Veselý přijde kvůli zranění nohy o generálku na US Open ve Winston-Salemu

9. 8. 2014, 15:58
Aktuality 9
Český tenista Jiří Veselý se kvůli zranění nohy odhlásil z turnaje ve Winston-Salemu, jenž se hraje v týdnu od 18. srpna. Jednadvacetiletý daviscupový reprezentant se tak bez generálky představí rovnou na grandslamovém US Open.
Profily hráčů
Jiří Veselý

"Bohužel se musím odhlásit z Winston-Salemu. Nemůžu 10 dnů hrát kvůli zánětu prstu na pravé noze. Ale pro New York jsem optimistou," uvedl dnes Veselý na Twitteru. Poslední grandslam sezony začíná 25. srpna.

Po vypadnutí ve 3. kole Wimbledonu hrál aktuálně 77. hráč světového žebříčku v na čtyřech červencových turnajích na antuce. Jedinou výhru si však Veselý připsal až při své posledním startu v rakouském Kitzbühelu, kde porazil Struffa a následně v druhém kole podlehl domácímu Thiemovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Fandina
Zánět prstu, tak to je pech. Doufám, že to bude v pohodě a moc přeji dobrý los na US Open. Jirko pojď!
Reagovat
slacker
Fandino zmiz
Reagovat
Cico93
;))))slacker
Reagovat
s7RanG
přesně
Reagovat
George_Renel
Já bych v případě Jirky až tak optimistický nebyl. Není tam žádný výrazný posun. Znovu zopakuji, chybí mu nějaký výrazný úder o který by se mohl opřít v nesnázích. A taky mu chybí troška tenisové elegance.
Reagovat
slacker
Jojo to ceneni horni rady zubu na vetsine momentek je tak elegantni :-))
Reagovat
George_Renel
Ja jsem to myslel především na jeho jakoby neohrabaný pohyb po dvorci. Hlavně v mezihře.
Reagovat
smazaný uživatel
v tom posledním zápase s Thiemem mi přišlo, že se nechtěl spokojit s pozicí pasivního hráče. Je tam výrazná snaha o zagresivnění hry. V tomhle tam ten posun vidím.. respektive snahu o posun. Musí si to sednout. I si myslím, že časem začně upřednostňovat rychlejší povrchy před antukou.
Reagovat
George_Renel
Fyzicky je pro to pochopitelně předurčen, zatím mi však jeho hra připadne tak nějak více antukově.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist