V Thajsku jsou ve finále Zvonarevová a Mirzaová

14. 2. 2009, 13:08
Aktuality 2
WTA PATTAYA - Turnajová jednička Věra Zvonarevová se v Pattayi dostala bez ztráty setu do finále. Semifinalistka Australian Open dnes porazila Shahar Peerovou a o svůj osmý titul bude usilovat proti Indce Mirzaové.
Sania Mirzaová

Věra Zvonarevová zakončila loňský rok finálovou účastí na Turnaji mistryň v Dauhá a letos začala postupem do semifinále Australian Open. Svou životní formu prokazuje i v thajské Pattayi, kde bez ztráty setu postoupila do finále.

Světová pětka dnes porazila 6-1 6-4 Shahar Peerovou a zahraje si o svůj osmý titul.

Ve finále se střetne s Indkou Saniou Mirzaovou. Ta svůj dosud jediný titul získala před čtyřmi lety na domácí půdě v Hyderbandu. Od té doby hrála pětkrát v semifinále a dvakrát ve finále. O svůj druhý turnajový vyvřín bude bojovat v Pattayi po dnešní výhře nad osmou nasazenou Slovenkou Magdalenou Rybárikovou.

Pro Mirzaovou skončila loňská sezona už na olympiádě, kde vzdala kvůli zranění zápěstí. Na letošním Australian Open vyhrála po boku krajana Bhupathého soutěž smíšených párů.

Dvacetiletá Rybáriková prohrála i svou třetí semifinálovou účast a na premiérové finále stále čeká.

V Thajsku se hraje o dotace ve výši 220.000 dolarů.

- WTA INTERNATIONAL PATTAYA (Thajsko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky

Dvouhra - semifinále:
Zvonarevová (1-Rus.) - Peerová (7-Izr.) 6-1 6-4
Mirzaová (Ind.) - Rybáriková (8-SR) 6-4 5-7 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
Tak Magda to bohuzel znovu nezvladla, ale presto odehrala slusny zapas, ktery se rozhodoval na par micich.Opet sem si potvrdil, ze ma kompletni hru, aby se uz v brzke dobe dostala nekam na dostrel elitni dvacitce.Nekolik voleju na siti, presnych stopballu a vyborny slice backhand.K tomu navic pekne razantni servis, ktery neni lehke prolomit.Jinak Mirza podle dnesniho vykonu Very nema sebemensi sanci ve finale, ta je herne uplne jinde nez vsechny ostatni holky na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Šanci ve finále sice Sania nemá nijak velkou, ale po vleklém zranění zápěstí už to chtělo nějaký pořádně úspěšný turnaj. takže gratulace a držím palce ve finále!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist