Vaidišová se Štěpánkem mají druhou dceru. Dostala jméno Meda

19. 12. 2021, 21:27
Aktuality 7
Tenisoví manželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se tento týden dočkali rozšíření rodiny. O narození druhé dcery dnes na instagramu informoval dvojnásobný vítěz Davisova poháru. Holčičku, která dostala jméno Meda, přivedla někdejší sedmá hráčka světového žebříčku na svět 16. prosince.
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová

"Dostali jsme nejkrásnější předvánoční dárek, jaký jsme si kdy mohli přát. Vítej doma,“ napsal Štěpánek k fotografii miminka, jehož se společně dotýkají tři ruce. Třiačtyřicetiletý Štěpánek a dvaatřicetiletá Vaidišová už mají tříletou Stellu.

Štěpánek s Vaidišovou se poprvé vzali v roce 2010 na Pražském hradě, ale manželství skončilo o tři roky později rozvodem. Jejich druhá svatba se uskutečnila v utajení v květnu 2018, první dcera se narodila o necelé dva měsíce později.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
brixner
Já je míval rád voba, teda tatu i mamu a miminko je fakt nádherný, všechny miminka prej voní do prvního umytí...smile Tak ať to trpí zdravím, tydle geny ať se klidně množej a né ty...no nic. A to jméno...pěkný, pěkný, já vosobně bych jim asi...
1.Poděkoval
2.Nepoděkoval

Co vy?
smile
Reagovat
sojka1
Stella je hvezda a Medea - Meda je carodejka, za me dobry... predevsim bych z toho nedelala v dnesni dobe zadnou vedu, dokonce ani v te nasi kotlince - a ze holky budou spis ruzne pendlovat... ;-) jinak krasna fotka, ruce mozna kyc, ale co jako, kazdeho nas do zivota nesly nejake ruce a jak bylo dulezite, ze nas neupustily... :-)
Reagovat
com
smile to je zas jméno jak něco.. Kdyby žily v USA, tak to bych ještě pochopil.. Ale už vidím jak na ní v čechách volají Méďo, no a haranti ve škole zamění místo pismene E pismeno R smilesmile
Reagovat
Fandina
Gratulace veliká. Narození dítěte mě vždycky dojímá, obvzlášť v předvánočním čase. Tak ať se daří rodince. Gratulace veliká.
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
lvicek
Gratuluji a přeji hodně zdraví celé rodině a ať se jim dobře funguje ve čtyřech.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist