísané na titulkách všeobecne. Väčšinou ide o to, nalákať čitateľa na kliknutie si na ten-ktorý článok.

Povedal by som, že presnejšie je napísať "rozrezal" ako "rozsekol". Nabehol na hydrant (to je tiež umenie, čo ?) a má 8 štichov. Cincy je za rohom a asi radšej potrénuje pred USO.
Reagovat
Malda
Je tam napsáno: "přijde o turnaj v Cincinnati". Z toho vyvozuji, že to nebude nic vážného. Jinak by tam nejspíš bylo napsáno něco jako, že přijde třeba o zbytek sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Špatné zprávy v tom posledním odstavci. :( Snad se všichni dají do kupy, hlavně holky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a podle čerstvých zpráv zřejmě i Maria Šarapovová (nemoc).

Tak bohužel už ne zřejmě, ale určitě :-(( Píše se to na stránkach Mashy... http://www.mariasharapova.com/news/maria-pulls-out-of-cincinnati.aspx Tak to bych nečekal, že žaludeční problémy budou tak trápit. Tak at se hlavně Maria pořádně uzdraví a dobře připraví na USO :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Je to škoda, protože Masha by v Cincinnati obhajovala titul, ale jsou prostě důležitější věci. Hlavně ať je Masha zdravá! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist