Vaidišová: Kariéru jsem nikdy neukončila. Jen jsem chtěla nabrat dech

28. 3. 2015, 14:00
Aktuality 500
Nicole Vaidišová půl roku po svém comebacku promluvila o důvodech, proč v roce 2010 zmizela ze scény světového tenisu. Bývalá světová sedmička se po náročném mládí stráveném neustálým cestováním, tréninkovým drilem a životem na hotelech potřebovala nadechnout, srovnat si myšlenky a vyléčit rameno. A jak také tento týden v rozhovoru pro ESPN uvedla, kariéru prý nikdy neukončila.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová se poprvé mezi profesionály objevila v roce 2004 ve svých 15 letech. Během první sezony na okruhu se prodrala do Top 100, na konci roku 2006 už měla na kontě šest titulů z turnajů WTA. Zahrála si semifinále na Roland Garros (2006) a na Australian Open (2007), ve Wimbledonu byla ve čtvrtfinále. V 17 letech se stala světovou sedmičkou.

Ale jak rychle vyletěla vzhůru, tak se podobně rychle začala ze scény světového tenisu vytrácet. I kvůli problémům s pravým ramenem spadla do druhé světové stovky a v únoru 2010 odehrála na dlouhou dobu svůj poslední zápas. Ze zdravotních důvodů a ztrátě chuti k tenisu.

Jak ale nyní půl roku po svém comebacku prohlásila, kariéru nikdy neukončila. Ve svých 20 letech ji pouze přerušila a odpočívala.

"Když jsem přestala hrát, tak jsem nikdy neřekla, že jsem ukončila kariéru, nebo že už nikdy nebudu hrát," řekla s odstupem času Vaidišová. "Jen jsem chtěla ustoupit krok dozadu a nabrat dech. Když jste mladší, tak je to těžké. Na tenisovém okruhu jedeme všichni na sto procent a o věcech kolem moc nepřemýšlíme. Mnohem rychleji dospíváme, protože už jako malé holky jsme daleko od domova a neustále cestujeme. Bylo pro mě dobré na chvíli zastavit, zůstat doma a srovnat si své myšlenky," vysvětlila své důvody.

Nicole Vaidišová v MiamiBěhem více než čtyřleté pauzy si kromě uspořádání myšlenek a běžného života s rodinou a přáteli vyzkoušela také tříleté manželství s Radkem Štěpánkem, ale především se snažila zbavit bolestí v rameni, aby se třeba jednou k tenisu vrátila.

"Myslela jsem si, že když si dám nějaký čas pauzu, tak by léčba mého ramena mohla být lepší. Ale první operace (ve Spojených státech) nedopadla dobře, tak jsem musela na operaci číslo dvě (doma v Česku). Tenhle proces začal před třemi lety a to je už je docela dávno. Lékaři a fyzioterapeuti se mi opravdu snažili hodně pomoct. Mají velkou zásluhu na tom, že teď mohu zase hrát," uvedla rodačka z Norimberku.

V budoucnu by chtěla studovat psychologii
Až prý s tenisem definitivně skončí, chtěla by se věnovat studiu. "Ráda bych studovala psychologii. Mé přemýšlení je tenisové, dostane se vám to do hlavy. Máme to tak všichni. Bylo by pro mě zajímavé se na to všechno podívat z hlediska kliniky."

V současnosti se však plně soustředí na úspěšný návrat mezi tenisovou elitu. Od loňského září se zpět do tenisového kolotoče 'zapracovávala' na menších turnajích ITF, což zpětně vidí jako dobré rozhodnutí. Pozvolna se dostávala do zápasového tempa, až začala nabírat na obrátkách.

V únoru v Midlandu vyhrála šest zápasů v řadě a z kvalifikace došla až do semifinále, čímž si řekla o divoké karty i na turnaje WTA. Začátkem března v mexickém Monterrey se dostala skrz tříkolovou kvalifikaci a v prvním kole odehrála vyrovnaný set se světovou pětkou Anou Ivanovičovou. Tento týden v Miami startovala rovnou v hlavní soutěži, ve které si proti Maďarce Timee Babosové připsala první skalp hráčky Top 100 a první výhru na turnaji WTA po svém návratu a včera sebrala set ve formě hrající světové trojce Simoně Halepové.



"Už jsem zapomněla, jaký to je pocit. A pocit je to dobrý. Teď to rozhodně neberu jako samozřejmost, jsem vděčná za to, že tu mohu být," řekla spokojená Vaidišová s první výhrou na okruhu WTA po více než pěti letech. "Je příjemné hrát zase na velkých kurtech v dobré atmosféře."

Teď už na sebe nevyvíjí žádný tlak a nestaví před sebe žádná očekávání a cíle. "Potřebuju teď odehrát více zápasů a více turnajů. Cítím, že jsem schopná čím dál více se posouvat dál a hrát čím dál více turnajů. Chci do toho dát všechno, abych pak neměla výčitky."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

500
Přidat komentář
darek.vrana
Na té fotce ukazuje Radkovy rozměry?
Reagovat
Frick
Závidiš mu?
Reagovat
darek.vrana
Pokud je to průměr, tak je na tom trochu líp:)
Reagovat
EllNino
:D :D ?
Reagovat
Vaslab
Nicole by se, koukám, v pohodě dostala do kvaldy. Do kvalifikace se mj. dostala i Petra Krejsová, která byla v pozici náhradnice č. 12 (Nicole č. 6). Do hlavní soutěže se očividně taky nepodívá, neboť všechny WC už byly rozdány.
Je to celkem škoda, že si tu nezahraje, když sama avizovala, že bude teď 2 týdny trénovat na Floridě. Kdyby hrála, tak by de facto zabila dvě mouchy jednou ranou, když sama říká, že jí chybí zápasová praxe. Obsazení tohoto turnaje je velmi podobné např. turnaji WTA Bógotě...
Reagovat
Vaslab
I když je fakt, že do dvouhry můžou být uděleny celkem 4 WC a na stránkách jsou do hlavního pole uvedeny jen u 3 hráček (mj. Kateřina Kramperová). Tak že by ta 4.? :)
Reagovat
sprchon
Když psala, že bude trénovat, tak asi nebude hrát... Ale uvidíme, no. ;)
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise opakují zápas Caro Kanepi.
Reagovat
freeteepek
Tak Paula určtitě talent. Roste z ní pěkná ranařka. Na esa dnes Karolínu přebila, což se podaří málokomu. Karolíně tam první servis především v prvním setu vážně nepadal. A navíc Španělka slušně returnovala. Za stavu 1:4, po poradě s trénérem, se uvolnila a začala to otáček. Naštěstí Karolína zabrala právě včas. A pak už to byl její zápas. Snad jí to tak podobně půjde dál. Byly to teda v prvním setu celkem zbytečný nervy, ale takový už je tenis. Koukněte na Šarapovovou. Kde je jí konec?
Reagovat
blixa
Jojo, to je celá Kája, ale ten první set dneska nepustila, to je pozitivní :D To ona umí zabrat když je potřeba ;-)
Reagovat
Frick
V druhý půlce 1. setu blekout na servisu. No, dnes to nevadilo, jindy to ale může mít fatální dopad.

Na zápas jsem se skutečně nedíval. Nejde to. Je to ode mne příšerný, že kvůli Lucčinýmu ostudnýmu výsledku jsem na Káju "hnusnej", ale bohužel. Ten jeden týden tam chci Lucce dopřát.
Reagovat
blixa
Fatální ne, holt by projela první set, žádná trága. Chvíli ji trvá než se dostane do tempa, forma není ideální ale dá sa ..
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že si o desítku v přímém souboji zahrají K a C :-)
Reagovat
Fandina
Lucka třeba bude v desítce, třeba nebude. To záleží na ní. Ne na Káje. Je to věc Lucie.
Reagovat
Frick
Samozřejmě, že to záleží i na ostatních hráčkách, který se pak podílej na tý "bodový křivce". Nyní je TOP 10 velmi nízko. Může na ní stačit i méně než 2900 bodů.

http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/2013/
Na konci roku 2013 bylo třeba 3520 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem spokojeny taky;D) Karoline muzu pogratulovat srdecne...druhej set predvedla skvelou jizdu...
Pro Pavlinku o set let mladsi holku fajn turnaj, prvni velka zkusenost vubec...
Dnes na BH hodne starosti. Trochu premotivovany a nervozni footwork...potom to slo dost aut, ale Kaja take vyhazovala, takze to jeste mohla byt rada Pavlinka;)

Nektere servisy paradne technicky reseny, to se mne libilo, ale jeste hodne brouseni a prace ceka mlade, no a Karlicku s Xavim taky;D);)

Takze ted zpet na turnaje itf, no a zase nekdy asi az za rok, pokud tam jeste neco driv nebude nejaka WC...
Reagovat
blixa
No Diamantík na 17 jako dobrý, ale že bych v ní viděl Karličku kříženou s Garbine ... ehm .. asi mám slabý brejle :D
Reagovat
janek_da
a jo, bylo to tam na to křížení. Jenom ten pohyb má zatím spíš muguruzovský. Jinak dobrý.
Reagovat
blixa
Když už, tak mi přijde blíž ke Garbine, Karličku v ní teda nevidím. No rozhodně to talent je, za dva za tři roky už může topit pěkně vysoko.
Reagovat
janek_da
jo blíž k ní má, ale některé míče měly oči. Za mě je to tak akorát.

Jenom snad to lepení ji už teď nedrží pohromadě a má ho jenom jako prevenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj je v rukou trenera Karlicky, Xaviho...on to s ni posune jeste dal...
Pancho ji bude dal rozvijet servis...
Dneska se fakt moc do vymen nedostala....bud sama kazila, nebo Kaja obcas, nebo Kaja ji nedala sanci...
...ja jsem spokojeny;) je pred ni jeste rok brouseni;) No a potom pomalu krok po kroku dopredu....na turnaje WTA...
Reagovat
Frick
A tak co... Stačí někde uhrát 120 bodů (to jsou dvě vyhraný ITF 25.000 a jedno ČF na 75.000) a je v TOP 200 a to už se dá dostat do kvald na WTA 280...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze jednak jeste neni plnoleta, a musi odehrat urcity pocet turnaju itf povinne, to za prve, a strategie treneru je ji dobre pripravovat nez ji uplne vypusti...ja si myslim, ze se budou snazit ji jeste chvilu podrzet tzv. vic v depu...
...ale uz na tomhle turnaji ukazala, ze proste hrat muze dobre..
...moc se do vymen nedostala, driv se vyhodila, nebo driv to vyhodila Kaja, nebo Kaja zabila winnerem, ale pokud tam ta delsi vymena byla bylo videt ze tohle bude krizeni...zamer Pancha tam je stale, proto je u Xalviho, ktery take Karlicku trenuje...

Jinak opravdu ty servisy fakt dobry, pokud vydrzi to technicky dal rozvijet, muze to byt supa...jasne jeste nevydrzel konzistentne dobre podavat....
...ono kdyby Kaja tam jednou nevyhucela, byla by Paula jeste o brejk nize, ale jak rikam spokojeny jsem, i s tou strategii...zbytecne moc tlacit na pilu...pekne at trpelive brousi dal;)
Reagovat
smazaný uživatel
*netlacit
Reagovat
slacker
co je spatneho na praci nohou? tss footwork
Reagovat
sprchon
Špatný odhad, načasování... Chce to víc zkušeností. ;)
Reagovat
sprchon
Špatný odhad, načasování... Chce to víc zkušeností. ;)
Reagovat
VlS
To chce si jít občas zahrát a pak pochopíš, že o tom, jestli míč půjde do kurtu, nebo do autu víc rozhoduje ten footwork, než ruce. Timing je naprosto zásadní.
Reagovat
slacker
footwork? Fakt je nutne pouzivat strikne slovo footwork v ceskem textu?
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne tomu spratkovi jde jen o slova, ...tady o tenis nejde Vlsi...v jeho pripade urcite ne...
...mislim zbytecne vysvetlovat, krom toho vzdycky jsem spis pouzival to pekne slovo krokovani, ale po tech jeho mozkovych vylevech tady, si rad ted sahnu po ten anglicky termin;D)))
Reagovat
slacker
Tobe ovsem take nejde o tenis, tobe jde o tennis.
Reagovat
smazaný uživatel
Jiste...;D)
Reagovat
janek_da
Šůr, sér.
Reagovat
smazaný uživatel
Ah, jsem zapomnel;)
Ovsem to Šůr... je opravdu uzasne;)
Reagovat
Fandina
To je úroveň tady. Spratek a podobně. Děs.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt sem nemusis chodit to cist..
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala.
Reagovat
Roger_Federer
A? Tebe se taky nikdo na nic neptal, presto reagujes.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný jako vždycky. Zbytečná diskuse s tebou.
Reagovat
Roger_Federer
;)..D....t.
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
Roger_Federer
nene nene..
Reagovat
VlS
No, to ať si nepřeje dlouhej život, hrozí mu, že se nedomluví s vnoučaty. Zeměkoule přejde v dohledný době ( 100 let?) na univerzální anglinu a konečně si svět bude aspoň jazykově rozumět. Už aby to bylo. Pro obchody i turistiku by to bylo požehnání.
Reagovat
slacker
To se nedomluvim kvuli takovym parchantum co na tom pracujou jako jste vy. To bude jeden velky sedivy manipupovatelny hnus bez pameti a sebereflexe.
Reagovat
VlS
Proč bez paměti a sebereflexe? Možná díky schopnosti komunikace s daleko lepší a širší pamětí a sebereflexí, než v zasmrádlé díře neschopné vidět širší pohledy a domluvit se s okolím.
Reagovat
slacker
Jo ten rozhled je fakt videt v zaslepene adoraci nejvesiho svetoveho agresora. Netrefit se o stoleti nebo dve tak si podobni jak ty prejou preuceni na nemcinu a ti vzdelanejsi na francoustinu. Za dalsi stoleti se budou vsichni preucovat na cinstinu? Mozna se to nezda ale anglictina neni ani zdaleka nejrozsirenejsi jazyk co do poctu rodilych mluvcich. Ani do prvni trojky se nevejde.
Nebo je tvym idealem planeta mluvici nejakou zparchantelou verzi pidzin? Preucovanim na anglictinu automaticky prejimas anglickou kulturu a a anglicky vyklad dejin. Misto o husitech a premyslovcich se budes ve stredni evrope ucit o americko mexicke valce?
Reagovat
VlS
Chudinko, jestli si ty potřebuješ nafukovat sebevědomí, tak si to klidně dělej, přimkni se k dubisku s Kollárem a nejlépe tam emigruj a třeba tě to vyléčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně zdaru Karolíně do dalšího zápasu s Údernicí.
Reagovat
horska.kraslice
Údernice, dost přesný.
Reagovat
Fredy
Tak nám to Kája trochu vynahrazuje, za ty špatný výkony našich ostatních tenistek. V OF bude mít těžší soupeřku. Ta Ruska je taková motorová myš. Kájo pojď ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně těch odehraných zápasů letos!
Reagovat
tommr
z Gavrilový mám trochu obavy. Pokud bude hrát stejně dobře jako proti Sharapce tak Karolínu čeká peklo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zvládla očekávaný postup bez větších komplikací, výborně. Měla jsem krásný přenos na digisportu. Snad mě nevypeče jako slovaksport....
Reagovat
slacker
Vypece
Reagovat
tommr
z Gavrilový mám trochu obavy. Pokud bude hrát stejně dobře jako proti Sharapce tak Karolínu čeká peklo ... :)
Reagovat
janek_da
Chces, aby vypadla Sarapova, ze je tezky pavouk. Vypadne, a uz se zas bojis, ze ta druhe je prilis dobra, kdyz vyradila Sarapovu :))))
Reagovat
Fandina
To ale má logiku ... úsměv
Reagovat
tommr
z Gavrilovový ve formě mám větší strach než ze Sharapky. Její styl bude dělat Karolíně větší problémy ... :)
Reagovat
blixa
No dneska byla ráda že o chlup vydřela druhej set proti Naře, taky je to jenom člověk ;-)
Reagovat
lars
a jaky styl hrala Nara ?
Reagovat
tommr
to mohla bejt jen kocovina po velkým vítězství ... :)
Reagovat
darek.vrana
Tommre ty překvapuješ! Poslední dobou občas zohledňuješ i jiné faktory než žebříček;-).
Reagovat
janek_da
pravda u Marušky se o stylu moc mluvit nedá, ta to všechno pomlátí na jednu hromadu.
Jestli tě to uklidní, tak Marii moc nešel serv. Jsou tady jiní odborníci na ni, ale přišlo mi, že nemusí mít rameno v pořádku, teda jestli tak nepodává pořád. Možná to bylo jenom tím, že často zabírali serv z kamery za Marií.
Reagovat
tommr
Karolíně zatím servis taky moc nechodí. Dneska nedala ani jedno eso ...
Reagovat
janek_da
Proti Marii to byl držák, fakt. O Karolinu moc obavy nemam, i se svym soucasnym standardem Gavrilovou prejede.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela odvážné tvrzení, vzhledem k tomu, jak si Gavrilová poradila s Marií. A Marie je trochu někde jinde než Kája.
Reagovat
blixa
Maruš hrála proti Gavrilové blbě. Takže ano, Maruš je normálně vyšší liga než Kája, leč když hraje blbě, jsou takové úvahy irelevantní.
Reagovat
janek_da
Asi jsi ten zápas neviděl, že? Protože Marie se hlavně smetla sama.

Napíšu 3 ukazatele.
0 es, 5DF, 62% vyhraného 1.servisu - to myslím jasně ukazuje, že servis jí nefachal a ani mezihra nic moc.
Reagovat
tommr
ve druhým setu už Karolína žádný komplikace nepřipustila ... :)
Je zajímavý, že dneska Karolína nedala ani jedno eso zatímco její soupeřka jich dala 5. Karolíně se dneska naopak dařilo na síti kde vyhrála 9 z 11 výměn ...
Jinak Badosa Gibert je sice talentovaná, ale ještě se má co učit. V jejím věku je to ale pochopitelný ...
Reagovat
smazaný uživatel
diky tommre;)
aspon nekdo pochopil;)
Reagovat
tommr
mě ta Španělka trochu připomíná Lisickou a to jak postavou tak herním stylem. Je ale ještě strašně mladá takže se ještě může dál vyvíjet ... :)
Reagovat
darek.vrana
Hlavně nohama:)
Reagovat
George_Renel
s námi cítí, nechtěla nám kratší noc ještě více zkrátit.
Reagovat
kada.tom
Karol nakonec ukázala, kdo je na kurtu paní :-)
Ale stejně je to škoda, mohlo to být 6-1 6-1, to by bylo mnohem lepší, ale tak hlavní je postup :-)
Reagovat
Fandina
super. Gratulka. V prvním setu udělala nějaké chyby, ale ve druhém už byla pozornější. Super Kájo. Jen tak dál!!!
Reagovat
PH94
No tak ty poslední gamy to bylo něco :D Já bych řekl, že až na to zaváhání hodně dobrej výkon ne? :)
Reagovat
lars
zadny eso a 3 df to trochu kazi
Reagovat
tommr
Španělka velice dobře returnovala ...
Reagovat
aligo
Krásný :))
Reagovat
tommr
a opakuje se stav z prvního setu - Karolína má dva brejky k dobru a soupeřka si zase volá trenéra. Doufám, že tentokrát si Karolína poradí líp ... :)
Reagovat
George_Renel
je ale spíš takový slovanský typ ;-).
Reagovat
aligo
to je španělka? :D tak to asi vyrůstala jinde no
Reagovat
PH94
7-5 4-1 a až na to zaváhání nedává Karolína Bados absolutně žádnou šanci :)
Reagovat
aligo
zase 4:1 tak snad ne 7:5 :D
Reagovat
smazaný uživatel
jooo jeste chvilu...ja jsem celkem spokojeny;)
Sice se nechyta uplne, ale co...
Reagovat
tommr
nádherná výměna při proměněným gamebolu Karolíny ... :)
Reagovat
slacker
Mam stream i live score. Vidim dost dobre jaky je stav i prubeh. Pro koho ten stav pises pises? Pro sebe? Tak si to pis do notepadu.
Reagovat
Fandina
Ať si každý píše co chce. Když druhému nenadává, tak je to v pohodě.
Reagovat
slacker
Ja to napsal bez urazek a on uz me nekolikrat nadaval do dementu. tak si sbal fidlatka, tady pises mimo.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to jako obecně platnou klauzuli. Týká se to i tebe. Kohokoli. Když pisatel neuráží druhé a nenadává, tak ať si píše co chce. Je to každého věc.
Reagovat
tommr
a brejk potvrzenej čistou hrou. To už vypadá slibně ... :)
Reagovat
PetaM
Nevypadalo slibně i 4:1? :D
Reagovat
aligo
měl jsem na mysli to samé :D
Reagovat
tommr
no ted už si snad dá Karolína větší pozor ... :)
Reagovat
tommr
Španělka působí velice nervózním dojmem a doslova darovala Karolíně brejk i na úvod druhýho setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak diamant sice Káje trochu zatopil, ale koncovka dobrá. Tak sláva.
Reagovat
lars
a proc diamant ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si Vlkovy informace o Paule :-)
Reagovat
aligo
protože je to údajně talent jako hrom
Reagovat
tommr
v koncovce prvního setu se projevily větší zkušenosti a pevnější nervy Karolíny ... :)
Reagovat
kada.tom
Tak to má být, set by byl, snad se Karol chytí a vyhraje ve dvou. Kdyby hrála normálně, tak už je stav 6-1 3-0 ...
Reagovat
smazaný uživatel
jezisi to jsou zase kecy...tak at hraje normalne...
Reagovat
PH94
Paráda 7-5 :) Zatím se to vše odvíjí od výkonu Karolíny :)
Reagovat
kada.tom
přesně, zde přechvalovaná Badosa Gibert hraje velký hnědý
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
PetaM
Ironie ;)
Reagovat
PetaM
Nebo možná ne .. Já už radši nic nevím :D :D
Reagovat
kada.tom
Doservírovat!
Reagovat
tommr
Karolína se ale naštěstí včas vzchopila a šnůru 4 prohraných her za sebou přerušila. Ted bude dokonce podávat na vítězství v setu ... :)
Reagovat
PH94
6-5 :) Hlavně v klidu dohrát :)
Reagovat
tommr
Karolína ted hraje strašně ... :(
Reagovat
George_Renel
Ten nepodařený úder na síti Karolínu přichází dost draho...
Reagovat
tommr
myslíš ten smeč na síti do autu?
Reagovat
George_Renel
Jj, přesně ten.
Reagovat
slacker
Jak draho ji prisel?
Reagovat
smazaný uživatel
konecne prisel povedenejsi servis gem...trosku zamixovala...a ujalo se, ale ten bh takhle Pavlinko ne...fakt neee, to ma byt tvuj lepsi uder...
...a zatim neee;)
Ale jinak jsem spokojenej;) Hlavne ze neprosvisti s nulama;)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína zdárně posiluje Diamantíkovi sebevědomí... Ale trochu pomohl i trenér - naběhl za stavu 1:4.
Reagovat
tommr
asi jsem to trochu zakřik a Karolína začala vyrábět nevynucený chyby jako na běžícím pásu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Paula hraje fakt dobre a ma dobré podanie :) ale Karolína to dá!
by the way, koľko cm môže mať Badosa Gibert?
Reagovat
smazaný uživatel
1,78....tak nejak
Reagovat
tommr
snad 179 cm ...
Reagovat
blixa
No to byl ovšem hrůznej game ..
Reagovat
blixa
No skoro stačí uržet míček ve hře a Diamantík se umlátí sama. Snad to bude stačit ;-)
Reagovat
janek_da
Tahle rada je k nezaplacení :)))
Reagovat
tommr
Karolína se už trochu srovnala a už má dva brejky k dobru ... :)
Reagovat
kada.tom
Karol řeže diamant, aby z něj vůbec něco zbylo :-D
Reagovat
PH94
4-1 :) Zatím super od Karolíny :)
Reagovat
anton77
Komentátor na digisportu je fakt strašnej.

Jednoduchý to asi nebude, ale myslim, že to Kája zvládne a snad to nrbude ani moc složitý :)
Reagovat
PH94
Jednoduchý to rozhodně nebude
Reagovat
aligo
Diamant začíná řezat...
Reagovat
blixa
Ale prd, ale Kája začíná hrát příšerně ..
Reagovat
blixa
Game plný haluzí :D
Reagovat
kada.tom
Karolína hned brejk. Jen tak dál.
Pošli ten "diamant" pryč z Miami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PH94
Badosa se zdá nervozní ze začátku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo celkem dost, doufam, ze uhraje aspon nejaky gem.;)))
Reagovat
Frick
Nemůžu se na zápasy Karolíny dívat do tý doby, než bude jasný, že osud Lucky, jakožto 10. hráčky světa ke dni 6.4.2015, je zpečetěn.
Reagovat
sprchon
Tak holky už jsou na kurtu... Já si k tomu lehnu a až do rána nehodlám vstávat ani sem nic psát. :D

Kájo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
no a ještě nám vezmou hodinu spánku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina Pliskova
Best results: champion Glasgov, SF Kreuzlingen

:D
Reagovat
smazaný uživatel
to neee :D
Reagovat
blixa
Ignoranti :D
Reagovat
PH94
Ta Badosa je ale krasavica :D
Reagovat
aligo
ještě je neotesaná :D
Reagovat
PH94
:D
Reagovat
tommr
C1 je konečně volnej ...
Doufám, že Karolína se tím dlouhým čekáním na zápas nenechala rozhodit a potvrdí roli favoritky ... :)
Reagovat
Frick
Ahojky! Na včerejší výkon pyšná nejsem. Zápas proti Larsson mi opravdu nevyšel, ale tak už to ve sportu býva. Příště to bude lepší! Přeji vám pěkný den!
Reagovat
PH94
Robredo-Dolgopolov..přesně tohle jsem očekával s ohledem na zápas Karolíny...:D
Reagovat
sprchon
To já taky, čoveče. :D
Reagovat
PH94
Tomu už chybí jen deštová přehánka přesně po ukončení zápasu :D
Reagovat
smazaný uživatel
a ke vsemu v zaveru padne Tommy.. :-(((
Reagovat
tommr
tomu se to v těch infarktových koncovkách stává dost často. Jestli se nepletu tak loni takhle přišel dvakrát za sebou o titul proti Murraymu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja vim, vzdycky vsak doufam, pro me suverenne nej Spanel.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je zase fakt...;)
Reagovat
janek_da
ale prdlajs. A s Murraym to neni meritko.
Reagovat
tommr
tenis je to sice hezkej, ale nemuseli by tolik zdržovat. Nevypadá to na to, že by se Karolína mohla dostat na kurt před půlnocí ... :(
Reagovat
blixa
A Vlk zatím stále brousí ... :D
Reagovat
Fandina
Venus se Sam byl hezký zápas. Venus ale běhala jak za mlada a byla o chlup lepší. Gratulka Venus.
Reagovat
horska.kraslice
Úplný souhlas. Ale ke konci i Sam zářila. Fakt pěknej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
no to byl ale porod. ale můžu být rád, že vůbec postoupila. :) Gratuluji a snad to s Caro půjde víc hladce. Já jdu spát a snad to Karo dá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super obě Williamsky to zvládli. Jen tak dál
Reagovat
smazaný uživatel
zvládly
Reagovat
smazaný uživatel
zvládli
Reagovat
aligo
Y
Reagovat
smazaný uživatel
I
Reagovat
smazaný uživatel
postupují :-)
Reagovat
aligo
snad ty sestry to zvládly ne? :D ale jestli se pletu sorry jen že jsem z ČJ odmaturoval za 1 :D když tak mi to vysvětlete :D
Reagovat
smazaný uživatel
legrace :D jasné tvrdé
Reagovat
kada.tom
Venus ve 3. kole, super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Vee nedokázala 3x dopodávat. Už to bohužel není ten zabijácký servis.
Reagovat
sprchon
Na tomhle povrchu ne, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Miss taková trapná soutěž. Missky jsou sice krásné a hubené. Ale kdybych se jich zeptala jaké je hlavní město Německa tam by odpověděli. Praha? nebo Moskva? možná Brno? Jo, ale mě to stejně nezajímá
Reagovat
Roger_Federer
To dost pochybuji, kdyz vetsina znich ma minimalne maturitu, nebo dela VS..bud trochu soudna.
Reagovat
smazaný uživatel
mají maturitu s oboru modeling, hladovka, makeup. Jo to jsou jejich oboy
Reagovat
smazaný uživatel
obory. Jsou hezké ale vařit neumí, jejich využitelnost je nulová. A bez mejkapu vypadají jako čarodějnice. To bych i já mohla do Miss kdybych měla na plastiku a 5 tun makeupu
Reagovat
aligo
ale maturita je pevně daná státem a je pevně daná státem tak se už kur*a uklidni!!
Reagovat
aligo
a jr všude stejná/****
Reagovat
smazaný uživatel
No Kvítí, na tvém místě bych pomlčel. Ty možná znáš HM Německa, ale v určitých oblastech to přinejmenším skřípe ;)
Reagovat
kada.tom
tak já myslím, že už dávno neplatí to, že hezký holky musejí být blbý :-) a jestli to vůbec někdy platilo ... ty holky nebudou blbý, studujou ekonomie, práva, atd. nemyslím, že musejí být blbé - vezmi si takovou Janu Doležalovou (Miss někdy kolem roku 2005 asi), ta je vystudovanou lékárnicí a dneska dělá v lékárně :-) ... ty holky vážně nemusejí být blbé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale více než polovina z nich je blbá. Nechápu jak někdo může kvůli titulu z Miss týdny nejíst a podstoupit několik plastických operací. Prostě to nechápu. Kur.ví si těla aby měli titul z Miss
Reagovat
kada.tom
když myslíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
znáš nějakou Miss osobně, že prohlašuješ takové věci?
Reagovat
aligo
ona podle svojí inteligence a schopností soudí ostatní :))
Reagovat
smazaný uživatel
je mi to jasné, podle toho jak to tady již delší dobu pozoruji je právě ona ta kdo je blbá (pokud je to vůbec žena :D)
Reagovat
smazaný uživatel
neni.. :-)
Reagovat
aligo
nevím jestli chlap by dokázal bejt tak blbej :D na to neni zase dost chytrej :D
Reagovat
smazaný uživatel
na tento tenký led raději vstupovat nebudu. Musím ale říct, že paní či pán by si měl tyto názory projevovat asi na jiném místě a hlavně, když už píše tak se alespon naučit psát správně i/y! :)
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
= mor diskuzí...
Reagovat
aligo
podle sebe soudím tebe??
Reagovat
smazaný uživatel
ne. Prostě to je hloupá soutěž. Kdo to dokoukal dokonce? A co tam jako dělá Mareš, to mohl rovnou uvádět Miloš Zeman a zládl by to lépe.
Reagovat
aligo
hlavně že ty seš největší mozek lidstva co? S tebou to nemá cenu... seš první kdo jde u mě do ignoru... važ si toho!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže i při ignoru stejně ze 180 příspěvků vidíš cca 100 od kvitofka.. :-(
Reagovat
Roger_Federer
Hele podle sebe soudim tebe?
Jako magori sem chodili vzdycky, ale komentovali aspon tenis, nechapu co sem nalezlo za posledni dobu existenci..
tolik kvalitnich diskuteru odeslo..a dosli Frickove, Slackerove, Kvitovky des.
Reagovat
smazaný uživatel
Venuše co to má být jako?
Reagovat
kada.tom
trojčí :-/
Reagovat
sprchon
Venus jí posadila na koně a Sam si řekla, že to teda zkusí a pojede... :)
Reagovat
aligo
jj Samička se chytla :))
Reagovat
blixa
Doufám ;-)
Reagovat
aligo
snad to teď nepustí :///
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Alex si ziskava divaky na svou stranu, odpaluje obcas ty mice famozne na tribunu, ted mu jeden amik-divak ten odpal chytil...
...vsichni nadseni, jak by byli na baseballu;)
Toz jde na to dobre ten Alex...
Reagovat
sprchon
No a bude ještě třetí set... Tak holt budeme ponocovat, no. :) Na Káju s neobroušeným, ale Vlkem omílaným Diamantem jsem fakt zvědavý. :)
Reagovat
aligo
Kája jde po nic? :/ já myslel po Venus :/
Reagovat
aligo
nich***
Reagovat
sprchon
Jo, po nich...
Reagovat
smazaný uživatel
omilanym...?;)
par krat jsem zapostoval...nooo.
tu prezdivku jsem ji nevymyslel fakt ja;)
---
jinak to cekani jde, Alex ma obcas fajn ujete napady, ktere nekdy konci fakt skvele...a nekdy uplne mimo;)
Reagovat
sprchon
Ale docela se to chytlo a většina TP teď sdílí tvoji natěšenost. Já teda určitě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
aby se nam uz neobrousil - nez se dockame.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jako vlk nebo Paula;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) diamant, vlk je neobrabitelny, prece.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ten ma jeste hooooodne brouseni pred sebou;)
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja si spis myslim, ze si se mne delaji nekteri spis prcu;D)))
...ale neva...ja se fakt na ni tesim;)
Reagovat
sprchon
Já o ní vím jen to, co jsi tu psal, takže se taky těším. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a jde se do tretiho...;)
Tak uvidime, co ten Alex jako zase vymysli...;)
Reagovat
smazaný uživatel
regalito, regalito rikaji spanelaci;)
to teda, darecek to byl od Alexe,
a Tommy najednou ma sanci jako hrom;)
Hned v uvodu rozh. setu.
Reagovat
tommr
ale nemuseli by tak zdržovat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A Vee má brajk :)
Reagovat
smazaný uživatel
a double brej :DDD hraje moc hezky. už se těším až udělám pápá Caro :P
Reagovat
aligo
jak má ty vlasy normální, bez barvy nebo copánků, tak mi připomíná z boku Sloe :))
Reagovat
smazaný uživatel
Sam???
Reagovat
janek_da
Z komentářů k volbě miss mě zaujalo

* Já přijdu, až bude světový mír.
* Už byla volba Miss Hladu?
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy jsou tak hubený, až je to škaredý.
Reagovat
Frick
Nejlepší byla v tom směru před 8 lety Katka Sokolová :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ta se mi taky líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem spokojený, protože jsem asi poprvé v historii Miss uhodl vítězku. :) Kdybych si tenhle týden nekupoval vstupenky na Final Four Euroligy žen, tak bych si snad i vsadil (byl tam kurz 5).

BTW: Nikol Švantnerová je přítelkyně fotbalisty Jakuba Hory (Teplice) a dcera Pavola Švantnera (trenér brankářů v Českých Budějovicích). :)
Reagovat
Frick
Tý jo. Nemá to bejt obráceně? Nejdřív se stát miss a až potom klofnout kopačku?
Reagovat
smazaný uživatel
No, většinou to tak bývá. :D Proto mě teď baví ty komentáře v diskusích na idnesu a novinkách, kde o tom vůbec nemají páru... :D

Ale opravdu to tak je. :)
https://www.facebook.com/fkteplice/posts/1053829434630963
https://instagram.com/p/w9k5jVpx3w/
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Venus! :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj mamca jede;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne k Venusi mamca vubec nesedi, kde je tvoje kreativita, Vlcku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Kimiko je v tom případě prababička :D
Reagovat
smazaný uživatel
pramamca.. :-)
Reagovat
janek_da
pramati Kimi, nas odvede vsechny na Fudzal a bude blaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre opravuji ciste na Vee;)
Ale ja uz jsem odbehl na kurt, na ktery nastoupi Pavlinka, a pri tom cekani koukam na Tommyho a na Dolga, coz je hrac ktery mne fascinuje, ten kreativni je...ale absolutne nekonzistentni;)))
Reagovat
sprchon
Snad nebudou dlouho zdržovat... :D Nakonec jsem nešel spát, když jsem se dozvěděl, že je Miss a taky jsem chtěl vidět kousek Venus se Sam.
Reagovat
blixa
Ona byla Miss, jo ? A studenou sprchu už máš za sebou ? :D
Reagovat
sprchon
Já to fakt nevěděl... Tyhlety věci jako co se děje v televizi já kromě sportu moc nesleduju. :D Sprchu už mám za sebou, byla potřeba. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja vubec nevim o cem hovorite;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No uz to prodluzuji chlapci;)
Dolgo chytl druhou kreativni vlnu....
...ale ja jsem tak nateseny, ze pro mne to problem si pockat nebude...
Reagovat
kada.tom
Venus si jde pro vítězství (minimálně to dnešní) :-D
Reagovat
kada.tom
Serena pěkně :-)
Reagovat
Frick
Vy s tim naděláte. Porazila 70. hráčku.
Reagovat
blixa
A ještě u toho byla víc umírající než Umírající :D
Reagovat
aligo
přesně... kdyby takhle porazila Halepku, Maršu, Petru nebo třeba Caro tak neřeknu ale tohle je fakt trošku moc...
Reagovat
aligo
Já fandil Monče, protože už to chce změnu :D tahle její dominance je fakt moc dlouhá :D :D ale obdivuji jí, i když poslední dobou to jde fakt dost těžko, při tom jak se na kurtu chová ://
Reagovat
janek_da
Už se na ten tenis s Monikou nedívám. Serena mi ho totálně pokazila. Vyhrává a pořád tam brečí :-/
Reagovat
tommr
Serena by potřebovala, aby jí někdo srazil hřebínek. Začíná bejt nechutně namyšlená. Každej uhranej bod soupeřky považuje za osobní křivdu a občas jí přivádí do nepříčetnosti už jen to, že si soupeřka dovolila vrátit jí míček ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
perfekcionalismus je uz porucha osobnosti.. ;-)
Reagovat
tommr
mě příjde, že Serena nad sebou začíná v poslední době ztrácet kontrolu - podobně jako třeba Nadal s těma jeho odpornejma rituálama ...
Reagovat
smazaný uživatel
nikdo nemladneme.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jo;))))
Reagovat
horska.kraslice
Možná že ji pořád bolí to koleno.
Reagovat
janek_da
:)))

jo, tak nějak to cítím. Zatím mi připadá, že chce být nejubrečenější šampionkou.
No, těším se na ten večerní dyamant.
Reagovat
EllNino
Tak jedem Samičko :) i za Lunejku
Reagovat
EllNino
Tak, kerá to vyhraje ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
stream na Venus se Sam není?
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel ne :/
Reagovat
EllNino
je :D
Reagovat
EllNino
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-v-williams-stosur-wta-miami-tennis-wta-37466.html
Reagovat
smazaný uživatel
vážně. na livesportu je že stream není
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2830501174384060.html
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :)
Reagovat
aligo
se mi vypl... dá mi někdo? :D
Reagovat
aligo
dík už mám :))
Reagovat
smazaný uživatel
už se těším na Vee a Sam
Reagovat
smazaný uživatel
Znovu velmi zajímavý zápas Monči a Serči :D Já to Moniku žeru, ale Serču taky :)
Reagovat
janek_da
hm, to bylo nespravidlivé. Čáry může dávat jenem Serena, přece
Reagovat
BooOoo
tak která ? 1-10 ?
Reagovat
EllNino
9 ! :)
Reagovat
BooOoo
taky taky :D ale i Jelizaveta není špatná :D
Reagovat
Frick
Nedívám se, peču na tu.

Možná se pak podívám do propozic. :o)
Reagovat
EllNino
ok :D
Reagovat
sprchon
Běželo to v obýváku, tak jsem občas nakoukl... A musím říct, že se mi nejvíc líbila 2, 5 a 7. Naopak ta devítka mi nebyla moc sympatická, takže s výsledky jsem celkem spokojen. :)
Reagovat
EllNino
http://www.wtatennis.com/javaImages/b6/8b/0,,12781~13601718,00.jpg ...ten výraz mi připomněl čarodějnici z Arabely :D
Reagovat
Frick
Skořepovou nebo Andrseníkovou?
Reagovat
EllNino
tu jak byla u nich doma kvůli zlámaný hnátě :D
Reagovat
janek_da
MOnčo, ukaž Serene pořádný Karpatský oblouk :)
Reagovat
janek_da
tak co. Bude brečet Serena i v druhem setu? Jestli to nebude 6:1, tak asi jo.
Reagovat
tommr
s těma jejíma trpitelskejma ksichtama po každým ztraceným míči je už trapná ...
Reagovat
kada.tom
Serena má set, dobrý, snad se chytne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
První set je doma, ale Serena měla velké problémy dopodávat
Reagovat
aligo
jak kdyby hrála už 3 hodiny a ne 37 minut :D :D
Reagovat
aligo
Jsem tu jediný kdo fandí Niculeku? :))
Reagovat
smazaný uživatel
vypadáto že asi jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
to doufam.. :-) neee, mne Monica jinak nevadi!
Reagovat
blixa
Rozhodně ne !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám obě moc rád. Jsem nestranný :) Jinak Nicu je opravdu moje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Sereno co to tam vyvádíš. Prostě ji poraž
Reagovat
janek_da
tragedie. Serena dala do sítě :(((
Reagovat
aligo
Serča mi připadá znechucená :D pročpak? :D
Reagovat
blixa
Už ji ten tenis ukrutně nudí ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
5-3 pro Serču. Go Serena
Reagovat
janek_da
A Serena brečí. To je logické, dala 2 auty.

Moňa musí svojí klasickou hrou rozleptat to kladivo :D
Reagovat
janek_da
ona brečí už i při vítězném úderu. Mončin tenis bolí.
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
janek_da
A ESPN se za Serenu asi omlouvá.
Reagovat
janek_da
:DDDD to byl forehand
Reagovat
janek_da
Ty woe ty Williamsky me iritujáí tím svojím ubrečeným obličejem. MOnčo dej j, co proto, ať brečí právem.
Reagovat
blixa
Se nediv, všude se jim děje jen samá křivda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Serenu si okecavej jak chces, ale mamca Vee, je mamca Vee;)
Reagovat
janek_da
No, já si vzpomínám na to Doha. JAk tam s BArou ke konci brecela, ze neukoncila ten zapas servisem. Do te doby jsem proti Vee nic nemel.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jste si trosku zaprehanel...
....jo dobre tak slabsi chvilka tam byla.
Ale na konci zase dojem spravila...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serčo znič ji
Reagovat
PH94
Tak přeci jen je to člověk ta Gavrilova :D
Reagovat
blixa
Jo, snad jo. Ten první set byl děsivej, i začátek druhýho, ale hrát se s ní asi přeci jen dá. Možná to byl jen totál výpadek Nary.
Reagovat
PH94
Ted dokonce 5-6 :) Aspon se ukáže jak je na tom po psychické stránce :)
Reagovat
kada.tom
Go Serena!
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuje někdo víc kanárů v jednom kole? Miami - kanáří turnaj!
Reagovat
PH94
Ta Gavrilova mě začíná děsit :D
Reagovat
blixa
No to je peklo II !! Kde se to kurňa vylíhlo ?
Reagovat
smazaný uživatel
Pekelné kuře! Líhnou se z dračích vajec!!!
Reagovat
blixa
Zatracenej mutant !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vono se dokonce radovalo, když ničilo Maruš! Tolik bezcitnosti v jednom kuřecím tělíčku!!! :))))
Reagovat
blixa
Mutanti jsou děsně nebezpečný !!! ;-)
Reagovat
Fandina
jsou :-))))))))))))
Reagovat
Frick
Porazí Agu?

(Begu určo, to je jasný)
Reagovat
EllNino
no to nevím, nedal bych za Agu ruku do ohně :D
Reagovat
Frick
Možná to bude klidnější. Pak budu moct v klidu fandit Káje.
Reagovat
Frick
...pokud dá dneska ten dyjamand....
Reagovat
smazaný uživatel
jeste nikdy se mi Karlicku nepodarilo precist spravne, mam trvale zafixovano "centralni nervova soustava" .. ;-)
Reagovat
sprchon
:)))
Reagovat
Roger_Federer
ja tam furt vidim CML
Reagovat
smazaný uživatel
Porazí tam všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná s Gavrilovou bude mít trochu problémy.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
aligo
nakonec na streamu nebude ://
Reagovat
PetaM
Na drakulovi je stále psaná :D
Reagovat
sprchon
Livesport často kecá, její kurt (tedy momentálně Fognini se Sockem) je na kamerách...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestras....Pavlinka s Kajou bude;)
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě na kurtu 1 se to dneska jak na sviňu nejvíc protahuje.
Dneska si asi ten diamant nechám ujít.
Reagovat
sprchon
Já si jdu teď zase lehnout... Dneska jsem přijel domů ve 3 ráno a moc jsem toho nenaspal. Budíka si dám na půlnoc. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za půlhodiny začíná serča.Ale z toho zápasu mám obavy. v IW dokázala Monika Serenu dost potrápit a Serena asi nebude zdravotně úplně v pohodě.
Reagovat
blixa
Dobře Heather, otáčíme, otáčíme ! ;-)
Reagovat
blixa
Bože, ty baby neudrží servis a neudrží .. děs :D
Reagovat
sprchon
Krása. :)
Reagovat
PetaM
Hrůza no. :)
Reagovat
blixa
Ještě že udrží moč, jinak by byly kurty samá loužička ... ;-)
Reagovat
PetaM
Taková mladice snad musí, ne? :D
Reagovat
Fandina
Petko jede. Ve druhém honí Kiky ze strany na stranu. Hezky. Andrejko go go go!
Reagovat
r176
BOMBA!!fiflena z Kanady je venku :-)))))))))))))))
Reagovat
vrabejka
Kiki budíček, vstáváme už je ráno!!!!
Reagovat
Frick
To je strašný, ona fakt nic neohajuje. Musíme si počkat až na léto, zda se udrží, neudrží...
Reagovat
misa
Obhajovat první elitní sezonu je strašně těžké.
Reagovat
misa
výsledky v Miami!!! CSN postupuje, Errani postupuje, Petkovic neprohrála gem, Genie zase vylítla.
Reagovat
sprchon
Taky se mi to vůbec nelíbí...
Reagovat
aligo
mě se z toho líbí jen Genie :)
Reagovat
misa
Mně taky, vzhledem...
Reagovat
blixa
Taková nudná barbína, dyk na ní není nic zajímavýho ;-)
Reagovat
aligo
já mluvím o tom že vylítla to se mi líbí :))
Reagovat
blixa
Co je ? Pravda, Karlička to je peklo ale jinak jsem naprosto spokojen ;-) Ještě aby to ta Kája uhaluzila ...
Reagovat
Fandina
Doufám, že Kája bude hrát super a vyhraje. Když jí půjde dobře podání, tak bych se ani o žádnou haluz nestrachovala. Kájo pojď!!!
Reagovat
sprchon
Genie je venku, mezitím si i Kiki vysloužila Kanára...
Petko hraje slušně a Kiki mi přijde, že hraje bez rozmyslu, vůbec nic jí zatím nejde.
Reagovat
blixa
Andrejka taky zakanářila, není nad to chodit na bojové rozdílení, pak víš co máš fasovat ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
ze vezmu Evzenu pod kridlo... efekt "No1e" naruby.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz ji vzal pod tlapu.....
prirozeny efekt toho, cim vic lidi si do ni kopne, tim vic ji podporim...
...ale prehanet to nejak nebudu, mam tam na tom okruhu WTA i jine zajmy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to já měl vždycky. A naopak,když je někdo příliš přetlačovaný, tak mě to většinou dokáže spolehlivě odradit.
Mimochodem nevěděl by někdo dát objektivní komentář na její dnešní zápas proti Mariaové? Bohužel mi pořád nefungujou streamy takže nemůžu posoudit, v čem byla příčina prohry.
Reagovat
sprchon
To je jednoduché... Stream nebyl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Evža pokračuje v duchu hesla "Na GS mi není rovno, všude jinde hraju h..."
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu infantilni na tve pomery...ale celkem se da vyuziti i na Kvitovou...co rikas?;)
Na trave mi není rovno, všude jinde hraju h..."
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdit, že mimo trávu Petra hraje h.. je dost mimo, nemyslíš? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle priblble rickacky jsou hlavne mimo, asi si nepochopil, na co jsem narazel...primarne...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, necháme to být :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda já mám radost :) To je skvělá zpráva. Snad ještě vyletí zítra Halepice
Reagovat
PH94
Evžena snad brzy vyletí z Top10 :D
Reagovat
blixa
Když ona kromě těch GS skoro nic neobhajuje, může klidně hrát tužku ;-)
Reagovat
aligo
a dnes Petkovič s Kerber a Badosa :)))
Reagovat
sprchon
Angie volá taky po kanárovi... :)
Reagovat
kada.tom
Bouchard OUT - super zpráva !!!
To má za to, jak se chová :-)
Reagovat
aligo
je venku :)) paráda :))
Reagovat
PH94
Evžena končí a nebudu říkat, že mě to netěší :D
Reagovat
EllNino
Genie out
Reagovat
aligo
Když vidím jak dnes hraje o to víc mě mrzí že vyřadila dvě naše... mám jí rád, ale dneska jí to moc nejde... dost chybuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
dohrála skvěle rozehraný zápas. Sice tam pak byly menší komplikace, ale TB dala :) Gratuluji
Reagovat
kada.tom
Sára to zvládla, ale škoda, že vyřadila zrovna Nasťu, té se letos nedaří :-(
Reagovat
smazaný uživatel
letos?
Reagovat
smazaný uživatel
loni 2 tituly z primer. nezdá se mi to jako špatná sezona
Reagovat
aligo
dva tituly orámovaly z obou stran otřesnou sezónu...
Reagovat
smazaný uživatel
jak píše aligo, 2 tituly, ale jinak naprostá mizérie.
Reagovat
Frick
Možná to letos bude podobný u její bývalý deblový parťačky. Sezóna na hofno, ale Doha + Moskva (třeba) :o)
Reagovat
aligo
sezona není ani v půlce a ty už to víš? ty jdeš jasnovědec?
Reagovat
aligo
seš***
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze jsem zpusobil "bouri na vsi"...
...tedy na TP;)
Tak jasne, ze chci videt ten neobrousenej diamant. Znam ji jen z kusych obrazku a videi, nejakych koncicich zapasu nekde v zapadakove...a tak;) Plno clanku...ale poradny zapas na okruhu WTA tezko, nebot je to jeji prvni turnaj;) v tehle kat.
Proste mne ta hracka sedi...no;)
Proto ji chci videt v poradne akci, abych si ji take pekne dobrousil...take je to hodne svazane s Karlickou...proste...

Ocekavani mam jen takove, ze si ji uziju, nemusim na silu vsemu fandit...si to proste uziju bez ohledu na vysledek.....a jasne ze budu prat mlade Pavlince...co by ne;)
Nic proti druhemu koteti;) Ale ta se sama o sebe postara...
mne zajimaji poradny vyzvy...

...jinak jak tu pisete, ze ji proste Karolina porazi...vpohode, v suchem...no nevim, aby jste se nakonec nekteri nedivili.

Rozhodne je Paula ve vyhode. Pliskova ji nactenou muze mit jen horko tezko...
...nebot by si museli s trenerem narychlo prochazet plno clanku Pancha, Xaviho atd...
...shanet po vsech certech videa...a stravit nad tim nevim kolik casu...neco o tom vim;D) ...Takze Karolina jde do neznama.

Neobrouseny diamant ji nazyvaji Spanele, ja to jen prevzal...jeste jsem cetl perla a tak;) Ale mne se libi ten diamant...;)

Jinak jsem strasne rad, ze bude hrat s Kajou, bo aspon bude obraz;) S Beck bych se asi nedockal...

Nebojte, otravovat vas tady behem zapasu nebudu;)
Reagovat
vrabejka
Brejk!! Come on Genie!!!!
Reagovat
kada.tom
Lukáš skvěle, výhra se počítá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak je vidět že mu Americké betony svědčí
Reagovat
vrabejka
Paráda Luki :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Maria začala druhý set čistou hrou na servisu. No to by bylo kdyby Evža dostala 2 kanáry
Reagovat
dadaft
ha ha ha, tak Bušička se přidala do seznamu kanárkářek.
Reagovat
George_Renel
Dnes je plodný den. Kanárci se líhnou jak o závod.
Reagovat
blixa
Maria zjevně nechyběla na bojovém rozdílení ;-) :D
Reagovat
aligo
má někdo stream na Genii? :))
Reagovat
aligo
Dostala kanárka :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No Evžena dostala kanára. Dneska už se rozdali 3 kanáři a to dnešní program teprve začal
Reagovat
blixa
Už kanárek zpíííváááá .... Evženo Evženo, ty to vedeš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si užiju Káji, tedy pokud jí šoupnou na digisport. S tím diamantem nechápu, neznám jí a je Španělka. Pro ty má asi slabost vlk....Tak řečeno slovy RF doufám, že ji naše jednička vymete. A když ne, tak alespoň porazí .
Reagovat
blixa
Já bych byl vopatrnej s tou Kájinou formou .. stačilo by i uhaluzit :D
Reagovat
sprchon
Jo, Kája to musí uhaluzit. :D To je jako když nám přednášející řekne, že se nosník "žvejkne", že prej je to odbornej výraz. :D
Reagovat
blixa
Jasný, tady jsme samej vodborník !!! :D
Reagovat
sprchon
Hlavně doufám, že ten Simon už dohraje... Další set by posunul Káji zápas o další cca hodinu.
Reagovat
vrabejka
Kaja sice bude hrát až 5. zápas ale nevadí :D Každý se muže splést :D
Reagovat
sprchon
Kdo se může splést? To jsem nějak nepochopil... :)
Reagovat
vrabejka
Že Kája nehraje po Simonovi jak sis myselel ale až 5 zapas někdy kolem 0.00.
Reagovat
sprchon
To jsem si nemyslel. :P Jen jsi to špatně pochopila. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ze? :-)
Reagovat
sprchon
Přece neznamená, že když hraje až pátý zápas, že ten další set, který se bohužel bude hrát, neoddálí její zápas. :D
Reagovat
vrabejka
To je váš problem že vy musíte jít spát v 8 večer i o víkendu :D
Reagovat
sprchon
Já samozřejmě počkám, ale čím dřív se začne, tím budu raději. ;)
Reagovat
vrabejka
Kaio bojuj!!!
Reagovat
vrabejka
Genie zaber.
Reagovat
sprchon
Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví. :)
Hezká fotka od Fed Cupu.
https://pbs.twimg.com/media/CBLWIapWYAAew0e.jpg:large
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
No na Evžu nekoukám ale zatím to vypadá na kanára
Reagovat
kada.tom
kanár být nemusí, ale bylo by fajn, kdyby Bouchard vypadla, přál bych jí to za to její chování
Reagovat
vrabejka
avé že lidé na kurtu ji přímo zbožnují. Jen češi jsou velmi sympaticke hekny Serenu a Marfušu.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka
Nicole se taky tak dřív chovala. Ale Genie už je v pohodě. Ale není to češka tak jí nic neodpustíte. Všichni se přece musí chovat jak užásná patriotka Kvitová.
Reagovat
smazaný uživatel
What?
Reagovat
Roger_Federer
Nejlepsi by bylo kdyby se pakoval v dalsim kole Rafan.;)
Reagovat
sprchon
Ona ani není na streamu, to bych jinak aspoň chvíli koukal...
Reagovat
smazaný uživatel
divam se jen na cisla, ale vzpominam si, ze v Midlandu Maria porazila Nicole a zaujala me krasnym jednorucnym BH na ktery presla z obourucneho, nezvykle, myslim.. :-)
Reagovat
vrabejka
Lukáš je král v tiebrejku vyhrál 7:0 a ted už vede 3:1 :)
Reagovat
dadaft
takže Elina prohrála.
i jen podle skóre lze říct, že Elinina bolístka = špatný vstup do zápasu (nebo obecně setů), zůstává pořád stejná.
0:2 nebo 1:3, to jsou klasické Elininy "rozjezdy".
pro ni je bez nadsázky lehčí dopodávat set proti Sereně, než ho dobře začít,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
no a na servisu je třeba taky makat.

gratulace Káti.
Reagovat
marekv
Tak Nicole študentka psychológie :-) No, panečku :-)

Jinak tvrdit, že neukončila kariéru je neprůchodný, to by šlo po roce, po dvou snad. Naopak upřednostňovat důvod ukončení kariéry jako zdravotní by u čtenářů povrchněji sledující tenis mohlo celkem procházet. Tohle ideálně nacpat do mainstreamových médií (třeba iDnes maj dobře podchycený).
Reagovat
sprchon
Docela přetahovaná o podání... Snad Alizé zabere, ale spíš věřím Carličce.
Reagovat
sprchon
No... A je vymalováno.
Reagovat
blixa
Se dalo čekat. Karlička je smrtonosná zbraň ;-) :D
Reagovat
sprchon
Už se rozjela... Že by zazpíval? :)
Reagovat
blixa
Tak možná přeci jen byla fasovat, akorát si to schovala na pozdějc :D
Reagovat
sprchon
Asi ne... :D Jedině ještě na 3. set.
Reagovat
EllNino
Rosi tb 7:0 :D
Reagovat
Frick
A předtim tři míčky v řadě v gemu na 6:6. Čili celkem DESET míčků v řadě uhrál, pták rosolák.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš dal v tiebreaku kanára a vede 1:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
stream asi není že?
Reagovat
smazaný uživatel
zavři oči a zkus si to představovat :) jestli to chceš vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
není
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že ne. Má slabé podání. Servismanky a ničitelky vyhrávají GS (Petra, Marfuša, Serena, Vika) sice Aga, Caro, Simona se dostanou do finále, ale vždy ve finále narazí na ničitelku která je porazí. Simona umí dát ránu, ale není to ono a Nicole neměla s tím servisem moc problému hodněkrát dala winner z returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje. NK - naprosto klidně.
Reagovat
misa
Loni v Paříži byla kousek od titulu. Proč by tam letos nemohla uspět?
Reagovat
smazaný uživatel
kousek od titulu byla i Aga ve Wimblu. A už to nikdy nezopakovala. Myslím že Paříž vyhraje Marfuša nebo Serena. Uvidíme jestli se přidá i Petra, nebo někdo nový. Simona může vyhrát, ale neumím si to ani představit.
Reagovat
dadaft
Roland Garros si u Simony dokážu představit v klidu, na antuce podle mě na GS má (když se to i trochu sejde...)
Reagovat
blixa
Tak pokud je schopná vyhrát Premier Mandatory, je schopná vyhrát i GS. Záleží jen na tom, jak se to sejde. Pokud jí bude držet zdraví, tak jí to tam nejspíš někdy spadne.
Reagovat
sprchon
Asi tak. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koliktát se tohle říkalo o Wozniacká že bude vyhrávat Grandslamy. A nic
Reagovat
blixa
Nesešlo se .. i to se stává.
Reagovat
smazaný uživatel
No i Aga vyhrála PM Mantadory. Grandslam nikoliv
Reagovat
smazaný uživatel
více méně souhlas, ALE! Petra by si v době GS nedala voraz, Serena by na GS neodstoupila kvůli kolenu.

Vyhrát P. Mandatory není jako vyhrát GS. Ten se bere s větší vážností (logicky).
Reagovat
darek.vrana
Doteď jsem myslel, že jo, ale Nicole odhalila její slabiny v plné nahotě a teď už mám názor jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že je to ve hvězdách. Momentálně je třetí největší kandidátka, což není úplně špatný. Ale myslím, že ho potřebuje vyhrát co nejdřív, za rok už to třeba může být komplikovanější.
Ona je výborná, ale né nějak vyjímečná. V mých očích.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Jak řekla Jana Novotná když vydíte její hru tak neřeknete Wow jako když vidíte Petru ve Wimbledonu. Myslím že dopadne jako Caro nebo Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Může a nemusí. Má nižší šance. Musí se to sejít. Takový je konečně tenis. Záleží i na štěstí v losu, jak hraje soupeřka, jestli neodstoupí, nezraní se atd...Hodně aspektů. Hodně hráčů na to tzv. mělo a GS nevyhráli. Ale ty její ječivý a úporný fanynky, který jsem včera viděla a slyšela - to je teda klaka!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nemohla? Já bych jí hodně přála FO.
Reagovat
smazaný uživatel
My Miami run came to an end yesterday,of course i wish id be longer, but great 2 matches and a lot of things to work on. Now 2 weeks practice in Florida and off to the european clay
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=vD0VD4ANzUM
https://www.youtube.com/watch?v=l1LOVgr2ZYM
https://www.youtube.com/watch?v=1ZlXQ_wE_uA
Zabijácký forehand, stejí styl podání a hodně krát si Forehand obíhala. Včera to byla ta stará Nicole, jen trochu víc chybovala. Ale jinak ten její styl miluji. Stejně jako styl Petry.
Reagovat
sprchon
To tam dneska nepadá a Kaia hraje docela dobře...
Reagovat
blixa
Heh, to se v tom Miami ti kanáři fasují nebo co ? Akorát Caro asi chyběla na bojovém rozdílení :D
Reagovat
smazaný uživatel
Elina, Lukáš, Simon, zabereme!
Reagovat
dadaft
tak Elina dostala v prvním setu totální kartáč. ((
Reagovat
smazaný uživatel
a s Caro to také nevypadá nejlépé. Ale já to Kaie přeji
Reagovat
smazaný uživatel
no ale Karlička zatím válí. Jó to bude top desítka jak vyšitá.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel pro Lucku. Carla je ve své nejlepší formě. Ale je pravda že Lucka si tu TOP 10 prostě nezaslouží. TOP 10 se musí uhrát a né se spoléhat že soupeřky vypadnou.
Reagovat
misa
Vaidišová si podle tebe zaslouží Fed Cup?
Reagovat
smazaný uživatel
já to nemyslím zle. Ale potom včerejším vypadnutí si ZATÍM Lucka tu TOP 10 moc nezaslouží. Musí si to prostě uhrát sama a musí zvládat ten tlak. Má čas do Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Jen mě mrzí co simona řekla. Soupeřku jsem neznala. To jako vážně Simono bylo ti 16 nebo 17 let. A to jako nesledovala tenis. Nicole byla 2x v SF Grandslamu. V Rumunsku snad TV mají
Reagovat
sprchon
Já bych to pochopil spíš tak, že s ní nikdy nehrála, neznala moc její styl a nevěděla tedy přesně, co čekat... Prostě se s ní nikdy nesetkala, tak ji neznala. Ale určitě věděla, kdo to je. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no to doufám že Simona věděla že Nicole Vaidišová existuje :) ale slova uznání ji říct mohla. Ana I. ji také pochválila.
Reagovat
sprchon
Já bych to neřešil a nehledal bych v tom nic špatného. ;)
A to, že ji Simona nepochválila rozhodně Nicole neuškodilo. ;)
Reagovat
George_Renel
Tady přece nejde o to, že by to NV vlezlo do hlavy. Jde spíše o to jestli se nestává Halepová do sebe zahleděnou. Jestli spíš právě jí neškodí to SI-MO-NA, co slyší každou chvíli.
Reagovat
misa
Jsou tady jiné kandidátky na dosebezahleděnost.
Reagovat
blixa
Myslíš těch 90% účastnic WTA ? :D :D
Reagovat
misa
Přesné procento neznám. Akorát vím, že tam nepatří Kvitová & Šafářová :-)
Reagovat
sprchon
Těžko říct, mě by to lezlo na nervy. Někomu to může vlézt do hlavy... Ale proti Simoně nic nemám, Rumuni jsou na ni prostě hrdí a ona se s tím vyrovnává dobře, za což ji obdivuju.
Reagovat
blixa
Jako nemá to jednoduchý děvče. Není to přirozená celebrita darem od pánaboha, angličinou vládne takovou školní, v záři společenských reflektorů se asi moc jistě necítí. Tenistky to mají trochu těžší než jiní sportovci, protože od nich se čeká trochu celebrití záře. Plácá se v tom jak umí, já bych jí za to nenadával.
Reagovat
Frick
V Rumunsku je bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam bída, ale snad TV tam mají alespoň někde.
Reagovat
EllNino
Tahle dáma je moje srdeční záležitost a tehdy mě hrozně ranilo, že s tenisem "sekla" ...od tý doby jsem si teda našel novou jedničku Jarku s Petrou, ale Nicole se k nim zase hrdě přidá :D její nátlaková hra se mi vždycky hrozně líbila a navíc i pěkně vypadá....myslím, že během té pauzy dospěla a teď bude mít zase trochu jiný pohled na tenis, což jí asi pomuže ...doufám, že se co nejdříve dostane do stovky, protože tam patří, ukázala to včera velmi jasně :)
Reagovat
tommr
já zase doufám, že Petru nenapadne "opičit" se po Nicole a taky nepřeruší kariéru ... :)
Reagovat
EllNino
Pokud ano, tak je to její volba, když to bude tak cítit, bude to možná lepší než trápení na turnajích ....:)
Reagovat
slacker
Bude to jen dalsi ukaz toho jaka je to "slepicka". Zahodit karieru kvuli sportovci treti cenove kategorie
Reagovat
PH94
Tak Karolína přeci jenom na těch kamerách bude? :)
Reagovat
blixa
Jak si na to přišel ?
Reagovat
ta-dah
http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
blixa
No jo .. snad nekecaj ;-)
Reagovat
PH94
Podle tipsportu stream bude :) Tak jim věřím :D
Reagovat
blixa
Vlk konečně uvidí svůj diamant, to bude radosti ! :D
Reagovat
PH94
Jojo :D To je taky to poslední co ho na tomhle zápase potěší :D
Reagovat
blixa
On nemá velká očekávání. Myslím že ho potěší už to že bude na kamerách. Snad se s tím spokojí i Diamant a Kája nebude moc haluzit .. ;-)
Reagovat
PH94
6-4 6-4 a budeme spokojení všichni :D
Reagovat
tommr
stream bude určitě a s trochou štěstí by to mohlo být i v televizi na DigiSportu (zápas Venus se Stosurovou by ale musel skončit dřív než začne Karolína hrát) ... :)
Reagovat
EllNino
snad, ale myslím, že Venus se Sam by mohl bejt pěkně dlouhej zápas bohužel ...
Reagovat
tommr
záležet bude i na předchozích zápasech a to jak na Grandstandu tak na jedničce. Předběžne to vypadá docela dobře, protože na GS se hrajou i dva ženský zápasy zatímco na C1 se hrajou jen samý mužský (a ty bývají obvykle o něco delší) ...
Reagovat
EllNino
:D to jo ...uvidíme no :) Kája začne tak ve 12 podle mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
blbý je, že je to až pátej zápas. Při nejlepším se může začít kolem desáté večer, ale klidně i třeba v jednu v noci. Se mi moc nechce ponocovat.
Reagovat
tommr
jj to je škoda. Já tipuju začátek okolo půlnoci ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím.
Reagovat
tommr
hlavně aby zase dneska nepršelo jako včera ...
Reagovat
sprchon
Achjo... Ještě že jsem si teď dvě hodinky pospal. :D Ale stejně se mi nechce ponocovat. Zápas ale chci vidět, takže to vydržím. :)
Reagovat
PH94
Nicole pořád umí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to půjde tímto tempem, to zlepšení za půl roku
je parádní, máme se na co těšit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist