Vaidišová smetla hráčku druhé světové stovky a je ve čtvrtfinále

25. 9. 2014, 19:58
Aktuality 267
ITF LAS VEGAS - Nicole Vaidišová si po návratu na kurty připsala svou zatím nejrychlejší výhru. V Las Vegas dnes smetla 135. hráčku světa Veroniku Cepedeovou Roygovou z Paraguaye a na teprve druhém turnaji po více než čtyřleté pauze postoupila už do čtvrtfinále.
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová v březnu 2010 kvůli ztrátě motivace a problémům s ramenem ukončila v necelých 21 letech kariéru, po dvou operacích a čtyřech letech pauzy se však k tenisu rozhodla vrátit. Svůj pvní turnaj odehrála minulý týden v americkém Albuquerque, kde nejprve porazila Karatančevovou a následně v druhém kole podlehla Kontaové.

Tento týden na podniku ITF s dotací 50 tisíc dolarů v Las Vegas se pětadvacetiletá Češka dostala už přes dvě soupeřky. Včera otočila zápas proti Alexe Glatchové a dnes suverénně přehrála 135. hráčku světového žebříčku Veroniku Cepedeovou Roygovou, kterou smetla 6-0 6-2.

Vaidišová proti dvaadvacetileté soupeřce z Paraguaye dobře podávala i returnovala, byla trpělivá ve výměnách a využívala chyb soupeřky. V úvodním dějství svou sokyni zničila kanárem, což dokázala naposledy v roce 2009. V druhé sadě sice bývalá světová sedmička předvedla více chyb a neměla tak jistou ruku, od stavu 2-2 však získala čtyři gamy v řadě a snadno zvítězila.

O postup do semifinále si dvojnásobná grandslamová semifinalistka Vaidišová, která si již zajistila posun do osmé světové stovky, zahraje s domácí nasazenou čtyřkou Madison Brengleovou. Čtyřiadvacetiletá Američanka je aktuálně 110. tenistkou žebříčku WTA.

- ITF LAS VEGAS -
(USA, tv. povrch, 50.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (25. 09. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Vaidišová (ČR) - Cepedeová Roygová (7-Par.) 6-0 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

267
Přidat komentář
smazaný uživatel
vy ste tu totalni kok0ti, riesite si tu svoje bullshity namiesto toho aby sa tu komentoval vykon Vaidišovej.
Reagovat
blixa
:D :D ..... A v sobotu prišel bača a vyhnal nás všetkých, že mu ovce besníme ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Á, pán se probudil....Tak to musí pán dolů na začátek diskuze....
Reagovat
smazaný uživatel
já se z tebe zblázním... Že tě to baví, jako kolovrátek... Jedině to, že fandíš Lucce ( já také ) otupuje trochu to ostří proti tobě...
Reagovat
Frick
No, radši tu ještě dodám, že umím i Lucku zkritizovat natolik, že mi je pak i vyčítáno, že jsem na ní moc přísný. Třeba co se týče Tokia ve kterém nepřešla přes ČF a já to nazval jen splněním povinnosti a nějakým úspěchem.

Největší kritika pak samozřejmě patří na první kolo Washingtonu a především Prahy.
Reagovat
Fanda67
Pokud bych měl porovnat Petru a Lucku ( předesílám že jsem fanoušek obou ) , řekl bych to asi takto - když má Lucka top formu je schopná hrát s kýmkoliv, s Petrou když má top formu se nedá hrát vůbec. Proto Petře stačí 2x za rok na měsíc chytit top formu k udržení se v TOP10 a věřím že jednou bude i jednička, Lucce bohužel i vyrovnanější výkony zatím nestačily na top10 - vyhrát 3-5 vyrovnaných zápasů v řadě je obtížné. Snad se jí to do příšího wimbledonu podaří a do té desítky také nakoukne :)
Reagovat
Frick
Když si vezmu českou TOP five, tak mi přijde, že Lucka má největší deficit v "mohla uhrát" x "uhrála"

Petra na většině turnajů od svého slabšího průměru po propadák, ale má GS, WTA Premier a (zatím) finále Premier 5.

Karolína uhrála 1x WTA 280, 3x F WTA 280 + nějaké drobné. Snad to USO mohlo být lepší. Casey se dala...

Bára uhrála finále Premieru a ČF na GS. Možná opět to USO mohlo bejt lepší...

Klára, ač sezóna v globále nevycházela, uhrála 3x finále WTA 280 a jedno vyhrála...

Až na to semíčko ve Wimblu jsou tam jen tři ČF na Premierech a maximálně osmifinále na vyšších turnajích. Fajn je to, že jich bylo skutečně dost - pokud to budem počítat s Wimbledonem a vynecháme Řím, kde Lucka nebyla, tak nám vychází, že odehrála 11 turnajů GS / Mandatory / Premier 5 a dostala se 7x do OF a dále (přičemž na dalších třech turnajích došla alespoň do R32, kde jí stopka vystavila velmi kvalitní hráčka se kterou se vždy bila ve třech setech). Bohužel ale tedy jen 1x to OF překonala. Takové "Berdychovské výsledky". Nezapře, s kým chodila, no...
Reagovat
pockerface
no právě jako kdyby Lucka i ten Tomáš prostě nedokázali udělat ten poslední krok,ten krok k tomu,aby se pořád nepsalo velký talent ale...chybí nějaký větší výsledek.(myslím tím titul na větším turnaji).
Reagovat
Fandina
Ono je to těch posledních krůčků trochu víc. Jeden to není, ale to není nic ani proti Berďovi, ani Lucce. Pořád je tu u obou šance, aby velký výsledek přišel. Nicméně. Porovnávat momentálně Petru s Luckou asi tak moc zrovna nejde, už jen kvůli tomu, že jí Petra stabilně poráží a i úspěchy má proti ni větší. Je podle mě o třídu výše než Lucka. A samozřejmě bych jí přála, aby jí dohnala i třeba předehnala. Momentálně je ale Petra před ní.
Reagovat
Frick
Tak Lucka by překonala Petru jen v případě lehčího Petřinýho úpadku, což si určitě nepřejem. Přejme si Petru na piedestalu a Lucku jako věrnou sekundářku na konci desítky.
Reagovat
Fandina
Tak já bych si přála, aby Lucka vyhrála GS a Petra přidala další. To bych si přála, obě by mohli hrát prim, obě vpředu ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava hrubka ... mohly ... holky
Reagovat
Fanda67
ta děvčata tě dávají zabrat docela často :)
Reagovat
Fandina
jo .......... víc než kluci ... úsměv
Reagovat
pockerface
ono je to hlavně o hlavě,nastavit si,že na to mám standartně porážet hráčky z top20 a vyhrávat nad hráčkama top 40-100 a nemít výkyvy.Lucka mi přijde i moc "hodná" jako kdyby ani někdy nechtěla vyhrát,jako kdyby se obávala humbuku kolem sebe.Samozřejmě,že to tak určitě není,ale prostě mi tak přijde.Taková trošku šedá myška,které stačí být tam kde je a když bude top10,tak OK,když nebude nevadí.Ale třeba se úplně mýlím a Lucka to může mít v hlavě poskládané úplně jinak :-) je to jen má domněnka tak snad mě tu nebude někdo za to kamenovat :-)
Reagovat
Frick
Nicméně v letošních výsledkách proti stejným soupeřkám je to dost vyrovnané...
Reagovat
Frick
Máme tu 16 postupů do finále WTA 1000 / 900. 15x musela hráčka cestou porazit někoho z TOP 15. Petra nemusela porazit nikoho z TOP 30. To prostě je ukázka ohromný kliky.

A hráčka tim, že porazila někoho z TOP 10 se nestává hráčkou úrovně TOP 10.

Kdyby se Petra utkala s Kerber nebo Halep, byl by copak na Petru kurz 1,30?

Je tady prostě kontrast s tou Luckou. Možná by už třeba byla letos hráčkou TOP 10, kdyby neměla věčně na pyču los (-3cm v R32 na AO).
Reagovat
Frick
Chci prostě vidět Petru trochu zaválet na TM. Aspoň to SF!
Reagovat
misa
Vyhodí ho dveřmi, tak vleze oknem :-)
Reagovat
Frick
Pardon je to prostě zcela normální, že když se třeba poukazuje na kvalitu hráčky, že se řekne, že porazila tu a tu z TOP 10...

Takže zase na druhou stranu tu budem shazovat výkony Petry C., jenž byla schopna porazit Li a Kerber?
Reagovat
misa
Pořád tady brečíš, že Petra neporazila top 10 hráčku a měla velké štěstí na los. To se pak nediv. Lucka je níž na žebříčku, logicky má pak horší losy. Lucka vypadla s Li Na na AO, ale v dalším zápase mohla klidně prohrát stejně snadno jako letos na US Open ve 4. kole. Snad si nemyslíš, že by brala titul?
Reagovat
Frick
A proč by ne? Měla by tam (teoreticky) Makarovovou (tu dala ve Wimbledonu), Flavii (tu dala v Madridu - pravda na antuce), Eugenii a Cibuľu (tu také dala ve Wimblu).

Takže ano, nebyly tam hráčky, které by byly nějak o míle lepší než Lucka. Mohla to i vyhrát (z tohoto úhlu pohledu). Spíše by byl ale asi problém ve zdr. stavu Lucky...
Reagovat
misa
Lucka bohužel nikdy nevyhrála ani turnaj kategorie Premier. Kdy se naposledy někomu podařilo vyhrát grandslam bez nějakého předešlého většího titulu? U řady zápasů ve vypjatých momentech proti top hráčkám se prostě Lucka zlomí. Letos v Eastbourne to měla s Petrou už taky skoro vyhrané. 1. set jejich wimbledonského sf. pak rozhodl jeden míč. To není o pořád o štěstí, oproti těm nejlepším tam je pořád malý kousek. Top 10 jí moc přeju.
Reagovat
Frick
Nj, asi musí bejt tak dobrá, aby to nebylo o jednom míčku (R32, R16, ČF ve Wimblu)
Reagovat
pockerface
tak to,ale Lucka bude muset ještě párkrát porazit hráčku TOP10,aby se na turnajích dostávala do QF,SF,F a pak bude i Lucka v top10 a bude mít taky "kliku" na los.Petra taky v r.2011,2012 musela porazit a porazila spoustu hráček top10,aby se tam následně objevila i ona.Tak třeba Lucka v Pekingu Serenu porazí.
Reagovat
Frick
Tak ono by to spíš chtělo upřesnit, že měla většinou to lepší z TOP 10 (Li, 2x Maria, 2x Simona, Serena) + 5x Petra, na kterou prostě katastrofálně neumí. když natrefila na tehdy desátou Wozniackou a Cibulkovou, tak je dala. To stejný platí o Flavii (toho času 13.) a Aně na FO (toho času 11.). Až v Tokiu se nezadařilo. V něm ale možná Lucka nebyla zcela zdr. fit...
Reagovat
VlS
Ranking je jen statistika, nic víc a nic míň. Na konkrétním turnaji má vliv jen na nasazení, ne na výkony na kurtu. Použít ranking jako argument tímhle způsobem může opravdu jen tenisovej diletant.
Reagovat
blixa
Svatá slova ;-)
Reagovat
pockerface
pravda,ono taky záleží,který povrch má hráčka ráda.Některá může být v top50,ale sedí jí tráva a dokáže porazit hráčku top3 a naopak zase může na antuce prohrát s hráčkou top100. Takže ten žebříček je opravdu hlavně o rozlosování no a pak...děj se vůle boží :-)
Reagovat
blixa
To také, ale hlavně je to roční "okno", které absolutně nic neříká o aktuální formě.
Reagovat
misa
Konečně nějaká hráčka top 10 na obzoru. Naposledy si zahrála Petra se Simonou v Madridu. Už by to chtělo první skalp, ať se to Petře nemusí na diskuzích pořád připomínat :-)
Reagovat
lars
Busicka byla defacto v top10 ve finale wimbledonu
Reagovat
PetaM
To ti nikdo jako argument nevezme ...
Reagovat
smazaný uživatel
No Frick rozhodně ne...
Reagovat
lars
Mylis se nekolik se jich najde
Reagovat
PetaM
Moc normálních lidí ale není :D :D Nebo spíše napuntičkářů :D
Reagovat
PetaM
*nepuntičkářů
Reagovat
ludolf
Fakticky přesnější je uvažovat statistiky top 10 v roce podle pořadí na konci roku.
Reagovat
lars
to tezko. Podivej na Ciluli, nahlidla do top10
Reagovat
lars
...Cibuli....
Reagovat
ludolf
Proč těžko? Zrovna Cibule bude těžko protipříklad - nahlédla do top 10 díky AO, ale jinak si tu výkonnost po celý rok neudržela. Na druhou stranu Bouchardová se do top 10 dostala pozdě proto, že ji tížily rok staré slabší výsledky. Jinak to "přesnější" je myšleno statisticky - vždycky mohou být výjimky, ale "aktuální" ranking má prostě půl roku zpoždění.
Reagovat
lars
to je na zamysleni. Z tveho predchoz. prispevku nebyla jasna hlavni myslenka :))
Reagovat
lars
uz Busicku nikdo nemohl vysoupnout z top10 behem nejmene tydne.
Reagovat
smazaný uživatel
nech toho ! Že tě to baví !Asi chceš do medu kápnout trochu octa, viď ? Takový jsi. Vždyť leckdy je žebříček pouze orientační. Je tu hodně holek na vzestupu, tam nemůžeš operovat jen s postavením na žebříčku....A ještě jednou : že výše postavené holky k Petře nedolezly není zásluhou Petry, ale hráček, které je porazily a ty zase musí Petra porazit sama. JSI SNAD HLUCHEJ ? Nebo spíš slepej, nebo lépe : Poskoč si, protože si asi sedíš ( stojíš ) na vedení !
Reagovat
pockerface
tak,tak např.o Nikole Vaidišové,také všichni vědí,že není hráčka top 800,ale min.TOP 30.A když jí to půjde a bude bavit klidně zase může být TOP10.Prostě někdy opravdu žebříček nevypovídá o kvalitách hráčky.Stosur vyhrála USO a teď se plácá mezi 20-30 místem a kdyby na nějakém turnaji porazila hráčku z TOP10,tak se nikdo nebude divit,protože všichni víme,že STOSUR má na víc než TOP20-30.Podívej Azarenka vinou zranění je také v TOP20-30 a přitom všichni ví,že herně patří do TOP5.
Reagovat
Frick
musely k postupu do finále Mandatory / Premier 5 turnaje porazit aspoň jednu hráčku TOP 15...
Reagovat
PetaM
A co jako?
Reagovat
darek.vrana
Vždycky se musí najít něco, jak výkon snížit.
Reagovat
Fandina
Jejich chyba, že brzy vypadávají.
Reagovat
aligo
vždyť Petra nemůže za to se že jí ostatní bojí a raději prohrajou než k ní dojdou... viz. Serena... radši vzdala už ve druhým kole. aby nebylo divný kdyby vzdala ve finále...
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně si jí to, Petro, oplatila. Ať si nemyslí....
Reagovat
petrulinka
Já právě mám pocit, že jak přišel za Svitolinou trenér, že se tvářila dost otrávneě, zřejmě si myslela, že když Petru jednou porazila, že už ví, jak na ni, a že se jí to opět povede. No a když to nešlo, tak začala být z toho otrávená.
Reagovat
dadaft
mně teda otrávená nepřišla, si vzpomeň, jak tam zapružila u jednoho neproměněného nalitého forhendu.
ona zápasy prožívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Prožívá, ale rukou potřást u sítě nějak neumí... Bára už nevydržela a prostě jí to musela ukázat...
Reagovat
dadaft
šak dobře udělala, na leklé ryby není nikdo zvědavý. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Šak souhlasím ! Leklé ryby jsou na nic.
Reagovat
martinek37
Hezky Petra! :)
Tedy konec ale byly docela nervy. Elina taky hrála pěkně.

Los Pekingu je docela mazec. Doufám, že Bára pošle domu Simonu.
Reagovat
lars
jj. Peta v SF se Serenou , pokud ji neporazi Wozejk/Cornet
Serena ma radost, ze zase muze narazit na Cornet :))
Reagovat
dadaft
Šarapka na úvod Kanepi, pak Svitolina, taky dost tvrdý start.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já si myslím, že možná Serenáda ani nenastoupí, po tom kolapsu ve Wuhanu. V každém případě by to bylo rozumnější s ohledem na zdraví. To už je druhý kolaps v krátké době. To už o něčem svědčí...
Reagovat
pockerface
taky si myslím.TM má jistý,bodů dost,tak možná bude odpočívat.
Reagovat
lars
Peta zase muze hrat s Garcia
Klarka zase zacina s Diyas
To je fakt "nahodny los"
Reagovat
petrulinka
Dnes 43 W a 26 UE
Reagovat
smazaný uživatel
To mám tak velkou radost a těším se zítra na finále ( i když nemám tolik písmenek jako fandina ). Což takhle Bouchardka ?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro finále by byla ideální Bouchard a snad se bude hrát večer místního času
Reagovat
smazaný uživatel
Bude se hrát v 15 hodin jejich času, takže v 9 hodin u nás. :)
Reagovat
petrulinka
Prý se má hrát zítra v 15 hodin místního času, takže u nás zase ráno v 9, včera to tady někdo psal, ale třeba to bude jinak, uvidíme :-)
Reagovat
sosna
krása, když zítra vyhraje, zůstane třetí, se ztrátou jen 110 bodů na Simonu a ta teď není v top formě...
Reagovat
pockerface
prosím PetuM,až bude mít čas,aby sem zase dal celý zápas.Neměl jsem možnost se dívat.Díky moc!!!
Reagovat
PetaM
Jasne, až najdu a budu doma :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na tennistv.com je catch-up zápsů, ale je to placena služba
Reagovat
freeteepek
K dokonalosti Petře chyběla jen větší úspěšnost prvního podání a míň dvojchyb. Soupeřka hrála rovněž úžasně a i ona má před sebou zářivou budoucnost. Skvělý zápas!
Reagovat
Fandina
Pěkný zápas od obou a Petra nakonec nezklamala. Hezky obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Péťo, opět tě baví tenis a je to hned znát. A přeju Kotyzovi pevné nervy, které s Petrou musí mít stejně jako my. Ať mu to s Petrou ještě vydrží, i když už byl zatracovaný, kritizovaný a měl jít do háje. :D WOW :)
Reagovat
misa
Návrat Lunej?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nikdo, jen pár písmen, jakých jsou tu tisíce :D:D
Reagovat
misa
Tak nevím, co si z toho mám vybrat.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D to máš jedno. Hlavně si mě už nebudou plést s chlapem :D
Reagovat
smazaný uživatel
nezlob se, ale ty nejsi nikdo nebo jen pár písmen. Ty jsi ( jako každý přispěvatel zde ) člověk, který se ukrývá za těma písmenkama a více či méně ( podle svého uvážení ) nám ostatním nechá nakouknout do svého já ( do svého myšlení, srdce, jak to chceš nazvat, to je jedno ). Nejsme písmenka - jsme lidé....
Reagovat
smazaný uživatel
já se nezlobím, já to přece vím, jen na to někteří zapomínají a pak to občas podle toho vypadá. :) Ale raději to nebudu pitvat, mám velkou radost z Petry i z toho, že je vidět, že to není o blbém trenérovi, který tam nemá co dělat, ale jen a jen o Petře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím a radost mám také...
Reagovat
dadaft
gratulace vítězce.
čest poražené.
kvalitní hra, napínavý zápas.

Petra až na malinký třígemový výpadeček dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím a mám rádost z Petiny výhry. Ale stejně mě hlodá ta 50 % úspěšnost na prvním servisu....I přes to Petra vyhrála...
Reagovat
Fandina
Úspěšnost prvního servisu je jen 54 procent, ale body po prvním servisu jsou 30 z 37 81 procent a to zase není špatné. Petra asi na první servis víc riskuje.

http://www.livesport.cz/zapas/4dcBTvoc/#statistiky-zapasu;0
Reagovat
Frick
Třeba bude zase nalitá jak dělo...

Do háje, co vám ta Šafi udělala.

Chudák holka.
Reagovat
pockerface
tak sláva,byly ty opět na závěr nervy,ale Petra to zvládla.Velká gratulace k finále. SUPER PETRO!!!!
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do finále ! :))))))Petro pojď ! ! !
Reagovat
misa
aby neudělala drama :-) Ale zvládla to a 3. finále roku je na světě. Gratulace Petrušce.
Reagovat
petrulinka
Jestli se nepletu, tak ty dvě předchozí finále vyhrála, takže by do třetice všeho dobrého? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A finále kategorie Premier 5 a výš nikdy neprohrála. Snad to klapne i zítra. :-)
Reagovat
misa
Velmi pozitivní.
Reagovat
kada.tom
Doservírováno, hotovo :-)

Možná dobře, že se Petra musela bát šancí brejků či třeba i toho, že musela servírovat na udržení se v setu. Tyhle zkušenosti se mohou zítra hodit :-)))
Reagovat
PH94
Náádhera!!!
Reagovat
Fandina
je to tááááááááááááááááááááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooooooooooooo šikulinka šikulinka šikulinka .... super super super ............................ nádhera nádhera nádhera ................ joooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
Fanda67
ještě že je zítra sobota u uvidím alespoň finále, nejlépe s Caro
Reagovat
Fandina
Je mi jedno s kým to bude, ale doufám, že Petina vyhraje. Dneska to nakonec zahrála jako stará mazačka. Bála jsem se bála, ve druhém setu, když přišla o brejk, ale Petruška je šikulinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
Fandina
To finále asi víc přeji Caro a Petru vítězku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooo!!!!!!!!
Reagovat
sosna
hotovo, paráda:-)
Reagovat
Fandina
třetí MB Peti pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí mečbol, to už musíš dát !
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, zachánilo mě to před kolapsem, uf ! Gratulace k finále....
Reagovat
sosna
2. mečbol
Reagovat
kada.tom
incredible ... :-)
Reagovat
sosna
Elina se nevzdává, výhoda:-(
Reagovat
sosna
shoda, tak znovu...2 míče!
Reagovat
Fandina
40:15
Reagovat
smazaný uživatel
Já se z toho snad zblázním...
Reagovat
Fandina
už je to táááááááááááááááááááám
Reagovat
sosna
jeden fiftýn....
Reagovat
smazaný uživatel
Adrenalin pomalu stoupá ! Dva míče !
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden !
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, tak zas dva...
Reagovat
Frick
Ale postoupit do finále WTA 900 a neporazit žádnou (současnou či bývalou) hráčku TOP 30, to je celkem síla.
Reagovat
kada.tom
chyba těch hráček, že se tam nedostaly, ne Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Navíc Karolína už ve 30 je a Svitolina na hraně.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, no a co jako ? Myslíš, že se to stalo poprvé ? Svědčí to jen o velké vyrovnanosti v první (snad ) 50 tce žebře. Petra opravdu za to nemůže, že lépe postavené soupeřky vyletěly, jak cukráři. Kdyby to byla jiná, tak se o tom ani necekne, ale, že je to Petra, tak to kdekdo řeší. Už DOST !
Reagovat
lars
hodne jich z top30 onemocnelo nebo se zranilo
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono hlavně selhala Serena Williamska ( nebo její zdraví ), vyletěla Šarapka, Kerber, Agněška, Halepka....mám pokračovat ?
Reagovat
darek.vrana
Viď, měla by se toho finále vzdát. Co si vůbec o sobě myslí...
Reagovat
Fandina
30:15
Reagovat
sosna
dva míčky
Reagovat
Fandina
15:15
Reagovat
pockerface
no luštím pavouk v Pekingu a Petra mezi tím Svitolinu brejkla.No tak to jdu luštit dál,aby to Petra dotáhla do vítězného konce.Petro držím palce.
Reagovat
pockerface
jinak Peking těžký los pro naše všechny hráčky.Ty Číňanky pro Petru.No snad vyhraje Wuhan,protože Peking bude hodně těžký.
Reagovat
misa
Teď zchladit hlavu a dopodávat.
Reagovat
sosna
Dopodávej to!!!!
Reagovat
kada.tom
Petra teď excelentní!!!
Už zbývá "JEN" doservírovat!!

Tak pojď do finále, pojď :-)
Reagovat
dadaft
ano, je o něco lepší hráčkou, zaslouží si vítězství.
ale drsný tenis.
Reagovat
Fandina
joooooooooooooo a 6:5
Reagovat
smazaný uživatel
Áááááánoooooo ! A teď !
Reagovat
smazaný uživatel
Chvíle pravdy....
Reagovat
Fandina
teď ale Petra přesvědčivě a super čistou hrou na 5:5 a chce to brejk a pak potvrdit. Peti pojď!!!
Reagovat
pockerface
tak pokud Petra Svitolinu teď nebrejkne,tak snad to dotáhne v TB.Přece si nenechá proklouznout mezi prsty dobře rozehraný zápas.Pokud by to šlo do třetího tak nevím,nevím.Svitolina se rozjela.
Reagovat
dadaft
no jo no, časy, kdy byla Svitolina no name holka, dobrá na rozehrání, jsou definitivně pryč.
ten brejkbol odvrátila neskutečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš zarážejí procenta Petřinýho prvního podání - 50 % !
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.chinaopen.com.cn/en/scores/ws.html
Reagovat
sosna
Kája má od 2. kola těžký los...
Reagovat
gedzitka
Chudák Lucka, to je ale pech. A Petra potenciální třetí kolo s Venus (los by na to byl).
Ještě mě pobavil volný los u Svitoliny, která do druhýho kola chytne Mášu.
Reagovat
sosna
hm, a Bára má hned v 1. kole Halepku :-(
Reagovat
lars
Masena treba neprojde do 2.kola :))
Reagovat
petrulinka
Petra tam má opět Venus a předtím ještě Číňanky, případně taky Garciu. Mně přijde, že na sebe narážejí pořád ty stejné hráčky.
Reagovat
dadaft
s Venus na sebe narážejí poměrně často, ale to je jen dobře, jsou to z nejlepších zápasů na okruhu. ))
Reagovat
pockerface
jestli jsem to dobře rozluštil,tak Karolína by šla na Petru v případném QF.Ale Petra do 2.kola taky nic moc-jednu z Číňanek a ty jsou holky houževnatý.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda !
Reagovat
aligo
Petra poslední dobou vůbec nechce využívat jestřába... neví někdo proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš se jí zeptat. Ale třeba je to tím, že je na kurtu a my u tv a vidíme míčky trochu z jiné perspektivy...
Reagovat
petrulinka
No taky to nechápu, myslím si, že to mohla využít, hlavně v tu chvíli, když prohrávala 15:40.
Reagovat
lars
mozna si ho schovava na TB ??
Reagovat
smazaný uživatel
ffff !
Reagovat
pockerface
jsem to asi zakřikl s tím,že Petře jdou odvracet brejkboly.Ale Petra se holt "občas" nevyhne tomu,že pro nás fanoušky zápas zdramatizuje.Asi chce,abysme byli na konci zápasu stejně zpocený jako ona :-)
Reagovat
pockerface
a tak slibně ten druhý set vypadal.Ach jo.Už mohla mít Petro skoro hotovo.Tak snad se na tom kurtu neuvaří.
Reagovat
smazaný uživatel
A brejk je fuč ....
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to snad neměla začít sledovat, před tím Petra vedla. Ale procenta prvního podání jsou fakt nízké, už jsem to viděla v předchozích zápasech....Tak, Petro, přece jí nenecháš prostor, pojď do toho !
Reagovat
misa
1. servis odchází, to pak jde těžko...
Reagovat
smazaný uživatel
Bojuj Sweetolino :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bléééééé !
Reagovat
smazaný uživatel
Peťo, bojuj !
Reagovat
aligo
Styď se!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten se nestydí. Zaprudí si a je fuč. Jen nám trochu zdvihne mandle...
Reagovat
Fanda67
on to včera hlásil dopředu a já mu slíbil že ho nebudeme bít ( pokud petra vyhraje ) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to jo. Stejně nechápu a) proč fandí Svitolině b) proč to tady musí prezentovat . Jediný důvod, že chce, abychom se zabývali koninami. Tak už na něj nemyslím a nereaguji....
Reagovat
kada.tom
tak jsem vstal a čekal jsem, že už bude zápas za námi, místo toho si doufám snídani osladím Petřiným vítězstvím :-)

zatím ale není hotovo :-)
Reagovat
petrulinka
Teď to byl podle mě aut, nechápu, proč si Petra nevzala jestřába, ještě ho nevyužila
Reagovat
pockerface
myslím,že Petra bude mít hodně velký procento,že když se prokouše přes QF,tak většinou dojde do finále a tam vyhraje.Pro Petru jsou na turnajích nejhorší první tři kola,pak se vždy uklidní a rozjede a většinou dojde hooodně daleko.Tak snad jí to vyjde i tady.
Reagovat
misa
vyhrála 90% bodů.
Reagovat
sosna
brejk, paráda:-)
Reagovat
pockerface
nejlepší scénář pro Petru by byl:rychle Elinu brejknout,pak nejlépe ještě jednou :-) a honem rychle do finále.Ale asi to nebude tak snadné :-) a tím pádem pro nás kdo fandí Petře nervy drásající.
Reagovat
PetaM
No tvl! A to já koukám jen na čísla! :D :D
Reagovat
Fandina
Petra je moc mokrá a celkově působí unaveně. Svitolina oproti ní působí jako politá živou vodou. Ale zatím to Petra ustává ranami a také měla pár super momentů na síti. A teď brejk, tak Peti jen tak dál!!!
Reagovat
rib
ale Fandino, Petra působí úplně normálně, takhle mokrá je přece vždycky. Její únava se pozná na špatném timingu, což zatím vůbec není vidět :-)
Reagovat
PetaM
Jo? Super, tak díky za info :D
Reagovat
Fandina
hlavně že teď potvrdila brejk a je to 3:1 to je nejdůležitější. Peti pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
To je tím, že je tam vlhko a horko...
Reagovat
petrulinka
To teda Fandino nesouhlasím. Podle mě Petra působí úplně v pohodě, jen je dost zpocená, ale to je snad ve vedru normální. Svitolina mi přijde, že vypadá hodně otráveně, jako by počítala s tím, že dnes zase vyhraje a najednou zjistila, že je to jinak.
Reagovat
pockerface
no to já taky koukám jen na skore a proto je to pro mě daleko víc nervydrásající :-) Bohužel musím pracovat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem celkem v klidu, stíhám se u toho i učit. :D
Reagovat
lars
hrat tenis ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, latinský názvosloví v český mluvnici. Nechápu, na co mi to bude...
Reagovat
Fandina
W/UE Petra 19/8 v prvním setu, tak jen tak dál! Svitolina 6/5
Reagovat
aligo
Jo jo ale petra sla vykonem dolu, kdežto svitolina nahoru...
Reagovat
aligo
Tak ne... opravuju se :D krasnej brejk
Reagovat
George_Renel
z ptačí perspektivy na tenisový areál ve Wuhanu je opravdu úchvatný.
Reagovat
aligo
Všiml si někdo, že Petra všechny první sety na Wuhanu vyhrála poměrem 6:3? Docela zajímavý :)
Reagovat
misa
Ne :-)
Reagovat
Fanda67
asi Ty né ? :)
Reagovat
PetaM
Jo :) Akorát jsem na mobilu, tak nevím, jak to bylo s Kájou, ale říkal jsem si to taky, že zatím všechny 6:3 :D Tak to vyhraje :D Takový talisman :D Vyhrát první set 6:3 a vždy postup do dalšího kola :D Tak to je znamení :D :D
Reagovat
misa
Bude to ještě těžké, podmínky jsou pro Petru dost unavující.
Reagovat
pockerface
jooo,Petra je dobrá.To odvracení brejkbolů jí na tomto turnaji jde.¨
Tak ještě jeden setík a finále je doma :-)
Reagovat
PetaM
Fuj, to bylo psycho :D
Reagovat
sosna
Petra to zvládla, set je doma, tak ještě jeden, prosím.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jeden. Pojď!!
Reagovat
dadaft
no, Elina ukazuje, že z ní roste psychicky silná hráčka.
ona se pod tlakem neláme.
Reagovat
Fandina
nemá co ztratit, naopak
Reagovat
sosna
ou ou 2 breykbally :-(
Reagovat
misa
má ráda Ukrajinu nebo Putina? Bydliště má v Charkově, což je na východě země.
Reagovat
sosna
Mám mnoho kamarádů a znýmých z východu i západu Ukrajiny a není to tak, že kdo bydlí v Charkově nebo Donětsk je automaticky za Putinem...je to dost individuální
Reagovat
pockerface
tak Petro už to "jen" do podávej a první set máš doma :-) Držím palce ať to Petře dnes vyjde.Finále bych jí moc přála a mohla by si ho zahrát s Caro.
Reagovat
sosna
Teda Marušce Bouzkové, se tady nějak hodně věří...mám kurz 1,06 se soupeřkou, se kterou hrála jen jednou (letos) a prohrála.
Tedy já jí věřím taky, ale ten kurz mě dostal:-)
Reagovat
Fandina
Petina zatím zodpovědně a teď brejk na 4:2 super a dopodávat Petruškooooooooooo
Reagovat
PetaM
Peťo pojď, breakni ji! :)
Reagovat
misa
Petra už často hraje se soupeřkou, která je mladší než ona. Ve Wuhanu je nejstarší semifinalistka.
Reagovat
sosna
s Caroline jsou o jen o pár měsíců:-)
Reagovat
dadaft
Petra zatím vypadá v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
proti Petře dnes stojí double Li Na . eLINA svitoLINA. Uvidíme :)
Reagovat
dadaft
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
proti Petře dnes stojí double Li Na . eLINA svitoLINA. Uvidíme :)
Reagovat
dadaft
když už teda v TV neuvidím semíčka, zapl jsem největší sportovní událost tohoto víkendu - Ryder Cup.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, atmosféra už od první minuty extatická.
jako na fotbale.
tohle bude jízda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Teď na to koukám a v hledišti zničeho nic zavlála mezi pár vlajkami i česká vlajka, při nástupu Roryho s Seržim. To jsou věci ... úsměv
Reagovat
dadaft
jo, já už ji viděl úplně na začátku.
jsou tam i naši.
šak je to svátek golfu. ))
Reagovat
Fandina
já vím, hraji golf ... úsměv
Reagovat
Frick
Co myslíte, nedávalo by smysl, kdyby i na ženském okruhu byl třístupňový systém turnajů - tj., že by se ITF turnaje rozdělily na jakési challengery a futures? Jako rozhodující čáru bych viděl dotaci 25.000. Tam se hraje o 50 bodů, což není úplně málo a hlavně - hrají tam hráčky, co už mají kontakt s tím nejvyšším tenisem. Mám tedy na mysli hráčky ze druhé stovky, co si zahrají v kvaldách o GS nebo se i přímo dostanou do hlavních soutěží na méně obsazených WTA 280, dá se tedy i říct, že nemají problém se tenisem uživit. Oproti tomu na ITF 10.000 stačí na post turnajové no. 1 i pozice ve čtvrté stovce a tedy zřejmě takové hráčky se nemohou uživit pouze tenisem.
Reagovat
VlS
Fricku, ty máš furt takovejch teorií.
Turnaje ATP. mají stupně tři, ale nejsou to futures, challengers ..... Jsou to ATP250, ATP 500 a ATP 1000. Nad tím jsou GS jako kategorie trochu sama pro sebe pod ofi křídly ITF. Futures a Challenger nejsou turnaje ATP , ATP je neorganizuje, pouze z nich započítává body do rankingu.
U WTA je to podobně, jen je tam těch stupňů víc.
ATP i WTA jsou mašinky na prachy, ti co je řídí mají bezpečný kritéria úspěšnosti používanejch modelů - přináší (+_- ) zisk.
Pokud nemáš k dispozici jejich controllingové výkazy, tak těžko můžeš navrhovat, jak na to. Jde o prachy, bavíme se o profesionálním tenisu.
Reagovat
Frick
Slovíčkaření. Víš dobře jak to myslim - nějak oddělit ty miniturnaje od těch menších. Tak, jak to je v mužském tenisu. Už jen zde na TP - futures se tu evidujou / neevidujoum zato ženský ITF 10.000 se tu evidujou plně.

http://www.vysledky.cz/tenis/ - naproti tomu třeba tady je pořadí

1) ATP
2) WTA
3) Challenger
4) "Challenger" WTA 125k
5) ITF - Futures
6) ITF - ženy (a klidně i 100 000 USD turnaj)

Samozřejmě, je to trochu malichernost, ale pro ilustraci to poslouží...
Reagovat
Roger_Federer
Sice nevim co myslis tim uzivit, ale hracky a hraci kteri se nikdy nedostanou do top80 a vis, jsou mozna na hrane "uziveni" a rozhodne se nikdy nezabezpeci do konce zivota.
Reagovat
Frick
No, tak. Uživí se momentálně. Hráčky na 100. - 150. místě by měly mít prize money něco nad 100 000 USD / rok. Pochopitelně, mínus daně, cestování, trenér, hotely.... plus zase sponzoři, příspěvky od svazů (?) atp.
Reagovat
dadaft
pod tímhle článkem sama Nicole hlásí útok na první stovku
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/215310/skvela-vaidisova-v-las-vegas-urvala-po-navratu-druhou-vyhru.html
to by mohlo klapnout a přeji jí to.
ale dál jsem tedy zvědav.

(tedy předpokládám, že to je její fejsbůkový účet)
Reagovat
rib
nepředpokládej, tahle fb stránka vypovídá o tom, že to je od nějakého jejího zapáleného fandy. Myslím, že tu nějakou dobu i otravoval s tím webem, který je ten fb provázaný
Reagovat
dadaft
tak jsem na to mrkl a její účet to asi není, tedy pokud si aristokraticky neoniká.
"Nicole se příliš netrápila............"

no, já se fejsbůku a podobným kravinám vyhýbám jak čert kříži, ale k čemu to je, když tam může být kde kdo za kde koho??????
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/vaidisova - "Stránka věnovaná "znovuzrozené" české tenistce NICOLE VAIDIŠOVÉ"

Jako OK, ale takováto FB stránka by se měla jmenovat "Nicole Vaidišová - Fanpage"

https://www.facebook.com/nicki.stepanek?fref=ts - snad tahle by mohla bejt real, ale pouze osobní profil pro přátele
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/pages/Milujeme-cho@@@didla-Lucky-%C5%A0af%C3%A1%C5%99ov%C3%A9/617865188243529

:-))))

To jsem ani nevěděl, že na Lucce jsou tak zajímavý její nožky. Spíš ty oči jak studny nebo něžně vyrýsové svaly.

No, kdyby byla FB fanoušků původních koz Simony H., divil bych se méně. Jakkoliv bylo samozřejmě jejich zmenšení rozumné (i z est. důvodů).

Hm, tak asi tady stránka už byla jelikož část její URL je zakázaný slovo. Zajímavé.
Reagovat
galisj
Tak to vypadá,že opět Petru nauvidíme v TV.Semi a finále má být na Slovak 2.Ta stanice mě již leze krkem.Škoda Eurosportu,že nekoupily práva oni.Bohužel.
Reagovat
dadaft
no fakt že jo.

jdu blejt velebnosti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
rib
no nevím, dá se koupit stream na cz.topfun.tv za 150 Kč na 30 dnů, tam je slovak sport 1 a 2. To je třeba pro někoho z vás schůdné? Jako lístek do multikina...
Reagovat
dadaft
já jsem topfun měl, dokonce tam ještě mám na účtu dvě tři kila, ale on teď jede jen na tabletech a telefonech, ne na domácím PC.
(můj telefon umí volat a sms :))))))
Reagovat
rib
aha, tak to mi vůbec nedošlo, že to už není na pc :-) Já zase v čase zápasu musím na jednání, asi by se nehodilo dát si tam tablet a sledovat tenis :-))))))))))))
Reagovat
sprchon
No, taková zrada... :/ Ani to zítřejší finále nebude na Slovak Sport 1
Reagovat
Frick
je Nicole na Tipsportu mírně favorizována - 1,71
Reagovat
Titan
Jen tak pro info Vaidišová je aktuálně 993 hráčkou žebříčku s deseti body. Platilo v pondělí.
Live je 810.
Tommre!!! Proč ten žebříček neadekvátně zkracuješ...:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
810 byla před dnešním zápasem, po započítání bodů za Cepede (asi to aktualizují po odehrání celého dne) by měla jít o dalších zhruba 100 míst nahoru. Kdyby dokázala v LV vyhrát, tak jde na konec 4. stovky, ale asi je lepší držet se při zemi :)
Reagovat
Titan
Ano, správně. Většinou to aktualizují celkem brzy, ale jde taky o významnost turnaje a pravděpodobně i oficiální potvrzení...
Držet se při zemi můžeme, až nebude hrát s komparzem, ale s hráčkami řekněme kolem 70. místa...:-)
Reagovat
Frick
Příští týden je úplně plonkovej, ten další se představí Terka Martincová na 50k Monterrey a tedy Nicole na 25k v Rock Hill (teoreticky - kdyby třeba v Las Vegas vyhrála - nedali by jí WC do kvaldy Linze?). O týden později (od 13.10.) startuje konečně zajímavá "padesátka" ve francouzském Joue-Les-Tours, kde bude hrát Kristýna jako turnajová dvojka, dále tam bude i Andrea Hlaváčková a v kvaldě Voryna (2) a Bára K. (4), takže se třeba kvaldě vyhnou. Renata ale figuruje i ve start-listech jiných turnajů, tak uvidíme....
Reagovat
smazaný uživatel
Linz je next week ne? Pokud ano, tak je to nemožný.
Reagovat
Frick
Po Pekingu
Reagovat
smazaný uživatel
No i tak bych řekl, že jsou zvučnější hráčky, který by oslovili.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně myslím, že pro ní je lepší se rozehrávat na ITF, kde je větší šance hrát víc zápasů. Ať nabere co nejvíc praxe a na WTA turnaje se vrhne příští sezónu.
Reagovat
Jan
Že by raketový průlet žebříčkem nahoru ? Přál bych jí to. A žebříkáři jako tommr a další si mohou smlsnout :)
Reagovat
dadaft
viděl jsem kus toho zápasu a trochu bych se s těmihle nadějemi krotil.
byl to šílený tenis.
to, co dnes uvidínme v semifinále, bude jiný tenisový kosmír.

Nicole má před sebou ještě pořádný kus cesty.
Reagovat
dadaft
* v semifinále Wuhanu of course *
Reagovat
VlS
Souhlasím, to co se předvádí na těch malých turnajích má tak trochu blíž k amaterskému tenisu, než k WTA
Reagovat
pepin
Máš pravdu, včera jsem se též díval a čeká ji opravdu hodně dlouhá a těžká cesta. Neodváží se člověk ani porovnávat na co se v současné době díváme ve Wuhanu.
Reagovat
EllNino
Bohužel, Petra Cetkovská už letošní sezonu asi balí, odhlásila se i z Lince, to je smula ...po tom titulu z Olomouce měsíc nehrála, pak si dala US Open a teď asi "doufejme" snad v Austrálii ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě příjde že poslední dobhou hraje strašně ale strašně málo .
Reagovat
Frick
Škoda, no. Ale myslim, že může bejt spokojená. Porazila 2x hráčku TOP 10, to je paráda, ta padesátka v Olomouci taky fajn. Škoda těch lapálií. Ale třeba díky tomu skromnějšímu programu nebude muset kariéru hned zabalit.
Reagovat
EllNino
taky fakt ...ona vždycky nehraje, pak si nažene body v Doha, Bukurešti a Olomouci a má hotovo, např. sezonu od 1. tejdne začínala naposled v 2009, v Austrálii už nebyla 3 roky skoro ...tak snad si zahraje po novým roce konečně i tam ..:)
Reagovat
Patri.k
Nevíte kde najdu player list na officální WTA turnaje, když jdu na itftennis.com najdu tam kompletní seznam všech hráčů, kteří jsou na turnaji přihlašený i ty, co musí dělat kvalifikaci, jenže na officálních stránkách turnajů, jsou jen seznamy hráčů, který budou hrát v hlavní soutěži, už né kvalifikanti a podobně.
Reagovat
EllNino
http://www.tennisforum.com/ ...tady jsou na WTA turnaje, rozklikej si to a pročti si acceptance listy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Veruna nic moc nehrála ale, spíš nic, než moc. Každopádně Nicole lepší jak včera, otázka je, jak s Brengle, která bude mnohonásobně lepší, to jsem si jist.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač to není ještě ono zlepšila se na razanci úderu , dále BH pěkný , podání velmi slušný , do dalších zápasů zlepšit ještě trochu razanci a hlavně ! nepřestřelovat !
Reagovat
sprchon
Nojo, ten ****venej backhand jsem opomněl :D Dneska to bylo lepší, to je fakt. Razance je sice dobrá věc, ale těch chyb je tam stále moc, chce to ještě čas a tvrdě makat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ono zase jestli by měla zlepšit razanci úderu na úkor toho , že bude ještě více vyhazovat tak než ji nechá tak :)
Reagovat
tommr
tak nakonec jednoznačná výhra Nicole i když se soupeřka ve druhým setu trochu zvedla ... :)
Ve čtvrtfinále narazí Nicole na domácí hráčku Madison Brengle, která v Albuquerque doslova zničila Báru Krejčíkovou. Bude zajímavý sledovat jestli si Nicole proti ní povede líp ... :)
Reagovat
sprchon
Takže,
minule tu pár lidí zajímaly statistiky Nicole. Rozhodl jsem se, že to budu dneska počítat.
Za první set, tzn. 6 gamů jsem jí napočítal pouze 7 nevynucených chyb a 3 vítězné údery. Velmi slušný výsledek. :)
Za druhý set toho bylo o poznání více - 26 chyb a 4 winnery. Znatelné zhoršení.

:/
Celkově tedy (berte v úvahu nějakou toleranci, určitě jsem tam plus mínus pár věcí přehlédl):

33 UE
7 W
7 es
3 DF

Jinak breakballů moc nenabídla a když už, tak je všechny odvrátila. :)
Reagovat
sprchon
První set Nicole vyhrála 6:0 hlavně díky podání, na kterém je asi od minulého týdne vidět zlepšení. První DF přišly až úplně ke konci zápasu. Dále se jí dařilo díky tomu, že její údery měly razanci a soupeřka po nich chybovala. Další výhodou bylo, že Cepede je malá hráčka a byla výrazně slabší na podání.
Druhý set začal pro Nicole o dost hůře, dělala dost chyb, nadávala a házela s raketou. Pak ale i přes velké množství chyb ubojovala break, následně ho potvrdila, získala další a zápas doservírovala. Zkrátka Nicole dělala ve druhém setu strašně moc chyb, Cepede jich však udělala ještě mnohem víc.
Stále je tedy co zlepšovat, kromě 2. kola v minulém týdnu mi přijde, že soupeřky, se kterými zatím hrála, z ní měly velký respekt nebo prostě ani nechtěly vyhrát a dost to Nicole usnadňovaly.
Reagovat
sprchon
Časy nadávek:
39:45
47:05
mrsknutí raketou: 01:01:05
Reagovat
tommr
no uvidíme jak si povede proti Brengleový, která jí určitě nic zadarmo nedaruje ... :)
Reagovat
sprchon
To jo, ta jí donutí dělat chyby. V dnešním zápase bylo tak 30/33 UE opravdu nevynunecných a zbytečných. :D Až se jí časem tohle podaří trochu eliminovat, může pomýšlet na tu první stovku. Ale myslím si, že je to ještě daleko, čeká ji velký kus práce. :)
Reagovat
speed
Výkon tedy nic moc. Cepede antukářka bez podání. Lehko se pak Vaidišové dávají Esa. Často se zbytečně vyhazuje. Brengle jí těžce prověří...
Reagovat
Frick
Kdo by si to před 6 týdny myslel, že budeme Nicolniny výhry nad hráčkou z TOP 150 v poměru 6:0 6:2 hodnotit jako "nic moc výkon"
Reagovat
smazaný uživatel
1 - www.333.webgarden.cz
Reagovat
Fredy
Bod po bodu,jen tak dál ! Ať těch bodů je co nejvíc do konce roku. :)))))) Nicole pojď ! ! !
Reagovat
Roger_Federer
Solidka vykon, 7 stovka..Do koncevroku pozbirat co nejvice bodu ba ITF, do Brezna top 60.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole dneska skvělý výkon!! :-)

1. set hrála skvělé, 2. set už byl trošku horší, ale taky to bylo tím, že se i soupeřka zvedla.. Neskutečně teda servírovala, když odvracela BP!! :D Opět lepší BH, ten je lepší zápas od zápasu.. :-)) Po celý zápas i skvěle returnovala!! Tak jen tak dál!! :-))
Reagovat
Patri.k
Super, je to docela fuška se prodrat mezi těma hráčkama, přeci jen ženský tenis je dost vyrovnaný a mezi hráčkama, které jsou 50 a 150 tak velké rozdíly nejsou. Chtělo by to vyhrát nějaký turnaj, aby o sobě dala vědět a možná si vysloužila divokou kartu i na nějaký větší turnaj, to pak by se nemusela prodírat těma menšíma turnajeme, ale přeci jen, divoké karty většinou se moc nedavají hráčka, které nejsou z dané země turnaje.
Reagovat
Vaslab
Nicole dneska podala suverénní výkon! Kéž by to vydrželo i do dalších kol. Dalších 7 bodů ji průběžně posouvá na cca 715. místo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist