V Paříži chci hrát, oznámil Federer

7. 5. 2014, 12:31
Aktuality 43
Čerstvě čtyřnásobný otec Roger Federer by měl na konci května startovat na grandslamovém French Open. Podle manažera švýcarského tenisty, který se včera večer stal podruhé otcem dvojčat, má v plánu na Roland Garros hrát. Pokud Federer nastoupí, prodlouží rekordní šňůru 57 grandslamových startů v řadě.
Profily hráčů
Roger Federer

Sedmnáctinásobný grandslamový vítěz nevynechal žádný turnaj velké čtyřky od roku 2000. Kvůli porodu se v tomto týdnu odhlásil z Madridu a už předtím oznámil, že se možná neobjeví ani na Roland Garros. Dvojčata Leo a Lenny se ale narodila téměř tři týdny před začátkem antukového grandslamu, kterého se nyní Federer chce zúčastnit.

"Roger plánuje hrát French Open. Co bude předtím, se teprve rozhodne," řekl Švýcarův manažer Tony Godsick agentuře AP. Příští týden hostí další Masters Řím a grandslam v Paříži začne 25. května.

Z nejslavnějšího antukového turnaje si dvaatřicetiletý Švýcar odvezl trofej v roce 2009. O měsíc a půl později přišla na svět jeho první dvojčata dcery. Od úterka má i dva kluky.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

43
Přidat komentář
Mayo
Už by som sa chcel dočkať konečne súboja Nadal - Murray
Reagovat
spaniel
Taky...ale jen v pripade kdyby oba hrali v nejlepsi forme. Ted by to buhvico nebylo.
Reagovat
Mayo
áno to máš pravdu...ten súboj by bol v top formách oboch veľmi zaujímavý , najlepšie vo finále nejakého GS čo by som si želal...títo dvaja z tej štvorky ešte neboli proti sebe ... ale keď nie to , tak by stačilo aj na masters
Reagovat
kadol
Na tenis Murraye se nedá dívat. Vrací míčky, dokud neudělá soupeř chybu. To je na usnoutí. Takže za mě budu rád, když co nejdřív vypadne. Nadala jsem v madridě ještě neviděl, tak nebudu soudit, ale taky mě jeho styl nebaví. Nejvíc se mi líbil tenis mezi Wawrinkou a Thiemem. To byla nádhera, radost se na to dívat a doufám, že se Thiemem bude tímto útočným tenisem dál prosazovat a porážet všechny obranáře. A třeba si z něj tady ti zkušenější hráči vezmou příklad a budou taky trochu bavit diváky :-) To asi ale zustane jen u přání :-(
Reagovat
r.Fever
Murray vyhral na antuke, nie je dnes nejaký sviatok ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Andyho se usmálo trošku toho štěstí v podobě výpadku psychouše Almagra. Ael co, berem všema deseti, skalp antukáře se počítá, ať to vypadalo jakkoliv a ať byl Nico jakkoliv lepším hráčem od druhého setu. Každý bod se počítá.
Reagovat
smazaný uživatel
Giraldo další těžký soupeř, další antukář, ale menší hrozba než Almagro, měl by si s ním Andy snad poradit. A docela příznivý los i na případné čtvrtfinále. Ale nepředbíhejme, klidně je schopný dostat od Giralda 2:0.
Reagovat
spaniel
To myslíš vazne? Murray hral absolutne příšerně a jeho pinkani by bylo moc i na Wozniackou dneska. A mimochodem, Giraldo ho da ve dvou setech a ani se nezapoti, na to si muzes vsadit. Murrayho jedina sance je trava a jestli uz ani tam nezvedne svou hru, tak je ve vážných problémech.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty sis vážně zapřeháněl. Podívej se, co udělali operace s Haasem a kdy se po nich konečně zotavil a po kolika letech začal hrát konečně dobrý tenis delší dobu. Myslíš, že to jde jako mávnutím proutku? Jasně, že ne. Je jasné, že to ideální není a mělo to být daleko lepší, ale nic katastrofického to pořád není, druhá polovina sezony prostě bude lepší, není důvod, proč v to nevěřit.

no a Giraldem. Vážně seš si tak jistý jo? Murray hrál dneska kulové, ale Almagro je tak tisíckrát lepší tenista než Almagro (nechoď na mě se vzájemným zápase z nedávna) a i když je to labil, pořád je to i tak mentálně silnější hráč než Giraldo. MI přes okolnosti (forma a povrch) je Murray prostě favorit a bylo by zklamání, kdyby nepostoupil.
Reagovat
smazaný uživatel
*Almagro tisíckrát lepší jak Giraldo (ne jak Almagro, rozdvojený snad není, i když u něj kdo ví)
Reagovat
spaniel
Tim to myslis vazne? jsem myslel to s Giraldem. Operaci ti neberu, i kdyz srovnání s Haasem je mimo, jelikoz ten mel tak 5 operaci ruznych casti tela. Jednou se treba vratil po delsi pauze, na zacatku zapasu stoupl na micek, ktery nevidel a byl s kotnikem zase par měsíců mimo.

K tomu Giraldovi. Videl si ho v posledni dobe vubec hrat? To nebyla náhoda, hraje skvele a ja jsem presvedceny ze vyhraje a hladce. Ale věřil bych mu proti většině hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já těmhle hráčům, co na týden někde vyletí v jižní Americe nebo ve Španělsku zase nevěřím vůbec a myslím, že se prostě ukážou schopnosti a Giraldo se vyhází.
Reagovat
Nola
labil, jeho škoda, od 2.setu o parník lepší hráč, Andy to nejakým zázrakom dotiahol,a to sa počíta... sledovať Andyho hru na antuke je len pre silné povahy
Reagovat
gigin
Tvá včerejší gloska, že Federerova rodina je vyjímečná. To myslíš vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, prehanela jsem, bezny standard.. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Neni..bezne mivaj lidi 2x dvojcata, kluci ,holky;)
Reagovat
slacker
A co se narodi potreti?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hladké víťazstvo, Monako bol však marný, nekládol žiaden odpor, tento zápas určite nemože slúžiť ako merítko.,

Začiatok každopádne ustráchaný, koniec už sebavedomý..Nadal však tak musí hrať normálne, nie za stavu 4:0...Servis sa mi stále nepozdáva a neviem, či to je vekom, ale rýchlosť taktiež, hlavne pri dobiehaných FH je veľmi často neskoro..Uvidíme, čo ďalej..
Reagovat
Mayo
no tú rýchlosť som si aj ja všimol...a práve na tých FH je to najhoršie lebo tam to je jeho silný úder v rýchlosti po čiare to tam zakrútiť...každopádne čo potrebuje je vyhrať tento turnaj
Reagovat
MarcelPersch
snad to Rafu nakopne, ale můj dojem je ten, že hrál stejně jako v Barceloně s Almagrem ( možná o něco lépe) , ale tady to bez problémů stačilo.
Reagovat
r.Fever
Ak ak Rafa tento turnaj vyhrá ( čo nepochybujem ! ), ide o kvalitu jeho hry, ktorá ak nestúpne, je veľmi zraniteľný voči top hráčom rangu Djokovič, Wawrinka (keď je vo forme), Federer a Murray (obaja mimo antuky).

Neverím, že by ho niekto z toho torza hráčov čo ostali v pavúku dokázal poraziť, takže tento turnaj je skôr povinná jazda za titulom. Ako je skutočne na tom sa ukáže v Ríme, v Paríži a Londýne.
Reagovat
spaniel
Jestli Rafa nezačne hrat svuj nej tenis, tak ho muze porazit Giraldo, Nishikori i Ferrer. Ja tipuju na vítěze samuraje.
Reagovat
r.Fever
tak teoreticky ho môže poraziť každý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá situace teďka, jak zahlásili out, ale Dimitrov řekl dobrý a nakonec empire řekl out :D :) ... Zvláštní situace
Reagovat
Mayo
to je výborná správa , že nebude chýbať
Reagovat
smazaný uživatel
S Caro to dnes vypadá nějak špatně. :/ Roberta se naopak rozjela
Reagovat
smazaný uživatel
Ve jménu, mléka
i pleny
i řevu nočního,
dudel!
Reagovat
Denis92
Na Australian open v tom uz maju jasno :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t31.0-8/858094_10152439454678615_5808568983775888707_o.jpg
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Stan_Borowitz
Chybí vám v tom nadpisu v jednom slově předpona "vy"...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
A co na takovy nadpis rika bratrstvo kocici pracky...???...Rafa Nadal, Toni Nadal a Miguel Angel Nadal...
Reagovat
Roger_Federer
Bohous, Stetinac, Dlouhe bydlo..
Reagovat
a.magerova
Minule 20 dnů po narození holek už hrál v Montrealu, teď mu to taky vychází 20 dnů, takže pohoda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Montreal neni Pariz;)
Reagovat
Padme
Jako správné sudičky bychom jim měly dát do vínku hodně štěstí, zdraví, talentu, pracovitosti ... napadá tě ještě něco? :)
Reagovat
a.magerova
No.... z událostí minulých dnů i měsíců.... žádně vyčůrané kretény v jejich blízkosti a hlavně ať se mají všichni čtyři sourozenci rádi napořád, jakože "Všichni za jednoho, jeden za všechny." ;-)
Reagovat
Padme
správně, ať se mají všichni rádi!:) a jací vyčůraní ***. Neorientuji se... :(
Reagovat
a.magerova
Padme: zlatokopky a zlatokopové
Reagovat
Padme
Oni se nedají, jsou parádní rodinka a nikdo jim to nezkazí! ;)
Reagovat
a.magerova
Padme: tak to je fajn, že se nedají, ale znáš to, je lépe, když jsme TO zaprotokolovaly, teď když je TO černé/zelené na bílém, tak už zlé síly nemaj nárok ;-)
Reagovat
a.magerova
Vlk - ano Paříž má za humny, takže je to jiná
Reagovat
smazaný uživatel
neni vas na osudy nejak malo? Formulujme to jasne. Jeste prisla treti sudicka a rekla: "Ja vam, kluci, davam Rozum!" V tehle pohadce to taky vypada jako trest... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist