Ve Varšavě se o titul utkají Davyděnko s Robredem

14. 6. 2008, 17:20
Aktuality 0
Dva nejvýše nasazení hráči si zajistili účast ve finále silně obsazeného antukového turnaje ve Varšavě. Nikolaj Davyděnko nejprve porazil Fabia Fogniniho a Tommy Robredo následně slavil vítězství nad Chuanem Monakem. Oba finalisté v minulosti tento turnaj vyhráli.
Davydenko Nikolay

Turnajová jednička, Rus Nikolaj Davyděnko, neměl s Italem Fogninim žádné problémy, zápas vyhrál 6-2, 6-3 a zítra si zahraje své 4. letošní finále.

Jeho soupeřem v boji o titul bude druhý nasazený, Španěl Tommy Robredo, jenž porazil Chuana Monaka z Argentiny dvakrát 6:4.

Davyděnko i Robredo na turnaji v Polsku triumfovali v posledních dvou letech, i když tehdy se ještě hrálo v Sopotech. Rus vyhrál předloni, Španěl obhajuje titul z loňska. Robredo navíc vyhrál místní turnaj i v roce 2001.

Výsledky - Varšava:

Dvouhra - Semifinále:
Davyděnko (1-Rus.) - Fognini (It.) 6:2, 6:3, Robredo (2-Šp.) - Monaco (3-Arg.) 6:4, 6:4.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist