Vaidišová je znovu na marodce. Aspoň prozkoumám Island, píše na Instagramu

11. 5. 2016, 11:55
Aktuality 21
Nicole Vaidišová dál laboruje se zraněním, Poté, co vzdala dva ze tří posledních zápasů se z nadcházejících akcí odhlásila a zdá se, že se hned tak na kurty nevrátí. Nicméně nepřízeň osudu se snaží brát pozitivně a další zdravotní pauzu vyplní oblíbeným cestováním. Aktuálně si užívá krás Islandu.
Profily hráčů
N. Vaidišová (© instagram N.V.)

Nicole Vaidišová v roce 2010 přerušila svou slibně nastartovanou kariéru kvůli vleklým potížím s ramenem, s nímž pak byla dvakrát na operaci. V září 2014 se k tenisu po více než čtyřleté pauze vrátila, na cestě zpět mezi elitu jí ale znovu brzdí časté zdravotní problémy. 

Ve chvíli, kdy se bývalá světová sedmička půl roku po návratu vyšplhala v žebříčku do třetí světové stovky, si loni v dubnu během přípravy na antukovou část sezony podvrtla kotník. Tři měsíce pak nehrála, s bolestmi navíc laborovala do konce roku.

Na začátku letošní sezony se jí příliš nedařilo a k tomu se přidalo další zranění. Koncem února se kvůli bolestem zápěstí odhlásila z kvalifikace podniku WTA v Kuala Lumpur a další dva měsíce nehrála. V dubnu zkusila hrát v italské Santě Margarita di Pula, ale po sedmi gamech vzdala. Minulý týden v maďarském Györu jeden zápas snadno vyhrála, v druhém kole však dostala kanára od neznámé Ukrajinky Kolbové a skrečovala.

Z dalších turnajů, které měla v plánu, se už odhlásila a chmury se snaží zahnat cestováním.

"Výhodou zranění je, že si mohu splnit svůj sen a konečně prozkoumám Island. První zastávkou je úžasný Blue Lagoon," napsala sedmadvacetiletá Vaidišová na Instagram. Jiným způsobem dvojnásobná grandslamová semifinalistka s fanoušky ani s médii většinou nekomunikuje.

Bližší infomrace o zdravotním stavu zatím nemá ani fanouškovský web nicole-vaidisova.com. Nicméně podle jeho zakladatele, který je s tenistkou v kontaktu, by zranění Vaidišové mělo být bohužel "hodně vážné".

Za necelé dva roky po comebacku se Vaidišová představila včetně kvalifikací celkem na 22 turnajích, z toho pět akcí bylo na okruhu WTA. Výrazného úspěchu se ale nedočkala. Pouze jednou - loni v únoru na halovém podniku ITF 100k v americkém Midlandu - došla do semifinále, k němu přidala čtyři čtvrtfinále. Jeden vítězný zápas zaznamenala na turnaji WTA, když loni v Miami porazila Maďarku Babosovou a pak ve třech setech podlehla tehdejší světové trojce Simoně Halepové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

21
Přidat komentář
smazaný uživatel
tipuji,že teď tady na Nicol kouká(s otevřenou pusou) víc fandů,než na tenise
Reagovat
Frick
Může to těla bejt nyní tak v háji kvůli tomu, že dostávalo od nějakých 15-ti let (kdy už Nicole jela profitůru), přičemž v tomto věku kosti, klouby, šlachy prostě ještě nejsou na takovouto zátěz vyspělé?

V sezóně 2004 přišly první triumfy na INTech (resp. tehdejších jejich ekvivalentech).

Nepředstavitelné, že by na to dnes dosáhla hráška narozená v dubnu 2001!!!

Stejně, jako že by hráčka narozená v dubnu 1999 hrála SF na RG...

Jsme "rádi" za to, že se prosazuje alespoň už ročník 1997 (Ostapenko, BeBe, Kasatkina)
Reagovat
Frick
Pochopil bych ho, kdyby admin na fanwebu už měl povolení zveřejnit ty informace od Nicole.

Ovšem teda ta komunikace je divná. Spíše by mi přišlo logičtější, kdyby Nicole na "nezveřejnitelnost" zvlášť upozornila a defaultně byla v jejich komunikaci "nastavena" zveřejnitelnost.

Osobně bude brát za dobrou zprávu cokoliv, co nebude znametnat definitivní konec. A pokud jo, tak bohužel. Ale bude to konec s hlavou vztyčenou. Bude to konec chronicky s ramenem laborující bojovnice a ne konec nafrněné princezny, co nevěděla "coby"...

Spíš jestli ten návrat neměl trvat kratší dobu než těch 4,5 roku...
Reagovat
rusedski
No já jsem zvědav na to "hodně vážný" zranění. Aby to nebylo jako na podzim, když admin sliboval super bombastický info, který zatím musí držet v tajnosti, spekulovalo se o všem možným od těhotenství po konec kariéry, a nakonec se z toho vyklubala bolavá pata :)

On se rád dělá zajímavej, ale všimnul jsem si, že na IG Nicole vyká, takže domnívat se, že se s ní bůhvíjak dobře zná a dostává od ní nějaký supertajný intimní informace, je asi trošku úsměvný...

Bez ohledu na vážnost zrovna tohohle zranění, současnej ranking Nicole plus neustálý zdravotní trable je samozřejmě průser a konec kariéry by překvapil asi málokoho ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Užij si to Nicole na Islandu je to má visněná destinace :) ale popravdě je to asi definitivní konec kariéry :( Nicole to zranění prostě nepustí na vyšší mety
Reagovat
smazaný uživatel
to se dá do 7000,- kč , nejlépe spojit s návštěvou Norska (s Norwegian )
http://www.azair.cz/ (zadej Evropa - Reykjavík ,po Evropě můžeš i busem)
https://en.skypicker.com/
Reagovat
marekv
Aha, takže s vážným zraněním hurá na Island :-)
Tenhle job TP nezávidím...
Reagovat
lukassb
A já vážně nechápu o co vám furt jde :-D prostě byla to hráčka TOP10, má na kontě solidní výsledky, takže ten návrat(ikdyž zatím bohužel díky zraněním né uplně úspěšnej)je zajimavej (viz minulej rok když hrála na Štvanici) takže pokud se vám to tak hrozně příčí, tak nevím proč sem furt chodíte a máte potřebu to komentovat:)
Reagovat
Dobry-den
Máš pravdu. Vážně to nechápeš.
Reagovat
Fandina
V jistém smyslu to co píše má svoji logiku. Návraty jsou vždycky zajímavé, ať se týkají čehokoli. Takže také rozumím zvýšenému zájmu novinářů o Nicol.
Reagovat
smazaný uživatel
Clanek o Vaidisove. uz jsem se nejak divil, ze dlouho nic tu nebylo, neco tu proste schazelo.;)
Tak ono je dulezite neprehlednout ten Island, ale ja bych treba skromne navrhl neprehlednout trebas i tu Trnavu, taky pekne misto;)
Reagovat
smazaný uživatel
TP ji musí sponzorovat, protože to už fakt není možný... :D
Reagovat
a.magerova
Nebo ona TP.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak me to tak nejak obecne nevadi, ze. Je to asi jeste vetsi fenomen nez Petra...
Jsem jen skromne navrhl take tu Trnavu...take jsem mohl byt egoisticky a zadat clanek o Marusce Bouzkove;)))
Krom toho jsem jeste trpel, ze jsem nevedel, jestli ten Roger jako je pripraveny nebo neni...na toho Sasu. A to mu nefandim, co potom ti jeho skalni fans...to je teprv supa.;)
Reagovat
a.magerova
No mně je taky jedno kolik a o kom je tu článků, stejně si vybírám a pod většinu nelezu.... a co se týká skalních fandů RF, tak to třeba u mě bylo tak, že jsem na TP odpoledne vlezla, že jako kdy a jestli vůbec ten Roger jako jo nebo ne či co a jak.... a v Expreskách vidím: "Federer přešel přes Zvereva"
Tož jsem koukla na výsledek a na to, co tady píšou ti, co to nepropásli.... a pohoda... :-))))
Reagovat
speed
Zajímalo by mě, kde na to bere? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
čo si z neba spadol ? Je tenistka
Reagovat
PetaM
:D :D :D Dobrý.
Reagovat
speed
Tenistka která si už 6 let tenisem nevydělává ty padlé nebe, zas tolik si nevydělala a že by zrovna šetřila tak to taky nevypadá. Ona má snad jiný příjem? Pako s ITF si vydělá tak na cestu a na měsíční nájem. Navíc ani od té doby ITF nevyhrála :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyť jen oděvní společnost s ní podepsala ve své době smlouvu na 300 míčů.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím,že tam z ní udělají královnu a bude po tenise
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist