Tsongu znovu trápí bolavé koleno. Do Valencie neodletěl

1. 11. 2010, 21:58
Aktuality 0
Jo-Wilfried Tsonga znovu zápolí se zdravotními problémy. Francouzské jedničce se vrátily bolesti kolena, kvůli kterým neodletěl na halový podnik do Valencie. Takřka s jistotou tak může zapomenout na start na letošním Turnaji mistrů.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga v sobotu v Montpellieru po semifinálové prohře s Monfilsem přiznal, že má znovu problémy s kolenem. "Zase jsem ho začal trochu cítit. Ale vím, že tohle zranění se vrací, obzvlášť pokud opět hraju tenis. Cestou do Valencie se zastavím v Paříži, kde podstoupím několik testů. Uvidíme za dva až tři dny," řekl Tsonga, jenž kvůli zranění přišel o celou letní část turnajů na amerických betonech.

Po prvních vyšetřeních však musel cestu do Španělska zrušit. Ve Valencii přitom chtěl přiživit své šance na Turnaj mistrů, místo toho je ale téměř s jistotou ze hry. O jednoho konkurenta méně tak má mimo jiných i Tomáš Berdych.

Pětadvacetiletý Francouz zatím nechává otevřený svůj start na Masters v Paříži, kde se elitní tenisté sejdou už za sedm dní.

Více však myslí na prosincové finále Davisova poháru proti Srbsku. Svému týmu takřka celý rok. Zúčastnil se jen prvního kola proti Německu, ale už svůj druhý duel v březnu nedohrál. Vítězné tažení Francouzů nad Španělskem i v semifinále nad Argentinou už sledoval jen jako divák. Teď chtěl bojovat o návrat do týmu a šanci zahrát si finále s českými přemožiteli Srby.

"Ale pokud nebudu moci tři týdny nic dělat, tak nemám nárok porazit Novaka Djokoviče ani Viktora Troického," posteskl si Tsonga.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist