VIDEO: Medveděv neunesl porážku. Ve Wimbledonu hodil k nohám rozhodčí mince

6. 7. 2017, 11:11
Aktuality 7
Mladý ruský tenista Daniil Medveděv si ve Wimbledonu zadělal na problém provokativním chováním k rozhodčí. Senzační přemožitel Stana Wawrinky z pondělního prvního kola dnes v pěti setech podlehl Belgičanovi Rubenu Bemelmansovi, před odchodem do šaten vzal z peněženky mince a hodil je k umpiru. Dotazy, zda to měla být narážka na úplatek, odmítl. Prý udělal hloupost a později se omluvil.
Profily hráčů
Daniil Medveděv

Jednadvacetiletý rodák z Moskvy během utkání nesouhlasil s výroky portugalské rozhodčí Mariany Alvesové. Měl dojem, že Belgičanovi nadržuje. Když si se soupeřem i s rozhodčí po utkání podal ruku a přišel ke své lavičce, drobné z peněženky hodil sudí pod nohy. Projev své frustrace s odstupem času označil za stupidní.

"Měl jsem horkou hlavu a udělal špatnou věc. Omlouvám se," řekl na tiskové konferenci. "Už si ani nepamatuju, co jsem během zápasu řekl. A potom jsem udělal tu hloupost. Nevím proč. Bylo to fakt stupidní. Byl jsem naštvaný, že jsem prohrál zápas. Možná tam byla nějaká špatná rozhodnutí. Ale to se ve sportu může stát," dodal.

Za neuctivé chování mu však hrozí disciplinární trest.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
Mayo
Houno, čo sa nevie vpratat do koze.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo,porazil Wawrinky a myslí si že mu patří svět...
Reagovat
turista
Asi. Porazil Wawrinku a nemohl se srovnat s tím, že Bemelmanse neporazil. To jen dokládá, že v hlavní soutěži ve Wimbledonu slabí soupeři už dávno neexistují.
Reagovat
horska.kraslice
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/898315-mladik-medvedev-ve-wimbledonu-hodil-mince-k-rozhodci.html#hp-sez
Takže další mladý exot na okruhu?
Reagovat
gusticek
Vypadá to, že ano další rozmazlenej fracek co se složí, když mu to nejde. Plus arogantní ruská povaha, nezbývá než čekat jaká předvede kouzla.
Reagovat
baggik
Horká hlava, to se vám nahrne krev do hlavy a uděláte blbost. To je chemická reakce. Pořád lepší než odchodit zápas jako To nic.
Reagovat
Pe3k
Nic ó tom nevím, ale jestli jen hodil drobné na zem, nic se nestalo. To Tomic si myslí, že chudí lidé berou jen 50$ na hodinu (psycho jak je mimo).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist