VIDEO: I mistr jestřáb se někdy utne

3. 9. 2015, 18:30
Video dne 10
Občas se vedou diskuze, zda je jestřábí oko neomylné. Na US Open na sebe 'prásklo', že není. Nebo minimálně jeho obsluha ne. Když totiž Ital Fabio Fognini v prvním kole proti domácímu Johnsonovi požádal techniku o překontrolování svého úderu, který rozhodčí viděli v autu, stopa míčku se dotýkala lajny, jenže resumé bylo: OUT.
Profily hráčů



A asi si dokážete představit, co to udělalo s horkokrevným Italem. I když se nakonec výměna díky telefonátu supervisorovi opakovala, Fognini se cítil dotčený chováním umpirového rozhodčího Francouze Damiena Dumusoise.

"On mi přímo řekl: Jestli byl míč dobrý, ztratil jsi bod. Nechápu, pro mě je to nepochopitelné,“ nevychladl Fognini ani po utkání. "Byl k ničemu, jako by na umpiru spal."

Fognini nakonec v pondělí utkání prvního kola vyhrál 2-6 6-3 6-4 7-6 a zítra se může těšit na 3. kolo proti Nadalovi, jehož letos už dvakrát porazil. US Open však k jeho oblíbeným turnajům nepatří. Alespoň podle tweetu, který zveřejnil krátce po svém vstupu do turnaje.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
janek_da
Ať zavolaji iqemu. Sice to bude bez grafiky, ale na tuty.
Reagovat
Roger_Federer
:), no vsadim se klidne , ze u Petky primouri ocicka nad nejakym tim autem.
Reagovat
patriks
Toto nemůže být selhání obsluhy jestřábího oka, ale softwaru. Zajímalo by mě, jak to zdůvodní výrobce, protože to je chyba přímo fatální.
Reagovat
blixa
Co to je za blbý kecy "chyba je přímo fatální" :D :D Žádná fatální chyba, jen drobný nesoulad mezi vyhodnocovacím výpočtem, který je podstatný a vykreslováním dopadu, který je jen pro efekt divákům a v podstatě na ho.vno. Prostě je to vykreslování potřeba drobátko zpřesnit.
Reagovat
smazaný uživatel
No to zas bude voda na mlýn tomu chytrákovi Federerovi...
Reagovat
Frantz
Kterej si ho v kazdym utkani minimalne dvacetkrat bere :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně!!Furt to kritizuje jak je to nedokonalý ale když mu teče do bot tak se mu hodí.Připadne mě jak pacient kterej bere léky o kterých si stejně myslí že mu nepomůžou...
Reagovat
Roger_Federer
Jj.kluciiiiii:).
Proc uz nemas ten nick Barney???
Reagovat
spaniel
Nezabloudils? Tady je zjevne slet pitomcu a hulibrku...
Reagovat
Roger_Federer
Ty ja myslim, ze si ten prasopes ;) vyklada sam se sebou..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist