Veselý v Pullachu dva zápasy za den nezvládl, ve čtvrtfinále vzdal

11. 8. 2018, 10:02
Aktuality 0
CHALLENGER PULLACH - Jiří Veselý na antukovém challengeru v německém Pullachu skončil ve čtvrtfinále. Český tenista v pátek nejprve uspěl v náročné dohrávce druhého kola proti Belgičanu Coppejansovi, ale následné čtvrtfinále proti Pedru Sousovi nedohrál.
Jiří Veselý

Jiří Veselý se rozhodl strávit první část léta na evropských antukách, ani na menších turnajích ale výraznějšího úspěchu nedosáhl. Na podniku ATP 50 v Umagu skončil ve druhém kole, v německé Bundeslize porazil Ignatika a prohrál s Martererem a tento týden v německém Pulachu nedohrál čtvrtfinále.

Pětadvacetiletý Čech se v prvním kole nadřel na výhru nad Rusem Vatutinem a včera musel nastoupit ke dvěma zápasům. Nejprve uspěl v dohrávce druhého kola, když zdolal 7-5 1-6 7-6 Belgičana Kimmera Coppejanse, ale následný boj o semifinále proti Portugalci Pedru Sousovi za stavu 7-5 a 2-5 vzdal kvůli zranění nohy.

Už příští víkend by měl Veselý absolvovat kvalifikaci turnaje ATP v americkém Winston Salemu, který je jeho jedinou přípravou na tvrdém povrchu před US Open.

• CHALLENGER PULLACH •
Německo, antuka, 127.000 dolarů
páteční výsledky (10. 08. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Veselý (ČR) - Coppejans (Belg.) 7-5 1-6 7-6
• Dvouhra - čtvrtfinále •
P. Sousa (Portug.) - Veselý (ČR) 5-7 5-2 skreč V.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist