VIDEO: Kvitová vyhrává Wimbledon. A potom i Peschkeová

3. 7. 2011, 12:17
Video dne 3
Pokud jste včera neměli čas sledovat dění ve Wimbledonu, pak vám unikly dva grandslamové tituly pro české hráčky. Podívejte se alespoň na zkrácený záznam zápasů Petry Kvitové a Květy Peschkeové, které si z Londýna odvážejí své premiérové trofeje z turnaje velké čtyřky.
Co si asi říká Petra Kvitová?

Petra Kvitová měla být ve svém prvním velkém finále ta, která bude nervóznější, česká tenistka ale hrála prakticky celé utkání s Marií Šarapovovou ve velkém stylu:

Zatímco Petra Kvitová bezprostředně po vítězství schovávala svoji radost do dlaní, její největší fanoušci v hledišti se odvázali mnohem víc. K velkému údivu za nimi stojící Anny "Ďábel nosí Pradu" Wintourové...

Českou radost o několik hodin později zdvojnásobila Květa Pescheová. Ta je sice o 14 let starší než Petra Kvitová, ale i pro ni byl titul ze čtyřhry první na grandslamovém turnaji.

pva, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
r176
a jeste iveta v mixu ma titul take!!velika gratulece vsem!!tphle byl z ceske strany vyborny rocnik wimbledonu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kráse holky se nám rozjely :) gratulace pro všechny 3 :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist