Verdasco: Nebojím se nikoho. Kromě Nadala

27. 4. 2010, 13:11
Aktuality 105
Měsíc před French Open si zvýšil sebevědomí svým pátým titulem v kariéře. Fernando Verdasco si znovu připomněl, že na antuce může porazit v podstatě kohokoliv. "Kromě Nadala," připustil Verdasco, "ten je o dvě třídy výš než ostatní."
Profily hráčů
Fernando Verdasco

Minulý týden nastoupil Verdasco v Barceloně jen krátce poté, co jeho úspěšné tažení Monte Carlem ukončil Rafael Nadal odstrašujícím výsledkem 6-0 6-1 pro nejlepšího antukáře světa. V katalánské metropoli už Nadal nehrál a Verdasco toho využil. Za celý turnaj nenašel přemožitele a po finálové výhře nad Robinem Söderlingem si připsal už třetí titul na antuce.

Není divu, že šestadvacetiletý Španěl v těchto dnech srší sebevědomím - dokud nepřijde řeč na Nadala, který ho v Monte Carlu nechal uhrát jediný game a který bude na letošním French Open opět největším favoritem.

"Nadal je na antuce o třídu nebo dvě výš než všichni ostatní," konstatoval Verdasco krátce po svém úspěchu v Barceloně. "Ale mám teď pocit, že kohokoliv jiného dokážu porazit a myslím, že na antuce mám slušné šance uhrát ještě několik finále," dodal.

Nadal, který si naštěstí pro Verdaska vzal minulý týden volno, se v Římě může svému krajanovi postavit do cesty znovu. Opět by se potkali až ve finále, ale do té doby může Verdaska čekat Novak Djokovič nebo Andy Murray.

"Důležité je dostat se před Roland Garros do dobré formy," prozradil Verdasco své priority. "Cítím, že jsem během posledního roku udělal pokrok po psychické stránce a líp se teď vyrovnávám s dny, kdy se mi všechno tak úplně nedaří."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

105
Přidat komentář
smazaný uživatel
Verdasco ma nos nahore...myslim ze se probojuje do ctvrtfinale a konci...moc mu neverim :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem nebyla fandou Federera ani Nadala, ale i tak se vždy parádně zasměju nad argumentama pana Barneyho. :D Já nevím jestli si to uvědomuje, ale on se v podstatě chová úplně stejně jako v jeho očích Federer.
Reagovat
Mercury
Máš naprostou pravdu. Ale počítej s tím, že ses tímto příspěvkem v jeho očích zařadila po (nejen můj) bok skalních ELEGÁN FANATIKŮ! :D. Tenhle kluk - Barney, to je patologický případ.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, navíc nechápe základní prvek demokracie, což je SVOBODA SLOVA. Jemu může být u řitního otvoru komu kdo fandí.
Reagovat
Mercury
Nejlepší je ho ignorovat, ale je to někdy těžké, aspon pro mě :) Člověk má nutkání s hloupostí bojovat. Každopádně tady to forum dobře zasírá temi svymi zvratky a neprispiva nicim tenisovym, coz je skoda. To jedine me na tom stve, ze sem pak spousta rozumnych a dobrych lidi prestane chodit a prispivat...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemůže být pravda! Federer takhle neprohrává... to nemůže být on!!:(
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to on, mého srdce šampion :DDDD Jde prostě do háje, KONEČNĚ! Už se s tím smiřte fanatici :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm klidne bych se s tim smiril a uz se docela tesim az dostanou sanci dalsi teniste ale nesnasim ty tvoje kecy
Reagovat
smazaný uživatel
Ja s tebou sice sdilim radost z toho, ze vypadl, nemam ho proste rada a skodolibe se potesim, kdyz se mu nedari (ano, neni to zrovna kristalova vlastnost, ale kazdy jsme nejaky), ale zase je treba rict, ze kdyby ted ukoncil karieru, tak se rozhodne nema za co stydet a nesmazatelne se zapsal do historie tenisu. Je to Pan Tenista, co si budeme nalhavat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem si zvykl ho neodepisovat... Podobná krize ho potkala i loni v Miami a Monte Carlu - timing na forhendu... Dnes to bylo evidentní... Uvidíme, jestli se z toho vyhrabe stejně jako loni... Rozhodně ale neztratil pro mě nepochopitelnou schopnost vyvolat v soupeři strach z vítězství :-) Můj tip je, že se dá zase dokupy...
Reagovat
smazaný uživatel
Barney máš můj obdiv! Nemyslel jsem si, že je ještě někdo hloupější než si ty, ale ty mě dokáže vždy překvapit!:)... Je docela zajímavé, že ti co fandí Rogerovi, tak nikomu nepřejí nic špatného (většina, ale pár hlupáků se najde všude) a u těch co fandí Nadalovi, tak ty cítí k Rogerovi chorobnou nenávist :D:D Nemyslím si, že máš na to aby si urážel takovou osobnost jako je R. Federer!
Reagovat
steve79
Vůbec nechápu co se to s ním poslední dobou děje. Na Australion Open hrál výborně,ale po té delší pauze co měl od AO, děs a hrůza. Prohrává s průměrnými hráči. Baghdatis, Berdych a ted Gulbis. Jeho podání děs a hrůza, netrefil první servis. Jestli se nestane zázrak, tak po Frech Open už nebude světová jednička. Ted má obhajovat přes 3000 bodů, podle mého názoru to nezvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
chyba synku, teď je před panem elegánem obhajoba pouhopouhých 5000 bodů i s Wimbledonem :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jediné co by mu možná pomohlo, by bylo vítězství na turnaji v Estorilu. Ale kdo ví, každopádně souhlasím s tím, že 3000 bodů neobhájí.
Reagovat
smazaný uživatel
opr. 5000 bodů jak tady kolega správně napovídá
Reagovat
smazaný uživatel
No vsetko neobhaji ale myslim si ze Rogerovi uz ide iba o jeden rekord a to v pocte tyzdnov na cele a to si myslim stihne prekonat. A ti priemerni hraci neviem ale Berdych mal formu a teraz Gulbis ma formu a nie su to priemerni hraci- konkretne oni dvaja ked aj dakedy pocuvas americkych komentatorov su dvaja z najnevyspytatelnejsich a najtalentovanejsich hracov na okruhu cize ak maju formu moze porazit barskoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych samozrejme take zajasala, kdyby na pozici jednicky doslo k vymene strazi, ale zatim radeji nepredjimejme... Trava neni antuka...
Reagovat
steve79
Máte pravdu 5000, zapoměl jsem Wimbledon. No tak nedá se nic dělat. Když vypadnul Fedex tak přeji titul Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska ne, ale nedovedu si představit, jak by vypadal výsledek, kdyby Gulbis formu měl...
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva není antuka, to ano, ale KDYBY byl ZDRAVEJ, tak s tim, jak zapracoval na síti, by měl větší šance na vítězství než v roce 2008, jelikož u nikoho nedošlo k žádnému velkému posunu ze špičky nebo došlo ale jsou zranění.
Ale to je zbytečná debata, to by musel na jeho poměry hodně dlouho vydržet zdráv..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem to myslela na Rogera, tu antuku, ze mozna neobhaji 3000, ale ty dva z Wimbledonu by mohl :-), ale mate pravdu, ze Rafa ted hraje opravdu paradne a pokud kolena vydrzi, opravdu muze byt zase jednicka...
Reagovat
smazaný uživatel
No dneska to bolo dost o chybach pozeral som ten zapas, ale Gulbis si to sam pokaslal ked mal tie matchbally pri 5:4 pri svojom servise tam bolo vidno tu obrovsku psychicku nevyrovnanost ale potom tozvladol uz. Kazdopadne Gulbis predvadza slusne vykony a som zvedavy co predvedie dalej, co sa Rogera tyka prvy set slusny potom postupne jeho hra klesala, aspon ze takto inac RAfa by ho vypraskal v semifinale a to som fanusik Federera
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to vidíš s Federerem dál, na GS? Já už si ho vůbec netroufám odhadovat ... tohle už začíná být vážný, nejde ani tak o ty porážky, jako o stále častější psychický problémy.. tohle není Federer!
Reagovat
Vojtiik
hodne dulezity bude turnaj v Estorilu, pokud tam vyhraje a bude makat, nakopne se trochu do zapasoveho rytmu a jeste potrenuje tak nemam strach o dalsi semi...
Reagovat
smazaný uživatel
fuu dalej na GS neviem pockam si ako bude hrat dalej co uz bude iba Madrid Masters a potom hned RG no neviem bud sa prebere alebo pojde skoro domov- napr. v QF dakym Soderlingom alebo tak. Ma stastie ze GS sa hra na 3 sety a tam ho porazit je ovela tazsie plus ma skusenosti a na GS proste vzdy hra lepsie ako inde cize mozno teraz tu vsetci nechapeme ze nic nehr a dojde RG a bude vsetkyh bit do rady:D okrem Nadala to naozaj pokial bude fit neviem neviem ako ho chce dat lebo v tom Monte CArle bol Nadal suveren bez konkurencie, ako Verdasco povedal o triedu je inde ako ostatni.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jasné, vítěze French Open nemusím snad ani zmiňovat. Ale přece jen: Igor Andrejev. Ne sranda:D:D
Reagovat
Gulbis
vy ste lolkové
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a teď si přeji, ať je tam Rafa všechny "popraví", akorát Tomáše by mohl trochu pošetřit, jestli se spolu střetnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Je škoda, že je zrovna v jeho čtvrtině pavouka..
Reagovat
smazaný uživatel
tak a teď si přeji, ať to někdo s ním skoncuje takhle hezky hned v úvodu i na RG a ve Wim :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
.. a myslíš, že je to reálný, když to je na tři vítězný? To je pak úplně jiná situace, hrál by třeba v tom třetím setu svoji hru a ne tak, aby se nevyhodil, nevim no..i když už bych byl docela nervózní z toho co předvádí poslední dobou... je pravda, že se musí chytit od příštího Masteru 1000, protože jeho prvenství,(vlastně by se možná nevešel ani do první trojky..) stojí pouze na 3 turnajích..(5000 bodů) ale po zbytek sezóny už toho moc toho nenahrál..
Reagovat
smazaný uživatel
dneska už to bylo taky ztracené a po X neproměněných mečbolech už jsem taky nevěřil ve vítěžství, ale...vyšlo to! Při elegánovi zase klasicky stáli všichni svatí a Gulbis předvedl ukázkovej strach z vítězství, prostě šílenost, tohle.. Jednou už to musí skončit i na GS a já věřím, že letos je ten rok, kdy elegán konečně povandruje žebříčkem dolů .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Týýý voe! Feďákovi sa darí :))) Som to nevidela, no škoda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou polovinu třetího setu se nedalo koukat ..;( těžká vracečka a čekalo se, kdo pokazí, žádný velký výměny nebo super balony, nic...
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno Olinečku, idem si na to načat pivko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sestro Nicy, ty provokatéko ;) a co chceš oslavovat? Sem nevěděl, že to tvý stáje patří i Gulbi :P..
Reagovat
smazaný uživatel
sestro Nici? ty múj milenče :DDD mám dobrú náladu, to preto, ale Djokér mňa šve, dúfam, že potrénoval a zase z neho bude hviezdička :)
Reagovat
smazaný uživatel
až tak ;PPP ?
Dneska hrál (viděl jsem konec zápasu) pěkně. Jenom mi přijde, že je pořád ještě hodně zadejchanej, víš, jak lape podechu ... škoda toho astmatu!
Reagovat
smazaný uživatel
Až tak :-)) dúfam, že ťa to nejak netento :-)) Uvidíme uvidíme no, lebo každý deň môže byť uňho iný :-) a som strašne rada za Fernanda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně si se dočkala úspěchu svých hvězd, že?
Reagovat
smazaný uživatel
joooooooooooooooooooooo, náádhera .))))
Reagovat
smazaný uživatel
si se dočkal, viď ?!? ... to musí bejt radooostiii! Nicméně jsem se těšil na semi...tak snad nevypadne ten náš šmudla..!
Reagovat
Mercury
je smutné, když někomu větší radost než vítězství jeho favorita způsobí prohra nenáviděného soupeře...nikdy bych se do takove situace nechtěl dostat, připadal bych si jak idiot
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslim, ze urcite neni vetsi, je stejna :-)
Reagovat
Mercury
v Barneyho pripade zcela jiste ne
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, tak nějak .))))

Jinak přeji dobrý večer, pane Mercury :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
no dočkal.., ono třetí Masters a třetí kolabs hned v úvodu, takže žádný překvapení .))))
Reagovat
Mercury
tobě taky :) nemysli si, že mi ho Rogerova porážka může nějak znechutit...to je tve zbožne přani...ale někteří lidé mají priority jinde než v žabomyších válkách s omezenci tvého typu...tak se měj fajn a kdyz uz Roger vypadl, zkus chvili omezit svou negativni kampan a fandi svemu oblibenci, pokud to vubec dokazes...
Reagovat
Mercury
pry kolabs :D ty jsi vemeno
Reagovat
smazaný uživatel
tak kolaps, ale na věci to nic nemění, nebo snad ano? :DDDDDD
Reagovat
Mercury
nemění, jen až se zas budeš proti někomu ohánět pravopisem, vzpomen si na vlastni umeni.. :P
Reagovat
smazaný uživatel
4x Masters 4x 0 :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
proti zdejším negramotným elegoš expertům, je tohle muška :D
Reagovat
Mercury
16x GS. Víc než mají všichni ostatní aktivní hráči dohromady. Také vyhrál jediný GS, který se zatím letos hrál. Chceš-li argumentovat čísly a fakty, nemůžeš uspět, chlapče.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD UŽ JE TO TADY ZASE!!!!! :DDDDD Když elegoun rupne, okamžitě se tady začne vytahovat pořád stejná a ohraná písnička - 16GS, X týdnů v čele žebříčku, atd... jak dlouho se tímto pravěkem budete ještě utěšovat??? Jste neuvěřitelně směšní a hlavně TRAPNÍÍÍ :DDD
Reagovat
Mercury
Jestli se nepletu, tak první, kdo začal vytahovat čísla jsi ty. To, že ti nabídnu jako protiargument čísla a výsledky je přece jasné, tak s čím kdo začíná? S tebou se nemá cenu bavit, opět jsem si jen připomněl, že jsi DEMENT s velkými písmeny od začátku do konce. Čao.

P.S. Australian Open 2010 je pro tebe pravěk, nejdriv premyslej, nez zacnes psat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nebudu pouštět do žádných diskuzí ohledně počtu turnajů, mě spíš zajímá hra, ale na rovinu, tohle už fakt není dobrý... Pokud se nedá v Madridu dohromady ..., je to už 3 měsíce od posledného uspokojivého výsledku a to je moc. Není unavenej, ani zraněnej, nic by mu nemělo bejt a přesto se pořád nedaří.
Reagovat
smazaný uživatel
projdi si všechny elegošovi výsledky za posledního půl roku, třeba ti to pak docvakne, ty nýmande! :D
Reagovat
Mercury
On už hraje jen na GS. At se ti to líbí nebo ne. A z posledních dvou jeden vyhrál a ve druhém padl po pětisetové bitvě. Slovy sexy mozka - Dámy a pánove, nechci se vás dotknout, kdo z vás to má? :P
Reagovat
Mercury
Souhlasím. Bohužel už to z jeho strany není tak výbušný tenis, není tam tolik patrná motivace a hlad po úspěchu, ale asi je to logické. Myslím, že herně na to pořád má, ale nedokáže si svou formu podržet na konstantni urovni po delší časový úsek. Mnohdy ani po celý průběh jediného zápasu. To bylo vždy to, co jej zdobilo. Věřím tomu, že na RG uhraje minimalně čtvrtfinale a ve Wimbledonu to vidim opět na boj o titul (bude-li zdráv). Je ale fakt, že poslední podniky Masters byly z jeho strany hodně špatné a sám jsem zvědav, kdy pořádně zabere. Ale není radno odepisovat velké šámpiony, natož Rogera.. ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
do nekonečna se utěšovat a nalhávat si, co všechno může za Rogírečkovo vyřazení alias fanatismus forever :DDDD
Reagovat
Mercury
co to zas valíš blbečku? ja se ničím neutěšuju, prohrál, protože hrál špatně...což nic nemění na jeho uspěších, které tady popíráš jen ty a tvé alter-ego Petr...a uz na mě nemluv, nerad se bavim s tupci..dík
Reagovat
Denis92
vysvetli mi niekto co po prvom ste zacal robit ROger?
a ked uz v 3vyrovna na 5:5 tak si hned prehra servis...
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt nevím. Tohle už jsem dlouho neviděl. S tímhle že chce vydržet jako tenisová 1.? Leda tak v seniorech. Tohle mi bude v žaludku ležet dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si to prohrál sám (druhý set jsem neviděl) a v třetím setu se i psychicky položil. Gulbis neproměnil žádný matchball, čekalo se kdo pokazí... a to byl Roger. Na začátku zápasu jsem si říkal, že v semi bude hodně tvrdej oříšek.. člověk míní..
Reagovat
smazaný uživatel
Za to bych Federerovi vyliskal zprava zleva.
Reagovat
tito
Safra, určitě mne za to spousta lidí napadne ale být místo RF Daviděnko, tak bych si myslel, že si vsadil proti sobě....ll game 3. sady...
Reagovat
tito
11. game
Reagovat
smazaný uživatel
Sakriš, ten teda zapracoval na bekhendu..! A vůbec se asi chlapec neflákal v tréninku, servis je taky hodně slušnej...
Reagovat
smazaný uživatel
ja dúfam, že si len robíš prču :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem na set odběhnul a nevěřim svým očím, viděl jsem první 2 gamy druhýho setu a takhle snadno vyhrál Gulbi???
Reagovat
smazaný uživatel
Tím chci říct, že to nebylo myšleno jako provokace, ale do toho druhýho gamu, druhýho setu to tak bylo, co jsem psal..!!!
Reagovat
smazaný uživatel
se zastřílel, padá mu tam kde co... hraje jinak než v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, a prave Ernest zase vzal Rogerovi podani... bude to jeste urcite napinave, neverim, ze Roger nezabojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
výborně Gulbis, elegán nemít ten jeho servis, byl by možná tak v druhé stovce :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
.. já tomu taky nevěřim, že by to mělo být tak snadný!
Reagovat
smazaný uživatel
hele, já bych počkal na konec matche se soudama ;) , Gulbis je horká hlava ...
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak :-), uz jsem se takhle kolikrat radovala zbytecne... dokud napadne posledni micek, ponecham si radeji usmev pro sebe ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbi, mám tě prostě přečtenýho ... ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
No to je objev šmankote, že Gulbis je labil :-)))), máš ho přečtenýho tak, že prý s nim Federer neměl mít potíže..nějak ti ty odhady nejdou
Reagovat
smazaný uživatel
No to je objev šmankote, že Gulbis je labil :-)))), máš ho přečtenýho tak, že prý s nim Federer neměl mít potíže..nějak ti ty odhady nejdou
Reagovat
smazaný uživatel
..žádnej hezkej tenis to není, jenom nervy a křeč ..
Reagovat
smazaný uživatel
vedli jsme tady debatu v průběhu třetího setu, upřímně - Gulbis nevyhrál!!!, nebyl schopen proměnit asi 4 absolutně nahraný matchboly.. Roger nastoupil na kurt v super formě a kondici, co se dělo v druhým setu nevim, ale v třetím jsem viděl něco nevídanýho, Federer hrál obrannou hru, i když nemusel!!! a od stavu 4.2 se psychicky položil. Věřim tomu, že tě výsledek nepotěšil, ale nevylejvej si vztek na mě...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě výsledek potěšil moc experte :-)), fandím Gulbisovi od jeho 16 let, co jsem ho viděl hrát na turnaji v Průhonicích..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mám radost :D, ale faktem je, že mít na to fandit Gulbisovi, to musí být "speciální" povaha... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, lepší být "speciální" povaha, než patřit do stáda R plus R, nerad chodím s davem. Měj se experte :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nic se neděje, hlavně že jsi se s sebou spokojenej pejsku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra Verdasco Bolelli? To bude krásy Bože múúj :P
Reagovat
smazaný uživatel
a jééje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Olifííískúúúú!!! :-* :)
Reagovat
Mercury
tady má někdo slabost pro šamponky :)..jen taková otázka - líbí se Ti Cristiano Ronaldo?
Reagovat
smazaný uživatel
a od kolika hrajou prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
no, tak jeho hlava je super :), ale keď už mám povedať pravdu, tak jeho telo má na môj vkus až prespríliž svalov a jeho povaha... no je to skrátka biblia showbusinessu :-))
Reagovat
Mercury
Hmm :) že ty máš nějákou zálibu ve snědých typech s gelem na hlavě? :) teda Bolleli jsem dlouho neviděl hrat, ale pamatuju si, ze to byl taky takovy manekyn a hezoun...no a Fernando s kohoutem na hlave, tos musela byt uplne v sedmem nebi...nebo se pletu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Notak, přece neni tak ošklivej :D my holky nemůžem za to, že nám 50% lidí cpe tyhle snědý svalnat typy a druhejch 50% ty šamponky, u kterejch člověk neví jestli nejsou taky trochu geeej:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ma formu hraje slusne ale neviem neviem robi tu istu chybu co Rafa pred rokom a myslim si ze pred RG sa zrani alebo vypadne proste hrozne skoro lebo dakde sa to prejavi ze bude hrat dajme tomu 15-20 zapasov na antuke nonstop.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky se není čemu divit. Zatímco Rafa je skromný a zdvořilý, veleoblíbený Rožírek(zejména u elegánovců) je sebestřední, arogantní a všem dává najevo, že je něco víc.
Reagovat
smazaný uživatel
A kom to cpeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom chci přesvědčit lidi o tom, že elegán je sebestřední arogant, co neunese žádnou porážku.
Reagovat
carolyn
Zatím to má přesně opačný efekt, čím víc se vychvaluje Rafa tím víc tady lidem začíná vadit i když třeba někomu nevadil dřív vůbec, alespon co jsem se s někým bavila.
Takto to milý hochu ve společnosti nefunguje, říká se tomu "obrácená psychika" čím víc něco někomu nutíš, tím víc lidí dají od toho ruce pryč.....
Reagovat
carolyn
Já myslím že nám všem může být úplně u prdele jakou mají povahu nebo jak se chovají, my je neznáme, ani s níma nekamarádíme a ani nejspíš s níma nikdy nebudeme mluvit. Prostě jen sledujeme tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Ako kto no. Napríklad ja to riešim, povahu, psychiku, činy, gestá.. atď. Ale Péťo, napíš to radšej k nejakému inému článku o elegánovi, určite si budeš ešte vyberať kam, to som si istá.. :)
Reagovat
Mercury
Ja jsem si zas jisty, že to to Barney/Petr bude psat pod všechny články. I ty absolutně nesouvisející.
Reagovat
carolyn
noo, kdyby každý řešil povahy a chování svých "nej" sportovců, herců, zpěváku a já nevím koho všeho, nedělali by jsme nic jiného :-))))a pak by jsme se z toho ještě zbláznili neb dokonce slabší povahy zhroutili:-D
proto si myslím, že pokud s níma nepřijdeme do styku, může mám to být u pr.....
mě to teda nezajímá.
Reagovat
carolyn
At si každý fandí komu chce, myslí si o kom chce co chce a myslím si že Petr ani nikdo jiný tím určo svět nepředělá.:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist