V Thajsku vyhrál znovu Francouz, letos Gilles Simon

4. 10. 2009, 12:39
Aktuality 8
ATP BANGKOK - Vítězem tenisového turnaje v Bangkoku se stal Francouz Gilles Simon. Nasazený hráč číslo dvě porazil v dnešním finále Srba Viktora Troického po setech 7-5 6-3 a získal premiérový letošní titul.
Profily hráčů
Gilles Simon

Finálové utkání začal lépe Viktor Troicki, ale vlastními chybami se o premiérové vítězství na turnaji ATP připravil. Srb za stavu 4-4 získal úvodní brejk zápasu a podával na zisk prvního setu. Jenže situaci neustál a prohrál 5-7. Gilles Simon pak ve druhém setu potřetí v zápase Troického brejknul a za 75 minut vyhrál.

Čtyřiadvacetiletý Francouz Simon porazil svého soupeře i ve třetím vzájemném souboji a za svůj celkově šestý titul si připsal prémii 100.000 dolarů. Nadále se navíc drží ve hře o Turnaj mistrů, kde si loni zahrál poprvé.

V Bangkoku navázal na triumf krajana Tsongy, který v Thajsku vyhrál před rokem. Letos vypadl v semifinále právě s dnes poraženým finalistou.

Třiadvacetiletý Troicki neuspěl ani ve svém druhém finále, loni ve Washingtonu podlehl Del Potrovi.

- ATP 250 BANGKOK (Thajsko, tv. povrch, 608.500 dolarů) -
nedělní výsledky (04. 10. 2009)

Dvouhra - finále:
Simon (2-Fr.) - Troicki (4-Srb.) 7-5 6-3

Čtyřhra - finále:
Butorac/R. Ram (USA) - García-Lopez/Zverev (Šp./Něm.) 7-6(4) 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! žádný tragéd :)) len tak ďalej Simi.. ja som vedela, že v ňom niečo drieme :)
Reagovat
smazaný uživatel
No dříme, nebyl to moc dobře obsazený turnaj, ale nehrál špatně, narozdíl od tsongy, který si vybral špatný turnaj, sere mě výhra davyděnkia, takhle půjde do loddýna on a jeden z dua tsonga verdasco ne, i když jsou oba mí velcí oblíbenci
Reagovat
smazaný uživatel
Kdežto Davyděnko je extrémně nezajímavý a nekoukateůný hráč, jeho tenis nepatří mezi nejhezčí, visáž a oblečení taky ne, výrazy a tak, prostě jeden z nejnudnějších hráčů na okruhu, navíc hraje podle toho, jak se vyspí nebo jak si vsadí
Reagovat
smazaný uživatel
Nema este nic iste. Tsonga s Verdascom ak podaju teraz lepsie vykony pojdu a Davydenko nepojde. Nezabudaj ze toto bol maly turnaj 250tka. Teraz bude 500ka Peking a 1000Ka Sanghaj tam sa bude rozhodovat o konecnom poradi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som na Masters Cupe chcela vidieť Verdasca, ale Tsongu nie, ten by mi zase skazil plány (ako to on v hale umí) a to už nemožeme dopustiť ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doteraz bol tragicky ale vyzera ze zacal hrat. Dufal som ze ho nahradi Soderling v top 10 no dufam ze neskor aspon
Reagovat
smazaný uživatel
blahopřeju, myslim ze si po tom letosku zaslouzil vyhrat neco poradneho, jen tak dal..... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist