Vaidišová bude kvůli dešti otáčet vývoj utkání až zítra

13. 5. 2008, 21:30
Aktuality 1
WTA ŘÍM - Déšť dnes v Římě narušil větší část programu tenisového turnaje WTA. Stihly se odehrát pouze čtyři utkání - bohužel pro Kláru Zakopalovou, která nestačila na Pironkovovou. Nedařilo se ani Nicole Vaidišové, ta se však bude moci z nepříznivého stavu proti Rusce Makarovové dostat až zítra.
Nicole Vaidišová

Česká jednička Nicole Vaidišová prohrála čtyři utkání v řadě a ani v Římě to zatím nevypadá, že by černou sérii měla přerušit. Vaidišová měla nastoupit proti Rakušance Bammerové, ale po odhlášení Dinary Safinové se v pavouku dvojice měnily a Češka nastoupila proti poražené kvalifikantce Jekaterině Makarovové z Ruska. Ale i papírově snadnější soupeřka dělá Vaidišové značné problémy - Ruska vyhrála úvodní set 6-4 a za stavu 1-2 ve druhé sadě měla podávat. V té chvíli však podruhé hrací den narušil déšť a tenistky budou pokračovat až zítra. Vaidišová by se tak mohla přes noc psychicky srovnat.

Do druhého kola naopak už postoupila mladá Slovenka Dominika Cibulková. Ta si poradila s Argentinkou Giselou Dulkovou po setech 7-6 6-4. V dalším zápase narazí na Rusku Marii Šarapovovou, s níž před měsícem prohrála ve finále podniku v Amelia Island.

Své utkání dnes stihla odehrát Klára Zakopalová, jež podlehla Bulharce Pironkovové.

WTA Řím - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Pironkovová (Bul.) - Zakopalová (ČR) 6:4 6:2
Azarenková (Běl.) - Bammerová (19-Rak.) 6:1 6:3
doplněno:
Vinciová (It.) - Kanepiová (Est.) 6:4 4:6 6:0
Cibulková (SR) - Dulková (Arg.) 7:6 (7:1) 6:4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist