VIDEO: Havárie dronu narušila zápas Pennettaová-Niculescuová

4. 9. 2015, 13:41
Video dne 2
O tom, že není dobrý nápad zkoušet létat s dronem v areálu US Open, se přesvědčil šestadvacetiletý Newyorčan Daniel Verley. Učitele z místní Akademie inovativních technologií zatkla policie poté, co jím řízený přístroj přelétl nad stadionem Louise Armstronga a poté spadl v hledišti.
Havarovaný dron

Černý dron přeletěl nad kurtem v závěru utkání mezi Flavií Pennettaovou a Monikou Niculescuovou a svou pouť ukončil (na videu v čase 0:15) v místech, kde naštěstí neseděl žádný divák.

"Musím říct, že mě to trochu vystrašilo," přiznala Pennettaová, kterou prý jako první napadlo, že v hledišti může být bomba. "Když si vezmete, co se na světě děje... Řekla jsem si 'OK, je po všem.' Takhle se to děje," dodala Italka s tím, že jí ani rozhodčí, ani pořadatelé neřekli, že to byl dron.

Zvrat v zápase ale nečekaná událost nepřinesla. Pennettaová v dalším gamu nezaváhala a po výhře 6-1 6-4 postoupila do třetího kola.

pva, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Štěstí, že se hrál zrovna zápas Pennetta - Niculescu a hlediště tak bylo z velké části prázdné :)
Reagovat
FulnekUltras
FBI funguje, no...učitel může být rád, že sám zatím tuto "havárii" přežil...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist