V Dauhá bude chybět i Serena, stále má problémy se zády

7. 2. 2014, 23:45
Aktuality 8
Turnaj v Dauhá přišel po Azarenkové i o světovou jedničku Serenu Williamsovou. Dvaatřicetiletá Američanka se omluvila kvůli zranění zad, se kterými začala mít problémy ve svém posledním utkání v osmifinále Australian Open proti Ivanovičové.
Profily hráčů
Serena Williamsová (Tennis Australia)

Serena Williamsová měla parádní vstup do sezony. V sedmi zápasech neztratila ani set a svou neporazitelnost prodloužila na 22 zápasů. Před duelem 4. kola Australian Open ale začala mít potíže se zády a pravděpodobně i vinou zdravotních trablí nestačila na Srbku Anu Ivanovičovou.

Na kurty se dvaatřicetiletá Američanka měla vrátit příští týden v Dauhá, na první titul z Kataru ale letos nezaútočí. WTA dnes na Twitteru oznámila, že se světová jednička kvůli přetrvávajícímu zranění zad ze soutěže odhlásila. Serena by se tak měla představit až za měsíc v Indian Wells na turnaji, který 13 let bojkotovala.

Už včera se pořadatelům omluvila i dvojnásobná obhájkyně titulu Viktoria Azarenková, kterou trápí zánět v levé noze. V Dauhá nebude hrát ani Němka Sabine Lisická, která minulý týden v thajské Pattaye odstoupila kvůli zranění ramena.

Ve startovním poli naopak zatím zůstávají obě Češky Petra Kvitová a Lucie Šafářová, které v posledních dnech bojují s nemocí. Kvitová vůbec neodletěla na fedcupový zápas do Španělska, Šafářová v Seville vinou virózy minimálně nenastoupí do sobotní dvouhry.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
dadaft
hm, Serena až v Miami........
........... na druhou stranu - tři velké turnaje otevřené i pro jiné hráčky. ))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, a hlavne tedkon je ta WTA dost otevrena mezi vsemy. Daleko se dostavaji hracky, ktere jsou i kolem dvacateho mista v zebricku.
Reagovat
dadaft
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1003/QS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/foto.aspx?r=tenis&c=A140207_202500_tenis_bem&foto=BEM511808_kurt.jpg

...tak snad na tomhle hrat nebudou:D))))
Reagovat
dadaft
hezkýýýý...
chybí tam už jen rybičky.
Reagovat
dadaft
jsem docela zvědav jak moc se podmínky budou podepisovat na kvalitě utkání.
Reagovat
dadaft
po zranění se naopak vrací Hamptonová.
cha cha ra cha ju cha cha.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist