VIDEO: Bogomolov vyhazuje raketu mimo kurt

21. 6. 2011, 05:00
Video dne 9
Vidět navztekaného tenistu praštit raketou není nic neobvyklého. Ale aby tenisové náčiní skončilo 'za plotem', se běžně nestává. Včera se to ve Wimbledonu povedlo Američanu Alexi Bogomolovovi, který v duelu s krajanem Donaldem Youngem nedokázal úspěšně returnovat a jeho okolí muselo být na pozoru. Do 2. kola nakonec postoupil Bogomolov.
Alex Bogomolov

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Frantz
Zrejme ho obkoukal u elegana :-)
Reagovat
Teo
Baví mě, jak ti jedno zahození rakety Federera leží v žaludku, div se z toho nepose*es:o)
Reagovat
Frantz
Me zase bavi eleganovy "uzasne" triky jako sestreleni plechovky z hlavy,trefeni micku do stresniho okna..alias kdyz to nejde na kurtu,upoutame na sebe pozornost alespon traparnou.. :-D a tohle muzet byt namet k dalsimu triku,navic kdyz uz s tim ma dobre zkusennosti...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáčku... nechtěl bych mít takové komplexy jako ty... to musí být těžký život...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Teo
Pro fanoušky vy víte koho:

http://www.youtube.com/watch?v=InYd8IrFnkU
Reagovat
smazaný uživatel
Voldemorta? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
pan Frantz ještě ve škole neprobíral, co je to reklama a k čemu slouží. On si dodnes myslí, že to jsou krátké dokumentární filmy, a že tedy když pootočí víčkem na lahvi Metaxy, tak vyjde sluníčko ...
Reagovat
Teo
Přesně:o)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist