V Anglii celou neděli pršelo, finále v Londýně a Birminghamu až v pondělí

12. 6. 2011, 19:52
Aktuality 2
Déšť nad Británií dnes neumožnil odehrát finále tenisových turnajů v Londýně a Birminghamu. Zápasy o titul na tradičních wimbledonských generálkách byly přeloženy na pondělí.
Londýnský Queen`s Club

V londýnském Queen's Clubu na své finále marně čekali domácí favorit Andy Murray a přemožitel světové jedničky Rafaela Nadala Jo-Wilfried Tsonga z Francie. Nově by měli nastoupit na kurt v pondělí ve 13:30. 

Finále v Queensu se bude hrát v pondělí teprve potřetí v historii turnaje. Naposledy se tak stalo v roce 1987, kdy o titul hráli Boris Becker a Jimmy Connors. 

"Pro všechny to byl velmi frustrující den, zejména pro držitele vstupenek. Ale každému vrátíme vstupné v plné výši s možností zakoupit si lístky už na finálový víkend v příštím roce," ujistil ředitel turnaje Chris Kermode. "Ovšem stále se můžeme těšit na fantastický den v pondělí, předpověď počasí vypadá slibně," dodal. Lístky na pondělí budou k mání za 10 liber.

Souboje o titul se nedočkaly ani v Birminghamu Sabine Lisická z Německa a Slovenka Daniela Hantuchová. Ty by měly hrát v pondělí od 12:00.

Nehrálo se ani v Eastbourne, kde měl začít turnaj mužů a žen.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlavně je vtipné, že Cetkovská se přihlásí na turnaj na trávě, což má být příprava na Wimbledon, kde se podle všeho dostala přímo do hlavní soutěže, a pak hraje finále na rychlém povrchu v hale. :-((((
Reagovat
smazaný uživatel
to bude zase wimbledon....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist