Venus Williamsová letí na Fed Cup do Německa. Hrát ale nebude

6. 4. 2011, 10:33
Aktuality 1
S americkými tenistkami dorazí k barážovému zápasu s Německem o účast v elitní skupině Fed Cupu i bývalá světová jednička Venus Williamsová. Vítězka sedmi grandslamových titulů, která kvůli zranění nehraje od Australian Open, ale s největší pravděpodobností nenastoupí.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Venus Williamsová se na kurtu naposledy objevila v Melbourne, kde odstoupila ve třetím kole kvůli zranění břicha. Od té doby nehrála a stejně jako její sestra Serena se propadává v žebříčku WTA, v němž jí nyní patří 15. místo.

"Rehabilituje a snad bude moct začít s tréninkem," uvedla na tiskové konferenci v New Yorku kapitánka amerického družstva Mary Joe Fernandezová. "Nepředpokládám, že by byla schopná hrát, ale samozřejmě pokud jí to v příštích deseti dnech půjde a bude se cítit dobře, možné to je," řekla.

Starší ze sester Williamsových svou symbolickou účastí však především splní kvalifikační kritéria pro účast na olympijském turnaji, který se koná v příštím roce v Londýně. Tam by mohla třicetiletá tenistka usilovat o čtvrtou zlatou medaili.

Americké družstvo pro zápas s Německem ve Stuttgartu tvoří Bethanie Matteková-Sandsová, Melanie Oudinová, Liezel Huberová a Christina McHaleová. Hrát se bude 16. a 17. dubna na antuce.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist