VIDEO: Momentky 3. a 4. dne ve Wimbledonu

24. 6. 2011, 15:59
Video dne 0
Podívejte se na malý výčet toho, co se v posledních dnech událo na travnatých kurtech v All England Clubu.
Lleyton Hewitt

Přehled začínáme sportovním gestem Jo-Wilfrieda Tsongy. Francouz v dramatickém závěru 4. sady udolala mladého Bulhara Dimitrova, který po neodvráceném mečbolu zůstal ležet na zemi. Tsonga ještě před oslavnými tanečky přeskočil síť, soupeři pomohl na nohy a poděkoval mu za krásnou bitvu:





Před rokem Sabine Lisická byla ve Wimbledonu ve čtvrtfinále, loni kvůli zranění chyběla. Letos už na trávě vyhrála turnaj v Birminghamu a včera v All England Clubu zažila emotivní skalp světové čtyřky a čerstvé vítězky French Open Na Li:




Touto páradní rybičkou se Llleyton Hewitt postaral o první brejk zápasu proti Robinu Söderlingovi...




... jenže ani vedení 2-0 na sety Hewittovi nestačilo:




Jako když smečuje do betonové zdi si mohl připadat Kevin Anderson, když na síti nedokázal bodovat proti skvěle se bránícímu Novaku Djokovičovi:




Skvělou hrou v prvním setu se talentovaná Rumunka Simona Halepová dostala do vedení proti obhájkyni titulu Sereně Williamsové, nakonec ale ve třech sadách padla:




Juan Martín Del Potro nejprve ve středu prohrál s Olivierem Rochusem první set, po němž bylo utkání kvůli tmě přerušeno. Argentinec chtěl jít do dalšího dne v novém obutí, tak své boty hodil do hlediště...




...druhý den pak už jasně dominoval a vyhrál 6-7 6-1 6-0 6-4. A trochu mu pomohl i omyl 'Jestřábího oka':




Módní policii vystrašila Bethanie Matteková-Sandsová, jež ve stylu popové zpěvačky Lady Gaga nastoupila ve velmi extravagantním úboru. Alespoň sako ale těsně před zápasem odhodila:




Venus Williamsová aJaponka Dateová ve středu svedli krásnou tenisovou bitvu, podívejte se na sestřih:




Benoit Paire v úterý proti Davidu Ferrerovi neuhrál ani set, mezi gamy ale prokázal skvělý cit ro míček:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist