Venus se nestihne vrátit ani v Montrealu

14. 8. 2010, 10:25
Aktuality 0
Venus Williamsovou nepustí zraněné koleno ani do turnaje v Montrealu, kam od pondělí zavítá 14 dní před US Open většina elitních tenistek. Třicetiletá Američanka hrála naposledy ve Wimbledonu, kde ve čtvrtfinále senzačně podlehla Piroňkovové. V Kanadě nebude startovat ani Serena, která se zotavuje po operaci chodidla.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Americká tenistka Venus Williamsová vynechá po Cincinnati i následující turnaj v Montrealu. Světová čtyřka se v příštím týdnu nepředstaví na kurtech kvůli přetrvávajícím potížím s levým kolenem, které začala pociťovat před dvěma týdny po návratu k přípravě na grandslamové US Open. 

Venus Williamsová dosud v Montrealu nehrála, proto se na turnaj těšila. "Jenže bolest v koleni bohužel zatím neustoupila," oznámila v prohlášení pořadatelům sedminásobná grandslamová vítězka. Devětadvacetiletá Američanka nehrála dvouhru od červnové čtvrtfinálové porážky od Cvetany Piroňkovové ve čtvrtfinále Wimbledonu.

V pavouku turnaje v Montrealu je zatím 40 z 45 elitních hráček žebříčku WTA. Vedle Venus Williamsové nebude hrát kvůli zranění ani její sestra Serena, světová jednička. Dále bude chybět kvůli bolesti paže Stosurová, problémy s loktem do hry nepustí Heninovou, kvůli zranění zápěstí nenastoupí wimbledonská semifinalistka Piroňkovová.

Nejvýše nasazenou hráčkou bude Srbka Jelena Jankovičová, na startu budou i Lucie Šafářová, Petra Kvitová a Klára Zakopalová. Barbora Záhlavová-Strýcová, Iveta Benešová a Lucie Hradecká mohou postoupit z kvalifikace.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist