V Indianapolisu jsou v semifinále všichni favorité

19. 7. 2008, 08:56
Aktuality 0
ATP INDIANAPOLIS - Do semifinále tenisového turnaje v Indianapolis se probojovali všichni čtyři nejvýše nasazení hráči, což se stalo poprvé od roku 1988, kdy se turnaj začal hrát na tvrdém povrchu. O postup do finále se utkají vítězové posledních dvou let James Blake s Rusem Tursunovem. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Francouz Simon a domácí Sam Querrey.
James Blake

Nejsnazší cestu za postupem měl v pátek hlavní favorit Američan James Blake, který zdolal Yen-Hsun Lua z Tchaj-wanu 6-2 6-0 za pouhých 45 minut.

O účast ve finále se vítěz turnaje z roku 2006 utká s obhájcem titulu Dmitrijem Tursunovem. Třetí nasazený Rus porazil Chilana Paula Capdevilla ve třech setech.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří turnajová dvojka Gilles Simon z Francie a čtvrtý nasazený Američan Sam Querrey. Simon sice s pátým nasazeným Tommym Haasem ztratil úvodní sadu 4-6 a ve druhé prohrával 3-4, z následných 11 gamů však vyhrál hned 9 a po setech 4-6 6-4 6-2 postoupil do semifinále. V něm narazí Querreyho, který rovněž ve třech setech dokázal porazit krajana Bobbyho Reynoldse a zopakovat tak své loňské semifinále.

ATP INDIANAPOLIS (USA, tvrdý p., 525.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Blake (1-USA) - Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) 6:2, 6:0
Simon (2-Fr.) - Haas (5-Něm.) 4:6, 6:4, 6:2
Tursunov (3-Rus.) - Capdeville (Chile) 3:6, 6:3, 6:1
Querrey (4-USA) - Reynolds (USA) 6:1, 3:6, 6:3

Semifinálové dvojice:
Blake - Tursunov, Simon - Querrey.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist