US Open bez diváků? Pořadatelé za zavřenými dveřmi hrát nechtějí, zároveň to nevylučují

17. 4. 2020, 09:12
Aktuality 86
Situace ohledně koronaviru je ve Spojených státech a obzvláště v New Yorku velmi špatná, ale stále je tu šance, že se letošní US Open, které má v týdnu od 24. srpna odstartovat kvalifikačními boji, uskuteční. Pořadatelé obvykle závěrečného grandslamu sezony však možná budou muset svůj areál zavřít pro diváky.

Americká tenisová asociace (USTA) včera informovala o tom, že se o osudu letošního US Open, které má v týdnu od 24. srpna odstartovat kvalifikačními boji, rozhodne ke konci června.

"Samozřejmě chceme turnaj odehrát. US Open je motorem naší organizace. Ale na prvním místě je zdraví a bezpečnost hráčů, fanoušků i personálu. Zatím je čas na naší straně, uvidíme," uvedl ředitel USTA Mike Dowse.

Šance na konání letošního ročníku obvykle závěrečného grandslamu sezony by mohla zvýšit varianta, že se letos ve Flushing Meadows bude hrát bez diváků. "Ta varianta tu sice je, ale teď mi to přijde vysoce nepravděpodobné. Pokud by však zdravotničtí odborníci přišli s názorem, že nejbezpečnější bude turnaj uspořádat bez diváků, pak to vezmeme v potaz."

Tenisová sezona je momentálně přerušená do 13. července. O osudu US Open Series by se mělo rozhodnout v červnu. Předčasně byl zrušen ženský turnaj v Montréalu, jelikož vláda kanadské provincie Québec zakázala konání sportovních a kulturních akcí až do konce srpna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
R01316
Kdyby jste mel nekdo zajem o dres Bary Strycove z Australian Open, mrknete sem, penize jdou na dobrou vec
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215914078661056&set=gm.542335839757228&type=3&theater&ifg=1
Reagovat
R01316
Jeste jsou k mani tricka Heleny Sukove a Cyrila Suka
https://aukro.cz/tricka-hracu-a-sourozencu-cyrila-suka-a-heleny-sukove-s-jejich-podpisy-6966096280
Reagovat
Vlk-v-trave
dnesni cisla z Ciny:
+351 infikovanych
+1,290 mrtvych

Vis o tom neco ?
Reagovat
paddy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vysvetleni-ciny-ohledne-narustu-mrtvych-nestihli-jsme-je-zapocitat-100688
Reagovat
Vlk-v-trave
diky, uz jsem myslel, ze se nam uz zacyklili...tak jsme uvazoval o zmene v odpovedi na tu tvou anketku.
Reagovat
Ondra979
stale malo..velmi malo. tech obeti je tam mnohonasobne vic - cca 25x - 35x, tak nekde mezi temito nasobky to bude..krematoria jela uplne na plno kazdy den pres dva mesice, mozna jeste jedou..cina jednoduse a sproste lze, aby vytvorila dojem, ze porazila virus, ktery nam sem zanesla..to je obludne podobne jako cinskej hnusnej rezim
Reagovat
smazaný uživatel
S krematoriami vyslo najavo, ze islo o nepodlozeny hoax...

Je logicke, ze ked boli zatvorené 2mes, tak sa pocet urien nazbieral. Ludia zomierali aj na ine veci, nez Covid..

Neviem ako si prisiel na nasobok 25-30 :)...Asi preto, lebo si zaujaty..Nemci podla teb zrejme tiez nieco tutlaju, alebo Cesi, ked maju mensie percento mrtvych?..
Reagovat
Ondra979
ty ses hoax..je to odhad skupiny odborniku z cambridge nebo oxfordu..oni udavaji az 40x nasobek. jedna vec je jista - cina lze, jde o to, jak moc, ale mnohem pravdepodobnejsi je varianta, ze lze hodne. navic mnoho obeti maji v jejich statistice - pricina neznama, a ta tam nejsou samozrejme zahrnuta, ale pricina je zrejma. tady je to rozebrano velmi dobre, o zadny hoax se nejedna https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/cina-koronavirus-wu-chan-epidemie-pandemie-covid-19-cenzura_2004011101_eku
Reagovat
smazaný uživatel
Rozobrate velmi dobre?.:

Ved ten clanok nema ziadnu metodiku a je napisany stýlom, jedna babka povedala. Resp. Jeden kamionista povedal...

Opat, zamysli sa. Kolko obyvatelov ma Hubei a Wuhan. Kolko mrtvych zomrie mesacne v tychto provinciach bezne a co sposobi 2-3 mes vypadok krematorii a pohrebnych sluzieb..

A na zaver jedno fakticke okienko. Provincia ma cca 60mil obyvatelov ako Taliansko, tam zomrie ročne 650.000, co je mesacne 54.000...Takze 54.000 urien je normálka. Narocne to moze byt, ked sa to nahromadí za 2-3mes vypadok. Nehladaj za vsetkym carodejnice a propagandu.
Reagovat
Ondra979
2-3 mesicni vypadek kremaci urcite nebyl..ty obri fronty tam asi vznikly nahodou ze..jestli chces verit cinskem smejdum, tak muzes..ale mel bys uz vedet, ze komunisti lhali vzdycky a vzdycky lhat budou, ovsem nekomu to vyhovuje
Reagovat
smazaný uživatel
Komunisti lhali vzdy a vzdy budou..

Argument jak sviňa...

S touto optikou a nastavením sa s tebou vobec nema cenu bavit.

Wuhan a cela provincia bola pozastavená dva mesiace, urny sa nevydávali. To je fakt. Ludia zomierali aj mimo covid-19. To je dalsi fakt..

Ak si myslis, ze Cina ma 30-40 nasobok mrtvych (lol), tak si to mysli, ale je to na urovni Safinových očíovanych ludi, mozete si podat ruky.
Reagovat
smazaný uživatel
*očipovanych ludi.
Reagovat
Ondra979
20ti nasobek je realny..krematoria sice nevydavala, ale spalovala jako nikdy driv.. ty opravduveris, ze cina ma cca 4000 obeti? jestli ano, tak to neni treba vic komentovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Realny podla coho..Podla tvojho politického svetonázoru a presvedčenia?...Tak urcite

Cina uzavrela mesto, ked mala 800 nakazených. Ale komplet uzavrela, ziadne prechadzky, nakupy, proste armáda...Zo zotrvačnosti im to vystupalo na 90.000...Taliani hrali futbal na stadionoch, ked mali 15.000 nakazenych..Tu treba hladat dovod, preco maju Taliani 20% mrtvych a Cina 4-5%..Ziadne čary, suchý rozum.
Reagovat
Ondra979
haha, oficialne 800 nakazenych..realne mnohem, mnohem vic. s IT srovnavat moc nelze..tam zaspali. co treba s jizni Koreaou, Taiwanem, nebo i s Nemeckem? proste cina jednoznacne lhala, ty fotky s urnama nejsou fake, obeti je mnohem vic ,akorat nejsou ve statistice, protoze je nikdo netestoval ani nelecil, protoze cinskej zdravotni system neni na vysi nemeckeho ani naseho ani zdaleka a na par tisic zivotu tam nikdo nehledi, dulezite je tvarit se, ze to zvladame..tak jim to ver dal
Reagovat
smazaný uživatel
Tak realne je vsade viac ako oficiálne :)...

Ano, urny su reálne, len mrtvi tam su aj mrtvi mimo covid. 54.000 mrtvych mesačne, pamataj. To je dost urničiek..

Takze este raz, mas nejake fakty, ci pokracujes v argumentácii domnenkami?..
Reagovat
Ondra979
ty jses fakt trubka - jak chces ziskat nejakaverohodna daza z totalitni ciny? zadna nejsou a nikdy nebudou, jsou to kvalifikovane odhady..co ti umlceni a zmizeli cinsti lekari, co uz asi nikdy nepromluvi? 2 tydne v lednu cina nekonala, a mohla, a dopad epidemie mohl byt o 90 procent mensi, takze jsou to zlocinci..ale ver jim dal..ty jses vlsatne troll, ale nevedel jsem, ze i cinskej
Reagovat
smazaný uživatel
Cize aj to otvorené mesto je fake a v skutočnosti Cina virus neporazila?...

Kamarat, mne je Cina u prdele, ich rezim je totalitny a nestotoznujem sa s nim, ale som natolko príčetný, aby som vedel oddelit politiku od kazdodenného zivota a triezveho usudku..Kritizujem Rusko v rovnakej miere ako Ameriku, kedze obe mocnosti si kritiku bezosporu zasluzia. Hovori sa tomu, otvorené oci.

Bohuzial pre teba je táto filozofia niecim uplne nepredstavitelným, ty vnasas politiku este aj do obedovej objednávky jasminovej ryže s Kung paom.

Cina mesto zavrela, ked mala minimum mrtvych, maju standardny pocet mrtvych rocne plus mrtvych na covid, co sposobilo mnoho urien a samozrejme maju ako krajina a rezim dost nepriatelov, ktori sa zviezli na alternativnych správach pre ovce, ktore majú pred očami tendenčný vzdor.

Cina klamala vzdy a vzdy bude, maju vela urien, jeden kamionista povedal, sorry. Ale vysiel si z toho ako druhý Safin, jeste vacsi blbec, nez jsme doufali.
Reagovat
Ondra979
to jen ukazuje jak jsi omezeny..totalitni Cina, fasisticke rusacko nejde srovnavat s USA..prestoze kritiku si zaslouzi vsechny zeme, tak Cina a Rusko jsou pro nasi zemi, nevim jak u tebe, nepratelske mocnosti, nejsou to spojenci. ale to je asi na tebe moc tekze k pochopeni..co cina delala a nedelala presne nikdo nemuze vedet, uz to uznava i Macron, ktery je jim jinak docela vstricny..ale co je moc to je moc. ono se to jeste ukaze..a timto koncim debatu s trollem, nikam to nevede
Reagovat
smazaný uživatel
Omezený je ten, kto je zaslepený...A z nas dvoch si to ty.

Ved si to o sebe priznal, ked apriori odsudzuješ všetko, čo prichádza z Číny, len preto lebo nie su spojenci a su to nepriatelské mocnosti...Este aj v case pandémie, kedy Cina posiela do Ceska lietadla na pomoc..100% truhlik, Ondrik
Reagovat
Ondra979
tak s tou cinskou "pomoci" jsi to uplne zabil - pologramotny cobol, ktery vubec netusi, jak to bylo doopravdy..za tuhle pomoc tadz dekuji leda kolaboranti v cele s vlastizradnym prezidentem a jeho loutkovodici.vubec netusis, o cem mluvis tak zalez do sve diry..
Reagovat
smazaný uživatel
Hohohó, kolkéto emócie...

Ty budeš zrejme nejaký politicky ublížený blbeček, ktory by z postele vyhodil aj polonahú blondínu, len preto, lebo je z Ruska. Táto filozofia je uz v dnesnej modernej spolocnosti prežitok a snaď čoskoro pokape...Spamataj sa, a nerob zo seba blbca, ty pán 20-násobok, jeden kamionista povedal :)
Reagovat
Ondra979
tak hlavne ze ty vis jak to bylo..predrazene cinske sunty tady ponizene vita Zemanovsko -Buresovkso -Hamackovska loutkovlada a jejich poskoci, co si tan tom namastili kapsu..tak to bylo, tak zalez a nestraej se o nas..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty máš prehlad o tom, kolko mŕtvych bolo v Číne, tvrdíš to s takou vervou a presvedčením, že nepochybujem o tom, že si bol aj pri velkom tresku. Takze detaily solidárnej pomoci z Číny musia byt pre teba brnkačka :)

Vyhadzovat ma zo slobodného priestoru, na to si ty milý Truhlík, Ondrík ešte nedorástol. Takéto maniere mali apropos práve tí, proti ktorým teraz vyskakuješ. Ďalší dokaz toho, že si nedovidís na spičku svojho nosu.

Tu sa hodí, uz len jediné. Pane, vy ste cocot.
Reagovat
Ondra979
tak hlavne ze ty to vis nejlepe - co nam cina prodala za x miliard za sunty..ty solidarni pomoc..vsichni, co nemaji uplne vylizano dobre vedi, ze cina lze. zij dal ve svych bludech, ale nesir je dal..to uz je pak diagnoza.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre vedi :)

Nevedia. Domnievajú sa. Tak je to správne. Dnes je to z terminológie za nedostatočnú.

Ale každý clovek, ktory nezije v súčasnosti a miesto toho, aby sa pozeral vpred, otáča sa neustále sa za rameno a hrabe sa v dejepise a na základe toho si robí názor, tam tazko čakat triezvy úsudok, ze ano.

"Cina vzdy klamala a vzdy klamat bude"...Moj oblúbený argument vecnej diskusie :)..Vytesať do kamena.
Reagovat
Ondra979
tak to me tesi, ze mi davas nedostatecnou..domnivaji se s pravdepodobnosti hranicici s jistotou. kdo nezna svoji minulost, byva odsouzen si ji v nejake variaci zopakovat..tim faktem, ze Cina klame, se mysli komunisticka strana ciny,tj. vedeni totalitniho statu, ktere tam stale je, nebo uz nekdo XI-Covida sesadil? asi ne, takze to plati, je to lety overeny fakt, stejne jako jejich vykradani patentu a copyrights atd..tohle bys snad mohl vedet i ty..i kdyz u tebe si nejsem jisty
Reagovat
sojka1
Nejen truhlik Ondra, ale i ovecka pani ministryne ma pochybnosti:
Austrálie bude požadovat mezinárodní vyšetřování, které by objasnilo původ koronaviru a jeho rozšíření. Ministryně zahraničí Marise Payneová se připojila ke kritice Číny a řekla, že nedůvěřuje tomu, jak Čína o situaci informuje.
Zdroj: iDnes
A pro teliatko sojku je pochybovat o Cine na zaklade osobni zkusenosti s totalitou dobra pamet, ne dejepis.... :-)
Reagovat
Ondra979
diky za podporu, ale diskuze s trollem nikam nevede, on neuzna nikdy zadne argumenty, prestoze cely civilizovany svet samozrejme radne vysetreni pozaduje a to naprosto po pravu..tohle si proste nesmime nechat libit vcetne tzv "rouskove propagandy" i s timto bizarnim vzkazem na bednach draze zaplacene cinske dodavky: "Kazda epidemie skonci, ale cesko-cinske pratelstvi pretrva" - co dodat ze
Reagovat
smazaný uživatel
Aké argumenty si prosim ta predlozil?..

Dovol, aby som ti to zosumarizoval.

Cina klame a vzdy bude.
Jeden kamionista povedal.
Cina ma URCITE 25-35 násobok mrtvych.

Ja som ti naopak argumentoval faktami, kolko ludi zomrie mesačne v provincii, kolko urien teda logicky cakalo na pozostalých, po dvoch mesiacoch, kedy si ich nemohli vyzdvihnut.
Kedy Cina uzavrela mesto, a tym padom, kde hladat dovod relativne nizsieho poctu mrtvych, celosvetovo ale toto cislo nijako nekrici, naopak.
Ze Čína posiela lietadla s humanitárnou pomocou a odbornikmi. Aj ti cinsky lekari v taliansku boli fejk?..Aj tie otvorené ulice ci sportoviska vo Wuhane dnes?...Je to len dojem, ze virus porazili?..Predpokladám, ze aj toto poprieš.

Sojkov odkaz je racionálny. Ano, ked ma niekto pochybnosti, tak žiada o prešetrenie. Apropos prešetrenie povodu a rozšírenia, nie počtu mrtvych.

Ale ty pochybnosti nemáš. Už chápeš ten rozpor?..Si proste zaslepený fanatik, nielen tenisovo ale aj politicky.
Reagovat
Ondra979
tech svedectvi je vic - https://blisty.cz/art/99451-kvalifikovane-odhady-ukazuji-na-vyrazne-vyssi-pocet-cinskych-obeti-koronaviru.html . pak jsou tu zmizeli doktori, kteri na pandemii upozornovali jako prvni, ale to se rezimu nehodilo, navic odhady skutecnych obeti delali odbornici. ovsem s tebou tato debata nema smysl,ty jsi ztracen, tak dal ver cinskym lzim. jestli virus "porazili" jak tvrdi, se jeste ukaze, ovsem cenu, jakou skutecne zaplatili, nikdy nepriznaji, ale je nepochybne mnohem vyssi. cinsti lekari v italii me nedojimaji, ja jsem videl cirkus s "cinskou pomoci" tady, velmi draze zaplacenou za zbozi pochybne kvality..ktere predtim navic vykupovali a neco dostali i zdarma. navic tvoje cisla jsou nerelevantni. spousta lidi zemrela doma takze nejsou ve stats a jen ve Wuhanu to bylo cca 40k..protoze kremace jeli nepretrzite, coz se jindy nedeje
Reagovat
FulnekUltras
hlavně mě baví ty donekonečna omílané "nepřetržité kremace" ;-))) jak uvedla jakási "nezávislá" publicistická husička, která u všech těch místních komínů osobně hlídkovala 14 dní non stop ;-) nechci důsledky tohoto zřejmě opravdu záměrně (otázka kým?) vypuštěného umělého biologického svinstva jakkoliv zlehčovat, ale antikomunistický fanatismus, podpořený mainstreamově přiživovanou tupou nenávistí, dnes u některých jeho posledních mohykánů překonává skutečně všechno, co byly i starší generace schopny si vůbec kdy představit
Reagovat
smazaný uživatel
Blisty.cz?...

To je nejaký altetnatívny web?...

Prosim ta netáraj uz a nerob zo seba vola. Ako si k tomu prisiel ze 40K ludi zomrelo u seba doma?...Si zatvoril oci a predstavil si si to?..A kde si nechal svoj 20-násobok?...

Je jasné, ze nejaka statistiká odchylka vzdy bude, ale to platí pre kazdu krajinu.
Reagovat
Ondra979
vypovedi mistnich lidi jsou pro tebe nic? aha, ty veris oficialnio cinske propagande, tak to potom ano. 40x jen ve Wuhanske oblasti, aby bylo jasno. celkovy pocet obeti v cine bude 10x-20x vyssi, coz je naprosto bez debat. proc to cina dela, je jasne prumernemu stredoskolakovi - ale tobe ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Miestni ludia sa akurat stazuju na busy dni v krematoriach v rámci čakania na urny.

Propaganda funguje na oboch stranách, pamataj. Je to súcast politikárčenia.
Reagovat
Fandina
bude dneska ve 21:20 v pořadu viz níže na Nově.

"Nova je s vámi
Známé osobnosti, ale i obyčejní diváci, sdílejí každodenní problémy, ale i úsměvné momenty, za kterými stojí opatření kolem epidemie koronaviru. Musíme být opatrní, ale nemá smysl panikařit. Nejste v tom sami!"
Reagovat
Fandina
Takže nic moc. Kája tam měla jen krátké video.
Reagovat
Nola
https://sport.aktuality.sk/c/443233/kvitova-ani-halepova-nechcu-hrat-bez-divakov/

dobre baby, ved si zahrajte na playstation
Reagovat
Nola
tommr bude velmi sklamany...
Reagovat
tommr
ten článek má nulovou výpovědní hodnotu. Vyjádření Halepový i Kvitový jsou vytržený z kontextu ...
Reagovat
Nola
mas nieco, co potvrdzuje tvoju hypotezu? ak, ano, rada si to precitam, aktuality.sk nie je totiz ziadny bulvar.... mlady novinar, ktory zmenil dejiny Slovenska pracoval prave tu, zial uz je medzi nami
Reagovat
tommr
z toho článku je snad jasný, že obě vyjádření jsou převzatý z nějakejch rozhovorů a jsou tam jen ty části, který se autorovi hodí do krámu ...
Navíc ani z toho nevyplývá nic o tom, že by snad bez diváků odmítaly hrát jak naznačuje ten zavádějící titulek. Prostě to jen považujou za neštastný ...
Reagovat
PetaM
Když bez diváků, tak i bez těch u televize a streamů. A teď už se to nelíbí ani tobě co? :D
Reagovat
peRFect
Laver Cup bude v Bostnu 2021
Reagovat
Vlk-v-trave
https://lavercup.com/news/2020/04/17/laver-cup-boston-2020-moved-to-2021
Reagovat
Vlk-v-trave
teprve ted jsem se dovedel...

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zpevak-spiritual-kvintet-zemrel-na-zanet-zubu-bal-se-jit-k-lekari-40320831#seq_no=2&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=KI1SuOS6nwr-202004171221&source=article-detail

https://www.youtube.com/watch?v=XvUrfHfbEt0

https://www.youtube.com/watch?v=Raw7kaCtfp8

https://www.youtube.com/watch?v=UgPjcDrB7WA
Reagovat
Patik
Pokud by však zdravotničtí odborníci přišli s názorem, že nejbezpečnější bude turnaj uspořádat bez diváků, pak to vezmeme v potaz.

No nie najbezpečnejšie bude nahrnúť 50 tisíc ľudí do jedného areálu kvôli tenisovým zápasom..čo ste uš taliani šecia..myslím si že človek so zdravým úsudkom a zdravým rozumom vzhľadom na súčasnú situáciu v amerike by ani nemal nadčím uvažovať..
Reagovat
dadaft
nevím, jestli to už někdo nezmiňoval, ale Flushing Meadows leží v CORONA Parku.
Reagovat
Vlk-v-trave
zminoval
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,, do pytle, začínám mít strašný absťák ,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Kozoroh
Na netu najdeš záznamy spousty tenisových zápasů, které jsi ani neviděl, takže toto doporučuji já na tvůj absťák :)
Reagovat
Marduch
Nedávno jsem si pustil záznam W18 Rafa-Nole, prtže jsem to původně viděl na dovolený jen ve fragmentech a teprve teď jsem si uvědomil, jak luxusní to byl thriller. Těch bigpointů, kde se zápas mohl naklonit na jednu či druhou stranu.. Na tohle sázet, tak mi u toho jebne :D
Reagovat
Vaslab
https://www.bezfrazi.cz/diky-vam/
Reagovat
dadaft
Markéta je zlatíčko :)
Reagovat
blixa
Kdo byl ten "dobrák" co jí dělal manažera ? Já jsem u ní zaregistroval až Honzu Koukala, kdo to byl před ním netuším.
Reagovat
Mr.Pink
tim urcite myslela cernoska
Reagovat
blixa
To si myslím že ne, Černošek tam je taky zmíněn jako někdo, komu onen manažer přeprodal část práv. Tohle bude někdo o patro níž v tenisové hierarchii.
Reagovat
Mr.Pink
ne, je to cernosek, dodnes spolu nemaji dobre vztahy
Reagovat
blixa
Něco jsem dohledal. Mělo by se nejspíš jednat o jistého Vladimíra Houdka, generální ředitele společnosti SportTowers. Mimo jiné dříve též trénoval Plíščata a má s Černoškem velmi dobré vztahy.
Reagovat
Mr.Pink
ale ona mluvi o cernoskovi, ten ji v 15 letech podepsal na 10 let. tomu druhemu, mocnejsimu, poskytnul jen cast prav, o tom ona ani nevedela.
Reagovat
blixa
Proč si myslíš, že mluví o Černoškovi ? Respektive, kdo je tu v tenise ještě mocnější než Černošek, komu on by mohl něco prodat ? Já o nikom nevím. Nehledě na to, že ji sporttower skutečně zastupoval, takže podle mě mluví o Houdkovi.
Reagovat
blixa
Tak jsem to dohledal přímo v rozhovoru s Černoškem na iDnesu. Cituji :

"Byl jsem v šoku, když mě Láďa Houdek oslovil, jestli nechci koupit jejich marketingová a osobnostní práva. Cena mi připadala adekvátní a věřil jsem, že jedna nich to může trefit. Neměli jsme na Spartě hvězdy. Řekl jsem si: ?Ať mají děti příklad.? Koupil jsem je a na Štvanici z toho byli rozladění. Podobné to bylo s Markétou Vondroušovou."
Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/cernosek-na-us-open.A150906_234132_cyklistika_par

Takže je to jasné, onen "manažer" bylo Houdek a ten tajemný "mocnější" Černošek.
Reagovat
Mr.Pink
ale to je prave ono, pise o cernoskovi, precti si to jeste jednou. s cernoskem podepsala v 15 desetiletou smlouvu, z ni se pak vyplatila.
Reagovat
blixa
Jak jsi na tohle proboha přišel ? Ne, s Houdkem podepsala v 15 desetiletou smlouvu a ten pak přeprodal její marketinková a osobnostní práva Černoškovi. Proč by si proboha Černošek v roce 2015 kupoval od Houdka tyhle práva, když by mu patřila ? :-D :-D Nehledě na to, že ji zastupovala společnost SportTowers a ne žádná Černoškova společnost. Právě do té doby, než se vykoupila. Pak ji začal zastupovat Honza Koukal, což bylo někdy na přelomu 2018/19.
Reagovat
Mr.Pink
tak ja nevim, vzdyt to pak nedava smysl, pise ze v 15 podepsala 10 letou smlouvu. smlouvu s houdkem podepsal ji ve 13:

Markéta pod křídly Sport Towers Prague
Markéta Vondroušová (13), nejlepší domácí starší žákyně
a loňská vítězka světového finále Nike Junior Tour Masters,
jež pozvolna dělá první krůčky mezi juniorkami, podepsala
smlouvu s marketingovou agenturou Sport Towers Prague,
pod jejímž vedením kráčejí na výsluní i sestry Plíškovy.
?Jde o dlouhodobý kontrakt, na jehož základě budeme
Markétu manažersky zastupovat, sjednávat jí smlouvy
na vybavení, zajiš+ovat optimální skladbu tréninkového
a turnajového programu i finanční podporu. Samozřejmě
úzce spolupracujeme s I. ČLTK a jejím klubovým trenérem
Zdeňkem Kubíkem,? říká šéf Sport Towers Prague Vladimír
Houdek. Vondroušová se mj. ve smlouvě zavázala
reprezentovat po dobu jejího trvání I. ČLTK Praha.
Reagovat
tommr
z článku podle mě vyplývá, že smlouvu podepsala s Houdkem, který pak část práv přepustil Černoškovi. Vyplatit se pak musela Houdkovi. Každopádně to jen dál potvrzuje můj dlouhodobej názor, že tihle manažeři (agenti) jsou pěkný šmejdi a pro Černoška to platí dvojnásob ...
Reagovat
Mr.Pink
ano, s houdkem smlouvu podepsla, ale jiz ve 13 a ne v 15, z toho jsem vychazel. na druhou stranu ta pasaz o postoupeni prav mocnejsimu by mohla ukazovat na cernoska. takze jsme z toho ted zmateny
Reagovat
blixa
No on ten podpis mohl být na dvakrát, jeden ve 13 v zastoupení a jeden v 15 už jako "občan". Proto možná Markéta mluvila o 15 roce, i když smluvní vztah v zastoupení vznikl už o dva roky dříve.
Reagovat
paddy
Reagovat
blixa
Tak je tam rozpor, zda to bylo ve 13 nebo v 15, ale v každém případě podepsala dlouhodobý kontrakt s Houdkem, takže jen těžko mohla v 15 podepsat jiný dlouhodobý kontrakt s Černoškem. Nehledě na tom, že kdyby v 15 podepsala kontrakt s Černoškem, proč ten by si pak od Houdka kupoval její marketinková a osobnostní práva, že. Podle mě je jasné, o kom v rozhovoru mluví. Onen manažer, od kterého se vykupovala je Houdek, a ten "mocnější" je Černošek.
Reagovat
Mr.Pink
no to je ale dost velky rozpor.

Patnáctiletou tenistku už dokonce marketingově zastupuje agentura známého promotéra Miroslava Černoška, stejně jako Petru Kvitovou, Tomáše Berdycha či sestry Plíškovy. Agentura má s hráčkou desetiletou marketingovou smlouvu, na své kariéře však stále pracuje ve štvanickém klubu I. ČLTK Praha.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/tenis/234770/vondrousova-divka-ze-stvanice-si-zvyka-mezi-dospelymi.html

jestli ji do roku 2018 zastupovala i houdkova firma, tak by to s tim mocnejsim cernoskem sedelo. sakra, kde je Maky, kdyz ji potrebujem :)
Reagovat
blixa
Nemusí to být rozpor, viz výše.
Reagovat
blixa
Prostě ve 13 to podepsala maminka a v 15 Markéta.
Reagovat
Mr.Pink
ale jo, asi to bude jak pises. ja vychazel z te smlouvy v 15, celou zpoved jsem si precetl az pred chvili.
Ale i tak by sem mohla Maky prijit a napsat nam neco o cernoskovi :)
Reagovat
tommr
dík za odkaz. Je to nezvykle otevřenej a velice zajímavej článek ...
Jen jsem tam nikde nenašel datum. Je to čerstvej rozhovor nebo je už staršího data?
Reagovat
EllNino
dnešní
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně otevřený a zajímavý rozhovor.
Je vidět, jak někteří jedou ve vrcholovém sportu jen přes prachy.
Jsem rád, že Markéta, ale i Ash si šly svou cestou.
Reagovat
skott
Tak samozřejmě, že jedou přes prachy, když celý vrcholový sport je o penězích. Myslím, že třeba proti fotbalu je i tohle pořád naprosté nic.
Na mě působí tak trochu jako takový naivní Jájínek. Podepíše dlouholetou smlouvu a pak se diví, že po ní někdo chce zpátky peníze, pokud začne vydělávat. Aby tihle agenti mohli hráčky jako ona (z běžné rodiny) podporovat, musí se logicky nějaká uchytit. Stejně tak to nekončí tím, že vrátí jen částku, kterou jí podpořili. V bance si také člověk nepůjčí milion a za pět let vrátí zase jen ten milion...:-) Zřejmě si příliš neuvědomuje, že i to ¨shánění¨ je pro agenta práce, stejně tak všechen pracovní čas, který jí za těch odhadem 5 let věnoval. Celkově mi ta celková částka vykoupení nepřijde nijak zvlášt přestřelená s ohledem na její kariéru.
On ten produkt zkrátka někdo tzv. musí vyrobit. Kdyby každý byl jako Vondroušová, tedy ¨já si tady svým talentem ukrojím z vašeho milionévého koláče a pak se zavřu na hotel a hlavně po mně nic nechtějte¨, tak by se nikdy hráčky neměly jako dnes a ty miliony vlastně ani možnost vydělávat.
Reagovat
blixa
Myslím že se hlavně divila tomu, že se s ní i s její maminkou jedná nátlakově a že se upřednostňuje krátkodobý zisk před zdravím a dlouhodobější perspektivou. A přeprodávat část práv bez vědomí hráče rovněž není zrovna fér praktika. Ano, je to business, ale někdo i v rámci businessu jedná férově a někdo jako kurwa.
Reagovat
sojka1
myslim, ze se primarne jednalo o zdravi a pak zkonite i o ty vztahy. Marketa neni zas takovy "Jajinek", protoze kazda smlouva uz pri podpisu ma nastaveny zaklad a bonusy, procenta, to musela vedet, spis teda maminka. (Smlouvy se pak docela bezne s rostouci cenou hrace upravuji nebo s nahradou vypovidaji.) Houdek nebyl na Maky sam, nevim presne, jak jsou nastavene ty obchodni vztahy, jestli to bylo preprodane a Houdkova zdimacka ci jak, ale od 13 let spolupracuje s Marketkou i prestizni Octagon.....
Reagovat
skott
jo, tak nedělám si iluze, že by si podobní lidé nechali nějak zvlášť mluvit do své investice a pokud to tak skutečně bylo (je to jen její verze), tak to byla jistě prasárna a udělala dobře. Zas třeba ale říct, že v období o kterém se zmiňuje, se na ní stále vztahovali věková omezení WTA počtu turnajů, které mohla hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
V tomto i dalších příspěvcích o US Open lze vidět mentalita američanů, která může za to, že právě v jejich státě je vývoj pandemie naprosto nejhorší na světě.

Oni jsou prostě v klidu. USO se normálně odehraje, bude NHL, NFL, MBL.

To všechno do měsíce, max. měsíce a půl.

Pak se člověk mrkne na zprávy, po ulicích leží mrtvoly ve vacích, na ostrovech kopou masové hroby, bude tam největší krize od velkého pátku ve třicátých letech.

Ale USO se prostě normálně odehraje.

No New Yorku 2 roky nepřijede žádný turista, natož tenisté.

Sport je v roce 2020 hotový a budeme rádi, když se bude hrát příští rok.
Reagovat
paddy
Jelikož současná situace vytvořila velkou nejistotu, tak se nabízí udělat zajímavé hlasování.

2 otázky:

Kdy se začne hrát?
MM/RR (měsíc/rok)

Kdo získá v kariéře nejvíce GS a kolik?
H XX (1. písmeno příjmení hráče a počet titulů; v případě rovnosti H H XX atd.)

Kvůli přehlednosti dávejte doplňující komenty do jiného vlákna.
Vyhodnocení buď večer nebo zítra.
Reagovat
paddy
01/21
F N D 20
Reagovat
Vlk-v-trave
2021, nova soutez.
F 20
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist