VIDEO: Odvážný Evans si k fiftýnu pomohl šťastným úderem za zády

2. 1. 2022, 21:00
Video dne 0
Daniel Evans dnes prožil skvělý vstup do sezony. Na ATP Cupu v Sydney nejprve po skvělém výkonu smetl Němce Jana-Lennarda Struffa a bod pak přidal s Jamiem Murraym i v rozhodující čtyřhře. A v té svou psychickou pohodu podtrhl parádním exhibičním úderem, který navíc vedl k důležitému fiftýnu.
Profily hráčů

Daniel Evans ve druhém setu za stavu 1-1 zreturnoval servis Kevina Krawietza a z těžké pozice míček vrátil lobem na soupeřovu polovinu.

Britové vraceli všechno na Krawietze a když už se zdálo, že německý tenista má šanci výměnu ukončit, rozběhl se Evans k síti. Vypadalo to jako bezhlavé řešení, ale ukázalo se být jako odvážné a správné. Brit míček zasáhl reflexivně za zády a zaskočil Alexandera Zvereva, který tenisák poslal do autu.

Britští tenisté si tak vypracovali brejkboly, hned ten první využili a náskok už nepustili. Připsali si první bod do skupiny a mohou reálně pomýšlet na postup do semifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist